![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #5223 (permalink) | ||
| Elephant - 5/10 - Ntz. S-a facut mai bine pe tema asta. Booooring. Shark Tale - 6/10 - in lipsa de altceva. Daca faci abstractie de scenariul de 2 lei (ce-or avea astia de nu sunt in stare sa faca un film de animatie care sa nu fie pentru retardz ?... abia astept sa vad the Incredibles... ) - atunci umorul merge pe alocuri. Recunosc ca in unele faze in care sunt ironizati mafiotii am ras serios, da' e si meritul voice acting-ului lu' De Niro si Jack Black.The Shawshank Redemption - 8.5/10 - Excelent, de la cap pana la coada, mai putin finalul, pe care pe de-o-parte il doream, mai mult pentru personajul lui Morgan Freeman care sincer il merita. Dar cum ar fi mers un final mai trist... ar fi fost excelent. Ar fi mers mult mai bine cu tema filmului. Asa... ca sa nu se incadreze in tipare for once. | |||
|
| | #5226 (permalink) | ||
| Kangaroo Jack - 6/10 Cu destule hibe scenariul, dar agreabil; 1 p pt Estella Warren ![]() The Day After Tomorrow - 7/10 Mi s-a parut bun, desi nu toti actorii s-au ridicat la inaltime, ideea filmului da de gandit Lord of the Rings: The Return of the King - 8.5/10 Fabuloase scenele din timpul bataliei, mi s-a parut peste primele LOTR. Mi-a placut mult si mobilizarea tuturor fortelor impotriva lui Saruman si a orcilor lui, eroii parca mai conturati; totusi si cateva momente de plictiseala, deh, prea lung totusi... Two Weeks Notice - 4/10 Nimic deosebit | |||
|
| | #5227 (permalink) | ||
|
Mallrats 9/10 Kevin Smith strike again. two week notice 6/10 nu era nici o chimie intre cei doi. sandra foarte superficiala. secret window. 7/10 film foarte previzibil. daca nu era cu deep nici nu ma chinuiam sa-l decriptez. n-am citit cartea poate e mai interesanta ca filmul. butterfly effect 7,5 /10 de ce dracu a trebuit sa fie filmul asta cu ashton kutcher? cine dracu i-a spus lui imbecilul asta fericit ca poate sa joace in filme serioase ?
__________________ N.W.S. | |||
|
| | #5228 (permalink) | ||
| Vanilla Sky - 7.5/10. Magnolia - 8/10. Night Watch (2004) - 5.5/10. SF ce surprinde lupta dintre bine si rau dintr-o viziune ruseasca ce da a Matrix si a filme cu vampiri. Actiunea se petrece in Moscova de astazi iar acest film reprezinta prima parte din trilogie. Acest film este o buna replica a filmelor de la Hollywood si, in plus, veti observa anumite aspecte de poveste de prin partile noastre.
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #5229 (permalink) | ||
| Quote:
Abia acum, ca mi-a scapat
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #5230 (permalink) | ||
|
filme vazute in ultimele 3 luni. unele nici nu'mi mai amintesc de ce le'am vazut. anyway. Secret Window - 7/10 - e de bine. Pirates of the Carribean - 6/10 - comic. nici nu ma intereseaza ce cauta orlando bloom in filmul asta. Starsky&Hutch - 4/10 - prea obosit ca sa inchid, ma mir ca nu am adormit la el. Xmen2 - 4/10 - distanta de un an intre primul si al doilea cd. dezamagitor. Alien Hunter - 5/10 - toyota yaris. sfideaza logica. The Sum of all fears - 5/10 - aceeasi criza terorista, alti actori. Feardotcom - 6/10 - puternic sentiment de deja vu, cred ca era un episod dintr'un serial (profiler?) in care se trata in rezumat subiectul. Hellboy - 5/10 - ron perlman! ron perlman! Hero - 7/10 - placut ochiului. 25th Hour - 6/10 - pentru monologul din fata oglinzii. ditch the rest. Cidade de Deus - 8/10 - enjoy the violence. Windtalkers - 5/10 - "data viitoare vom face un film despre cum au ajutat gospodinele americane la cistigarea razboiului al doilea." Boiler Room - 7/10 - fascinant: un film in care vin diesel nu are rol principal. Collateral Damage - 4/10 - pompierul atomic si croitorasul cel viteaz. Any Given Sunday - 7/10 - film din care retii ca al pacino face un rol bun. The Terminal - 7/10 - ...si marmota invelea ciocolata in croissant. A Clockwork Orange - ?/10 - nu am inca scara de valori ca sa notez filmul asta. a fost...cred ca ok...de bun...si de original pentru vremea respectiva(cinemateca are un sonor absolut imputit) Man on fire - 6/10 - are filmari interesante, desi nu exagereaza prin lucurri bune. Insomnia - 6/10 - documentar discovery. Kill Bill Vol.2 - 7/10 - nu mi'a placut colajul de subiecte, de lumi, de personaje, organizarea pe episoade si pe volume, mi se pare "chicios"...totusi, am ramas in cap cu niste imagini ca si cum as fi vazut un film bun... Mala Educacion - 6/10 - facut sa socheze. ba chiar tras de par ca sa socheze spectatorul inutil.
__________________ red birds will fly out of the east and destroy paris in a night | |||
|
| | #5231 (permalink) | ||
| Bring It On Again - 4/10 Primul a fost mult mai "bun", daca pot sa zic asa ! Daca nu aveti ce face ... merge !+ | |||
|
| | #5233 (permalink) | ||
| American Splendor - 5/10 - L-am vazut intr-o zi mohorita de noiembrie, un setting prea naspa ca sa fiu deschis unei povesti atit de banale. Crap. Gerry - 7/10 - Daca zic ca e un film ciudat zic prea putin. Filmul te "strucheaza" de la inceput cu o atmosfera misto daca poti aprecia cit de cit imersiunea in atmosfera. Sentimentul singuratatii este pe alocuri atit de violent (Gus Vas Sant exagereaza niste scene) incit e greu de suportat. In fapt daca as fi vazut filmul la cinema probabil ca pe la jumatatea filmului as fi iesit din sala de cinema urlind, cu spume la gura si ochii bulbucati. Dar asa, acasa lungit in canapea m-am lasat mai usor dus cu "vorba". Pe total e un film interesant, OST-ul este extrem de potrivit (il caut as we speak), dar are sanse imense sa nu-ti placa vreodata. Sentimentul de film studentesc nominalizat la Costinesti este de acolo. History of the World: Part I - 6.5/10 - Insuficient de haios. Mulan II - 6/10 - Pe total e mult mai bun decit ma asteptam, luind in considerare patternul sequelurilor Disney. Desi materialul animat este bun, e evident ca povestea este zamislirea unui copil handicapat asa ca nu se ridica nici la genunchiul originalului. Office Space - 6/10 - Iarasi un film pe care l-am ratat citiva ani buni la mustatza... si bine am facut. Povestea incepe destul de strong, si caracterul comic e satisfacator. De la un punct incolo vraja se dizolva si pelicula devine pur si simplu plictisitoare de muerte, sentiment care te preseaza pina la genericul de final. Titan AE - 6.5/10 - Am ramas neconvins de pelicula de fata, dat fiind ca a primit cele mai bune recomandari. Pe total o animatie care poate fi sarita. | |||
|
| | #5234 (permalink) | ||
| The Girl Next Door - 6/10 Saved - 6/10 Mean Girls - 6/10 Toate trei peste asteptari - fiecare prezinta variatii (uneori interesante si originale) de la genu' (retard) american teen movie Bowling for Columbine - X/10 The Hunting of the President - X/10 Mayor Of Sunset Strip - X/10 Despre primu' nu tre' sa mai zic nimic. Nu stiu cat de adevarat e, insa mie mi-a dat de gandit. Si nu am putut sa remarc aceeasi tendinta (legat de "fear" si stirile mass-media) si la noi. Al doilea este legat de scandalurile sexuale ale lui Bill Clinton, iar ultimu' se refera la Rodney Bingenheimer, neinteresant. - fiind documentare, nu le-am notat. Sex is Zero - 3/10 Incepe destu' de promitator si continua si se termina execrabil. Sperma prajita in tigaie pe post de albus de oua... Yuck! Code 46 - 5/10 Mi-a adus aminte de Gatacca prin tema oarecum conexa. Din pacate, asemanarile se opresc aici. Laws of Attraction - 5/10 Nu stiu daca l-am mai cotat o data, insa Julianne Moore si Pierce Brosnan ar face bine sa evite sa mai joace in comedii. Walking Tall - 5/10 Din nou, "The Rock". Imbecilitatea scenariului, neoriginalitatea lui si a actiunii il fac inferior lui The Rundown, care chiar mi-a placut. Van Helsing - 4/10 What a crap! Kate Beckinsale confirma ca s-a prostit de cand cu Underworld. Hellboy - 3/10 OMFG! Cand s-a terminat am avut impresia ca am suferit o lobotomie asociata cu discontinuitati lungi ale ritmului cardiac. Highwaymen - 5/10 Destul de interesant dpdv al temei, insa slaaaab realizat. The Alamo - 5/10 Din pacate, foloseste la greu aceleasi "americans are the best" "americans rulz" bla bla, iar Dennis Quaid joaca infect, aproape la fel ca si in Day After Tomorrow. In schimb, Jason Patric si Billy Bob Thornton sunt ireprosabili. Pushing Tin - 7/10 Din nou Billy Bob Thornton, insa ceva mai tanar, alaturi de Angelina Jolie (soti si in film, da' si in realitate pe vremea aia - 1999). John Cusack, ca de obicei, este genial. De vazut neaparat. You Can't Stop The Murders - 1/10 The Legend Of Johnny Lingo - 1/10 Niste idiotenii de filme. Le-am dat un punct pentru coloana sonora. Seaside - 0/10 Washington Heights - 0/10 Wounded Hearts - 0/10 Notele spun totu'. Calendar Girls - 4/10 Niste babe pozeaza pt. un calendar sexy, ceva conflicte interioare, morala si etica inving bla bla. Urasc filmele cu mosi si babe. Hey, I'm still young! Seeing Other People - 4/10 Un el si o ea se hotarasc sa si-o traga cu cat mai multi inainte sa se casatoreasca. In rest, been there done that. Grand Theft Parsons - 4/10 O alta "comedie" de duzina care, ca si filmu' de mai sus, iese in evidenta prin scenariu' inedit: doi tipi fura un cadavru pentru a il duce in desert cu scopu' de a... vedeti voi ce si cum. I, Robot - 6/10 Un popcorn movie care incearca sa ridice la fileu tema "roboti vs oameni". Misto facut, plus ca nu cade in capcana unei povesti de dragoste intre personajele principale. Bridget Moynahan seamana cu mariko a noastra ![]() Blade Runner - 7/10 Revazut. In ciuda faptului ca efectele speciale sunt prafuite in comparatie cu standardele din ziua de azi, atmosfera este excelenta. Per total, peste I Robot (le-am comparat dpdv al aceluiasi subiect tratat). Unii zic ca e cel mai bun SF al tuturor timpurilor. Personal, am rezerve in privinta asta. New York Minute - 3/10 Iar surorile Olsen, iar aceeasi tema, scenariu si final obosit. Jersey Girl - 6.5/10 De vazut cu prietena. Uimitor, da' chiar am ras, unele scene sunt geniale dpdv al umorului. Twisted - 6/10 Un thriller psihologic cu pretentii - pacat ca e previzibil pana la sfarsit, desi finalu' e usor interpretabil. I-am dat un punct in plus pt. ca imi place genu' si cum joaca Ashley Judd. Taking Lives - 5/10 Un thriller psihologic cu pretentii - pacat ca e previzibil pana la sfarsit. Typo? Errr, not. The Ladykiller - 6/10 Nu stiu cum e originalu', da' acest remake mi-a placut. Ciudatel, ca de altfel toate filmele fratilor Coen (le-am vazut pe toate). Tom Hanks e ireprosabil. Secret Window - 6/10 Ca si lui Dreamcatcher, i-a lipsit ceva. Sa fie de vina ecranizarea sau insasi cartile lui Stephen King? Man On Fire - 7.5/10 Un revenge movie excelent. M-a deranjat totusi modu' in care a fost facut, si anume acele flashback-uri. Putea fi muuult mai bun. Kill Bill 2 - 7/10 Excelent in comparatie cu primu'. Bine ca s-a renuntat la scenele imprumutate din filmele manga si la cele specifice filmelor chinezesti de kung fu. Godsend - 5/10 Robert de Niro e degeaba. Filmu' mi-a adus aminte the The Others si AI. Judecand dupa finalu' cretin, ne paste o continuare. Orient Express - 1/10 Am incercat sa vad ceva bun la filmu' asta. Dezaaaaaaaaastru. I-am dat un punct ca sa nu ma simt prost ca m-am dus la cinema si am dat banii degeaba Raman la parerea ca privind cinematografia, suntem in urma cu 100 de ani.The Village - 7/10 Foarte misto unele intorsaturi de situatie, felu' in care filmu' se joaca cu mintea ta. Per total, intuiesti cam de la inceput despre ce e vb. Casomai - 7/10 Un foarte bun film italian romantic. Preotu' ala si coloana sonora fac aproape tot filmu'. The Alzheimer Case - 6.5/10 Un bun film belgian. Totusi, singura chestie original este faptu' ca personaju' negativ sufera de Alzheimer. Twentynine Palms - 6/10 Unu' din cele mai ciudate filme pe care le-am vazut vreodata. Mi-a adus aminte de Gerry, desi finalu' este muuult mai socant. Dawn Of The Dead - 6/10 Remake dupa binecunoscutul clasic. Not bad. Misto faza cu zombies care numa' incet nu se misca. Shaun Of The Dead - 5.5/10 Un fel de parodie britanica. Un punct pt. cateva scene comice destul de reusite. The Chronicles of Riddick Dark Fury - 5/10 Singuru' lui merit este ca se face legatura dintre Pitch Black si The Chronicles of Riddick Pitch Black 2: The Chronicles of Riddick - 6/10 Misto decorurile si costumele. Finalu' e tare grabit comparativ cu lungimea filmului si viteza cu care se desfasoara actiunea. Va exista mai mult ca sigur o continuare. Eternal Sunshine Of The Spotless Mind - 8/10 De vazut neaparat.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #5235 (permalink) | ||
| Quote:
In rest, note si aprecieri obiective, cred, ca sa-mi dau cu parerea. Ah da, si fuck JC. | |||
|
| | #5236 (permalink) | ||
|
Terminat de vazut primul sezon din seria Enterprise (18 episoade, parca). E peste unele sezoane din Star Trek (Deep Space Nine) dar sub altele. Din cate am inteles insa, distractia incepe din sezonul 2 ... sa vedem ... pana acum 6.5/10
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #5239 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: BV | Quote:
| ||
|
| | #5240 (permalink) | ||
| The Girl Next Door - 8/10 Mi-a placut filmul asta ! Vad ca si vecinii mei de pe mijloc se cam pregatesc sa se mute, poate vine J.J. in locul lor ! Danielle rulez !+ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|