Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack (1) Thread Tools
Old 20-08-2002, 00:20   #41 (permalink)
Registered User

Pai dupa ce avzusem Resident Evil, Jeeper Creeper, Nt another teen movie si Hart's War, imi mai ramasese un singur film de vazut: Mulholland Drive. Nestiind nimic de el si dupa nume nu prea eram deplin convins sa dbclk pe el. Insa dupa 5 sec a aparut: "A film by David Lynch". Si atunci am realizat ca urma sa vizionez filmul care avea sa le dea clasa celorlalte. Cand m-am ridicat de la calc. inainte sa adorm m-am gandit vreo juma de ora la ce a vrut sa spuna filmu. Anomalie temporala, dimensiuni paralele, reincarnare, nebunie, vis, ceva din Eliade chiar???? A doua zi am intrat pe net si am gasit la www.cinemagia.ro o lista cu elementele la care Lynch sugereaza atentie sporita si deabia atunci am inteles. De mult n-am mai gustat asa film. Nota 10!

Beast is offline    Reply With Quote
Old 20-08-2002, 21:41   #42 (permalink)
DXN
Banned

un film cu A Hopkins, dupa o carte a lui Stph. King.
Hearts in Atlantis
o sa va placa.
cine l-a vazut si i-a placut sa ridice mina sus.

DXN is offline    Reply With Quote
Old 21-08-2002, 01:14   #43 (permalink)
Cd
Registered User

Cd's Avatar

"The Sum of All Fears", cu Ben Affleck, Morgan Freeman si James Cromwell. Mi-a placut. 4.1 din 5.

[edit] Dupa punctajul sever (a la Andrei[CG], vezi mai jos), 6.8/10 [/edit]

Last edited by Cd; 29-08-2002 at 19:36..

Cd is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2002, 07:21   #44 (permalink)
Asamblat in Romania

CdinT's Avatar

N-am mai scris nimic in threadul asta asa ca pun ultimele 3 filme vazute. ca sa recuperez

Clockstoppers
7/10 - comedie/sf - film usor, haios, de vara, nu merita drumul pina la cinema dar divx-ul e perfect

Blade 2
10/10 - actiune/horror/sf - nota asta e data avind sistem de referinta genul asta de filme (ca sa fie clar ca nu vreau sa-l cumpar cu Citizen Kane or somth. ) - must see

Magnolia
9/10 - drama - excelent - nici nu stiu cind au trecut cele 3 ore!

CdinT is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2002, 14:05   #45 (permalink)
Speed maniac

Ice_2k's Avatar

Am vazut ieri la cinema "Puicute bune" - o comedie fara nici un fel de pretentii, 8/10... merita vazut, e haios.
Am mai vazut tot zilele astea MIB2... nu s-a ridicat la nivelul predecesorului sau, dar a avut cateva faze marfa... i-as fi dat cam 7, dar datorita lui Will Smith cred ca merita 8... are asta niste faze in el de mori de ras.

Ice_2k is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2002, 21:56   #46 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

ice age A fost super, n-am mai ras de mult asa.
9/10, pentru ca unele din faze au fost copiate din shrek.
grafica 10/10
veverita preisotorica : 10/10. Cel mai haios si napastuit personaj din istoria animatiei.

42 is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2002, 22:01   #47 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Azi am vazut si eu Ice Age. Ii dau 5/10.

Nu este teribil de amuzant, dar e okayish. Din nefericire, datorita politicii Fox nu a iesit ceea ce se voia. E nice, totusi, doar ca banal si cliseic.

Okayish.

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2002, 22:25   #48 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Care politica fox ? A fost sub shreck, dar cu mult peste monsters inc, pe care in primele 5 minute l-am oprit.

Ps. Aia 2 rinoceri erau cumva poponari ? adica aratau si aveau nume de sexe opuse, dar totusi

Old 23-08-2002, 01:09   #49 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Ergh. Monsters Inc. a fost superb. Imi place ca iti dai cu parerea despre ceva ce nu ai vazut.

Fox a vrut ca Ice Age sa fie asa - comedioara. Initial trebuia sa fie drama.

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2002, 23:35   #50 (permalink)
Registered User

Virtual_Fighter's Avatar

Scooby Doo-jalnic nu shtiam cum sa plec dracu mai repede din cinema mama niste faze de tot kktul au stricat toata frumusetzea serialului de desene animate cu porcaria asta.
nota 2
In death have you returned my pride

Virtual_Fighter is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2002, 21:31   #51 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Tocmai am terminat de vazut Forrest Gump pe un dvd. Nu pot sa zic decat "wow !" . Filmul e o adevarata capodopera

10/10

Old 28-08-2002, 15:54   #52 (permalink)
Registered User

MIB II. O porcarie! Macar popcornul a fost bun

Windu is offline    Reply With Quote
Old 29-08-2002, 17:16   #53 (permalink)
Taiko

Hideyoshi's Avatar

Scorpion King ... teribil de prost ... are unele faze sub nivelul unor seriale gen Xena ... singura chestie misho e muzica, problema e ca se potriveshte cu filmu ca nuca'n perete.

2/10

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 29-08-2002, 17:17   #54 (permalink)
Paranoia is natural

queen of the damned

4/10 pt film - dar de remarcat coloana sonora.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 29-08-2002, 19:34   #55 (permalink)
Cd
Registered User

Cd's Avatar

Stanley Kubrick "Barry Lyndon". Atmosfera foarte autentica. Imagine fenomenala. 8/10*

* Dupa modelul lui Andrei[CG], 5 e asa-si-asa, 6 e decent (pentru un film care a avut si parti care mi-au placut, sau care mi-a placut dar a avut si parti care m-au deranjat), 7 e o nota buna (pentru un film care mi-a placut fara rezerve), 8 e o nota foarte buna (pentru un film care mi-a placut foarte mult, sau care exceleaza din anumite puncte de vedere), 9 este extraordinar, iar 10 este perfect. 4 e pentru un film prost, 3 pentru un film foarte prost, 2 execrabil, 1 incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie), iar ca sa vad un film de 0 trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative.

Cd is offline    Reply With Quote
Old 29-08-2002, 19:55   #56 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Sexy Beast, nu e chiar ultimul vazut, dar e singurul notabil.
Ben Kingsley e superb, efectiv simpla lui aparitie in cadru ma facea sa iau perna in bratze, prezentza lui imprima o tensiune terifianta filmului.

ok, dupa sistemul de notare prezentat de Cd ii dau un 8/10.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2002, 00:28   #57 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Green mile pentru a 3-a oara. Nu stiu ce sa spun. Filmul mi s-a paut superb, cu o imagine bestiala. Pe de alta parte, a fost foarte simpu, fiecare chestie era explcata de actori ca sa inteleaga si tataie' de la tzara. Foarte bine jucat, si o incarcatura emotionala puternica. 9/10 . Neluand in cascul simplitatea lui, 10/10.

Old 03-09-2002, 01:55   #58 (permalink)
shell-shocked

moebius's Avatar

am vazut si eu azi dimineata sexy beast
reactia a fost initial nu mi s-a parut un film de revazut si i-as da un 7/10... dar trebuie sa-l mai vad o data ca sa-mi fac o opinie......... yeah, you figure it out
don was like... brrr

moebius is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2002, 02:31   #59 (permalink)
IOANA X

The Mothman Prophecies... ...cam... "artistic" , dar inspirat din fapte reale..

Ioana is offline    Reply With Quote
Old 03-09-2002, 06:49   #60 (permalink)
Registered User

Thor_ro's Avatar

Ultimu pe care l-am vazt a fost Ocean Eleven Cu George Clooney si Brad Pitt. Personal i-as acorda 9/10 pentru actiune is intriga, iar in ce priveste calitatea imaginii e DVD Rip deci 10/10. Am mai vazut si Scorpion King care .. e drept e putin clona de Conan, dar data fiind lipsa de inspiratie a regizorilor, nah... . ALte filme mai sunt Blade 2 (super), IceAge (am ris de am zis ca mor - Veveritza aia nebuna face tot filmu) si Blair Witch Project pe HBO care mi s-a parut super fain, dat fiind ca e inspirat din fapte reale. Apare si partea a doua dar mi se pare ca aia sux!
Out!

Thor_ro is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules