![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #4063 (permalink) | ||
| 2003 - Beef - destul de interesant numa pentru imaginile de arhiva, despre luptele dintre rapperi 2004 - Fahrenheit.911 - la rece, e un film tare, arata multe lucruri pe care noi, ca oameni simpli (nu neaparat ca rezidenti in SUA) nu prea avem de unde sa le aflam 2004 - Godsend - slab de tot, de niro nu stiu ce cauta in filmul asta, kinear e un actor slab last.comic.standing.2x6 - tod glass nu a aratat nimic si a fost pierderea lui. ant e un poponar cu tupeu, nu stiu cea a fost in mintea lui cand se lauda ca va minti lumea... un raspuns la fahrenheit 911
__________________ some people deserve to die... Last edited by zoso; 02-07-2004 at 07:56.. | |||
|
| | #4064 (permalink) | ||
|
Spiderman 2 7.5/10 mult mai bun decat primul dar tot nu s-au putut abtine sa nu bage secvente in care peter parker zici ca e prescolar retardat. In schimb discutia din lift este dementiala (o sa vedeti voi). Per total insa, pare mult mai inchegat decat primul si ce sa zic, astept partea a treia. Inainte sa flambati atmosfera in legatura cu personajul si filmele facute va spun si de ce imi place seria (pe cele vechi le-am vazut de mai multe ori la cinema cand eram mic). Imi da un sentiment de libertate pe care nici un alt film nu a mai facut-o pana acum. Ocelot...Punisher e facut sub licenta Marvel (e un personaj Marvel, search with google for info) Cat priveste dogville, poate candva, cand voi fi mai tolerant si probabil si disperat dupa nicole, o sa-l reiau de la jumatate. Nu cred ca mai rezist sa mai vad prima parte inca o data. (primul cd l-am vazut in trei zile, cate putin in fiecare zi)
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #4065 (permalink) | ||
| chuPa: hai sa nu exageram... sa zicem doar ca e mai bun decat pare la prima vedere 7/10 - ai dreptate.. sunt usor impresionabil.. oricum ideea mi-a placut teribil the butterfly effect - 9/10 superb!
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| | #4066 (permalink) | ||
| Duplex - 5.5/10 Lipsa unor glume adevarate il face sa se scufunde in mediocritate, plus ca Drew Barrymore nu stie sa joace in comedii, e degeaba. Win a Date with Ted Hamilton! - 6.5/10 In general nimic nou, chiar daca lasa impresia ca se abate din tiparele genului. Desi in Blue Crush mi-a fost insuportabila, tre' sa recunosc ca Kate Bosworth e o bunaciune. Les Invasions Barbares - 7/10 Bine jucat, e primu' film vazut care prezinta cu asemenea intensitate ultimele zile din viata unei persoane. Radio - 7.5/10 Spuneam in urma cu cateva saptamani, vazand Boat Trip, ca nu inteleg cum de a luat Cuba Gooding Jr. un Oscar. Iata s-a revansat cu rolu' din Radio, cre'ca e rolu' vietii lui. Tully - 5/10 Cum veni, asa se duse. N-a reusit sa ma impresioneze in nici un fel. Neeeeeext. A Family Affair - 5/10 Despre si cu o lesbiana care isi cauta marea iubire bla bla bla. Realizatorii si-au dat seama ca va fi un film atat de cliseistic, incat l-au impanat inca de la inceput cu mici scene autosarcastice. Plus ca personaju' principal e de o uratenie feroce. Somethings Gotta Give - 7.5/10 Desi Diane Keaton joaca bine, tot filmu' il face Jack Nickolson. Ador actoru' asta Bonus: sanii lui™ Diane Keaton.21 Grams 8.5 - 10 Misto jucat, misto povestea, desi modu' in care e prezentata mi-a cam dat dureri de cap (chiar daca nu bate Memento la capitolu' asta). Bonus: sanii lui™ Naomi Watts. The Cider House Rules - 7/10 Un Michael Caine ireprosabil. Coloana sonora superba (compusa de Rachel Portman). Bonus: sanii lui™ Charlize Theron. In The Cut - 6/10 S-a vrut un fel de Basic Instinct al acestui deceniu, Meg Ryan facand, dupa o pauza de doi ani, poa' cel mai nonconformist rol al carierei sale. Din pacate, atmosfera si tensiunea sunt aproape egale cu zero, iar erotismu' lipseste in ciuda unor scene socante (arata destul de "clar" un blowjob). Bonus: sanii lui™ Meg Ryan. Under The Tuscan Sun - 7/10 Diane Lane imi va ramane pt. intotdeauna in minte pt. Streets of Fire, film aparut in 1984 pe care il apreciez in mod deosebit datorita coloanei sonore. Chiar daca cei 20 de ani si-au lasat amprenta, inca este o femeie frumoasa. Iar ca actrita, e remarcabila, rar am vazut o asemenea gama larga de emotii, trairi si sentimente pe chipu' unei actrite. Filmu' e usor ca o adiere de vara, insa te atrage prin peisaje, muzica si optimismu' degajat. Bonus: sanii lui™ Diane Lane. The Cotton Club - 6/10 Inapoi in 1984, tot cu Diane Lane, insa alaturi de Richard Gere (cu care a mai jucat impreuna in 2002 in Unfaithful. Nici la 19 ani nu juca rau, dimpotriva. L-am vazut pe Nicolas Cage la 20 de ani, am vazut un Laurence Fishburne subtire ca o scandura si am ramas uluit de scenele de step ale lui Gregory Hines. Texas Chainsaw Massacre - 5/10 Remake dupa cel din 1974. Un grup de... cu masina... bad guy pe urmele lor... incep sa moara unu' cate unu' etc. etc. Doar spre sfarsit a avut cate momente tensionante. Atat. Ah, si bineinteles Jessica Biel nepierzand ocazia sa isi agite sanii pe sub maieu' alb, piesa vestimentara fara de care rolu' ei nu ar fi fost complet Aaa, se lucreaza deja la o continuare Kramer vs. Kramer - 7/10 Ma asteptam la mai mult. Partea buna e ca nici nu stiu cum au trecut cele 100 de minute (rar am parte de o asemenea senzatie). At First Sight - 8.5/10 Deosebit. Val Kilmer si Mira Sorvino exceptionali. E prima data cand vad intr-un film ca se arata ca incercarea de a indrepta un handicap nu este intotdeauna ceva bun. Rosemary's Baby - 6/10 Destul de bine facut, insa nu m-a speriat deloc.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #4067 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Ashtept cu deosebit interes bonusul pt sanii lui Van Diesel, sanii lui Brad Pitt, sanii lui Tom Hanks si, de ce nu, sanii lui Stan si Bran
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #4069 (permalink) | ||
|
hehe... adevaru ca, uneori, o pereche de tzatze pot scoate un film din mizerie (cel putzin pentru unii) on topic - Pitch Black un sf low budget cu Vin Diesel (2000), cel putzin interesant, 6.5/10.
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #4071 (permalink) | ||
| g_diGGer Join Date: Jan 2000 Location: Buc. |
Bad Santa - 9/10 - Cea mai tare comedie vazuta in ultimul timp... atat sictir si caterinca n-am mai vazut la alt personaj ![]() Chronicles of Riddick - 7/10 - Are cateva faze interesante dar pe ansamblu nu e cine stie ce. Nici prea originala nu mi s-a parut ideea. Cam ametit. | ||
|
| | #4073 (permalink) | ||
|
The Core - 5/10 - noroc cu efectele speciale si bugetul cat de cat mare ca altfel era un film de serie B. Inca o tampenie despre sfarsitul lumii.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #4075 (permalink) | ||
| Cool Hand Luke . 10/10 O adevarata incantare pentru iubitorii de filme cu detinuti si inchisori. Un clasic in aceasta privintza si nu numai. Paul Newman joaca extraordinar... la fel si George Kennedy. Taxi . 7/10 O comedie frantuzeasca tocmai buna pentru o duminica dimineatza in care nu ai nimic de facut. Foarte dragutza nevasta taximetristului. Ii arata si tzatzele. ![]() Actritza ce a interpretat-o joaca si in Big Fish, in rolul lui Josephine. (de Big Fish parca am zis mai demult. un film de 8/10. )
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #4076 (permalink) | ||
|
Matchstick Men - 9/10 - super film, un fel de Catch me if you can (sau pe aproape) cu Nicholas Cage. Dawn of the Dead - 7/10 - un film destul de bun, insa nu stiu daca se putea numi horror ca nu m-a speriat deloc.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #4078 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
van helsing - well 7-8 si asta doar pentru efecte, in rest poveste trasa de par, putin cam lung (se putea termina povestea mai rpd.) un plus pt. lupta cu Dr.Jekyll and Mr.Hyde acolo m-am ras nitel, si evident pt. sidekick-ul lui ![]() totusi prea umflat de lume pt. ce ofera
__________________ Traian Basescu is my Superman | ||
|
| | #4079 (permalink) | ||
| Rocketeer, The (1991), ( http://www.imdb.com/title/tt0102803/ ) 8-9/10... nothing like `ei` good ol` movie
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| | #4080 (permalink) | ||
|
lucia shi sexul 9/10 film spaniol. film despre relatzii interumane. film. a fost sambata pe procinema aventurile tanarului indiana jones. am dat din intamplare ca era ceva cu piramide shi am crezut ca sunt pe discovery. in general ma enerveaza serialele facute dupa filme gen stargate, dar astea cu tanarul superman, tanarul indiana jones ma enerveaza shi mai shi. ei bine asta e de fapt copilul indiana jones !!! puii mei in felul asta o sa vedem shi seriale cu bebe superman shi sperm superman. sunt foarte ofuscat.
__________________ N.W.S. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|