Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

Thread Tools
Old 04-09-2002, 12:18   #61
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Das Boot. 9/10. Unul din putinele filme care te fac sa nu stii cum au trecut 3 ore...

jmf is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2002, 12:37   #62
Nick anterior: Lou

Strangelove's Avatar

Apollo 13: propaganda sforaitoare pro-americana ieftina, salvat oarecum de jocul actorilor si de ignorantza mea in legatura cu misiunea respectiva (cu alte cuvinte am avut parte de un pic de suspans).
un 5/10. ca sa treaca clasa.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 04-09-2002, 13:42   #63
Registered User

Xilviu's Avatar

Lock Stock & Two Smoking Barrels
Mi-a placut mult, iar ca nota cred ca 9.

Xilviu is offline    Reply With Quote
Old 05-09-2002, 03:29   #64
Cd
Registered User

Cd's Avatar

"Insomnia", cu Al Pacino, Robin Williams si Hilary Swank, regia Christopher Nolan (remake dupa un film norvegian). Nu atat de interesant ca Memento, psihologie mai curand subtire, insa decent. 7/10

Thor_ro, Blair Witch Project nu e inspirat dupa nici o fapta reala. Vezi aici: "Cand au promovat filmul, producatorii au sustinut ca materialul e real. Unii oameni inca mai cred asta."

Cd is offline    Reply With Quote
Old 08-09-2002, 07:57   #65
Cd
Registered User

Cd's Avatar

"The Importance of Being Earnest", cu Rupert Everett, Colin Firth,
Frances O'Connor, Reese Witherspoon si Lady Judi Dench, dupa o piesa de Oscar Wilde. Piesa e simpatica, insa filmul o cam mutileaza. 5/10

Old 08-09-2002, 08:00   #66
Cd
Registered User

Cd's Avatar

"North by Northwest", cu Cary Grant, Eva Marie Saint, James Mason, Martin Landau si, bineinteles, Alfred Hitchcock, care pierde autobuzul in minutul doi. 10/10

Old 10-09-2002, 04:12   #67
Cd
Registered User

Cd's Avatar

"A Bridge Too Far", cu Michael Caine, Sean Connery, Gene Hackman, Anthony Hopkins, Laurence Olivier, Robert Redford (1977). Un film foarte bun despre una dintre cele mai dezastruoase operatiuni ale aliatilor in al doilea razboi mondial. 7/10.

Old 10-09-2002, 10:58   #68

Strangelove's Avatar

The Boondock Saints- interesant . imi aduce aminte un pic de Guy Ritchie, dar e pe undeva mai interesant parca (pacat insa ca scenariul scartzaie groaznic in unele momente). per total e ok pentru o seara obsihnuita, cand te intorci de la munca si vrei sa bei o bere, sa haleshti niste pop-corn si sa vezi un film care sa nu te enerveze sau sa te imbecilizeze cu clishee .

nota: 5-6/10 (nu ma hotarasc intre 5 si 6).
ps: filmul are destule clishee, normal.

Old 10-09-2002, 11:45   #69
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Eu nu imi amintesc exact care e ultimul film vazut (posibil sa fie The Mists of Avalon , caz in care nu-i dau nota, nu am rezistat la tot filmul), dar vroiam sa ma bag in seama si sa repropun un sistem de punctare a filmelor, spre exemplu cel propus de Cd (Andrei[CG]). In felul asta pot si eu sa ma orientez cat de cat (probabil nu numai eu). Nu as vrea sa pierd 1.5-3 ore sa vad un film notat cu 9 de cineva pentru 2 faze "haioase".

10-perfect
9-extraordinar
8-foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau care exceleaza din anumite puncte de vedere)
7-bun (mi-a placut fara rezerve)
6-decent (a avut si parti care mi-au placut, sau care mi-a placut dar a avut si parti care m-au deranjat)
5-asa-si-asa
4-prost
3-foarte prost
2-execrabil
1-incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0-trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2002, 12:08   #70
Paranoia is natural

showtime, conform scala ivan , un 6-7

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2002, 12:54   #71
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

"Cats & Dogs" - ....aaaaa....un film cu pisici si caini....4
btw, Cats
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

al_de_sus is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2002, 20:17   #72

Strangelove's Avatar

Ivan: ne ametzeshti cu o noua notare .
Cd: posteaza si tu, te rog, in headerul sectiunii de filme sistemul tau de notare.

Old 11-09-2002, 09:11   #73
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Pai am incercat sa va dezametesc .
E acelasi sistem pe care l-a "afisat" Cd mai sus insa ordonat dupa valoarea notelor. Adica in loc de 5-6-7-8-9-10-4-3-2-1 este 10_to_1.
In header ar sta confortabil .

Old 11-09-2002, 13:31   #74
un stomatologoist

al_de_sus's Avatar

"Stigmata" - chiar daca e lipsit de actiune propriu-zisa filmul e bestial ca idei dezvoltate - 8
PS : cred ca au si luat bani multi doar din reclame fcute pe fata cu un cartus de Pall Mall, o cutie de pepsi sau un pachet Marlboro
Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata.

al_de_sus is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2002, 04:03   #75
Cd
Registered User

Cd's Avatar

"Hable con ella" ("Vorbeste cu ea"), un film de Pedro Almodóvar. Unul dintre cele mai frumoase filme pe care le-am vazut in ultima vreme. Splendid. Nu va spun despre ce e vorba; mergeti sa-l vedeti. 9/10

Am pus sistemul de notare in thread summary. Ar fi util sa folosim acelasi sistem, ca sa se poata compara notele. 10 e rezervat pentru cateva capodopere care se pot numara pe degete, 9 e o nota iesita din comun, si nici 8 nu se da cu usurinta. 7 e o nota foarte buna, 6 e buna, si 5 e bunicica.

Old 12-09-2002, 09:20   #76
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

U-571. Cam firav. Il apreciez pe la 4.5-5/10. Parca nici Harvey Keitel nu s-a chinuit prea tare. Sabloane, un scenariu cam amarat, cateva imagini misto (explozii submarine), tras de par pe alocuri. Am zis pe alocuri? Destul de multe alocuri.
De vazut doar daca e urat afara si esti la ananghie (n-ai jocuri sau alt film de vazut).

Old 12-09-2002, 09:50   #77
Paranoia is natural

Ali G in da house

3-4, parerea mea, dar pt cei care adora comediile proaste, probabil un 8-9. Se mai scoate putzin prin muzica shi gagici (cred ca de aia am pus 4).

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2002, 14:37   #78
Administrator

Assassin's Avatar

Am reusit si eu sa le vad

Snatch - 8, haosul personajelor si rasturnarea de situatii mi-a adus aminte putin de Payback (un alt film excelent), pacat de montarea si succesiunea imaginilor care au devenit deja un cliseu.

American Beauty - 9, filmu' asta m-a pus pe ganduri serios. Un film care da clasa cam la tot ce am vazut acu', inclusiv mizeriile de Requiem for a dream si Amelie.

Ownz©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2002, 15:22   #79

Strangelove's Avatar

"pacat de montarea si succesiunea imaginilor care au devenit deja un cliseu"
-clisheu? la al doilea film? e cam aiurea ce zici tu...
"mizeriile de Requiem for a dream si Amelie"
-p'asta o iau ca o gluma .

Old 12-09-2002, 15:24   #80
Registered User

Masi27185's Avatar

Re: Am reusit si eu sa le vad

Quote:
Originally posted by Assassin
inclusiv mizeriile de Requiem for a dream si Amelie.
Assassin, ai avertisment. La urmatoarea infractiune ai ban.

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules