![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6221 (permalink) | ||
| Van Helsing 6.5/10. Am o slabiciune pentru tipul asta de filme. Bataia finala cam trasa de par. Rau. Kate Beckinsale m-a impresionat placut.
__________________ All good things come to those who wait....... | |||
|
| | #6223 (permalink) | ||
|
un film german gen Fast an furious fete faine si un porsche-ca masina de politie superkool
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #6225 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
Home Room - 9/10 - intamplator m-am uitat pe hbo la filmul asta si chiar mi-a placut ![]() despre el: Quote:
__________________ Traian Basescu is my Superman Last edited by Lord; 03-03-2005 at 21:55.. Reason: m-am grabit cu nota, crezusem ca urma sa se termine filmul :) | ||
|
| | #6226 (permalink) | ||
| Join Date: Apr 2000 | Dogville 10/10 Chiar nu inteleg de ce l-am vazut abia acum. Initial dezorientat in primele 15min (a durat ceva pana am inteles rolul decorului) nici nu am remarcat cum au trecut cele 3 ore. Ceea ce este remarcabil. Actorii joaca asa de bine incat nici nu mai remarci ca peretii sunt niste linii trase cu creta pe jos. Remarca bine unul de pe imdb : un film bun o sa aiba toate review-urile pozitive, dar un film excelent o sa aiba si negative, pentru simplul motiv ca nu se mai adreseaza tuturor. Eternal Sunshine Of The Spotless Mind - 8/10 Cand am vazut ca Jim Carrey e intr-un rol principal, primul impuls a fost sa dau flit la filmu asta. Bine ca nu am facut. Uite ca individu asta poate sa joace (bine !) si in alt rol non ace ventura. Bravo lui. Kung Fu Hustle -7/10 - are o nota asa de mare pentru ca m-a amuzat si destins. Bun de vazut cu amicii | ||
|
| | #6228 (permalink) | ||
| Join Date: Apr 2000 |
si era sa uit : Aviatorul 5/10 - Contrar tuturor previziunilor nu m-a enervat dicapra in rolul principal, ba pot spune ca a jucat acceptabil. Filmul este povestea de succes a lui Howard Hughes. Cine e nenea ? ei bine nu stiam inainde de a vede acest film dar scorsese are impresia ca toti cei ce vor vedea acest film sunt fascinati de acesta. Mare greseala. Filmul are 3 ore si cu toate astea se vad tranzitiile bruste intre scene si cele n lucruri ramase neexplicate. Cum ajunsese el sa aiba problemele alea este explicat in 2 peri, multe caractere nu sunt deloc dezvoltate etc cu alte cuvinte nu face nimic pentru a-ti capta intr-un fel atentia mai sus de gat. Problema majora este ca acest film se termina si tot ce aveam in cap in acele momente era : OK. si ? care e rostul acestui film ? | ||
|
| | #6229 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #6230 (permalink) | ||
| Kelly's Heroes - 8/10 - Actiune/Razboi cu Clint Eastwood.. E si comedie pe alocuri.Chiar fain film. Devil's Pond - 6/10 - Un tip o duce pe Tara Reid pe o insula in luna de miere si dupa ce-o babardeshte de-o rupe incepe s-o lege cu lantzu de prispa casei sa nu mai plece. Bine ca n-a tinut prea mult ca dadeam cu dvd-u de pamant. ![]() The Machinist - 7/10 | |||
|
| | #6231 (permalink) | ||
|
Mai ziceti ma fratilor si voi filme bune sa mai stie omu la ce sa se uite. Mai lasati draq aviatoru ala ca ... toata lumea numa de el vorbeste. Nu se vorbeste de Million Dollar Baby cum se vorbeste de aviatoru si a luat si oscaru' pt cel mai bun film. Ms Sylvester pt sugestia cu Dogville , chiar o sa ma uit ca mi l-a mai recomandat cineva dar m-am uitat un pic la inceput si mi s-a parut cam ciudat. Oricum interesante casele facute cu creta | |||
|
| | #6233 (permalink) | ||
|
darkhunters - 4/10. incepuse frumos, dar se pare ca dupa prima faza s-a terminat si inspiratia autorului. bine macar ca s-a terminat repede.... master and commander - 7/10. cam sec!
__________________ "De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19" | |||
|
| | #6234 (permalink) | ||
|
Ganea09 frate...lasa`ma pe mine sa ma uit la ce vreau ca io nu`ti dau tie sfaturi la ce filme sa te uiti...threadu e despre ultimu film vazut...n`o sa mint acuma ca sa te simti tu bine... yamakasi am vazut ultima oara...yamakasi mi`a placut...mi`am exprimat parerea...io nu ma iau de tine ca te uiti la filme asa "interesante" cum ai scris mai sus...
__________________ cand eram miC eram mai mare ... don't idle, aCCelerate! | |||
|
| | #6237 (permalink) | ||
|
Saw - 8.5/10 - ori am devenit prea pretentios, ori ma asteptam la prea mult de la filmul asta (am auzit numai cuvinte de lauda). oricum, daca nu avea finalul ala... nu era de bine. altfel, ideea a fost misto.
__________________ " It's Better To Burn Out Than To Fade Away" | |||
|
| | #6239 (permalink) | ||
| Garden State - 7.5/10 buun; film de regasire de sine and stuff like that Man on the Moon - 8/10 genial film, de fapt Kaufman a fost genial - pacat ca s-a nascut cu 20 de ani prea devreme Twin Warriors - 6/10 Jet Li in another martial art action movie Kung Fu Hustle - 7,5/10 hmm, chiar bun dupa ce trece prima juma' de ora. Un fel de comedie in stil oriental; oricum luptele si efectele sunt f. bine si spectaculos realizate
__________________ Succesul inseamna sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm | |||
|
| | #6240 (permalink) | ||
| King Arthur 6/10 cu indulgenta 6 ca e totusi cam aberant...sa zicem ca as accepta unele "suciri" de istorie din film da` cele de la sfarsit sunt chiar prea de tot ...dezamagire Kung Fu Hustle 7/10 e chiar bun filmu,cunoscatorii de filme chiar l-ar aprecia si ma refer aici la cei ce s-au prins de aluziile din film la o diversitate de filme.Pt cei care l-au criticat check this daca nu stiti toate aceste aluzii din film (si cu siguranta nu stiti/v-ati prins de toate ) : http://www.imdb.com/title/tt0373074/board/nest/14629099
__________________ In love with music | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|