Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-05-2005, 15:11   #7181 (permalink)
Registered User

Reptile's Avatar

star wars episode III - 8/10 mda dupa ce am trecut de faza cu roboteii penibili chiar are super poveste ...

Last edited by Reptile; 23-05-2005 at 17:52..

Reptile is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2005, 17:10   #7182 (permalink)
Registered User

DEMON[mk]'s Avatar

Predator 7/10 revazut. Predatorul ruleaza, Arnold - de fapt replicile lui Arnold sunt cel putin suparatoare la cata suferinta remarci in ele. In rest un film ok, cu efecte speciale ok.

DEMON[mk] is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2005, 20:10   #7183 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

Star Wars ep.3 - 10/10 - cel mai bun din aceasta serie pe departe si cel mai bun SF vazut vreodata in viata mea...filmu' LASER FRATE!!!
"De ce tusesc robotii????" pt. ca daca te uitai atent cand la omorat obi pe general avea organe vii sub armura (plamani, inima..etc)

snoopy is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2005, 20:43   #7184 (permalink)
Registered User

dracushorul's Avatar

Kingdom of Heaven 8/10

interesant pentru cei ce au retinut anuminte aspecte, eu fiind unul din ei

dracushorul is online now    Reply With Quote
Old 23-05-2005, 21:16   #7185 (permalink)
Registered User

sorin147's Avatar

kingdom of heaven 7/10. "cata frunza, cata iarba"...nu mi-a placut descrierea luptelor si atmosfera in general, a parut mai degraba una spalacita decat nuantata in locurile importante.
"De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19"

sorin147 is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2005, 23:12   #7186 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Kingdom of Heaven . 7/10

Departe, foarte departe de Gladiator. Personajele foarte sumar conturate pe de'o parte, iar pe de alta parte interpretate de actori mediocrii. Scene de lupta lipsite de maretzia si grandoarea celor din Gladiator. Dar cu toate astea n-as putea spune ca a fost un film rau. Mi-a placut...desi m-am cam saturat de marile filme epice...ce zugravesc oarecare perioade din istorie. Sa vedem cum o sa fie Hannibal.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 23-05-2005, 23:57   #7187 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

Kingdom of Heaven 6/10 - Pe mine nu m-a impresionat prea mult, iar batalia de la final a fost prea putin credibila si prea putin veridica pt mine. pacat.

Star Wars ep 3 9.5/10 - what can i say...sunt fan si mi s-a parut de departe cel mai bun film al "noii trilogii"

The Shawshank redemption 10/10 - "wow" pretty much sums it up. Superb...nu pot sa comentez mai mult ca nu m-as putea abtine de la un comentariu imens evident cu multe spoilere. Just watch it.

Hate is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2005, 08:35   #7188 (permalink)
Registered User

h0stile's Avatar

KoH - 6/10 - la prima parte a filmului am cascat si m-am uitat pe pereti. pur si simplu nu are ce sa te captiveze. motivatia tipului e egala cu zero, ca sa nu mai spun ca modul in care esti introdus in context putea sa fie scurtat.

Doctor Bonez - no offense, dar penelope cruz a facut roluri fff bune la viata ei (vezi abre los ojos si noel)

The Wedding Date - 6/10 - haios..uneori. mi-a placut prestatia lui Dermot Mulroney (l-ati mai vazut in About Schmidt cu Jack Nicholson), dar nici Debra Messing nu e de lepadat.

A lot like love - 4/10 Ashton Kutcher si Amanda Peet intr-un film plictisor care te duce cu zaharelu vreo 2 ore. happy end in stil american.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

Last edited by h0stile; 24-05-2005 at 08:48..

h0stile is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2005, 09:26   #7189 (permalink)
CyberGOD

Ace Master's Avatar

SW- EP III

Primele 40 de minute - 6/10 Nu imi vine sa cred ce spun, dar a fost prea mult CGI. Parca ma uitam la un mozaic, prea multe culori...prea pastelat.

Urmatoarele 60 de minute - 8/10 Incepe sa fie film.... nu joc video

Ultimele 20-30 de minute - 10/10 Super.

Ultimele secvente cel putin mi-au dat ceva fiori, parca ma uitam la seria veche la niste scene taiate...super...sa vad ceva cu care sunt familiar si totusi sa nu le stiu....senzatie misto.....

Nota finala (sunt si fan)....8/10 . Categoric intra la colectie.

Ace Master is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2005, 09:34   #7190 (permalink)
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

Kingdom of Heaven - 7/10 - frumos film si interesanta perioada de timp cea prezentata

The jacket - 8/10 - super idee si adrien brody joaca bestial! merita filmul

White noise - 5/10 - un fel de "The ring" fara caseta, dar cu cateva faze frumos realizate

The Hitchhickers guide - 7/10 - simpatic film, cam tampitel pe de-a intregul dar cu umor bun

XXX 2 - 6/10 - in afara de efecte cat de cat reusite, filmul nu face decat sa reia cliseele "james bond". Doar ca de data asta baiatu vine din cartier si e pimpin'!!!!

The Pacifier - 7/10 - ce or avea toti actorii astia de actiune sa faca filme cu walt disney?? totusi mai bun decat xxx2

Star wars 3 - 10/10 - omg...dupa ce l-am vazut m-am uitat si la cele vechi doar fiindca nu vroiam sa se termine. nu ma intereseaza, sa faca han si cu leia un copil si asta sa se bata cu luke dar sa continue seria plzz...increc sa-l sun acum pe george sa vb cu el dar are tel inchis
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

al_de_sus is offline    Reply With Quote
Old 24-05-2005, 21:13   #7191 (permalink)
Registered User

AeOLuM's Avatar

StarWars:3 8/10

Efecte speciale de ramai , actorii au jucat mai bine si povestea a decurs intersant, doar partea in care Anakin a dat-o pe dark putea sa fie mai dezvoltata.Mi-a placut si cum Yoda a luat omor si finalul luptei dintre Obi-one si Anakin.

Subscriu si eu la partea cu: taica Lucas !!!!!!!! Mai fa naiba si 7,8 si 9 ! Asa cum ai promis.

AeOLuM is offline    Send Message via Google Talk to AeOLuM Reply With Quote
Old 25-05-2005, 00:33   #7192 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Of Mice and Men . 9/10

In primul rand meritul ii apartine lui John Steinbeck pentru exceptionalul roman, dar si Gary Sinise merita laudat pentru faptul ca a realizat atat de frumos acest film. Imagine excelenta si o distributie de exceptie, avandu-l in frunte pe John Malkovich. Mi-a facut o deosebita placere sa revad acest film...dupa vreo 10 ani.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2005, 00:41   #7193 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

kung fu hastle A fost unul din putinele filme care aproape ca m-a facut sa rad cu lacrimi. Foarte distractiv filmul. Nu il notez pentru ca nu are rost sa-i dau 10 :devil:

ps: unele scene de kung fu sunt dementiale, asa ca nu incercati sa exersati acasa chestiile alea, cu toate ca mi-ar fi placut sa redecorez blocul cu palma lui budha

GunDam is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2005, 02:48   #7194 (permalink)
noob slayer

keee's's Avatar

Like Mike - 4/10. Dupa ce am vazut filmul m-am intrebat cum am putut rezista la o asemenea penibilitate + ca "nu il halesc" pe Bow Wow, apoi m-am recules si am zis ca filmul e ok daca are ca target principal copii pana in 15 ani

keee's is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2005, 03:34   #7195 (permalink)
Nick anterior: Homer

Grebla's Avatar

Lammbock - 9/10 Nu am mai ras asa de luni de zile. Spoiler "Mutter Ficker! Nazi Kommunisten! Schwule Hünde!!" Doi prieteni cresc si vand marihuana prin intermediul pizzeriei pe care o au impreuna. Spoiler

Grebla is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2005, 04:04   #7196 (permalink)
Registered User

Harald Hårfager's Avatar

SW 3 - 8/10. Mai bun decat credeam, per total am fost f multumit.

Harald Hårfager is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2005, 10:24   #7197 (permalink)
Registered User

Pablos's Avatar

SW Episode III - 10/10 Pt ca sunt fan. Inrait.

Pablos is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2005, 16:03   #7198 (permalink)
bunnysexual

nihasa's Avatar

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith

citat de pe imdb "nihasa_xy, your vote of 3, for Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005), has been registered and will appear on the site in the next daily update."

pe mine personal m`a dezgustat partea a 2a a filmului ~ pacat ca prima parte chiar ma incantase .

aaaaaah nota asa de mare e pentru efectele speciale ca daca era sa ma iau dupa dialoguri muzica si talentul actoricesc iesea cel mai bun film ever ... IN MODUL

nihasa is offline    Send Message via Google Talk to nihasa Reply With Quote
Old 25-05-2005, 16:14   #7199 (permalink)
Registered User

No journey's end. 5/10 un documentar interesant cu si despre Loreena McKennitt, in care povesteste cum a studiat radacinile muzicii stravechi celtice si nu numai. Isi descrie izvoarele de inspiratie, legendele si multe alte elemente care i-au influentat creatia de-a lungul timpului. Una din rarele aparitii video ale aceste cantarete deosebite.
Oscar Niemeyer, un architecte engagé dans le siècle. 8/10 Un documentar belgian facut de canalul Arte, cu si despre marele arhitect brazilian. Niemeyer isi povesteste viata, marile sale creatii, cum a construit orasul Brasil de la zero, face schitze, arata cum i-au venit ideile, de unde s-a inspirat. Un bun film de popularizare a arhitecturii moderne, prezentat de unul din varfurile acestui domeniu.

LeChuck is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2005, 16:35   #7200 (permalink)
noob slayer

keee's's Avatar

The First $20 Million - 6.5/10 o comedie simpatica cu Adam Garcia si Jake Busey (pentru cine isi mai aduce aminte de Tomcats)

keee's is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules