![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7284 (permalink) | ||
|
Spanglish - 7/10 - ma tot intrebam de unde acest nume, ce inseamna etc etc. ei bine, numele este un mix de cuvinte, intre spanish si english . nu este unul din filmele cele mai bune ale lui Adam Sandler, in sensul ca nu este chiar asa de comic. in fine, in prima jumate a filmului, cred ca se regasesc foarte multi "capsunari" (aici fiind inclus si eu) si toti cei care au emigrat in diferite tari - ma refer la problemele de comunicare.
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #7285 (permalink) | ||
| The Big Sleep(1946) - regia Howard Hawks, cu Humphrey Bogart si Lauren Bacall - nota 8.5/10, un film noir politist("private investigator" ), pt iubitorii de gen si "de actor". Mie mi-a placut foarte mult...Mai complex decat The Maltese Falcon...Urmeaza sa vad "To Have and Have Not", zilele astea, un film cu aceiasi 2 actori si tot de Hawks
__________________ All you have to decide is what to do with the time that is given to you... | |||
|
| | #7287 (permalink) | ||
| Lucky 13 - 5/10 O comedioara (romantica) mediocra (se pare ca voi folosi acu' foarte des acest cuvant). Lauren Graham ramane o bunaciune™ She Hate Me - 1/10 Filmele cu si despre negri (cultura lor) ma lasa in general rece. Nu i-am dat 0 deoarece, recunosc, am vazut filme si mai proaste. Mr. 3000 - 5/10 Filmele cu si despre negri (cultura lor) ma lasa in general rece. De data asta, s-a abatut nitel de la tiparele genului, plus ca imi place Bernie Mac. Deep Evil - 3/10 Lorenzo Lamas se intoarce. Film de actiune submediocru. Retrograde - 3/10 Dolph Lundgren se intoarce. Film de actiune SF submediocru. Pe Silvia de Santis o trecem la categoria bunaciuni™ The Door in the Floor - 6/10 Kim Basinger se intoarce si seduce un adolescent (scene destul de sugestive). O drama bunicica, insa nu te prea te atinge la sufletel. When Will I Be Loved - 3/10 Neve Campbell e la fel de sexy ca o carpa de bucatarie patata cu sos (alb). Total nepotrivita pt. rolu' asta. I Heart Huckabees - 8/10 Un film mai aparte (in sens de originalitate) cum rar mai vezi in zilele noastre. De vazut neaparat. Raise Your Voice - 4/10 Film recomandat adolescentilor. Pe bune. Virgin - 7.5/10 O tipa nu isi mai aduce aminte violu' si cum ramane insarcinata, incepe sa creada ca este fecioara Maria. Rol de exceptie pt. Elizabeth Moss. Friday Night Lights - 6/10 Despre baseball. Inspirat din fapte reale. In general nimic nou pt. cei care au mai vazut asemenea filme legate de un domeniu al sportului in care se arata drumu' si incercarile prin care trece echipa sau concurentu'. Around the Bend - 6/10 Drama legata de patru generatii de masculi. Un punct pt. prestatiile actorilor principali. Where's the Party Yaar? - 4.5/10 O comedioara ce trateaza diferentele dintre cultura americana si indiana. Cine a vazut The Guru cunoaste. Yancy Butler - 3/10 Episodu' pilot al seriei TV cu acelasi nume. Daca nu era Yancy Butler, ii dadeam delete din fundu' gradinii inca de pe la juma'. Total crap. Enduring Love - 5/10 Unu' din cele mai plictisitoare filme pe care le-am vazut anu' asta. Sa fie si din cauza ca joaca Samantha Morton?
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #7288 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 | The Pianist 8\10 Film bun, jucat bine (Adrien Brody), in fine cu toate atuurile unui film bine facut. Din pacate nu ma lasa inima sa-i dau mai mult din cauza subiectului care e deja fumat. Adica da, e trist, e socant, e regretabil ce s-a intamplat dar asta e. Am vazut prea multe filme\documentare pe tema asta. Iar filmul nu face decat sa spuna o astfel de poveste si anume asuprirea evreilor din Polonia de catre nazisti. O spune bine, dar cam atat. De notat scena cand se intalneste cu germanul acela, spre sfarsitul filmului. Pi 9\10 Acum, asta da film special, iesit din tipare. Stiam de el de cand vazusem Requiem for a Dream , doar ca nu am putut face rost de el...pana acum. Mi-a placut fara rezerve. Muzica si imaginea sunt absolut fantastice. Adica modul cum se imbina sunetele (atat muzica cat si efectele sonore) cu miscarea camerei, imagini, etc e de nota 10. Plus subiectul care e interesant, nu e genul "just another story"... | ||
|
| | #7292 (permalink) | ||
| Quote:
aha deci asta era, oricum e un detaliu minor, zic eu. poate alt titlu era mai bun anyway. am vazut de curand Sahara 7/10---actiunea e destul de misto dar actorii lasa de dorit... Jersey Girl 8/10---o drama super cool cu ben affleck, te pune pe ganduri.... Honey 6/10
__________________ The truth is out there Intel DP965LT, Intel Core 2 Duo E6300, 1 gb DDRAM @ 667Mhz, 250 Gb HDD, Geforce 7600GS, DVDRW![]() | |||
|
| | #7293 (permalink) | ||
|
Sahara 3/10 - nici filmele de aventuri nu se mai fac ca inainte...dupa prima jumatate de ora stateam sa adorm...chiar nu am inteles care a fost problema cu filmul asta...in primul rand au fost 2 planuri care practic nu aveau nici o legatura unu cu altul...si parca am mai citit cehstia asta undeva...dar ce rol avea melodia sweet home alabama cu nigeria si desertul? Flight of the phoenix 4/10 - macar asta a fost mai interesant decat sahara...dar tot pe aceeasi linie de filme proaste cu aventuri se situeaza | |||
|
| | #7295 (permalink) | ||
|
Garden State - 9.5/10 - genul de film ciudat, care unora le place foarte tare si altora deloc, scenariu original, ciudat...i-am scazut un pic din nota pentru ca desi Zach Braff e un scenarist si regizor talentat, totusi ca actor nu m-a impresionat. The Dreamers - 7/10- un film bun ( regia semnata de bertolucci), de asemenea foarte bun si jocul actorilor tineri, foarte dezinvolti in scenele (destule) de nuditate si sex, dar nu este genul de film care sa ma impresioneze prea tare.
__________________ No soup for you! | |||
|
| | #7298 (permalink) | ||
| Shelf Live/Subhuman - 1/10 Un horror groaznic in sens negativ. Dumneseule, ce porcarie! Evils City - 1/10 Alt horror feroce™ M-au amuzat efectele "speciale", de ceva vreme n-am mai vazut astfel de efecte care se vedeau din avion™ ca sunt facute pe computer. The Cookout - 1/10 O alta cretinataaaaateeeeeeeee. Yo nigga!
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #7299 (permalink) | ||
| Quote:
Stark Raving Mad : daca aveti chef sa il vedeti pe Seann William Scott in alt rol in afara de seria American Pie. se vrea undeva aproape de seria Snatch, dar nu prea se apropie, decat in cateva dialoguri mai inspirate. merita sa-l vedeti intr-o seara cand nu stiti daca aveti chef de o comedie sau un film de actiune. dar sa nu aveti asteptari prea mari. muzica e misto !
__________________ | |||
|
| | #7300 (permalink) | ||
|
Star Wars III: Revenge of the Sith 8/10 Mda a fost chiar foarte dragutz, am fost chiar impresionat de efecte, de felul in care au reusit, aproape perfect sa lege 3ul de 4. In mare parte, unicul lucru la care nu ma asteptam era ca Palpatine sa fie Darth Sidious. Oricum mi s-a parut trasa de par transformarea lui Anakin, dar cred ca mai bine nu se puteau descurca.
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|