![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #442 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #447 (permalink) | ||
| Quote:
............. In seara asta am revazut o parte din Good Will Hunting. Un film destul de bunicel,caruia ii acord 7/10. Oricum ma asteptam la mai mult din partea acestui film,fiindu-mi laudat de o gramada de cunoscutzi. Dar nu pot sa zic ca "a sarit calul" cu ceva special.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #449 (permalink) | ||
| Quote:
Dragoni in LOTR ?Unde?
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #450 (permalink) | ||
| Mr. Deeds - 8/10 Caterinca la greu, cateodata chiar exagerata (faza cand se fereste ala din calea masinii). Winona Ryder s-a facut buna rau de tot Quote:
![]() Tits©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #451 (permalink) | ||
|
"Charlotte Gray" 6/10 Scenariul - slab. Poate si din cauza povestii in sine, tot filmul a fost haotic cu accente foarte multe si puse aiurea pe diferite stari de spirit si mesaje, lucru care a rezultat intr-un talmes balmes total. Nu mai stiam ce ar trebui sa ma impresioneze din tot filmul. Regia - OK. Cateva gaselnite foarte misto. Imaginea - Naucitoare Actorii - Tzapeni. Catte Blanchett rules! Filmul nu este o pierde te timp/bani si cred ca as rezista sa-l mai vad odata. In fine, banui ca nici cartea nu e fantastica iar lucrul asta probabil ca a afectat negativ filmul. Quote:
Tu de exemplu nu ai simtul ridicolului. ![]() Ce sa-ti zic. Cat de spiritual si distractiv e D&D. HA HA HA.
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #452 (permalink) | ||
| Quote:
Numai prostii scot astia
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #453 (permalink) | ||
| Quote:
Hai mah... dragonul ala cute ascuns in spatele oglinzii lui Galadriel. Si mai era unul in carutza lu' Gandalf. Daca te uitzi cu atentzie se vede cum ii atarna coada. ![]() Zoso dude...
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #454 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Bucuresti, Romania |
Road to Perdition - 7.5 pe motiv ca: -Paul Newman joaca perfect rolul unui mos batran [oare din cauza ca el chiar este atat de batran ? ]-muzica perfect pe imaginea care poarta semnatura lui Mendes mai mult sau mai putin -scenariul este previzibil * SPOILER , i repeat, SPOILER ALERT !!! * I hate you, Jude Law, wherever you are!!
__________________ the malevolent debonair | ||
|
| | #457 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ No wise fish would go anywhere without a porpoise. | |||
|
| | #460 (permalink) | ||
| Perfect World a fost pe HBO. Nota 8. Final demn de 'filme lacrimogene' .
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|