Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

Thread Tools
Old 16-11-2002, 17:58   #401
Registered User

Masi27185's Avatar

Quote:
Originally posted by Assassin
Mission Impossible 2 - 6/10 Mi-a placut mai mult decat prima parte, chit ca negresa aia e urata cu strigaturi. Oricum, are in el acea mediocritate intalnita in filmele James Bond.

[...]

K-Pax - 8/10 Coloana sonora e excelenta, desi se repeta, nu deranjeaza (cazu' Morrowind - Jeremy Soule). Kevin Spacy are niste mici scapari, da' e Ok.
1.Daca 'negresa' aia e urata, cum arata o femeie frumoasa?

2. Ce fel de scapari?

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2002, 22:41   #402
42
theultimateanswer

42's Avatar

rauri de purpura. foarte misto, i-as da un 9 daca n-ar fi tras de par finalul. Un sunet, imagine si atmosfera foarte bune. 8/10

cavver, Jackie Brown nu cred ca se poate compara cu pulp fiction. A fost un film misto, pe cand pulp a fost ceva de exceptie.

42 is offline    Reply With Quote
Old 16-11-2002, 23:47   #403
SSJViper

T.rac3Er's Avatar

51 state........trece cu 8...mi-a placut filmu'.....comportamentu' lu samuel imi aduce aminte intr-un fel de "nea marin"
acu ma uit la D-tox apoi poate impostor....
prostule!!!

T.rac3Er is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2002, 01:29   #404
Registered User

zoso's Avatar

triple XXX - cam slabutz, 6/10, povestea rasuflata, mother russia, numai trucurile video fac banii

zoso is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2002, 15:03   #405
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

• The Replacements,un film cu si despre fotbal american. Nota 6 . Printre protagonisti actorul care a jucat rolul principal in Matrix si actorul care a jucat alaturi de Denzel Washington in Crimson Tide.
  • The Waterboy. De asemenea un film care are in prim plan fotbalul american.Tot comedie.Nota 6 . In rolul principal actorul care a jucat in Wedding Singer si Happy Gilmore..dar si in Big Daddy.
  • Finding Forrester. Un film deosebit. Chiar mi-a placut. Nota 7 . Cu scotianul care joaca in The Rock,alaturi de Nicolas Cage.
  • Loser. O comedie super-idioata,cu un tzaran care vine la colegiu in NY. Nota 3 . Fara actori prea cunoscutzi. Poate doar fata de care se indragosteste Kevin Spacey in American Beauty.

Toate filmele le-am vazut pe H.B.O.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2002, 15:58   #406
Registered User

zoso's Avatar

Quote:
[size=1]Originally posted by Haggis McMutton [*] Loser. O comedie super-idioata,cu un tzaran care vine la colegiu in NY. Nota 3 . Fara actori prea cunoscutzi. Poate doar fata de care se indragosteste Kevin Spacey in American Beauty.
how about jason biggs? a jucat in american pie 1 si 2, boys and girls..

how anout greg kinear?

http://us.imdb.com/Title?0217630

mai citeste moshule

Old 17-11-2002, 18:22   #407
Registered User

t.rac3er imi plac filmele bine facute adica nu prea previzibile,cu putina(sau mai multa) incarcatura psihologica si mai ales nefragmentate,spre ex. pt Independence Day am un foarte mare 2/10,rar vezi un film mai fragmentat ca ala,nemaivorbind de logica(dao naibii de treaba dai un super avion f/a-18 hornet pe mina lu unu care na zburat decit pe avioane cu motor si merge baiatu de nai treaba etc.), si 2-u il fac efectele alea beton si jocu lu will smith .

am vazut ice age 6/10 draguta veverita aia

Lynx&Magic is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2002, 22:11   #408
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Ok ... Jackie Brown e la ceva distantza de Pulp Fiction ... IMHO ...

Bai, care mi-ai sutit masina ... 5/10 ... desi am ras de vreo 2 ori cu lacrimi ...

La Quills n-am rezistat decat o ora ... varza rau filmu' ...

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2002, 22:21   #409
Paranoia is natural

lynx, subscriu, ai, din pct-u meu de vedere, un foarte ciudat mod de a nota filmele.

Taxy 2, simpatic filmul. 7/10.
Donie Darko, 5.5

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2002, 22:49   #410
42
theultimateanswer

42's Avatar

marchizul de sade. mie mi-a placut destul de mult, si a avut un umor sa zicem... mai special. dar misto.
8/10

42 is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2002, 23:47   #411
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Mie mi s-a parut o porcarie, atat cat am vazut din el ... iar umorul ... nu stiu ce sa zic, da' radeam mai mult la "Liceenii" ...

The thruth is out there.

Old 18-11-2002, 00:04   #412
Administrator

Assassin's Avatar

Pulp Fiction - 9.5/10 Doamnelor si domnilor, iata ca mi-a placut acest film semnat Quentin Tarantino - e chiar genial Asta nu inseamna ca Reservoir Dogs nu ramane in continuare in opinia mea un film prost

Disney©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2002, 00:14   #413
SSJViper

T.rac3Er's Avatar

d-tox e slab....se incadreza in linia clasica filmelor americane unde personajul ucigas , in aceleasi conditii de existenta are cod de harta si stie unde sunt viitorele victime...pt asta cre' ca 5
impostor....fil frumos cu final de "la limita imposibilului" 7

REGIN of fire....9.....pt ca are o nitica doza de film american.....in rest e o idee noua ,cu mici glingiuri ( unele faze TREBUIE sa se intample kiar daca bate la oki ca nu prea ar face nimeni asa - adik aia in lanu cu rosii {parca}...ei aveau o baraca langa si se adaposteau in lan care urma sa mai fie si ars...distrugere a recoltei) seamana cu fallout si merge si un serial facut,daca nu macar un "Reign of Fire 2"
time machine ma uit acu'.........
prostule!!!

T.rac3Er is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2002, 01:39   #414
Asamblat in Romania

CdinT's Avatar

Solaris - 7
Breakdown - 6 - la Antena1
Marfa ºi Banii - 7

CdinT is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2002, 06:48   #415
Administrator

Johnny's Avatar

Am mai postat chestia asta, dar s-a pierdut in eter la ultima buseala de forum. Scuze acelora care au apucat sa citeasca asta la vremea respectiva.

Singurele filme de 10/10: HEAT si Buffalo '66

Nae

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2002, 09:54   #416
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Doamnelor si domnilor ... Assassin s-a dat in sfarsit pe brazda ... ... desi a durat extrem de mult pana a apucat sa vada acest film, nota acordata este in deplina concordantza cu valoarea filmului ... hihihi ...

The thruth is out there.

Old 18-11-2002, 11:36   #417
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

Quote:
Originally posted by Haggis McMutton [*] Finding Forrester. Un film deosebit. Chiar mi-a placut. Nota 7 . Cu scotianul care joaca in The Rock,alaturi de Nicolas Cage.

Toate filmele le-am vazut pe H.B.O. [/b]

Scotzianu' de spre care vorbeshti se intituleaza Sean Connery shi ash putea spune ca The Rock a fost un film cu SEAN CONNERY in care a mai jucat shi Nicolas Cage.

Te rog, nu mai confunda valorile ca te faci de ras (asta numa' daca n-ai facut-o din spirit de gluma shi atunci imi cer scuze pentru remarca)

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2002, 12:15   #418
Registered User

zoso's Avatar

citizen X
http://us.imdb.com/Title?0112681

- super filme, 9/10, simplu si la obiect

Old 18-11-2002, 13:52   #419
Registered User

cavver's Avatar

Quote:
Originally posted by luNETistu'
rauri de purpura. foarte misto, i-as da un 9 daca n-ar fi tras de par finalul. Un sunet, imagine si atmosfera foarte bune. 8/10

cavver, Jackie Brown nu cred ca se poate compara cu pulp fiction. A fost un film misto, pe cand pulp a fost ceva de exceptie.
Daca iti place teatrul de papusi , atunci Pulp Fiction e de exceptie . In afara de conceptul nou introdus ( povesti suparapuse si povestite intr-o ordine nu tocmai logica ) Pulp Fiction nu se remarca prin altceva .
Jackie Brown imi place asa de mult deoarece personajul principal chiar traieste . Pe parcursul filmului o descoperi pe Jackie , iar modul de gandire al ei mi se pare fascinant .

cavver is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2002, 14:04   #420
Tales from the Crypt

Vulpitza's Avatar

Rauri de purpura 7,2/10
Marchizul de Sade 6/10

Vulpitza is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules