Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-05-2005, 18:09   #7201 (permalink)
Registered User

lil_fucker's Avatar

Unleashed 7/10 actziune cu Jet Li si cu Morgan Freeman sunt super marpha scenele de bataie.....deshi pe la sfarshit au dat-o in SF-uri cu tipul cu sabiutza

Dau La Schimb Serialele

lil_fucker is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2005, 22:44   #7202 (permalink)
k'davr

k'tav's Avatar

xXx 2 - nota 2, filmu asta face ca prima parte sa fie o capodopera, geez...

k'tav is offline    Reply With Quote
Old 25-05-2005, 23:24   #7203 (permalink)
Sexahoolic

The Punish3r's Avatar

Unleashed 5/10 - ma asteptam la mai mult sincer credeam ca e mai comercial( cel putin asa l-as fi vrut eu ) cam multa poveste
Star Wars Ep III 8/10 - a doua jumatate face cat ambele episoade anterioare
The Grudge 4/10 - se vrea horror si esueaza lamentabil !!! mi s-a parut chiar aberant
Panic Room 7/10 - Fincher rulz in filmu asta , in cateva momente din film suspansul creat de acesta mi s-a parut similar cu cel din filmele lui Hitchcock
Thirteen 5/10 - umpik tras de par totusi prin faptul ca se vrea un film moralizator dar totusi la 13 ani nush cat la suta din fete(le de pe pamant) fac ce fac cele din film ...
DodgeBall 6/10 - comedie frumoasa iar cu ben stiller si sotia sa dupa reusita din zoolander

Last edited by The Punish3r; 26-05-2005 at 22:38..

The Punish3r is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2005, 00:01   #7204 (permalink)
noob slayer

keee's's Avatar

Heartbreakers - eu ii dau un 7/10 pentru ca m-a prins in dispozitia necesara desi nu ma asteptam sa imi placa asa, un + pt ca joaca una din febletele mele Jennifer Love Hewitt

keee's is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2005, 01:10   #7205 (permalink)

D.E.B.S. - 5-6/10 - desi a inceput urat (adica de ma intrebam de ce l-am luat sa-l vad ) m-a prins si m-am uitat la el pana la sfarsit. niste lesbianism softcore in ceea ce se vrea o parodie, dar destul de slaba

Lord is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2005, 10:38   #7206 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

Kalifornia 5/10 - si nota asta numai pentru rolul lui brad pitt...altfel filmul pare destul de slab :P
Be Cool - 5/10 Film la care sa te uiti cand te plictisesti, nimic deosebit
The ManThing 1/10 Mda, creatura din mlastina ce apara locul sacru indian de omul rau ce vrea sa scoata petrol din mlastina porcarie
Undermind 7/10 a fost interesat filmul, dar daca va uitati la el sa nu fiti prea obositi ca adormiti :P
The Grey ZOne 7/10 Prea trist...dar cred ca asta si era scopul

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 26-05-2005, 11:03   #7207 (permalink)
Registered User

Napoleon's Avatar

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events - 6.5/10 - exact cum m-am asteptat, bunicel, cu un Jim Carrey, ca de obicei, polivalent...cu doi copii talentati si o atmosfera de poveste englezeasca. Narator(Lemony adica) - Jude Law...
Bourne Supremacy - 7/10 One of my favourite actors...Matt Damon, actiune, revederea lui Eomer son of Eomund(Karl Urban), brunet de data asta => good movie

Napoleon is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2005, 14:53   #7208 (permalink)
Registered User

Kensey7/10. Liam Neeson il interpreteaza pe dr. Kensey de la University of Indiana, omul care a lansat revolutia sexuala in State dupa razboi, printr-o serie de cercetari si sondaje despre moravurile sexuale ale americii. Toate studiile lui s-au materializat in niste carti care au declansat adevarate scandaluri. Daca nu era omu asta probabil probabil ca si acu am fi vazut fofoloanca numai dupa ce te lega femeia

LeChuck is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2005, 22:07   #7209 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith - 8.5/10
Detalii aici

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2005, 22:36   #7210 (permalink)
Sexahoolic

The Punish3r's Avatar

Alone in the dark 3-4/10 - o mare aberatie,se vrea horror si mai stiu eu ce da` e praf,primul film pe care n-am reushit sa-l vad cap-coada
Hide and seek o sa il notez in 2 parti si anume : idee - 4 SPOILER : ideea ca sa fie chiar "eroul" in cauza am mai vazut-o in Secret Window , iar feeling (sau sa zic restul filmului?) merita un 6 .Deci nota 5 mi se pare de cuviinta

The Punish3r is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2005, 23:17   #7211 (permalink)
bunnysexual

nihasa's Avatar

Anatomie de l'enfer errr sa ii zicem 5/10 un film pentru adulti ( nu doar din aspectul pr0n ) care se vrea a fi o drama ... relativ interesant dar din pacate depaseste granita mea de normalitate aparenta ( deh sunt doar un copil ) . I`am dat 5 pentru ca desi m`a dezgustat m`a si incantat intr`o oarecare masura si cum e primul film de genul asta pe care il vad oarecum chiar m`a impresionat. Viziunea regizorului e destul de sumbra si chiar te pune sa te gandesti destul de serios la sex . Eh DA filmul ilustreaza sexul in toata frumusetea si mai ales in toata dezgustarea lui .... err have fun desi nu recomand filmul celor cu tente de normalitate mai accentuate.

nihasa is offline    Send Message via Google Talk to nihasa Reply With Quote
Old 26-05-2005, 23:28   #7212 (permalink)
Registered User

zstefc's Avatar

[/quote] Star wars 3 - 10/10 - omg...dupa ce l-am vazut m-am uitat si la cele vechi doar fiindca nu vroiam sa se termine. nu ma intereseaza, sa faca han si cu leia un copil si asta sa se bata cu luke dar sa continue seria plzz...increc sa-l sun acum pe george sa vb cu el dar are tel inchis [/quote] sunt de acord in totalitate .... sa mai toarneeee inca unu doua episoade ... ca de imaginatie nu duce lipsa georgica lucasica

iar kingdom of heaven ... cam dezamagire filmu la cat l-am asteptat ... inafara de bataliile foarte bine realizare ,,,,, restu filmului este cam multa invalmaseala si cam lipsesc scene de legatura incat ma intrebam unde este personaju ... despre cine este vorba ... scenariu cam da cacao deci nota 5/10

zstefc is offline    Send Message via Google Talk to zstefc Reply With Quote
Old 26-05-2005, 23:29   #7213 (permalink)
Kek
FuZzMaster

Kek's Avatar

Das Boot - 8/10 Film cu submarine, unul dintre cele mai bune as zice eu, foarte realist, bun din toate punctele de vedere, un adevarat clasic.

Kek is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2005, 23:35   #7214 (permalink)
Banned

h4rdw4r3 h4ck0r's Avatar

The Ring Two 6/10 - Dezamagitor.

h4rdw4r3 h4ck0r is offline    Reply With Quote
Old 26-05-2005, 23:46   #7215 (permalink)
xiu
Registered User

xiu's Avatar

In afarsit am vazut si eu filmul Eternal sunshine of a spotless mind - 10/10...am vrut sa-l vad de cum a aparut cand am auzit ca scenariul si ideea originala ii apartin lui charlie kaufman.....evident am reusit sa-l vad d-abia acum -film superb pe care nu-l uiti...

Last edited by xiu; 27-05-2005 at 20:01.. Reason: editat la observatia lui pontiacu

xiu is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2005, 12:25   #7216 (permalink)
Registered User

pontiacu's Avatar

Quote:
Originally Posted by xiu
scenariul si regia ii apartin lui charlie kaufmann
Regizorul e Michel Gondry. A se vedea celelalte filme ale sale.

pontiacu is online now    Reply With Quote
Old 27-05-2005, 12:41   #7217 (permalink)
xiu
Registered User

xiu's Avatar

pontiacu: my bad, am vrut sa zic ca scenariul si ideea originala apartin lui Charlie Kaufman...faza cu regia era probabil un wishful thinking

xiu is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2005, 22:07   #7218 (permalink)
noob slayer

keee's's Avatar

Carlito's Way - 8/10 un film bun in care Pacino joaca excelent asa cum am fost obisnuiti. M-a enervat insa faza de la inceput

keee's is offline    Reply With Quote
Old 27-05-2005, 22:38   #7219 (permalink)
Banned

h4rdw4r3 h4ck0r's Avatar

Kingdom of Heaven 8/10 - Bine lucrat.

h4rdw4r3 h4ck0r is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2005, 01:06   #7220 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

finding neverland 9.5/10 - emotionant

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules