![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 |
Pai dupa ce avzusem Resident Evil, Jeeper Creeper, Nt another teen movie si Hart's War, imi mai ramasese un singur film de vazut: Mulholland Drive. Nestiind nimic de el si dupa nume nu prea eram deplin convins sa dbclk pe el. Insa dupa 5 sec a aparut: "A film by David Lynch". Si atunci am realizat ca urma sa vizionez filmul care avea sa le dea clasa celorlalte. Cand m-am ridicat de la calc. inainte sa adorm m-am gandit vreo juma de ora la ce a vrut sa spuna filmu. Anomalie temporala, dimensiuni paralele, reincarnare, nebunie, vis, ceva din Eliade chiar???? A doua zi am intrat pe net si am gasit la www.cinemagia.ro o lista cu elementele la care Lynch sugereaza atentie sporita si deabia atunci am inteles. De mult n-am mai gustat asa film. Nota 10!
__________________ Gens una sumus! | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
|
"The Sum of All Fears", cu Ben Affleck, Morgan Freeman si James Cromwell. Mi-a placut. 4.1 din 5. [edit] Dupa punctajul sever (a la Andrei[CG], vezi mai jos), 6.8/10 [/edit] Last edited by Cd; 29-08-2002 at 19:36.. | |||
|
| | #44 (permalink) | ||
|
N-am mai scris nimic in threadul asta asa ca pun ultimele 3 filme vazute. ca sa recuperez ![]() Clockstoppers 7/10 - comedie/sf - film usor, haios, de vara, nu merita drumul pina la cinema dar divx-ul e perfect ![]() Blade 2 10/10 - actiune/horror/sf - nota asta e data avind sistem de referinta genul asta de filme (ca sa fie clar ca nu vreau sa-l cumpar cu Citizen Kane or somth. ) - must seeMagnolia 9/10 - drama - excelent - nici nu stiu cind au trecut cele 3 ore!
__________________ 1. blog cristache: It's about flights of fantasy. And the nightmare of reality. Terrorist bombings. And late night shopping. True Love. And creative plumbing. 2. Anticariat Provizoriu (90% SF) gugăleşte după ele! | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Am vazut ieri la cinema "Puicute bune" - o comedie fara nici un fel de pretentii, 8/10... merita vazut, e haios. Am mai vazut tot zilele astea MIB2... nu s-a ridicat la nivelul predecesorului sau, dar a avut cateva faze marfa... i-as fi dat cam 7, dar datorita lui Will Smith cred ca merita 8... are asta niste faze in el de mori de ras.
__________________ Black Audi A4 8E 2004 165CP quattro Hofele design | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Azi am vazut si eu Ice Age. Ii dau 5/10. Nu este teribil de amuzant, dar e okayish. Din nefericire, datorita politicii Fox nu a iesit ceea ce se voia. E nice, totusi, doar ca banal si cliseic. Okayish.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Ergh. Monsters Inc. a fost superb. Imi place ca iti dai cu parerea despre ceva ce nu ai vazut. Fox a vrut ca Ice Age sa fie asa - comedioara. Initial trebuia sa fie drama.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Scooby Doo-jalnic nu shtiam cum sa plec dracu mai repede din cinema mama niste faze de tot kktul au stricat toata frumusetzea serialului de desene animate cu porcaria asta. nota 2
__________________ My soul is black as the moonless sky So please just leave and let me Die For i have been your faithful knight In death have you returned my pride | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Scorpion King ... teribil de prost ... are unele faze sub nivelul unor seriale gen Xena ... singura chestie misho e muzica, problema e ca se potriveshte cu filmu ca nuca'n perete. 2/10
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Stanley Kubrick "Barry Lyndon". Atmosfera foarte autentica. Imagine fenomenala. 8/10* * Dupa modelul lui Andrei[CG], 5 e asa-si-asa, 6 e decent (pentru un film care a avut si parti care mi-au placut, sau care mi-a placut dar a avut si parti care m-au deranjat), 7 e o nota buna (pentru un film care mi-a placut fara rezerve), 8 e o nota foarte buna (pentru un film care mi-a placut foarte mult, sau care exceleaza din anumite puncte de vedere), 9 este extraordinar, iar 10 este perfect. 4 e pentru un film prost, 3 pentru un film foarte prost, 2 execrabil, 1 incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie), iar ca sa vad un film de 0 trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative. | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Sexy Beast, nu e chiar ultimul vazut, dar e singurul notabil. Ben Kingsley e superb, efectiv simpla lui aparitie in cadru ma facea sa iau perna in bratze, prezentza lui imprima o tensiune terifianta filmului. ok, dupa sistemul de notare prezentat de Cd ii dau un 8/10.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Green mile pentru a 3-a oara. Nu stiu ce sa spun. Filmul mi s-a paut superb, cu o imagine bestiala. Pe de alta parte, a fost foarte simpu, fiecare chestie era explcata de actori ca sa inteleaga si tataie' de la tzara. Foarte bine jucat, si o incarcatura emotionala puternica. 9/10 . Neluand in cascul simplitatea lui, 10/10.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
am vazut si eu azi dimineata sexy beast reactia a fost initial nu mi s-a parut un film de revazut si i-as da un 7/10... dar trebuie sa-l mai vad o data ca sa-mi fac o opinie......... yeah, you figure it out ![]() don was like... brrr
__________________ We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Ultimu pe care l-am vazt a fost Ocean Eleven Cu George Clooney si Brad Pitt. Personal i-as acorda 9/10 pentru actiune is intriga, iar in ce priveste calitatea imaginii e DVD Rip deci 10/10. Am mai vazut si Scorpion King care .. e drept e putin clona de Conan, dar data fiind lipsa de inspiratie a regizorilor, nah... . ALte filme mai sunt Blade 2 (super), IceAge (am ris de am zis ca mor - Veveritza aia nebuna face tot filmu) si Blair Witch Project pe HBO care mi s-a parut super fain, dat fiind ca e inspirat din fapte reale. Apare si partea a doua dar mi se pare ca aia sux! Out!
__________________ Liberate tu te me ex inferis! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |