![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6003 (permalink) | ||
|
am revazut Thirteen si eu ii dau... un 9/10... super interesant super socant... si dupa ce il vedeti sa cititi si forum de la imdb la filmu asta sa va socati si mai tare... mie asta mi sa intamplat. The Aviator - 8/10 pt Di caprio si actritele ca parerea mea leau interpretat bine pe Kate Hepburn si Ava Gardner .. mai ales ca eu mor dupa Kate Beckinsale | |||
|
| | #6006 (permalink) | ||
|
Are we there yet - 8/10 - Ice Cube face pe dadaca simpatic filmul si la faza cu toaleta ma tavaleam de ras. merita vazut, cel putin e relaxant.
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #6007 (permalink) | ||
|
cube zero 7/10 - poate probabil ultima partea filmului asta. spune ceva mai multe despre el si se termina cam cum a inceput primul dar nu mi s-a parut a fi extraordinar.
__________________ "De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19" | |||
|
| | #6008 (permalink) | ||
|
Cube Zero - 8/10 Inca mai este cool din punct de vedere al camerelor cu capcane dar mi-a dat senzatia ca o sa mai apara cube 3,4,5 s.a.m.d Poate e mini-serial
__________________ Succesul inseamna a fi in stare sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm - Winston Churchill | |||
|
| | #6009 (permalink) | ||
| the grudge 7/10 - pe acest stil (de groaza) este foarte bun filmul. nu am vazut insa the ring care am inteles ca e mai bun. facut super misto. merita vazut neaparat, iar Takashi Shimizu (regizorul acestui film) se pare ca e specializat numai in acest gen de filme http://www.imdb.com/name/nm1234345/
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA | |||
|
| | #6011 (permalink) | ||
|
battlefield earth - 5/10 ...nu prea s-au implicat in creearea unei rase cu adevarat superioare de extraterestri dar, de!, dupa cum spunea si filmul..nu suntem f evoluati in acest sens! pt amatorii de sf-uri merge, dar daca doriti si ceva realism sau probabilitate de... nu se merita!
__________________ "De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19" | |||
|
| | #6013 (permalink) | ||
|
wishcraft 2/10. ma asteptam ca macar finalul sa scape turma...no cooment! nota spune totul!
|
| | #6014 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
Spanglish - 5-6-7 - dezamagitor, cel mai tare ma enerveaza cand i se face unui film reclama ca este o super comedie si dupa este varza ![]() are o poveste solida, filmul este placut pana aproape de final, cand o dau in bara cu finalul pe care pe mine nu m-a multumit (wtf? ala e happy ending ?) macar l-am vazut pe adam sandler intr-un rol mai serios
__________________ Traian Basescu is my Superman | ||
|
| | #6017 (permalink) | ||
|
ripper letter from hell - 5/10. crime, crime, crime. nimic genial!
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|