Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-06-2005, 14:01   #7421 (permalink)
... a shadow

Ktulu's Avatar

In Good Company 7/10
O comedioara foaaaarte relaxata despre familie, restructurari la locul de munca, si aproape nimic prea important sau profund. Cam plictisitoare si monotona, bine jucata, dar in final nu iti spune nimic, si ramane intentionat fara mai nici o concluzie.

Nu e un film rau, dar nu vi-l recomand decat daca chiar vreti sa vedeti un film care sa nu va solicite deloc deloc.

Ktulu is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2005, 19:53   #7422 (permalink)
Nick anterior: stanciu_sorin

I.S.D's Avatar

hellriser 7- 8din 10.merita vazut....
About Life: "Freedom... is the ability to challenge yourself far beyond the constraints of traditional rule and order. We draw strength from our passions... we're driven by desire... even hatred can be a worthy ally when used against an enemy... and yet, we are told to turn our backs on these things... the very feelings, emotions... that make us all... human." - Gabriel

I.S.D is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2005, 22:26   #7423 (permalink)
Registered User

sorin147's Avatar

a aparut 7???!!! must see!

batman begins - 8.5/10. o nota ridicata datorita povestii. a avut unele pierderi dar, privit ca un film de actiune cu eroi din benzi desenate, e un film frumos. mi s-a parut mai indreptatita mutarea lui bruce in batman decat al lui anakin in darth...
"De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19"

sorin147 is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2005, 22:50   #7424 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Jersey Girl. 6/10

Ben Affleck in rolul unui tata singur care are grija de fiica sa in varsta de 7 ani. O drama combinata cu comedie. Liv Tyler, o prezentza incantatoare si in acest film. Nu e genul meu de pelicula...dar mi-a facut placere sa-l vad.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2005, 23:01   #7425 (permalink)
goe
Registered User

goe's Avatar

Coach Carter 9/10 marfa, mi-a adus aminte de remember the titans.

goe is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2005, 23:30   #7426 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

The girl next door 8.5/10
Super dragut filmul. Merita vazut.

jijea is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2005, 23:37   #7427 (permalink)
xiu
Registered User

xiu's Avatar

The Machinist - 8.5/10 - nu m-am plictisit nici un moment, sfarsit imprevizibil
(idee oarecum a la fight club) iar lui Christian Bale i se potriveste foarte bine rolul (cele 50 de sutimi in plus sunt date pentru cat de inspaimantator arata Bale in film)

xiu is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2005, 00:11   #7428 (permalink)
Registered User

daJudge's Avatar

Unleashed - 7.5/10 - un film de actiune cu tente de drama. nu e cel mai bun film al lui jet li (titlul asta i-l acord lui HERO) dar e un film bun. un pretext interesant de a crea un film de actiune destul de neobisnuit. totusi, secventele de lupta nu sunt prea reushite... puteau sa faca ceva mai spectaculos macar asa.... de faza.

daJudge is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2005, 00:19   #7429 (permalink)
Registered User

sorin147's Avatar

hellraiser 7 - 7/10. lipsit de substrat iar scenariul a fost cam pudra...pana acuma, cea mai frumoasa parte ramane tot inferno. ce mi-a placut la 7 a fost ca s-a filmat in romania, chiar daca au fost si faze in care s-a vorbit engleza fluent (de! am vazut filme in care si extraterestrii faceau treaba asta, nu stiu de ce mi se pare ciudat acuma) dar si faze in care auzeai o romana pura pe fundal... nu prea s-au stresat cu partea asta si eu cred ca se vede foarte bine in cum e realizat filmul. pacat, era un subiect bun si merita mai multa atentie!
"De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19"

sorin147 is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2005, 16:01   #7430 (permalink)
cubocycloid

astroid's Avatar

Masinistul - 8/10 ; idee comuna cu Secret Window si Fight Club. daca ar fi sa alcatuiesc un top in care sa apara cele trei titluri in ordine descendenta pe primul loc ar fi Secret Window iar pe 3 Fight Club. Desi ideea nu e deloc noua, nu exista momente de detensionare sau clipe de clarviziune, nu poti anticipa.

astroid is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2005, 17:59   #7431 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Out of Season - 4/10
Un film mediocru cu Denis Hopper. I-am dat un punct in plus ca a fost facut in Romania.

Return to Sender - 6/10
M-a surprins placut interpretarea lui Connie Nielsen

Border Blues - 2/10
Avoid. Crap. Boring. Facut probabil din bani primiti ca pomana publica. Efecte "speciale" dezastruoase.

Love's Brothers - 6/10
Placut ochiului. Genu' de film care te binedispune in general. Silvia De Santis intra cu usurinta in categoria bunaciunilor

Between Strangers - 6.5/10
Cu Mira Sorvino, Deborah Unger si Sophia Loren. Acting peste medie. Nu i-am dat mai mult deoarece subiectu' m-a lasat totusi rece.

Strange Bedfellows - 5.5/10
O comedie, de fapt o parodie destul de finuta la adresa homosexualilor.

Freeze Frame - 7/10
Deosebit, atat ca poveste, cat si ca imagine. Lee Evans intra cu ocazia asta in categoria actorilor pe care ii respect/admir.

Easy - 5/10
Pt. tipele nemaritate.

The Grid - 6.5/10
Un thriller decent. A meritat cele 4 ore de vizionare, m-a tinut in priza. Nu am fost de acord cu sfarsitu', insa merge si asa. Merita sa il vedeti daca va pasioneaza terorismu', arabii etc.

The Five People You Meet in Heaven - 5/10
Pt. copii si nu numai. Idee interesanta (n-am citit cartea), iar unele scene sunt deosebite dpdv vizual.

Funky Monkey - 1/10
Printre cele mai stupide si previzibile filme vazut de mine in ultimele luni. Transpira a cretinatate de la inceput pana la sfarsit. Daca aveti sub 12 ani s-ar putea sa va placa totusi.

Son of the Mask - 1/10
Nu am putut sa ii dau 0, am vazut filme muuuuuult mai idioate, tembele, cretine, tampite etc. I-am dat un punct pt. efortu' crearii efectelor speciale. Comparandu-l cu Funky Monkey, rezulta ca o maimuta poa' e mai ieftina privind bugetu' unui film.

Riding the Bullet - 5/10
Dupa un roman de Stephen King. Nu se ridica la nivelu' lui Shawshank Redemption sau Green Mile, da' nici un film (foarte) prost nu e. Cartea poa' fi luata gratuit dp net.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2005, 20:56   #7432 (permalink)

Beauty Shop - 5-6/10 - se vrea o copie la Barbershop, mult mai slaba din pacate. Queen Latifah e funny as usual, dar per total filmul nu exceleaza cu nimic, pacat

Lord is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2005, 23:15   #7433 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

Madagascar 7/10 Ma asteptam sa intreaca Ice Age, din pacate nu reuseste, scurt dar amuzant

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2005, 02:16   #7434 (permalink)

Sin City - 8-9 - uaaaa impresionant, un film care sigur nu poate fi pe gustul multora, dar foarte misto

Lord is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2005, 11:37   #7435 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

Paparazzi 6.5/10 pentru razbunare
Pulp Fiction 9.5/10 super filmul mie i s-a parut extrem de amuzant
Mystic River 9/10 mi s-a parut extrem de real si tragic filmul...fara aberatii de happy ending

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 25-06-2005, 11:38   #7436 (permalink)
Paranoia is natural

assasin? 4/19??? rofl

7 secunde 1/10. 1 ala nu e din oficiu, ci pentru ca imi place tipa .

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2005, 13:16   #7437 (permalink)
noob slayer

keee's's Avatar

Sin City - 8/10 Nu stiu cum am ezitat sa il vizionez pana acum, m-i s-a parut incredibil de bine realizat. Pana si naspetul ala Clive Owen a jucat bine

keee's is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2005, 13:51   #7438 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

Star Wars ep 3 -7/10

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2005, 13:55   #7439 (permalink)
Registered User

A Walk to Remember...eu ii dau 10/10, privit din punctul meu de vedere, desi povestea este clasica; e deosebit prin protagonisti in primul rand ( shane west e yummy ), prin modul in care evolueaza legatura dintre ei, prin coloana sonoara, prin...tot. l-am vazut de 2 ori si l-as revedea la nesfarsit..e pt cei care trebuie sa isi reaminteasca de existenta iubirii ideale..undeva acolo..ea exista

st3ph4nie is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2005, 17:18   #7440 (permalink)
Registered User

DEMON[mk]'s Avatar

El Maquinista 9/10 sau The Machinist. Cred ca e o impletire a unor filme de genu' Memento, Fight Club, Secret Window. Un fim bun care merita vazut. Un punct in plus pentru efortul lui Christian Bale de a juca acest rol.

DEMON[mk] is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules