Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-05-2005, 18:09   #7001 (permalink)
Registered User

Napoleon's Avatar

yup, shake hands...
anyway, filmul 100% nu e de note sub 5(din 10) in nici un caz...nu e nici Gladiator, dar cine a zis ca se vrea a fi? e un film frumos, mie mi-a placut Iar dpdv istoric, pentru cine o sa vada filmul si se va documenta apoi, nu e chiar departe de adevar...

Napoleon is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2005, 18:18   #7002 (permalink)
Registered User

p1tbull's Avatar

Howl's Moving Castle 7/10 un alt film animat de la Studio Ghibli, ultima aparitie de fapt mai slab insa ca Spirited Away si Mononoke.

p1tbull is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2005, 18:29   #7003 (permalink)
Carpe Diem

The Interpreter - 6/10
Sean Penn si Nicole Kidman in acelasi film. Amandoi joaca excelent, si totusi filmul e mediocru si previzibil.

zetu is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2005, 22:29   #7004 (permalink)
Lyra Silvertongue

Scarlett's twin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cris

O sa vad si eu filmul si o sa-mi dau si eu cu parerea. Deocamdata avem un 4 si ceva de la un anti-crestin declarat si laude de la ceilalti.
Mai precis ai laude de la o singura persoana, deci e 1:1. Dar o sa indrept eu balanta, o crestina declarata. Am vazut si eu filmul ieri si mi s-a parut mediocru.
Multe din criticile lui Harald sunt foarte adecvate. In plus mi s-au parut complet fortate niste situatii din film (nu vreau sa le povestesc, sa nu spoil)

FYI, preotii nu sunt prezentati chiar favorabil acolo ci din contra

Deci 6.5/10

Scarlett's twin is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2005, 22:34   #7005 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Quote:
Deocamdata avem un 4 si ceva de la un anti-crestin declarat si laude de la ceilalti.
Daca eram crestin catolic ii dadeam 3,5 probabil. Sunt sigur ca iti va placea modul in care este prezentata biserica.

Bishop of Jerusalem: "Convert to Islam, repent later"
Balian: "You've taught me a lot about religion in twenty seconds".

Deci nu, crestinii sunt din intamplare niste victime ale acestui film, cel putin biserica. Niste victime nevinovate, indraznesc sa spun chiar.

Quote:
Pai ce sa fac daca tine sa se ia de mine cum poate, pe unde poate?...
Ah-ah... pacatul trufiei, Cris...

Quote:
anyway, filmul 100% nu e de note sub 5(din 10) in nici un caz...nu e nici Gladiator, dar cine a zis ca se vrea a fi? e un film frumos, mie mi-a placut Iar dpdv istoric, pentru cine o sa vada filmul si se va documenta apoi, nu e chiar departe de adevar...
Deschidem un topic si comentam pe larg ? Pentru ca daca ne lansam aici deraiem ingrozitor.

Quote:
copii, copii, eu zic sa va impacati si sa dati mana.
Nu e nevoie sa fim radicali, ma multumesc cu trei degete.

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2005, 22:48   #7006 (permalink)
Registered User

ingerul's Avatar

Kingdom of Heaven - 5/10 Nu mai sunt multe filme cu batalii imense care sa ma impresioneze de la Braveheart incoace... La fel ca si la King Arthur, cand se termina filmul ai o impresie ca ar fi putut fi realizat mult mai bine.

ingerul is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2005, 23:11   #7007 (permalink)

Amyd's Avatar

Re: Offtopic
Cc: Cris, Harald
Bcc: Assassin

Todo: Create new thread
Date: Now
Notes: Or Else!

Salutari,
Outlook

Amyd is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2005, 23:39   #7008 (permalink)
Banned

.:indie:.'s Avatar

Kingodom of Heaven - 9/10
impresionant,desi orlando nu mi s-a parut grozav.

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2005, 23:46   #7009 (permalink)
True Evil

Wargasm's Avatar

Ia sa vad ce atata valva cu filmu' asta
Cris,incearca sa definesti un anti-crestin.

Wargasm is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2005, 00:59   #7010 (permalink)
Evil Unicorn

Masli's Avatar

Quote:
Originally Posted by Salgado88
Masli, adica asa?
PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoţionează, impresionează, înduioşează; plin de emfază, de afectare.

LOL patetic aka boring aka jenant aka nevermind it.

Maria - film romanesc de prin '97 - tipic romanesc , tare, 7,5/10

Masli is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2005, 02:44   #7011 (permalink)
Registered User

Reptile's Avatar

Boogeyman 8.5/10 cel mai tare film de groaza pe care l-am vazut in ultimu' timp. exploateaza super bine frica de intunericu' din dulap din copilarie. (cei care nu au frati si surori stiu ). desi povestea e clasica e prea bine realizat. e genu' de film la care nu stii cum a trecut o ora si jumate.

Last edited by Reptile; 12-05-2005 at 03:15..

Reptile is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2005, 03:01   #7012 (permalink)
Registered User

Reptile's Avatar

Quote:
Originally Posted by Orson
cine e terry fletcher?
doamne ce noob sunt cred, de fapt sunt sigur ca terry fletcher e numele personajului din film interpretat de h. duff scuze .... m-am uitat pe imdb si de oboseala am pus numele personajului in loc de cine interpreteaza dar te-ai prins ... oricum super tipa.

Last edited by Reptile; 12-05-2005 at 03:14..

Old 12-05-2005, 03:15   #7013 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

Quote:
terry fletcher e numele personajului din film interpretat de duff
Cine e Duff ? (inteleg ca o actrita juicy, so tell us more)

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2005, 03:15   #7014 (permalink)
Registered User

razvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cris

Tin sa mentionez pentru necunoscatori ca Harald este un anti-crestin declarat.
Sa consideri ca notarea lui este in esenta obiectiva (si sunt sigur ca nu o sa afirme niciodata asta) este la fel de neadevarat ca un Dinamovist care spune despre Steaua ca joaca execrabil si ca merita sa intre in B.
O sa vad si eu filmul si o sa-mi dau si eu cu parerea. Deocamdata avem un 4 si ceva de la un anti-crestin declarat si laude de la ceilalti.
Cris, te-ai ramolit. Pacat. Toate parerile de aici sint subiective, iar sa compari niste argumente serioase cu "7/10 bunicel, mai tare ca troia, dar nu ma dat pe spate"... come on, you can do better than that.

On-topic: The Life Aquatic, cel mai original film vazut de multe luni incoace (pot sa zic "cel mai original" ? oh well, who cares, you get the point).

razvi is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2005, 03:16   #7015 (permalink)
Registered User

Reptile's Avatar

hilary duff http://www.imdb.com/name/nm0240381/
bine poate niste poze nu sunt cine stie ce dar trebuie vazut Raise Your Voice sa-ti faci o parere

Old 12-05-2005, 11:33   #7016 (permalink)
Registered User

Cos2k's Avatar

Haute Tension (7/10) - nota obiectiva deoarece in cast erau destule nume romanesti oricum este un horror - thriller decent cu o intorsatura gen "Identity".

Cos2k is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2005, 12:03   #7017 (permalink)
Registered User

serbanica's Avatar

Triple X - 2 - destul de bun..numai ca la faza de la sfarsit cand IceCube trece cu masina de pe carosabil pe calea ferata la o viteza de 120-130 mph m-a cam pufnit rasul. Si...i se duc cauciucurile si ramane numai cu janta exact pe sina. Trebuia sa bage si un pic de sf in el...Oricum pe ansambul e un film bun... parerea mea

Million Dollar Baby - mi-a placut foarte tare. Cine nu l-a vazut il recomand.

Sa cresti mare si voinic fara sa mananci nimic !

Last edited by serbanica; 12-05-2005 at 12:04.. Reason: uitasem

serbanica is offline    Send Message via Google Talk to serbanica Reply With Quote
Old 12-05-2005, 12:15   #7018 (permalink)
Banned

Unleashed (a.k.a. Danny The Dog) - Ultimul film al lui Jet Li, cu Morgan Freeman, foarte misto, pacat ca am facut rost de versiunea dublata in chineza, este dvdrip, dar nu am gasit subtitrare. Se bate Jet Li in tot filmul cu ura, entertaining.

Frankie_Carbone is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2005, 12:17   #7019 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Quote:
Originally Posted by razvi
Cris, te-ai ramolit. Pacat. Toate parerile de aici sint subiective, iar sa compari niste argumente serioase cu "7/10 bunicel, mai tare ca troia, dar nu ma dat pe spate"... come on, you can do better than that.

On-topic: The Life Aquatic, cel mai original film vazut de multe luni incoace (pot sa zic "cel mai original" ? oh well, who cares, you get the point).
Razvi, eu nu pricept o chestie.
E OK sa spui filmul X e prost fiindca nu sunt de-acord cu ideile prezentate in el?

Pai asa hai sa zicem ca Hamlet e o piesa proasta fiindca eu nu sunt de-acord cu promovarea omorurilor in piese iar Lista lui Schindler e un film infect fiindca moartea evreilor in lagare ar fi o legenda dupa cele spuse de Vadim.

Zi, ti se pare ca e o metoda buna de a caracteriza calitatea unui film in acest fel?
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 12-05-2005, 12:19   #7020 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Quote:
Originally Posted by Wargasm
Ia sa vad ce atata valva cu filmu' asta
Cris,incearca sa definesti un anti-crestin.
Un tip care respinge valorile crestine ca valori autentice si reale in mod repetat si public. Mai mult decit atit, care spune ca [,] crestinismul duce la involutie si e o pacoste pentru cultura si civilizatie.

Dar sunt off-topic si promit ca nu mai comentez decit daca sunt provocat.

On-topic:

Life Aquatic - 9/10. Se apropie din The Big Lebowski dupa parerea mea.
Twilight Samurai - 8.5/10. Un film foarte natural si o poveste frumoasa despre apusul samurailor si inceputul erei armelor de foc vazuta prin perspectiva unei drame personale. Retragerea in sine a luptatorului exploziv de odinioara.

Scarlett's twin filmul Kingdom's Heaven luase pina la postul tau urmatoarele note (din cite am gasit eu):

9/10 - tAJ
7/10 - Hideyoshi
7/10 - MMC
7/10 - snoopy
8.5/10 - Napoleon
"merita din plin" - doom4
4.5/10 - Harald
6/10 - Pablos
6.5/10 - Scarlett's twin

Nu stiu de unde ai vazut tu 1:1 raportul laude/critici; pina la Harald e cam 3:1
Nu am sa comentez curba notelor desi si asta ar fi interesant.

Repet, nu-mi prea plac filmele comerciale din principiu si am impresia ca KH e un film comercial inca inainte de a-l fi vazut.
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Last edited by Cris; 12-05-2005 at 12:44..

Cris is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules