Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-07-2005, 14:37   #7801 (permalink)
insider
Guest

Eu personal nu m-am dus la cinema sa-l vad, l-am vazut pe PC , si nici nu ma asteptam sa vad ceva revolutionar, da totusi.....mie mi s-a parut foarte 'lame', chiar si pt un 'summer action flick'
Cumva ce zici tu e ceva de genu...."e ok sa fie si filme proaste"
nu-s total de-acord cu asta.....dar asta e, parerile sunt impartite
eu declar inchis subiectu mr & mrs smith

Reply With Quote
Old 29-07-2005, 15:13   #7802 (permalink)
Registered User

gordonFreeman's Avatar

Pai n-am zis ca e OK sa fie si filme proaste(desi e OK si sunt complet pentru existentza filmelor proaste, ar fi chiar stupid ca toate filmele sa fie de Oscar). Din contra eu am zis chiar ca nu-i un film prost ci e chiar bunicel la categoria lui.
Am vrut doar sa atrag atentzia ca toata lumea il critica de parca nu se ridica la nivelul asteptarilor desi nu e adevarat.
Problema este in schimb ca multi oameni au avut(si inca au) o impresie gresita despre ce se vrea a fi filmul asta.
Software development is a race between the software engineers trying to build bigger and better idiot proof aplications, and the universe trying to build bigger and better idiots. So far the universe is winning.

gordonFreeman is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2005, 15:18   #7803 (permalink)
insider
Guest

Da, eu am inteles perfect la ce te-ai referit , probabil reactia mea se trage din vizionarea a prea multe filme proaste lately, sau mi se pare doar mie ca recent nu se prea fac filme cum se faceau intr-o vreme...

Reply With Quote
Old 29-07-2005, 15:40   #7804 (permalink)
Registered User

EL_LOCO's Avatar

The Amityville Horror - 8/10 - Un film reusit, care merita vazut de cei carora le plac horror-urile...
| Athlon 64 X2 4000 | Asus M2N-MX | 2x1GB DDR2 PC800 Kingmax | Western Digital 250 Gb SATA II | GeForce 8600GT 256DDR3 128 Bits | LG GSA-4160B | OEM 400W Case | LG 1730S LCD | Ortek SKB-2300 Keyboard | Flatron Optical Mouse | www.pumex.ro | Inchiriez Camere Vila Costinesti |

EL_LOCO is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2005, 15:59   #7805 (permalink)
Registered User

Night Watch / Nochnoy dozor - 8/10: WoW. Deci n-am avut cuvinte pt. filmul asta. Incepe ca Lord of the Rings, e horror dar de fapt e SF. E SF dar de fapt e real life. Tot ce e horror il iei ca ceva normal, and so on. Una peste alta, un film ciudat facut de rusi. Vampiri, undeads, efecte speciale, ciudatenii (aka Ghostbusters). A must see !

P.S. Insider daca nici asta nu-ti place, inseamna ca-ti plac telenovelele :P

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2005, 16:10   #7806 (permalink)
insider
Guest

Quote:
Originally Posted by MonkY
M-as uita da' nu am de und' sa-l iau .......Traiesc intr-un colt de tara

Reply With Quote
Old 29-07-2005, 16:51   #7807 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Quote:
Originally Posted by MonkY
Night Watch / Nochnoy dozor - 8/10: WoW. Deci n-am avut cuvinte pt. filmul asta. Incepe ca Lord of the Rings, e horror dar de fapt e SF. E SF dar de fapt e real life. Tot ce e horror il iei ca ceva normal, and so on. Una peste alta, un film ciudat facut de rusi. Vampiri, undeads, efecte speciale, ciudatenii (aka Ghostbusters). A must see !

Un 6-7/10. Primele 20-30 de minute sunt excelente insa reuseste sa se piarda pe drum din pacate.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2005, 17:28   #7808 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Cowboy
Un 6-7/10. Primele 20-30 de minute sunt excelente insa reuseste sa se piarda pe drum din pacate.
Dap, dar e totusi deosebit. Iar pt. rusi cred ca e o realizare :P

Farscape - The Peacekeeper Wars - 7.5/10 Am reusit si eu in sfarsit sa-l vad. Recunosc ca n-am vazut decat bucati din serial. Filmul e reusit, poate in unele locuri intrece ca idee Star Trek & Co, dar mi s-au parut unele faza mult prea copilaresti. Desi s-ar putea sa para putin ciudat pt. cineva care n-a vazut serialul, e interesant, efecte dragute. Un sf bun pt. amatorii genului

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2005, 17:51   #7809 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

Incearca sa vezi serialul cap-coada Merita. Eu sincer n-am vazut SF mai bun, si am vazut destule. O sa vezi cu alti ochi si PKW.

Rezare is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2005, 19:59   #7810 (permalink)
pew pew

Cowboy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rezare
Incearca sa vezi serialul cap-coada Merita. Eu sincer n-am vazut SF mai bun, si am vazut destule. O sa vezi cu alti ochi si PKW.
Recomand Firefly pentru ceva mai bun. E mai "grounded" si mai putin high-SF decat Farscape si este imho cea mai buna serie SF pe care am vazut-o pana acum.

Atentie insa, a fost oprit pe la 2/3 din primul sezon (variate probleme, nici una legata de calitatea serialului - Fox sunt niste imbecili). Orisicum, Wheadon a perseverat, iar in toamna o sa avem film - Serenity - un trailer aici si altul aici.

Actiune din film are loc la 6 luni dupa cea din serial (e un spoiler in trailere pentru cei care nu au vazut serialul, insa nu e foarte mare).
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2005, 21:10   #7811 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Rezare

..de acord cu tine

..sorry de off-topic.

SolidSnake is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2005, 22:08   #7812 (permalink)
bunnysexual

nihasa's Avatar

war of the worlds 2/10 cah cah cah cah cah cah cah cah
madagascar 6/10 funny dar nu asa de bun cum ma asteptam
fantastic 4 4/10 poveste cretina , actiune la fel... total neinteresant

nihasa is offline    Send Message via Google Talk to nihasa Reply With Quote
Old 30-07-2005, 01:18   #7813 (permalink)
Banned

RvsS's Avatar

The Machinist - 7.5/10. Regia si imaginea adauga cel putin 0.5 la nota.

Visul lui Liviu - 9/10. Filmul pare sufocat sa ramana la 40 de minute de un buget mic, desi ar avea mai multe de spus. Este insa o realizare exceptionala in conditiile date. Dragos Bucur confirma inca o data. Mie mi s-a parut bun si in porcaria de Baieti buni.

RvsS is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2005, 01:42   #7814 (permalink)
insider
Guest

Employee of the month 6/10 interesant....dar destul de tipic pt un film produs la hollywood in care la final te plictiseste cu 20 de rasturnari de situatie.

Desi nu se prea aseamana, filmu' asta-mi aduce aminte de Wild Things 2 ( don't ask ) deoarece si acolo pe ultima suta de metri deznodamantul se rotea la 510 grade
Si cand ma gandesc c-am sacrificat pe Jay Leno cu Tonight Show ca sa vad asta cu employee

Last edited by Amyd; 30-07-2005 at 16:26.. Reason: E greu cu spoilerele astea...

Reply With Quote
Old 30-07-2005, 13:54   #7815 (permalink)
Registered User

sorin147's Avatar

white noise - 6/10. lipsit de actiune. am asteptat tot filmul sa se intample ceva si ...s-a terminat!
"De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19"

sorin147 is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2005, 16:53   #7816 (permalink)
xiu
Registered User

xiu's Avatar

Madagascar 8.5/10 - m-am distrat foarte tare, dau nota mare mai ales pentru pinguini care sunt sarea si piperul filmului. Ce nu mi-a placut este ca l-am vazut la cinematograf (studio) si am regretat asta pentru ca este a doua oara consecutiv cand nimeresc in sala cu un nebun care vorbeste tare si face comentarii scarboase - asa ca nu m-am putut bucura prea tare de film .

xiu is offline    Reply With Quote
Old 30-07-2005, 18:40   #7817 (permalink)
insider
Guest

Prea tare filmu
Madagascar mi se pare cea mai amuzanta animatie

"well this sucks" ) ) )

Reply With Quote
Old 30-07-2005, 22:36   #7818 (permalink)
Sexahoolic

The Punish3r's Avatar

Robin Williams Live on Broadway 2002 8/10 - Are poante bune,nu la fel de bune ca Chris Rock sau Jerry Seinfeld dar recupereaza prin "acting" f.f.mult.MERITA

Hostage 7/10 - wOw un film mai bun totusi de-al lu` Willis(in afara de Sin City).Imaginea aduce mult a Panic room(are acel feeling intunecat)...va veti da seama dupa "intro credits" daca va va placea aceasta

Coach Carter 7/10 - Interesant ....Samuel L. Jackson joaca bine cum ne-a obisnuit in mai toate filmele(sa nu fiu ipocrit sa zic toate),muzica are si ea aportul ei mai mic sau mai mare...si chiar finalul e frumos

The Punish3r is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2005, 02:19   #7819 (permalink)
Registered User

The Interpreter 5/10...nicole kidman insarcinata de un miliardar joaca de plictiseala intr-un film de mana 3 avand-ul ca partener pe sean pean intr-o pasa proasta...

O vazut cineva Cannibal Holocaust?

toro_ro is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2005, 02:42   #7820 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

Princess Mononoke - 7/10 (si asta pentru ca sunt extrem de exigent cand e vorba de animatie japoneza, altfel ii dadeam mai mult)

Bowling for Columbine - 8.5/10

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules