Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-08-2005, 01:34   #7961 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

Danny the dog A.K.A. Unleashed 6.4/10

marqq is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2005, 05:40   #7962 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

House of Wax Poate un 3/10 pt cine gusta soiu' asta de Wax.

Zero...barat...complet...total...

Vax pe romaneste...

Last edited by H2H; 12-08-2005 at 05:52..

H2H is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2005, 05:58   #7963 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

Paycheck (film de actiune)7.5/10 Idee interesanta, starneste curiozitatea din primele 5 minute de film, si chiar daca unii oameni (printre care ma numar) nu sunt convinsi de actori ca Uma Thurman sau/si in special Ben Affleck, pot face un film captivant, asta e dovada.

Old 12-08-2005, 10:21   #7964 (permalink)
Pro Termal 81

Am@DEUS's Avatar

Crash (2004) , http://imdb.com/title/tt0375679/

Un film care nu trebuie ratat sub nici o forma.
Chiar impresionant!

9.5/10

Am@DEUS is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2005, 11:46   #7965 (permalink)
Registered User

kr37z00's Avatar

Quote:
Originally Posted by Am@DEUS
Crash (2004) , http://imdb.com/title/tt0375679/

Un film care nu trebuie ratat sub nici o forma.
Chiar impresionant!

9.5/10

Sunt de acord..

Cel putin 8/10.

kr37z00 is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2005, 18:51   #7966 (permalink)

Batman Begins 8\10 Bun, foarte bun. As putea zice cel mai bun din serie, desi si cele de Tim Burton mi-au placut, desi aveau alt stil complet.
Revenind la BB, actori numai unul si unul, dialoguri care sa nu te zgaraie pe creier, cum se intampla mai nou prin filmele de acest gen, atmosfera, poveste buna si credibila. Mi-a placut cum la sfarsitul filmului s-a facut legatura cu urmatorul film din serie, cel cu Joker. Ce nu mi-a placut la acest film, au fost scenele de actiune (mai exact cele de bataie) in care modul de filmare cu camera de aproape si tremuranda, mi-a dat dureri de cap pt ca nu se mai intelegea nimic din actiunea propriu-zisa.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2005, 19:59   #7967 (permalink)
xiu
Registered User

xiu's Avatar

Land of the dead 6/10 - ii dau un 6 pentru ca imi plac zombie, daaar mi s-a parut cam plictisitor :|. Mi-a placut mai mult dawn of the dead.

xiu is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2005, 20:27   #7968 (permalink)
Registered User

vladootz's Avatar

Madagascar - 7/10. Imi plac desenele animate, da' pe asta se simte ca nu e Pixar. Nu aduce nimic nou si nici umorul nu e nemaipomenit decat in cateva momente. La Incredibles in schimb le-as da macar 9/10.

vladootz is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2005, 21:46   #7969 (permalink)
APH
Registered User

Monster in Law (Soacra mea e o scorpie) - 9/10 Jennifer Lopez ramane si aici dulce si scumpica. Ceva in genul Meet the Fockers, Meet the Parents sau Guess Who, numai ca de data aceasta este o femeie in rolul principal. Primele 30 de minute au fost pentru mine foarte usor derutante.

APH is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2005, 22:27   #7970 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

War of the Worlds - 9/10 - dupa atatea comentarii rele, l-am vazut si eu si mi s-a parut f bun. Nu vad care ar fi defectele... poate doar ca e prea scurt Nemeritata nota de pe imdb.com... iar sfarsitul e ca in carte (eu n-am citit-o, dar mi-a zis farti-miu ca e la fel). Chiar misto filmul, la un moment dat imi amintea de HL2, pe care abia acum l-am jucat si terminat, mai ales tripozii aia. Per total f bun si merita vazut. N-are clisee sau alte tampenii holywoodiene (poate doar copiii aia care m-au enervat cam mult). Si mi-a placut si sfarsitul Serios.

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2005, 23:58   #7971 (permalink)

Irreversible 8.5\10 Vazut tot la recomandarea voastra, eu nu auzisem de el inainte. Putine filme europene mi-au placut, asta fiind unul din ele.
.......Naiba, stau aici sa ma gandesc ce comentariu sa pun si nu stiu. E genu de film care e greu, aproape imposibil sa-l comentezi. Trebuie sa-l vezi.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2005, 01:30   #7972 (permalink)
Registered User

Adin's Avatar

Raise the red lantern 8/10
http://www.imdb.com/title/tt0101640/

Unul din primele filme a lui Zhang Yimou, regizorul lui Hero si House of the flying daggers. Spre deosebire de cele doua, Raise the red lantern e o drama fara nici un fel de artisti martiali zburatori. Actiunea se petrece in China anului 1920. O fata de 19 ani devine a patra sotie a unui om bogat si soseste sa traiasca in casa, sau mai exact conacul acestuia. In fiecare noapte stapanul imparte patul cu una din sotii si lanterne rosii sunt agatate in fata usii si in camera acesteia pentru a marca evenimentul Filmul se concentreaza pe relatiile sociale, in special cele dintre sotii si ofera cateva socuri pe langa care palesc cele mai reusite explozii si efecte speciale, cel putin din punctul meu de vedere. In a doua jumatate am inceput sa ma intreb daca nu cumva Yimou a vrut sa faca un horror subtil care isi trage forta din prezentarea pur si simplu a naturii umane.

Exista o simplitate in Raise the red lantern care e in acelasi timp o calitate si un defect. Pe de o parte e bine pentru ca ofera o senzatie de real, de viata traita frust, nu insa in mod bestial. Filmul nu se desfata in a ne arata "ce rau e omul", mai degraba sugereaza cat e de neputincios in fata unui destin indiferent. Pe de alta parte aceeasi simplitate nu permite o dezvoltare mai puternica a personajelor, care sunt uneori stereotipuri. In plus scenariul, care in primele trei sferturi reuseste sa evite melodrama ieftina, dezamageste putin pe final, ratand la limita ceea ce ar fi putut fi un film de exceptie. Cu toate astea Raise The Red Lantern ramane unul din cele mai interesante filme pe care le-am vazut anul asta, in special prin stil si perspectiva asupra vietii, care se trage dintr-o cultura mai putin cunoscuta la noi.

Adin is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2005, 07:12   #7973 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

The Terminal 9/10. Excelent.Tom Hanks e un MARE actor

Old 13-08-2005, 12:45   #7974 (permalink)
Registered User

timmyshor's Avatar

Be CooL 7.2/10. Destul de dragutz. Are unele faze amuzante ... merita

timmyshor is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2005, 14:12   #7975 (permalink)
Banned

Fuzzy's Avatar

Europa 10/10 - Capodopera lui Lars von Trier, in opinia mea. Nici nu are rost sa comentez asupra filmului, nu as fi in stare, asa ca ma opresc aici.

Fuzzy is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2005, 15:20   #7976 (permalink)
noob slayer

keee's's Avatar

Wedding Crashers -7/10 comedie la care chiar am ras fata de altele, Owen Wilson si Vince Vaughn sunt 2 actori simpatici, anyway Owen ar trebui sa faca ceva cu nasu' ala desi acum la 40 de ani cred ca e prea tarziu

keee's is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2005, 17:58   #7977 (permalink)
the fifth element

understar's Avatar

the bonfire of vanities...un film bun cu tom hanks si bruce willis....un 8 din 10

understar is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2005, 00:58   #7978 (permalink)
insider
Guest

The Interpreter 6.4 / 10 Imi place Sean Penn, da aici nu prea a excelat..ca si Nicole Kidman de-altfel, care a avut prestatii mai bune....filmu' imi aduce aminte de "Siege" sau "under siege" ....cu Denzel Washington,Bruce Willis,Anette Benning...etc...
Mi-a placut Sean Penn in "The Game" care, in opinia mea, ramane unu dintre cele mai bune filme realizate vreodata...(desi a avut un rol cam 'episodic' acolo)

Reply With Quote
Old 14-08-2005, 01:41   #7979 (permalink)
Registered User

timmyshor's Avatar

Kinsey - un film despre sexualitate ! 6/10 No Comment.

timmyshor is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2005, 14:24   #7980 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Ocelot
War of the Worlds - 9/10 - dupa atatea comentarii rele, l-am vazut si eu si mi s-a parut f bun. Nu vad care ar fi defectele... poate doar ca e prea scurt Nemeritata nota de pe imdb.com... iar sfarsitul e ca in carte (eu n-am citit-o, dar mi-a zis farti-miu ca e la fel). Chiar misto filmul, la un moment dat imi amintea de HL2, pe care abia acum l-am jucat si terminat, mai ales tripozii aia. Per total f bun si merita vazut. N-are clisee sau alte tampenii holywoodiene (poate doar copiii aia care m-au enervat cam mult). Si mi-a placut si sfarsitul Serios.

foarte de acord cu tine amice

SolidSnake is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules