![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7243 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
kingdom of heaven 5/10 apa de ploaie. fara cap si fara coada.. nu reuseste sa redea deloc conflictul dintre civilizatii. hell .. nici macar pe cel dintre personaje. un alt film ce putea iesi altfel.. dar a iesit ca vai de el.
Last edited by ild12; 31-05-2005 at 16:33.. | ||
|
| | #7245 (permalink) | ||
| Cube Zero 7/10 al 3-le a film Cube de la care am asteptat sa rezolve misterele din 1 si 2. Le rezolva partial dar adauga altele noi. Oricum subiectul a inceput sa devina boring si nu prea mai prinde.
__________________ All good things come to those who wait....... | |||
|
| | #7247 (permalink) | ||
| I heart huckabees 3/10 - poate n-am inteles eu esenta acestui film "filozofic" da` mie unu mi s-a parut o MARE pierdere de vreme , bineinteles ca n-am putut sa-l vad pe tot. Freddy vs Jason 6/10 - Chiar a avut faze in care am tresarit (si au fost destule) in comparatie cu mult trambitatele "horror-uri" ring2,grudge,texas chiansaw masacre
__________________ In love with music | |||
|
| | #7248 (permalink) | ||
|
Barton Fink 8.5/10 Un film suprarealist excelent, putin plictisitor in prima jumatate, dar devine impecabil la sfarsit. ideea principala este ca obligatia de a realiza un lucru de 2 bani, comercial, cand esti talentat, poate reprezenta infernul tau personal. john turturro si john goodman joaca EXCELENT. un film ce trebuie vazut! nu-l ratati.
__________________ Support bacteria - they're the only culture some people have | |||
|
| | #7250 (permalink) | ||
|
Hostage - un 7/10 ... zic eu, meritat. A Bruce Willis movie ... but a good one ... whatever, at least not so bad.
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #7251 (permalink) | ||
|
hotel rwanda 8.5/10 - mult peste asteptari din punct de vedere al abordarii subiectului. actorii joaca bine spre excelent. parca m-a dezamagit nitel la capitolul imagine, dar una peste alta, un film ce nu trebuie ratat. megalodon 3/10 - voiam sa scriu aici "no comment", dar nu ma pot abtine: CE IMEBCILITATEEEE!!! mai bine bea o bere sau dormi decat sa te uiti la tampenia asta de film. the amityville horror (ambele) 4/10 - parca le-a mai comentat cineva pe aici asa ca la astea ma abtin.
__________________ Everyone has the right to be stupid, but some people abuse the privilege. | |||
|
| | #7252 (permalink) | ||
|
Cube, Hypercube, Cube Zero - 8.5/10, 6/10, 7/10 Cube - revazut, mi-a placut mult de tot. Mai ales finalul atat de... sequel generating Hypercube - merge, mi-a placut ideea de universuri paralele. Dar sa fim seriosi, finalul mult prea dramatizat, floating whatever-it-might-be cube, "you're not my type, so what the heck, let's have sex" ?!?!?! Si prea SciFi pentru gustul meu. Cube Zero - ca poveste mai bun decat Hypercube, pierde la capitolul ultra-soldati cu ochi verzi, coordonate care se dizolva, "okiu' ala de sticla"...
__________________ All right, brain. You don't like me and I don't like you, but let's just do this and I can get back to killing you with beer. REJECT FALSE ICONS 011011010110000101110010011010010110101101101111 0110100101110011 011000100110010101100001011101010111010001101001011001100111010101101100 | |||
|
| | #7253 (permalink) | ||
| Hitch - 8/10 - un film reusit, care merita vazut.Will Smith, de la o vreme scoate filme bune. Sin City - 8/10 - ,,no further comments".
__________________ | Athlon 64 X2 4000 | Asus M2N-MX | 2x1GB DDR2 PC800 Kingmax | Western Digital 250 Gb SATA II | GeForce 8600GT 256DDR3 128 Bits | LG GSA-4160B | OEM 400W Case | LG 1730S LCD | Ortek SKB-2300 Keyboard | Flatron Optical Mouse | www.pumex.ro | Inchiriez Camere Vila Costinesti | | |||
|
| | #7254 (permalink) | ||
|
Pai am mai vazut cam ashea: Kung Fu Hustle - 8,5/10 - revazut; suberb film Oldboy - 8/10 - Asiaticii se pare ca le dau clasa americanilor si de data asta. Socant filmul, cu multe twisturi si final neasteptat (de bun). Va aparea si varianta hollywood a filmului care presimt ca va fi execrabila National Treasure - 6.5/10 - Actiune bunicica, cursiva, conspiratii dar nimic deosebit; film relaxant de familie Kingdom of Heaven - 5,5/10 - mdea; un film facut degeaba Red Dragon - 8/10 - Abia acum l-am vazut si e neasteptat de bun pt o a treia parte. Am vazut ca in 2006 apare si a patra parte Young Haniball (check IMDB)
__________________ Succesul inseamna sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm | |||
|
| | #7257 (permalink) | ||
|
Frodo: Before you die, you see the ring SPOILER cind fetita aia e aruncata in fintana, capacul care este pus deasupra fintanii lasa la marginile lui un inel de lumina. ala e the ring.
__________________ red birds will fly out of the east and destroy paris in a night | |||
|
| | #7259 (permalink) | ||
| Lemony Snicket's a Series of Unfortunate Events Desi conceput ca un film de copii, are suficiente elemente care m-au tinut pe scaun (spre deosebire, no offense, de Harry Potter). Vestimentatia si arhitectura dau spre gotic, si este per total o comedie destul de reusita -- Jim Carrey put to good use! Pentru cei care nu stiti, apasand titlul din acest post accesati articolul de pe IMDB despre film si parerile altora. Nu bagati in seama idiotii care sustin ca e obscen filmul... da, exista si de-aia la comentarii. Nota: 8/10 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|