![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7164 (permalink) | ||
|
Sin City - 9/10 - super film, idee geniala, Tarantino rulzz... doar atat. Un film de care era nevoie. Hitch - 7.5/10 - destul de amuzant, mai ales daca-l vezi cu prietena, dar unele faze sunt prea trase de par... Queen Of The Damned - 5/10 - un subiect fumat -vampirii, si o idee si mai proasta - vampir rocker, mi se pare penibil....i-am dat 5 si nu 4 din cauza coloanei sonore, care m-a facut sa ma uit pana la sfarsit. | |||
|
| | #7165 (permalink) | ||
| Quote:
Sigur stii ce vorbesti? Ontopic, Kingdom of Heaven, un rahat si 1/2. Scenariu penibil, replici de genul Sunt ceea ce sunt! sau Esti fiul tatalui tau! spuse cu o convingere si atitudine filosofic-eroica.
__________________ Guitards | |||
|
| | #7168 (permalink) | ||
|
the kiss of the dragon 6/10 un film din seria "Bruce Lee il bate pe Van Damme?". Slabutz. daca incep de la 10 si scad ce nu mi-a placut sau m-a enervat ajung la -10. asa ca mai bine incep de la 0 si zic ce mi-a placut: - unele faze de bataie sunt bine facute; - Bridget Fonda stie sa joce chiar si intr-un rol in care dialogul e stupid; - personajul negativ e de nota 10 - m-a facut sa rad la unele faze (filmul nu se vrea amuzant doar ca unele faze sunt atat de stupid gandite incat nu poti sa nu razi de ei). Ce e "memorabil" in filmul asta: - cea mai trasa de par faza pe care am vazut-o in ultima vreme: el se duce (singur si neinarmat, bineinteles) sa atace o sectie de politie din Paris si "din greseala" intra intr-o camera in care se antrenau politistii la Judo... Spoiler bineinteles ca ii lasa pe toti pe podea - toti cei 2-300 cati erau acolo. Spoiler - cea mai inteligenta replica: "daca ai de gand sa ma tratezi ca un caine, o sa ma comport ca unul" (@Bridget Fonda) - cel mai mare regret - a imbatranit Bridget Fonda. - tipul din rolul negativ se descurca foarte bine si e unul dintre cele mai bune "personaje rele". nu stiu daca merita sa fie vazut ca un film serios pentru ca o sa plictiseasca destul de mult. poate daca e vazut ca un film stupid (dupa ideea "hai sa vad cat de idiot poate sa fie") merge pentru o dupa masa cand nu ai ce face. ca mine acum ![]() House of the flying daggers 8/10 in mod clar sub "hidden dragon, ...". dar are momentele lui bune. ca de exemplu: - dansul de la inceput al tipei (umarul ala gol e foarte incitant); - scena de bataie din final dintre cei doi; - decorul (tipurile diferite de paduri) scenele de bataie si muzica au fost mai bune in "hidden dragon,...". povestea in schimb cred ca a fost mai buna aici. [later edit] hai mah, ca ala nu e spoiler. zi-mi tu o faza in care un tip se bate cu 100 si nu se intampla acelasi lucru. de asta am si zis ca e din categoria "bruce lee il bate pe van damme".
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! Last edited by Orson; 22-05-2005 at 21:30.. | |||
|
| | #7170 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Bucureşti | Freaky Friday Freaky Friday - 7.5/10 N-aveam ce face în dimineaţa asta şi m-am uitat la primul film pecare l-am găsit pe reţea. Şi mi-a plăcut. Surprinzător, dar mi-a plăcut. ![]() Filmul e foarte uşor şi reuşeşte să binedispună. Nu e tipul ăla de "teen-movie" cu glume groteşti legate numai de sex; glumele sunt subtil realizate prin situaţiile (deseori penibile) în care sunt puse personajele, precum şi prin comportamentul hilar de adolescentă isterică pe care îl are Anna (adolescenta de 15 ani din film ).Să nu uit de muzică. Muzica e "super" , mi-a plăcut la nebunie. E genul de "american colege-punk" uşor şi "catchy" ca să zic aşa. Eu mai aveam puţin şi mă apucam să sar prin casă .Îl recomand tuturor celor care s-au săturat de filme serioase, horror-uri, thriller-uri, experimentale şi altele de genul şi care vor un film uşor care-i va face să se simtă bine. | ||
|
| | #7171 (permalink) | ||
|
SW EP.3 - 7+/10 (vazut la cinema) Mai bun, mai intens si mai sumbru decat celelalte 2 la un loc (EP. 1 + 2). Eye candy cat incape, la fel ca mai sus. Insa eye-candyness-ul asta al noilor episoade le face mult mai obositoare decat filmele din seria anilor '70-'80, nelasandu-ti loc sa respiri si sa-ti pui foarte bine mintea la contributie. Tare ma tem ca asta a fost si intentia, altfel putand sa observi povestea cam stravezie si cam zeama-lunga (ma refer aici in special la EP. 1 + 2). Episodul 3 are parte si de asa ceva, dupa cum spuneam, mult mai intens decat celelalte 2 la un loc, insa si storyline-ul este la fel de intens, ceea ce-l face per total cam epuizant... POSIBIL SPOILER Pana la momentul de turnura, filmul e OK. La momentul respectiv, situatia o da in absurd si ridicol, ca sa nu zic hilar (o scena cu o asemenea incarcatura psihologica si care implica decizii de genul respectiv trebuie gandita in cel mai mic detaliu, daca vrei ca lucrul asta sa-ti apara in film si chiar sa conteze si sa impresioneze pe cineva...). Si continua cu unele scene cam in aceeasi cheie absurd/ridicola, chiar daca mai putin intens. /POSIBIL SPOILER Anakin, nu stiu de ce, in ep. 2 imi parea cam tampitel, si nici aici nu prea e el stralucit, probabil ca au vrut sa-i creeze o latura introvertita, care sa fie 'ocupata' cu pasiunea lui pentru Padme, insa in nici un episod nu am vazut vreo scena care sa ma convinga beyond any reasonable doubt de lucrul asta... Pentru forumistii nostri mai tineri, nu, nu vorbesc aici despre pr0n/sex et al. Daca ar fi sa iau la disecat toate chichitele care nu-l fac un film de nota 9 macar, mi-ar trebui o zi intreaga sa scriu. In plus, sunt multi oameni care poate ca nu l-au vazut, si nu vreau sa le stric bruma de chef pe care-o au. Pe scurt, daca nu tineti sa-l vedeti, asteptati sa apara ripuit bine. Daca tineti sa-l vedeti, mergeti la ciomotograf. La unul bun.
__________________ ...one of the truly bad effects of religion is that it teaches us that it is a virtue to be satisfied with not understanding. | |||
|
| | #7172 (permalink) | ||
|
star wars 3 - 7/10. (vazut la cinema cotroceni): daca aveti peste 1,50 inaltime, de preferat sa alegeti alt loc decat asta de vizionat, mi-am tocit fundul de cat am incercat sa-mi gasesc o pozitie buna pentru a ma uita si eu la film, din pacate nu prea am gasit. o alta problema, nu stiu daca la spectacolul asta sau la toate avute acolo... pe undeva pe la sfarsitul filmului a murit sonorul..aveam fundalul sonor dar nici urma de voci, asta pana cand au inceput sa pacane si boxele si atunci chiar nu mai aveai nimic. in sfarsit, trecem si peste asta si ajungem la motivul prezentei mele acolo, respectiv filmul. o sa incerc sa evit pe cat posibil ruinarea placerii: inceputul este unul de senzatie, daca si ambientul sonor era putin dat mai tare, mai-mai ca iti venea rau de la atata miscare. trecerea la partea intunecata, desi la inceput pare pe cat se poate de argumentata, exact cand ar terbui sa se intample si sa crezi si tu ca se poate..s-au pierdut in detalii si cam iesit o varza cu carne tocata cu masina de cusut. per ansamblu...un film bun dar nu la nivelul scontat, cel putin la mine. sunt probabil (sigur) persoane care il apreciaza mai mult sau care, din contra, in considera lipsit de valoare, pentru mine insa a fost mai degraba un episod din star trek..asteptat indelung, creat si jucat frumos dar nu indeajuns de mult pentru a fi de sine statator o capodopera.
__________________ "De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19" | |||
|
| | #7173 (permalink) | ||
|
The Killing Fields: 8/10. trist. prezinta suferintele poporului Cambogian dupa venira la putere a Khmerilor Rosii, majoritatea fanaticilor fiind niste minori fara discernamant. ingrozitor este faptul cum oricine gandea era executat pe loc. o dictatura nu are nevoie de intelectuali, ci de o cireada de bovine fara creier. din pacate filmul se inspira din fapte reale. Star Wars 3: 5.5/10. slab. story-ul de de nota 2. restul il dau ptr efecte. sa fim seriosi: e total neconvingator cum trece musiu Anakin de partea aialalta. iar musiu mic si verde, care simte din partea aialalta a galaxiei ca ii mor camarazii, nu simte ca cel mai mare dusman al lor e in acelasi oras si cladire de cativa ani buni. come on. use the shforz!
__________________ Support bacteria - they're the only culture some people have | |||
|
| | #7174 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
total de acord cu Star Wars: 4/10 cu mare parere de rau, dar nu trece Cel mai jalnic episod din punct de vedere al story line-ului. Nu e deloc convingator cum trece in cateva minute din Jedi in Darth Vader. De ce nu omoara Sith-ul pe loc cand afla ca e el? Neconvingator cum nici un Jedi nu a simit faptul ca vor fi omorati miseleste. Si multe alte chestiuni neconvingatoare. Efectele speciale, din nou sunt la mare arta si il salveaza de la un 2/10 clar. Din pacate cam atata a mai ramas se pare din George Lucas: efectele speciale
__________________ Au cumparat de la mine: alexxus (lcd 17''), balenax (p4+un abit), prowler (decodor DTS100), roty (mx900), Switcher (DVRSMMC 512) Am cumparat de la: Tig (boxe), Karass (cabluri rounded), mitzu (mousi), georgerusu79 (p4+p4p800), B-Boy (2x512 DDRAM), claudiu1 (N70), Title (gantere+banca) | ||
|
| | #7175 (permalink) | ||
| Sahara - cum a spus si cineva mai sus, very entertaining. m-am trezit razand de cateva ori si nu m-am trezit plictisindu-ma niciodata. cei doi tipi fac toti banii, pacat ca joaca penelope cruz.. o avea ea fund misto, da' ma enerveaza la culme. merita sa-ti pierzi doua ore cu el duminica noapte. parerea mea.. 6.5/10
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #7176 (permalink) | ||
|
star wars episode 3: 2/10 un cimitir de film, cu un scenariu de cimitir, acting de cimitir, si in general actiune aberant de penibila. efecte speciale foarte misto. daca nu avetzi activitatzi cerebrale prea intense, s-ar putea sa iesitzi multzumitzi de la film. "uuu... look at the pretty colors ~.~" nuff said -_-
__________________ Pour la carotte, le lapin est la parfaite incarnation du Mal | |||
|
| | #7177 (permalink) | ||
| Quote:
Ca sa fiu on topic, pot sa zic ca am fost multumit de film si de felul in care Lucas a aranjat piesele din puzle pentru a se potrivi cu urmatoarele episoade. 8/10 ratingul meu, total subiectiv bine'nteles.
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #7179 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jun 2004 |
Unleashed (Jet Li si Morgan Freeman), stilul inconfundabil al lui Jet Li care deja ne-a obisnuit pana acum si anume bataie bine regizata combinata cu ura lui din ochi. Un film bun, nu mai bun ca Hero, merita vazut, macar fazele de bataie, care sunt destule, in rest actiunea filmului este putin plictisitoare, dar te face sa astepti scenele de bataie. Ii dau o nota buna 7.5/10
| ||
|
| | #7180 (permalink) | ||
| Quote:
cea mai buna faza din film: Mama - Ready? One, two, three! Pustiul - Mmmnnmm.... Mama - One, two, three! Pustiul - Mmnnmnnm...
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|