![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #401 | ||
| Quote:
2. Ce fel de scapari?
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #402 | ||
| rauri de purpura. foarte misto, i-as da un 9 daca n-ar fi tras de par finalul. Un sunet, imagine si atmosfera foarte bune. 8/10 cavver, Jackie Brown nu cred ca se poate compara cu pulp fiction. A fost un film misto, pe cand pulp a fost ceva de exceptie.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #403 | ||
| 51 state........trece cu 8...mi-a placut filmu'.....comportamentu' lu samuel imi aduce aminte intr-un fel de "nea marin" acu ma uit la D-tox apoi poate impostor....
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #404 | ||
| triple XXX - cam slabutz, 6/10, povestea rasuflata, mother russia, numai trucurile video fac banii
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #405 | ||
Toate filmele le-am vazut pe H.B.O.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #406 | ||
| Quote:
how anout greg kinear? http://us.imdb.com/Title?0217630 mai citeste moshule
|
| | #407 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 | t.rac3er imi plac filmele bine facute adica nu prea previzibile,cu putina(sau mai multa) incarcatura psihologica si mai ales nefragmentate,spre ex. pt Independence Day am un foarte mare 2/10,rar vezi un film mai fragmentat ca ala,nemaivorbind de logica(dao naibii de treaba dai un super avion f/a-18 hornet pe mina lu unu care na zburat decit pe avioane cu motor si merge baiatu de nai treaba etc.), si 2-u il fac efectele alea beton si jocu lu will smith . am vazut ice age 6/10 draguta veverita aia ![]()
__________________ Tell'em Magic sent ya' | ||
|
| | #408 | ||
| Ok ... Jackie Brown e la ceva distantza de Pulp Fiction ... IMHO ... Bai, care mi-ai sutit masina ... 5/10 ... desi am ras de vreo 2 ori cu lacrimi ... La Quills n-am rezistat decat o ora ... varza rau filmu' ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #409 | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | lynx, subscriu, ai, din pct-u meu de vedere, un foarte ciudat mod de a nota filmele. Taxy 2, simpatic filmul. 7/10. Donie Darko, 5.5
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #411 | ||
| Mie mi s-a parut o porcarie, atat cat am vazut din el ... iar umorul ... nu stiu ce sa zic, da' radeam mai mult la "Liceenii" ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #412 | ||
| Pulp Fiction - 9.5/10 Doamnelor si domnilor, iata ca mi-a placut acest film semnat Quentin Tarantino - e chiar genial Asta nu inseamna ca Reservoir Dogs nu ramane in continuare in opinia mea un film prost![]() Disney©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #413 | ||
| d-tox e slab....se incadreza in linia clasica filmelor americane unde personajul ucigas , in aceleasi conditii de existenta are cod de harta si stie unde sunt viitorele victime...pt asta cre' ca 5 impostor....fil frumos cu final de "la limita imposibilului" 7 REGIN of fire....9.....pt ca are o nitica doza de film american.....in rest e o idee noua ,cu mici glingiuri ( unele faze TREBUIE sa se intample kiar daca bate la oki ca nu prea ar face nimeni asa - adik aia in lanu cu rosii {parca}...ei aveau o baraca langa si se adaposteau in lan care urma sa mai fie si ars...distrugere a recoltei) seamana cu fallout si merge si un serial facut,daca nu macar un "Reign of Fire 2" time machine ma uit acu'.........
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #414 | ||
| Solaris - 7 Breakdown - 6 - la Antena1 Marfa ºi Banii - 7
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| | #415 | ||
| Am mai postat chestia asta, dar s-a pierdut in eter la ultima buseala de forum. Scuze acelora care au apucat sa citeasca asta la vremea respectiva. Singurele filme de 10/10: HEAT si Buffalo '66 Nae | |||
|
| | #416 | ||
| Doamnelor si domnilor ... Assassin s-a dat in sfarsit pe brazda ... ... desi a durat extrem de mult pana a apucat sa vada acest film, nota acordata este in deplina concordantza cu valoarea filmului ... hihihi ...
|
| | #417 | ||
| Quote:
Scotzianu' de spre care vorbeshti se intituleaza Sean Connery shi ash putea spune ca The Rock a fost un film cu SEAN CONNERY in care a mai jucat shi Nicolas Cage. Te rog, nu mai confunda valorile ca te faci de ras (asta numa' daca n-ai facut-o din spirit de gluma shi atunci imi cer scuze pentru remarca)
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #418 | ||
|
|
| | #419 | ||
| Quote:
Jackie Brown imi place asa de mult deoarece personajul principal chiar traieste . Pe parcursul filmului o descoperi pe Jackie , iar modul de gandire al ei mi se pare fascinant .
__________________ Haideti sa haidem | |||
|
| | #420 | ||
| Rauri de purpura 7,2/10 Marchizul de Sade 6/10
__________________ Dupa mine potopul!!! | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|