![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7023 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #7024 (permalink) | ||
|
Scarelett, repet, dupa cum vezi Harald e singurul care a dat o nota mai mica de 5 cind filmul are o medie de ~7 atit aici cit si pe imdb (daca asta inseamna ceva, desi notele peste 7 pe imdb sunt de destule ori la filme bune). Sa nu vezi nici o legatura intre aceasta notare si pozitile sale public exprimate mi se pare cel putin bizar, cu atit mai mult cu cit comentariile sale fac trimiteri clare la modul cum crede el ca s-a desfasurat defapt istoria si cum ar fi trebuit Scott sa faca filmul. Mi se pare cam absurd sa comentezi valoarea unui film din perspectiva a ceea ce ai vrea tu sa fie acel film si mai putin dupa ceea ce este, conceptia artistica (sau nu) a regizorului si scenaristului. Ce-ar fi sa incep sa dau si eu note de 4 la Gladiatorul fiindca bataile nu sunt realiste dpdv istoric iar dialogurile sunt in engleza cind in mod evident pe-atunci se vorbea latina? Pai nu-i un film execrabil? Din cite stiu asta e un film artistic nu un documentar stiintific. Ce inseamna "idiot dpdv istoric?". Sti si tu cite filme de Oscar sunt "idioate dpdv istoric"... sa fim seriosi. Pai ce, e History Channel aici si nu stiam? Nu crezi ca un comentariu artistic e mai adecvat in aceasta situatie? Partizanatul politic/religios parca nu prea are ce cauta in critica de film, sau macar nu ar trebui sa influenteze aprecierea calitatii unui film. Asta ca veni vorba de a fi on-topic. Eu nu am vazut nici pina in ziua de azi The Passion de exemplu. Cu toate astea stiu ca acel film a fost conceput ca un documentar iar regizorul a incercat sa stea cit de aproape posibil de asa numitul realism. Acel film l-asi fi comentat intr-adevar, din acest punct de vedere, cel documentar.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto Last edited by Cris; 12-05-2005 at 15:10.. | |||
|
| | #7025 (permalink) | ||
|
Cu riscul de a fi kickuit (pe buna dreptate) de Amyd, ma bag si eu. Nu e History Channel, dar nici nu trebuie sa suporti orice tampenie. Nu am vazut filmul, vorbesc in termeni generali. Cris, ce parere ti-ar fi facut sa vezi, spre exemplu in Iisus din Nazareth al lui Zefirelli niste samurai sau niste soldati austrieci din WW1? Ca mesajul sa fie credibil, trebuie ca pelicula sa respecte niste jaloane (nu numai istorice). Pe unii (cum as fi eu) regizorul ii pacaleste mai usor, pentru ca nu deosebesc un flail de un longsword sau o camasa de zale de un helmet ![]() Pe altii ii pacaleste facand-o pe Cleopatra neagra. Etc. Stiindu-l pe Harald atat de pasionat de istorie nu mi se pare deloc aiurea sa scada puncte mai tare decat arbitrii la olimpiada.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #7026 (permalink) | ||
|
Haide ma', oameni buni, am fost eu prea subtil cu avertismentul initial? Sa fiu mai precis: nu stricati placerea oamenilor de a da si citi note pe thread-ul asta. Discutiile despre cine e crestin si cine e anti-crestin se pot purta pe PM, iar daca vreti sa discutati mai in amanunt Kingdom of Heaven, iete thread-ul. Mersi de intelegere, Andrei | |||
|
| | #7028 (permalink) | ||
| My Baby's Daddy 5/10 se vrea a fi o comedie. Am crezut ca daca l-am pe Eddie Griffin o sa fie caterinca dar n-a fost. O comedie cu puternice accente moralizatoare. Booring.
__________________ All good things come to those who wait....... | |||
|
| | #7032 (permalink) | ||
|
XXX2 (5/10)... un film destul de slab fata de asteptari... cu toate ca distributia si efectele speciale nu au dezamagit idea si dezvoltarea acesteia lasa mult de dorit. nu am mai vazut de mult un film lansat cu atat de multe erori de logica. in plus numarul de scene parca desprinse de realitate este incredibil. amprenta inconfundabila a unei urmari hollywoodiene...
| |||
|
| | #7036 (permalink) | ||
|
"Once a thief (A fost odată un hoţ)"- Franţa/S.U.A. (1965) cu Alain Delon şi Ann Margret 10/10. Imaginile alb-negru au creat o atmosferă mai palpitantă... http://www.imdb.com/title/tt0059540/
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|