![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7801 (permalink) | ||
| Guest |
Eu personal nu m-am dus la cinema sa-l vad, l-am vazut pe PC , si nici nu ma asteptam sa vad ceva revolutionar, da totusi.....mie mi s-a parut foarte 'lame', chiar si pt un 'summer action flick' Cumva ce zici tu e ceva de genu...."e ok sa fie si filme proaste" nu-s total de-acord cu asta.....dar asta e, parerile sunt impartite ![]() eu declar inchis subiectu mr & mrs smith | ||
|
| | #7802 (permalink) | ||
|
Pai n-am zis ca e OK sa fie si filme proaste(desi e OK si sunt complet pentru existentza filmelor proaste, ar fi chiar stupid ca toate filmele sa fie de Oscar). Din contra eu am zis chiar ca nu-i un film prost ci e chiar bunicel la categoria lui. Am vrut doar sa atrag atentzia ca toata lumea il critica de parca nu se ridica la nivelul asteptarilor desi nu e adevarat. Problema este in schimb ca multi oameni au avut(si inca au) o impresie gresita despre ce se vrea a fi filmul asta.
__________________ Software development is a race between the software engineers trying to build bigger and better idiot proof aplications, and the universe trying to build bigger and better idiots. So far the universe is winning. | |||
|
| | #7804 (permalink) | ||
| The Amityville Horror - 8/10 - Un film reusit, care merita vazut de cei carora le plac horror-urile...
__________________ | Athlon 64 X2 4000 | Asus M2N-MX | 2x1GB DDR2 PC800 Kingmax | Western Digital 250 Gb SATA II | GeForce 8600GT 256DDR3 128 Bits | LG GSA-4160B | OEM 400W Case | LG 1730S LCD | Ortek SKB-2300 Keyboard | Flatron Optical Mouse | www.pumex.ro | Inchiriez Camere Vila Costinesti | | |||
|
| | #7805 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Night Watch / Nochnoy dozor - 8/10: WoW. Deci n-am avut cuvinte pt. filmul asta. Incepe ca Lord of the Rings, e horror dar de fapt e SF. E SF dar de fapt e real life. Tot ce e horror il iei ca ceva normal, and so on. Una peste alta, un film ciudat facut de rusi. Vampiri, undeads, efecte speciale, ciudatenii (aka Ghostbusters). A must see ! P.S. Insider daca nici asta nu-ti place, inseamna ca-ti plac telenovelele :P | ||
|
| | #7807 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #7808 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
Farscape - The Peacekeeper Wars - 7.5/10 Am reusit si eu in sfarsit sa-l vad. Recunosc ca n-am vazut decat bucati din serial. Filmul e reusit, poate in unele locuri intrece ca idee Star Trek & Co, dar mi s-au parut unele faza mult prea copilaresti. Desi s-ar putea sa para putin ciudat pt. cineva care n-a vazut serialul, e interesant, efecte dragute. Un sf bun pt. amatorii genului | ||
|
| | #7810 (permalink) | ||
| Quote:
Atentie insa, a fost oprit pe la 2/3 din primul sezon (variate probleme, nici una legata de calitatea serialului - Fox sunt niste imbecili). Orisicum, Wheadon a perseverat, iar in toamna o sa avem film - Serenity - un trailer aici si altul aici. Actiune din film are loc la 6 luni dupa cea din serial (e un spoiler in trailere pentru cei care nu au vazut serialul, insa nu e foarte mare).
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #7811 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Quote:
..de acord cu tine ![]() ..sorry de off-topic.
__________________ " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi. | ||
|
| | #7813 (permalink) | ||
|
The Machinist - 7.5/10. Regia si imaginea adauga cel putin 0.5 la nota. Visul lui Liviu - 9/10. Filmul pare sufocat sa ramana la 40 de minute de un buget mic, desi ar avea mai multe de spus. Este insa o realizare exceptionala in conditiile date. Dragos Bucur confirma inca o data. Mie mi s-a parut bun si in porcaria de Baieti buni. | |||
|
| | #7814 (permalink) | ||
| Guest |
Employee of the month 6/10 interesant....dar destul de tipic pt un film produs la hollywood in care la final te plictiseste cu 20 de rasturnari de situatie. Desi nu se prea aseamana, filmu' asta-mi aduce aminte de Wild Things 2 ( don't ask ) deoarece si acolo pe ultima suta de metri deznodamantul se rotea la 510 grade ![]() Si cand ma gandesc c-am sacrificat pe Jay Leno cu Tonight Show ca sa vad asta cu employee Last edited by Amyd; 30-07-2005 at 16:26.. Reason: E greu cu spoilerele astea... | ||
|
| | #7815 (permalink) | ||
|
white noise - 6/10. lipsit de actiune. am asteptat tot filmul sa se intample ceva si ...s-a terminat!
__________________ "De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19" | |||
|
| | #7816 (permalink) | ||
|
Madagascar 8.5/10 - m-am distrat foarte tare, dau nota mare mai ales pentru pinguini care sunt sarea si piperul filmului. Ce nu mi-a placut este ca l-am vazut la cinematograf (studio) si am regretat asta pentru ca este a doua oara consecutiv cand nimeresc in sala cu un nebun care vorbeste tare si face comentarii scarboase - asa ca nu m-am putut bucura prea tare de film .
__________________ No soup for you! | |||
|
| | #7818 (permalink) | ||
| Robin Williams Live on Broadway 2002 8/10 - Are poante bune,nu la fel de bune ca Chris Rock sau Jerry Seinfeld dar recupereaza prin "acting" f.f.mult.MERITA Hostage 7/10 - wOw un film mai bun totusi de-al lu` Willis(in afara de Sin City).Imaginea aduce mult a Panic room(are acel feeling intunecat)...va veti da seama dupa "intro credits" daca va va placea aceasta ![]() Coach Carter 7/10 - Interesant ....Samuel L. Jackson joaca bine cum ne-a obisnuit in mai toate filmele(sa nu fiu ipocrit sa zic toate),muzica are si ea aportul ei mai mic sau mai mare...si chiar finalul e frumos
__________________ In love with music | |||
|
| | #7820 (permalink) | ||
|
Princess Mononoke - 7/10 (si asta pentru ca sunt extrem de exigent cand e vorba de animatie japoneza, altfel ii dadeam mai mult) Bowling for Columbine - 8.5/10
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|