![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5001 (permalink) | ||
| Blueberry 7.5/10 . un film cu HI people si multe multe plugin-uri de winamp daca va uitati, o sa inteleget ![]() serios, un fel de western mai ciudat, cu incarcatura fantastica. nu pot sa zic ca m-a dat pe spate, e o idee stiuta dusa la extrem ( legata de spiritualitatea indienilor ) | |||
|
| | #5002 (permalink) | ||
| Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl - 7.5/10 L-am vazut aseara, din nou ! Imi place de Keira Knightley asta ! ![]() + | |||
|
| | #5004 (permalink) | ||
|
Mr. Deeds 4/10 Winona Ryder suck iar Sandler parca nu a dat ce avea mai bun, film banal din toate punctele de vedere Honey 5.5/10 Mi-a placut doar Jessica Alba pt care am stat sa urmaresc pana la capat filmul, in rest ff previzibil Jeepers Creepers2 7/10 Un horror care m-a tinut treaz desi era noaptea tarziu. Are suspans cat de cat, insa actingul lasa de dorit si nici scenariul nu e f bine pus la punct (mai ales pe final) Birthday Girl 6.5/10 Desi are o distributie buna filmul nu rupe gura targului, prea plat. Mi-au tinut atentia treaza doar fazele cu Kidman naked | |||
|
| | #5005 (permalink) | ||
|
1. Resident evil 2 Il asteptam de ceva vreme (de cand vazusem resident evil 1) numai ca l-am vazut pe calculator intr-o varianta slaba asa ca asta a cam scazut efectul. O sa ma mai uit o data cand apare o varianta mai buna. Totusi mi s-a parut mai slab ca primul (ala era altfel construit, te tinea in suspans si iti dadea informatii cu lingurita pana aflai toata povestea, plus ca muzica se potrivea de minune). Ma rog, nota finala dupa ce il mai vad o data la cinematograf sau intr-o varinta mai buna pe calc. 2. Minority Report Nu l-am vazut pana aseara dar ma asteptam la ceva mai mult parca. Adica auzisem ca e un Sf tare si mie nu mi s-a parut. E un SF putin peste medie. Sa fie din cauza ca eu nu sunt de acord cu nici una din teoriile referitoare la calatoria in timp sau previziunile viitorului (defect de personalitate - cred in liberul albitru pana in maduva oaselor). Oricum 8/10 pentru poveste si pentru Agatha (mi s-a parut cel mai realist personaj din tiata povestea). 3. Honey 6 pentru poveste (complet nerealista, dar oricum cine se uita la filmul asta pentru poveste); 8-9 pentru muzica (e un gen care im place asa ca a fost OK); si 10 cu felicitari pentru Jessica Alba care danseaza ca bagata in priza... prima faza de dans din discoteca e tare rau! Cand ma fac mare si cu bani, imi cumpar si eu niste miere! ![]() pentru cei pasionati de viata din ghetourile americane, cred ca a fost un succes pentru ca filmul e plin de expresii si faze tipice (pentru filme, nu stiu cat de mult seamana cu viata de pe strada). Iar subtitrarea era impanata cu engleza pentru ca saracu' ala care tradusese probabil ca a ramas socat si n-a stiut cum sa traduca anumite chestii. per total 8/10. Jesica Alba ridica mult dar filmul se vrea moralizator si nu e! daca nu forta nota si avea mai multe faze ca cea de la inceput lua 10 din partea mea. oricum o sa ma mai uit cel putin o data la el pentru ca e ok pentru o seara cand nu ai ce face. | |||
|
| | #5006 (permalink) | ||
| Quote:
Daca e ala cu bufnitza lui Merlin ... e capodopera
__________________ Frustrated football fanatic ![]() The thruth is out there. | |||
|
| | #5007 (permalink) | ||
| Mulholland Drive. - 6/10 - David Lynch. Riiight. Twin Peaks ? Nope. Incoerent. Spirited Away - 7/10 - Interesant, pana la un punct, adica spre final. Jeez, ce le mai place la japonezi sa se prosteasca cand nu e cazul. Dar oare isi dau seama ? Thirteen - 6/10 - Cica asa e acu' la 13 ani ? Si ce era moda cu toti <teh niggers> ca nu m-am prins. Stupid. | |||
|
| | #5008 (permalink) | ||
|
Am vazut recent un film mai vechi si anume Tais Toi ! Il recomand celor ce sint stresati si doresc o comeDie in cel mai curat stil frantuzesc! De fapt cei 2 actori Gérard Depardieu si Jean Reno nu au nevoie de mai multa prezentare! Nota mea 8/10
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #5010 (permalink) | ||
|
revazut Amadeus .. 9.5/10 cu siguranta best sountrack ever
__________________ When you're in a race car all you concentrate about is that black piece of tarmac in front of you and nothing else then there's no fear because you don't see anything else you only see where you wanna go you don't see where you would go if.... so from that point if you have speed .. there's no fear. John Nielsen Nikon D40 + Nikkor 18-55 3.5-5.6 + Nikkor 50/1.8 + Tamron 70-300 | |||
|
| | #5011 (permalink) | ||
|
Open Range - western, regia Kevin Kostner - 8/10, unul din cele mai bune filme de gen
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #5014 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
BogdanYo - stiu despre ce vb. ca doar o singura varianta umbla libera si evident ca nu e dvd rip ![]() 28 Days Later - well, interesant subiectul dar filmul nu-mi spune multe nu ma face sa-mi doresc o revizionare si nici macar nu cred ca va avea privilegiul de a fi pus pe cd 5 maxim 6 pt. un film plin de violenta si prezentat intr-un mod ametitor | ||
|
| | #5015 (permalink) | ||
|
The Exorcist The Beginning 7/10 interesanta ideea de a face faca o continuare, scarry pe ici pe colo dar in rest inca un film slab
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #5016 (permalink) | ||
|
Of of, Lord mai mare critic mai esti. De cand iti zice lumea sa te lasi de meserie da' uite asa persista unii. ![]() Ce mai conteaza ca induci lumea in eroare care isi mai arunca ochii pe aici, in fine, da' sa dai 5 la bunatate de film englezesc cu tenta psihologica si gust post-apocaliptic, pe motiv ca e violent (????) ...desi inteleg ca e peste tine unde toate comediile de duzina cu negri iau 9 sau 10. Get lost, stay lost, si fa-ne o favorare. | |||
|
| | #5018 (permalink) | ||
| Anatomie 2 - film german cam stupid. Idee un pic invechita si scenariu copiat dupa maestrii de la Holywood. Totusi au depus eforturi: in consecinta nota este 7/10 The Grey Zone - nerecomandat decat celor cu inima tare sau celor impatimiti de filme despre cel de-al 3-lea Reich. Camerele de gazare si conditiile de la Auschwitz sunt prezentate surprinzator de real. Nota: 8,5-9/10 Are cineva Species III ?? Incerc sa-l vad dar e tare greu de gasit.
__________________ Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine. | |||
|
| | #5020 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti | Quote:
![]() Terminalul - 7,5 cu o oarecare zgarcenie, pentru ca nu imi mai aduc exact aminte ce scria la 8. Un film inedit in care personajul lui Tom este memorabil (nu e chiar Forrest Gump dar se straduieste), foarte original si teribil de amuzant. Personajele adiacente sunt si ele haioase. Restul actiunii nici nu mai conteaza prea mult.
__________________ Mourrons pour des idées, d'accord, mais d'une mort lente | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|