![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7001 (permalink) | ||
|
yup, shake hands... anyway, filmul 100% nu e de note sub 5(din 10) in nici un caz...nu e nici Gladiator, dar cine a zis ca se vrea a fi? e un film frumos, mie mi-a placut Iar dpdv istoric, pentru cine o sa vada filmul si se va documenta apoi, nu e chiar departe de adevar...
__________________ All you have to decide is what to do with the time that is given to you... | |||
|
| | #7004 (permalink) | ||
| Quote:
Multe din criticile lui Harald sunt foarte adecvate. In plus mi s-au parut complet fortate niste situatii din film (nu vreau sa le povestesc, sa nu spoil) FYI, preotii nu sunt prezentati chiar favorabil acolo ci din contra Deci 6.5/10
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #7005 (permalink) | ||||
| Quote:
Bishop of Jerusalem: "Convert to Islam, repent later" Balian: "You've taught me a lot about religion in twenty seconds". Deci nu, crestinii sunt din intamplare niste victime ale acestui film, cel putin biserica. Niste victime nevinovate, indraznesc sa spun chiar. Quote:
Quote:
Quote:
__________________ That man is not truly brave who is afraid either to seem or to be, when it suits him, a coward. | |||||
|
| | #7006 (permalink) | ||
| Kingdom of Heaven - 5/10 Nu mai sunt multe filme cu batalii imense care sa ma impresioneze de la Braveheart incoace... La fel ca si la King Arthur, cand se termina filmul ai o impresie ca ar fi putut fi realizat mult mai bine.
__________________ Succesul inseamna a fi in stare sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm - Winston Churchill | |||
|
| | #7011 (permalink) | ||
| Boogeyman 8.5/10 cel mai tare film de groaza pe care l-am vazut in ultimu' timp. exploateaza super bine frica de intunericu' din dulap din copilarie. (cei care nu au frati si surori stiu ). desi povestea e clasica e prea bine realizat. e genu' de film la care nu stii cum a trecut o ora si jumate.
__________________ E6600, MSI P965, Leadtek 8800GTS, 4x512 ddr2 800mhz, Samsung 931BF etc :P Last edited by Reptile; 12-05-2005 at 03:15.. | |||
|
| | #7012 (permalink) | ||
| Quote:
scuze .... m-am uitat pe imdb si de oboseala am pus numele personajului in loc de cine interpreteaza dar te-ai prins ... oricum super tipa.
__________________ E6600, MSI P965, Leadtek 8800GTS, 4x512 ddr2 800mhz, Samsung 931BF etc :P Last edited by Reptile; 12-05-2005 at 03:14.. | |||
|
| | #7014 (permalink) | ||
| Quote:
On-topic: The Life Aquatic, cel mai original film vazut de multe luni incoace (pot sa zic "cel mai original" ? oh well, who cares, you get the point).
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| | #7015 (permalink) | ||
|
hilary duff http://www.imdb.com/name/nm0240381/ ![]() bine poate niste poze nu sunt cine stie ce dar trebuie vazut Raise Your Voice sa-ti faci o parere
__________________ E6600, MSI P965, Leadtek 8800GTS, 4x512 ddr2 800mhz, Samsung 931BF etc :P | |||
|
| | #7017 (permalink) | ||
| Triple X - 2 - destul de bun..numai ca la faza de la sfarsit cand IceCube trece cu masina de pe carosabil pe calea ferata la o viteza de 120-130 mph m-a cam pufnit rasul. Si...i se duc cauciucurile si ramane numai cu janta exact pe sina. Trebuia sa bage si un pic de sf in el...Oricum pe ansambul e un film bun... parerea mea ![]() Million Dollar Baby - mi-a placut foarte tare. Cine nu l-a vazut il recomand.
__________________ Sa cresti mare si voinic fara sa mananci nimic !![]() Last edited by serbanica; 12-05-2005 at 12:04.. Reason: uitasem | |||
|
| | #7018 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2004 |
Unleashed (a.k.a. Danny The Dog) - Ultimul film al lui Jet Li, cu Morgan Freeman, foarte misto, pacat ca am facut rost de versiunea dublata in chineza, este dvdrip, dar nu am gasit subtitrare. Se bate Jet Li in tot filmul cu ura, entertaining.
| ||
|
| | #7019 (permalink) | ||
| Quote:
E OK sa spui filmul X e prost fiindca nu sunt de-acord cu ideile prezentate in el? Pai asa hai sa zicem ca Hamlet e o piesa proasta fiindca eu nu sunt de-acord cu promovarea omorurilor in piese iar Lista lui Schindler e un film infect fiindca moartea evreilor in lagare ar fi o legenda dupa cele spuse de Vadim. Zi, ti se pare ca e o metoda buna de a caracteriza calitatea unui film in acest fel?
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #7020 (permalink) | ||
| Quote:
Dar sunt off-topic si promit ca nu mai comentez decit daca sunt provocat. On-topic: Life Aquatic - 9/10. Se apropie din The Big Lebowski dupa parerea mea. Twilight Samurai - 8.5/10. Un film foarte natural si o poveste frumoasa despre apusul samurailor si inceputul erei armelor de foc vazuta prin perspectiva unei drame personale. Retragerea in sine a luptatorului exploziv de odinioara. Scarlett's twin filmul Kingdom's Heaven luase pina la postul tau urmatoarele note (din cite am gasit eu): 9/10 - tAJ 7/10 - Hideyoshi 7/10 - MMC 7/10 - snoopy 8.5/10 - Napoleon "merita din plin" - doom4 4.5/10 - Harald 6/10 - Pablos 6.5/10 - Scarlett's twin Nu stiu de unde ai vazut tu 1:1 raportul laude/critici; pina la Harald e cam 3:1 Nu am sa comentez curba notelor desi si asta ar fi interesant. Repet, nu-mi prea plac filmele comerciale din principiu si am impresia ca KH e un film comercial inca inainte de a-l fi vazut.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto Last edited by Cris; 12-05-2005 at 12:44.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|