![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7942 (permalink) | ||
| Runaway Jury 8.5/10 .That was a good movie P.S. Erata cu privire la notarea filmului Balistic cu 2 pagini inainte : a se citi 3.5/10 in loc de 6.5/10 (typing error)
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #7943 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Freeze Frame - 8/10: Un thriller super tare. Recunosc ca n-am fost asa fresh cand am vazut filmul (4:30 AM) dar m-a impresionat. Modul de filmare, felul in care te tine in suspans si te face sa te intrebi cine e criminalul, suspectul principal cu fata de criminal si o idee super fac din Freeze Frame un altfel de thriller. Iar finalul e de nota 10.
| ||
|
| | #7944 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Crash - 8/10: Ca sa continui cu seria filmelor bune. Crash e o drama, e un amalgam de situatii care la prima vedere par ca n-au nici-o legatura, dar care arata intr-un final cum este viata cateodata. Si e atat de bine facut ca la finish te face sa te intrebi in final daca nu cumva ai facut si tu ceva care sa influenteze un lant intreg de evenimente, care eventual sa se intoarca la tine. Are feeling, dar sa nu va asteptati la actiune. Oricum, super actori, super imagine. EDIT: sa stiti ca in mod normal dadeam edit la postul de mai sus, insa mai era ceva postat intre timp, care se pare ca s-a dus... therefore, mea culpa Last edited by MonkY; 10-08-2005 at 22:15.. | ||
|
| | #7945 (permalink) | ||
| A Very Long Engagement (Un Long Dimanche De Fiancailles) - 8.5/10 Audrey Tautou (rolul principal) si Jean-Pierre Jeunet (regizor) au facut echipa din nou si au realizat inca un film bun si frumos (precedentul fiind binecunoscutul "Amelie"). Nu e o comedie, dimpotriva, dar realizarea e de exceptie as putea spune. Film cu buget mare, imaginile sunt superbe. Doar ca trebuie sa fii foarte atent la dialoguri si actiune ca altfel cam pierzi amanunte importante din firul povestii. Oricum un film de exceptie.
__________________ Ezekiel 25:17 | |||
|
| | #7948 (permalink) | ||
|
Oldboy ... 9/10 Nu incercati sa vedeti adevarul dincolo de magie. Lectie de cinematografie.
__________________ Bricky roads they trappers grass, stoney walls they trappers wind, iron stove it trappers fire. Trappers is we by the works of hands, and forgets us we were ever free | |||
|
| | #7951 (permalink) | ||
|
Intolerable Cruelty 7/10 final nashpa
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #7956 (permalink) | ||
| Thr Incredibles 7/10 pentru ca imi plac desenele animate
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|