![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #422 (permalink) | ||
|
in 99,9% din filme personajele traiesc, iau decizii, le descoperi modul de gandire. Dintre acestea 90% sunt jeguri. Jackie Brown e un film bun in care personajul principal gandeste iar felul in care ea gandeste ti se pare fascinant. Bun. Am zis deja ca e un film bun. Insa Pulp Fiction este un film cu totul revolutionar, care se dosebeste de restul prin mute aspcte : -felul original in care sunt puse secventele, desi in ordine aiurea, ele au o logica si poti sa te uiti la ele. -dialogurile extrem de reale si banale ale personajului. Foarte misto discutia de la inceput, despre obiceiurile europene, la fel si cea despre masajul la picioare, samd -un umor deosebit (faza cu impuscatul negrului in masina, complet neasteptata si hilara, etc) -Idei foarte originale de scenariu, valiza in care nimeni nu stie ce e si te roade curiozitatea, desi nu afli niciodata. Jackie Brown, am mai zis e un film misto, dar absolut clasic, cu cateva mici exceptii, de faze preluate din pulp fiction. jeeesh, parca ai fi maica-mea, care daca filmul nu are scenariul clasic de introducere, intriga, actiune, p. c. si deznodamant il respinge.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #423 (permalink) | ||
|
Hideyoshi, de ce spui asta, pentru ca si Nicolas Cage e un actor foarte bun, in ciuda filmului de kakat care se numeste dispari in 60 de secunde. Nu are "varsta" lui Sean Connery, dar a avut niste roluri foarte bune, imi scapa acum.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #424 (permalink) | ||
|
rolurile foarte bune ale lui Cage care imi vin in minte acum sunt cele din Leaving Las Vegas (oscar) si din Bringing Out The Dead Quote:
__________________ We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. | |||
|
| | #426 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #427 (permalink) | ||
| off topic
Nu cred ca are relevanta pentru talentul actoricesc al lui Sean Connery, dar este pe deasupra si Sir Sean Connery. Asta il califica sa apara inaintea lui N. Cage in comentarii . Ha! Am uitat. Cage este (parca) nepotul lui Coppola! Ramane totusi pe locul doi pe generic.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #428 (permalink) | ||
| Quote:
mcmutton e suparat
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #431 (permalink) | ||
| Quote:
Din ce puncte de vedere maestre? Dungeons & Dragons e mai prost pana si decat un episod din Xena. Dragonii aia il mai scapa un pic....
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #433 (permalink) | ||
|
IMHO, Nicolas Cage e un actor bun, chiar foarte bun ... ca a mai avut unele mici scapari, gen "Face Off" ... poate ca nu a fost vina lui ... oricum, rolurile din "Leaving Las Vegas" si "Birdie" sunt memorabile ...
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #434 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #435 (permalink) | ||
| Quote:
![]() The Caveman's Valentine - 7.5
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| | #437 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #438 (permalink) | ||
| Quote:
oricum, fiecare cu parerea lui...
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #439 (permalink) | ||
| nu bagati in seama nici postul asta...
cu exceptia lui zoso. Nu mai stiu eu mare lucru din ce am invata la scoala generala, dar cuvantul din custom title-ul tau nu este cumva connaisseur? Este doar o intrebare. O sa sterg postul daca vrei.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|