![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #62 (permalink) | ||
|
Apollo 13: propaganda sforaitoare pro-americana ieftina, salvat oarecum de jocul actorilor si de ignorantza mea in legatura cu misiunea respectiva (cu alte cuvinte am avut parte de un pic de suspans). un 5/10. ca sa treaca clasa.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
"Insomnia", cu Al Pacino, Robin Williams si Hilary Swank, regia Christopher Nolan (remake dupa un film norvegian). Nu atat de interesant ca Memento, psihologie mai curand subtire, insa decent. 7/10 Thor_ro, Blair Witch Project nu e inspirat dupa nici o fapta reala. Vezi aici: "Cand au promovat filmul, producatorii au sustinut ca materialul e real. Unii oameni inca mai cred asta." | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
The Boondock Saints- interesant . imi aduce aminte un pic de Guy Ritchie, dar e pe undeva mai interesant parca (pacat insa ca scenariul scartzaie groaznic in unele momente). per total e ok pentru o seara obsihnuita, cand te intorci de la munca si vrei sa bei o bere, sa haleshti niste pop-corn si sa vezi un film care sa nu te enerveze sau sa te imbecilizeze cu clishee .nota: 5-6/10 (nu ma hotarasc intre 5 si 6). ps: filmul are destule clishee, normal.
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Eu nu imi amintesc exact care e ultimul film vazut (posibil sa fie The Mists of Avalon , caz in care nu-i dau nota, nu am rezistat la tot filmul), dar vroiam sa ma bag in seama si sa repropun un sistem de punctare a filmelor, spre exemplu cel propus de Cd (Andrei[CG]). In felul asta pot si eu sa ma orientez cat de cat (probabil nu numai eu). Nu as vrea sa pierd 1.5-3 ore sa vad un film notat cu 9 de cineva pentru 2 faze "haioase". 10-perfect 9-extraordinar 8-foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau care exceleaza din anumite puncte de vedere) 7-bun (mi-a placut fara rezerve) 6-decent (a avut si parti care mi-au placut, sau care mi-a placut dar a avut si parti care m-au deranjat) 5-asa-si-asa 4-prost 3-foarte prost 2-execrabil 1-incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0-trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
|
"Cats & Dogs" - ....aaaaa....un film cu pisici si caini....4 btw, Cats
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
"Stigmata" - chiar daca e lipsit de actiune propriu-zisa filmul e bestial ca idei dezvoltate - 8 PS : cred ca au si luat bani multi doar din reclame fcute pe fata cu un cartus de Pall Mall, o cutie de pepsi sau un pachet Marlboro
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
"Hable con ella" ("Vorbeste cu ea"), un film de Pedro Almodóvar. Unul dintre cele mai frumoase filme pe care le-am vazut in ultima vreme. Splendid. Nu va spun despre ce e vorba; mergeti sa-l vedeti. 9/10 Am pus sistemul de notare in thread summary. Ar fi util sa folosim acelasi sistem, ca sa se poata compara notele. 10 e rezervat pentru cateva capodopere care se pot numara pe degete, 9 e o nota iesita din comun, si nici 8 nu se da cu usurinta. 7 e o nota foarte buna, 6 e buna, si 5 e bunicica. | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| U-571. Cam firav. Il apreciez pe la 4.5-5/10. Parca nici Harvey Keitel nu s-a chinuit prea tare. Sabloane, un scenariu cam amarat, cateva imagini misto (explozii submarine), tras de par pe alocuri. Am zis pe alocuri? Destul de multe alocuri. De vazut doar daca e urat afara si esti la ananghie (n-ai jocuri sau alt film de vazut). | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Ali G in da house 3-4, parerea mea, dar pt cei care adora comediile proaste, probabil un 8-9. Se mai scoate putzin prin muzica shi gagici (cred ca de aia am pus 4).
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Am reusit si eu sa le vad
Snatch - 8, haosul personajelor si rasturnarea de situatii mi-a adus aminte putin de Payback (un alt film excelent), pacat de montarea si succesiunea imaginilor care au devenit deja un cliseu. American Beauty - 9, filmu' asta m-a pus pe ganduri serios. Un film care da clasa cam la tot ce am vazut acu', inclusiv mizeriile de Requiem for a dream si Amelie. Ownz©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
"pacat de montarea si succesiunea imaginilor care au devenit deja un cliseu" -clisheu? la al doilea film? e cam aiurea ce zici tu... "mizeriile de Requiem for a dream si Amelie" -p'asta o iau ca o gluma .
|
| | #80 (permalink) | ||
| Re: Am reusit si eu sa le vad Quote:
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |