![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #463 (permalink) | ||
|
Desi sunt fan inrait Quentin, afirm sus si tare ca Form Dusk till Dawn a fost un esec. Si daca ramanea la primul n-ar fi fost nimic dar a facut 3 (TREI). Parerea mea.
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #464 (permalink) | ||
|
Sunt eu nebun sau Q. Tarantino nu a facut nici macar un film cu numele From Dusk Till Dawn? Ce-i drept, parca a scris partial scenariul la primul, dar asta e altceva.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #465 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2002 Location: Moskow |
Da Masi, ai partial dreptate. Eu eram convins ca a si regizat filmul. Este trecut la writing credits si totodata mentonat ca fiind executive producer... indeajuns cat sa isi puna amprenta semnificativ asupra filmului. | ||
|
| | #466 (permalink) | ||
|
Am revazut The End of The Affair ,un film impecabil in regia irlandezului Neil Jordan. Nota : 8/10 In rolurile principale Ralph Fiennes si Julianne Moore. Julianne Moore este una dintre actritele mele preferate ,iar in acest film apare topless in cateva scene. Are niste tzatze superbe.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #468 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
zoso, ia o pauza, faptul ca eshti cunoscator in pron nu itzi da voie sa spui tampenii. From dusk till dawn e facut de roberto rodriguez, care a afacut shi desperado, ambele se bazeaza e drept pe "story" de tarantino, plus un rol mai mult sau mai putzin minor in film. Shi, sincer sa fiu, daca le iau ca parodii, ambele sint excelente (cel putzin desperado e super, scena din bar de la inceput shi cea cu bancul lui tarantino sint de referintza, parerea mea, Hâc!!!).
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #469 (permalink) | ||
|
mai mult ... cam juma de film (nu ma face sa scot filmul sa iti spun cat din film ). si dupa parerea mea, un rol mult mia important decat keitel sau lewis plus, sa nu uitam celebra scena a sampanien de pe bulanu lu salma hayek ![]() http://us.imdb.com/Title?0116367
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #470 (permalink) | ||
| Quote:
Salutari, Andrei | |||
|
| | #471 (permalink) | ||
|
The Lost Boys - 6.5 - azinoapte pe ProTV teenager vampire movie.... that's entertainment! ![]() The Others - 10 - acum 2 ore pe compu' meu ![]() Si acum ma mai trec fiori. Un film perfect.
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| | #472 (permalink) | ||
|
baietii nu plang niciodata : foarte misto filmul : 8/10 9'th gate : avand in vedere subiectul, extrem de digerabilfata de succesele comerciale gen apocalipsa (caruia ii dau cam un 3). 8/10 cheaters : la fel foarte misto, si realist : 8/10 Vreau sa vad si eu the others. cu ce e ?
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #473 (permalink) | ||
| Quote:
sau http://www.imdb.com/Details?Others,%20The%20(2001) later edit: Manhattan - 8 Umor si dialoguri excelente. Dummy - 6 - la HBO PS: In ultimul timp vad ca abunda filmele pline de caractere cit mai excentrice.
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| | #474 (permalink) | ||
| Training day - un film regizat corect, actziune interesanta, Denzel in rolul vietzii. 8/10
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #475 (permalink) | ||
|
The Others nu e atit de bun pe cit vrea CdinT sa il faca sa para. Un soi de The Sixth Sense in care Nicole Kidman este mai enervanta decit Bruce Willis. Bourne's Identity (cel nou, cu Matt Damon) - 8/10 - Un film de actiune cu spioni cum rar se mai fac. Secvente de lupta fascinante. Daca aveti norocul sa vedeti varianta cu sunet AC3, va puteti considera fericiti. Daca aveti si boxe cu subwoofer, vecinii vor fi si ei in extaz. :P
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #476 (permalink) | ||
|
Bourne Identity chiar m-a enervat pe alocuri, cum ar fi faptul ca dupa o ora si ceva de film si actiune eroul descopera un articol in ziar care explica totul oO. Ma rog, n-am citi cartea asa ca nu stiu ce a fost chestia aia. In rest intr-adevar secventele de lupta sunt fascinante.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #477 (permalink) | ||
| Frequency - 9/10 A beautiful mind - 8/10 Triple X - 2/10 Queen of the Damned - 3/10 Poa' si din cauza ca nu imi plac filmele cu vampiri, sau cel putin deoarece nu am vazut pana acu' un film memorabil cu vampiri. Faptu' ca joaca Aaliyah nu e o scuza, plus ca nu a fost cine stie ce actrita. Sa mai zic ca scenariu' e varza, ca e alcatuit din zarzavaturi luate deodata din mai multe carti scrise de Anne Rice? Any given Sunday - 5/10 Efectiv, pe la jumatate am inceput sa ma plictisesc, noroc ca am tresarit cand am observat ca filmu' are 2 ore si juma'. S-a pedalat neinspirat pe frumusetea baseball-ului (ma rog, la ei merge), da' mai ales pe ideea spiritului de echipa & shit. Bine ca am vazut (pentru a doua oara intr-un film) sanii lui Elizabeth Berkley care oricum sucks Cameron Diaz are un rol care nu imbunatateste cu nimic acest film, noroc cu interpretarea lui Al Pacino care mai salveaza cate ceva.Austin Powers in Goldmember 1/10 N-am vazut celalalte doua filme, insa mi-a pierit chefu' sa le vad. "Glume" total tampite (singura notabila fiind cea cu jocu' de umbre), actiune insipida, roluri cretine, intr-un cuvant genu' de parodie care unora s-ar putea sa le placa la nebunie . Mie nu mi-a placut. Deloc.Quote:
Quote:
![]() Cowboy, ai face bine sa citesti toata trilogia Bourne. E de referinta, alaturi de Cercu' Matarese N-am vazut inca filmu', sunt tare curios daca se ridica la inaltimea cartii lui Robert Ludlum.Alo©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #478 (permalink) | ||
|
Cercu lu Matarese l-am citit. Pi Bourne asta nu l-am prins intre aste doua maini ali mele ca il shiteam shi pi el. ps. Parca Cercu' avea si o continuare nu?
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #479 (permalink) | ||
|
Da. Se numeste The Matarese Countdown si este extrem de slaba, ca sa nu zic jenanta fata de The Matarese Circle - se vede ca a fost scrisa la batranete Si The Bourne Ultimatum si The Bourne Supremacy sunt carti un pic mai slabe fata de The Bourne Identity insa pe ansamblu nu trag in jos toata seria. Sunt curios daca si aceste doua carti vor fi ecranizate ![]() Sheez©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #480 (permalink) | ||
|
Oricum tot la parerea mea raman in legatura cu articolul ala ;)
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|