![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7261 (permalink) | ||
|
ieri aam avut intreaga zi libera asa ca ....relaxare totala cu: What dreams may come 10/10 (reurmarit) La vita e bella( alui Robert Benigni) The green mile 10/10 Eternal sunshine of a spotlles mind 9/10 The pianist 10/10 A beautifull mind 10/10 The buterfly effect 9/10 sa nu uitam insa si de capodopera lui Clint Eastwood Million dollar baby 9/10 | |||
|
| | #7264 (permalink) | ||
|
Pianistul 8.5/10 - inca un film despre nazisti...oricum e peste multe dintre filmele ce le-am vazut in ultima vreme Sin City 6/10 - multi actori cunoscuti...dar sincer sa fiu nu am inteles nimic din filmul asta, nota mai mult pentru feelingul aparte al filmului The Boondock Saints 6/10 - si aici nota mai mult pentru faptul ca a fost o comedie oarecum neagra (cred ca a fost comedie, nu?) | |||
|
| | #7267 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: in fata calculatorului | Quote:
__________________ | ||
|
| | #7268 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #7269 (permalink) | ||
| Quote:
ps: te-a durut cand ti-au extirpat glanda umorului?
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #7270 (permalink) | ||
| Quote:
da' acuma pe bune, ala-i film sa merite sa ne certam pe marginea lui? eu l-am luat de la cineva care-mi spunea "super film de groaza!!! trebuie sa-l vezi! cu lumina aprinsa neaparat!!!". iar la prima vizionare am incercat din rasputeri cu totii sa ramanem treji. eu unul marturisesc ca n-am reusit. abia la second attempt am reusit sa rezist la tot.
__________________ Everyone has the right to be stupid, but some people abuse the privilege. | |||
|
| | #7274 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
ontopic: Hostage - 6/10 - rolul clasic al lui B. Willis. + B. Willis cu plete si barba + dvd-ul a inlocuit celebra "discheta cu informatii" de capacitate enorma din pacate iar este cautata de mafioti + B. Willis sensibil, a renuntat la statutul de om dur (plange ) + casa bogatului. per total este un film nu prea plictisitor dar nimic extraordinar. se termina in stilul clasic de van damme, b. willis, arnold etc etcAlfie - 7/10 - femei bune, moda de ultima ora, masini luxoase, "tare in papagal" si o viata de libertin. cred ca multi dintre noi am vrea sa avem asa ceva. mi-au placut comentariile facute de Jude Law cu o usoara tenta de sarcasm dar in acelasi timp si haioase...
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | ||||
|
| | #7275 (permalink) | ||
| Guest | Paparazzi - un film destul de bunicel merita sa iti pierzi timpul cu el, mi-a placut modul cum gandeste actorul principal cu toate ca are unele lacune, merita vazut 7/10 http://www.imdb.com/title/tt0338325/ | ||
|
| | #7276 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ All right, brain. You don't like me and I don't like you, but let's just do this and I can get back to killing you with beer. REJECT FALSE ICONS 011011010110000101110010011010010110101101101111 0110100101110011 011000100110010101100001011101010111010001101001011001100111010101101100 | |||
|
| | #7278 (permalink) | ||
|
star wars III - 7.5/10 nu sunt fan desi am vazut toate partile. pe asta l-am vazut la mall. + mi-a placut foarte mult cat de preocupati au fost de detaliu (toate planetele alea, orasul,...). au investit o gramada de timp si bani ca sa deseneze chestiile respective. - nu mi-a placut povestea (e mediocra), dialogul nu are nici un pic de forta plus ca actorii sunt cam degeaba (cel mai mult m-a deranjat Natalie Portman care in Closer se achita foarte bine iar aici nu are nimic special...) am cascat de cateva ori... asa ca pentru cineva care nu e fan e un film undeva putin deasupra lui "mediocru"
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! | |||
|
| | #7279 (permalink) | ||
|
Raging Bull - 7/10 Un film de Martin Scorsese, cu DeNiro si Joe Pesci, un biografic despre campionul la box (prin anii '40-'50) Jake LaMotta. Bine realizat, regizat, jucat (mi se pare ca DeNiro a primit si Oscar pentru rolul principal, se si vede ca a lucrat ceva), insa nu are un mesaj sau ceva special...
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|