Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-08-2005, 16:23   #7981 (permalink)
noob slayer

keee's's Avatar

BachelorMan - 6/10 o comedie despre un barbat care "alearga" dupa femei bla bla, actrita Missi Pyle a fost ok insa nu mi-a placut de actor, David DeLuise

keee's is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2005, 16:41   #7982 (permalink)
Registered User

timmyshor's Avatar

First Daughter - 6.8/10 ! Romantic, optimist .. film pentru toata familia (seamana mult cu Chasing Liberty totusi .. )

timmyshor is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2005, 00:38   #7983 (permalink)
AxA
the sky is NOT the limit

AxA's Avatar

Melinda & Melinda - Woody Allen - [8/10]
Not bad, putin atipic, dar reusit.

AxA is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2005, 00:51   #7984 (permalink)
Registered User

Herete's Avatar

Sahara - 6/10 - cred c-au vrut altceva sa iasa din filmul asta.
Deuce Bigalow European Gigolo - 8/10 - the bici iz bac .

Herete is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2005, 01:53   #7985 (permalink)
LUFC

JohnnyTorrio's Avatar

Night of the Generals - 10/10 - superb film, o pleiada de actori mari, iar Peter O'Toole face un rol magistral

JohnnyTorrio is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2005, 02:35   #7986 (permalink)
Registered User

Eagle Raider's Avatar

White Chicks ,comedie cu doi negri ,care sunt agenti FBI si sunt nevoiti sa se dechizeze ,gen Coana Mare 9/10

Eagle Raider is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2005, 08:58   #7987 (permalink)
uninstitutionalized sociopath

Nicky_Santoro's Avatar

Daredevil DVD, vazut de abia acum, 5.5/10, NEplictisitor, am tinut sa il vad pana la capat poate si din cauza ca am vazut Elektra cu catva timp inainte si am cautat o legatura pe care ... nu am gasit-o.
I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -

Nicky_Santoro is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2005, 09:21   #7988 (permalink)
Harvester of Sorrow

[stryder]'s Avatar

revazut "Life" cu Eddie Murphy si Martin Lawrence...super misto 9/10

[stryder] is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2005, 16:07   #7989 (permalink)
CyberGOD

Ace Master's Avatar

7 seconds.

Intamplator am dat peste acest film cu Wesley Snipes. Nu ca ar fi cel mai tare actor, dar dupa filme foarte reusite, nu inteleg ce a cautat in asta.

Nota 0 !!!! Nu am rezistat sa ma uit nici macar 5 minute, dupa care am tot dat inainte si am "vazut" restul in arpx. 5 minute.

Daca lumea nu stie, este film facut in Romania. Si clar, cred ca este facut de romani....se vede stilul caracteristic . Varza totala. Sa vedeti mesajele de pe imdb........OMG

Ace Master is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2005, 16:17   #7990 (permalink)
Moderator

mache's Avatar

Nu este facut de romani , este facut de niste incompetenti de americani de mana a 7-a...

mache is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2005, 16:32   #7991 (permalink)
Registered User

Blue Crush un film frumos /9,10 un film cu surferi

Chucksters is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2005, 16:38   #7992 (permalink)
Registered User

Orson's Avatar

Quote:
Originally Posted by [stryder]
revazut "Life" cu Eddie Murphy si Martin Lawrence...super misto 9/10
eu nu am priceput filmul asta. de la doi comici de talia lor ma asteptam la mai mult.
chiar m-a enervat pentru ca atunci cand am vazut ca joaca tipii asti doi ma asteptam la o poveste mai buna, un umor mai bun si mult mai prezent...
tot ce are sunt doua nume de actori mari pe afis si o poveste de prietenie. asa ca 6/10.

asta pentru ca atunci cand vreau sa vad o comedie pai sa faca bine sa fie comedie! or else...

Orson is offline    Send Message via Google Talk to Orson Reply With Quote
Old 15-08-2005, 17:36   #7993 (permalink)
Harvester of Sorrow

[stryder]'s Avatar

Nu stiu daca s-a vrut a fi numai comedie. Oricum mi-a placut cum au jucat cei doi, cel putin Eddie e tare rau. Poate ca, fan fiind, am fost prea subiectiv, ma refer aici la nota.

[stryder] is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2005, 18:33   #7994 (permalink)
noob slayer

keee's's Avatar

Life (revazut) - 8/10 o drama presarata cu momente funny, eu zic ca s-au potrivit actorii pentru rolurile astea, probabil ca din cauza umorului lor a iesit asa bine

Old 15-08-2005, 21:09   #7995 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

crash:
Ma abtin sa dau nota filmului. Pe de o parte mi-a placut, jocul actorilor a fost impecabil, si unele scene cu adevarat emotionante. Pe de alta parte mi s-a parut extrem de pretentios, fumat ca subiect si desfasurare a actiunii, si mai mult, incredibil de previzibil. Iar personajele astea, in a caror viata se pare ca nu exista nimic altceva decat probleme de natura rasiala/rasista, mi se par de-a dreptul stupide. Nici membri kkk nu cred ca isi axeaza atat viata in jurul rasismului cum o faceau unele personaje aici. In fine, sunt destul de dezamagit de film, mi s-a parut complet nefiresc. In american history x, in ciuda faptului ca este mult mai extrem, macar acolo personajele mai faceau si altceva decat sa-si bata tot timpul capul cat de mult urasc alte rase/ cat de mult le e frica de alte rase.
blah

42 is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2005, 21:41   #7996 (permalink)
Banned

Fuzzy's Avatar

depinde de cat de spalat e creierul fiecaruia. Ca exemplu de extrema e orice pusti-kamikaze de care auzi la stiri ca s-a detonat impreuna cu alti 30-40 din jurul lui

On-topic:
The Musketeer 4/10 - L-am oprit la jumatate, nu mai puteam de plictiseala. Film tipic de holiwood cu aventuri. N-a avut un buget prea mare (desi am vazut la inceput ca e facut de Miramax si Universal - cred) si asta se resimte. Nici macar scenele cu batai, care treb sa fie ancora unui asemenea film, nu au avut nimic spectaculos, iar scenariul e o comercializare prost realizata a unui roman care poate merita mai mult. Varsta recomanda pentru film: 11 ani sau mai putin

Fuzzy is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2005, 23:07   #7997 (permalink)
insider
Guest

Quote:
Originally Posted by luNETistu'
crash:
Ma abtin sa dau nota filmului. Pe de o parte mi-a placut, jocul actorilor a fost impecabil, si unele scene cu adevarat emotionante. Pe de alta parte mi s-a parut extrem de pretentios, fumat ca subiect si desfasurare a actiunii, si mai mult, incredibil de previzibil. Iar personajele astea, in a caror viata se pare ca nu exista nimic altceva decat probleme de natura rasiala/rasista, mi se par de-a dreptul stupide. Nici membri kkk nu cred ca isi axeaza atat viata in jurul rasismului cum o faceau unele personaje aici. In fine, sunt destul de dezamagit de film, mi s-a parut complet nefiresc. In american history x, in ciuda faptului ca este mult mai extrem, macar acolo personajele mai faceau si altceva decat sa-si bata tot timpul capul cat de mult urasc alte rase/ cat de mult le e frica de alte rase.
blah
Si eu am vazut Crash, overall a mers......dar mi-ai citit gandurile

Reply With Quote
Old 16-08-2005, 01:20   #7998 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

To end all wars - 7/10 ... daca n-ar fi avut unele secvente realizate cu intentie vadit lacrimogena i-as fi dat un 8.

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 16-08-2005, 01:47   #7999 (permalink)
noob slayer

keee's's Avatar

What's the worst that could happen ? - 5/10 dupa ce am vazut Life am zis sa incer o comedie cu Martin Lawrence, a fost ok filmul si nici DeVito care imi este antipatic nu m-a deranjat asa mult

Old 16-08-2005, 03:49   #8000 (permalink)

Deuce Bigalow European Gigolo - 5-6/10 - ma asteptam la mult mai mult
primul film merita 10, dar asta e mai slab, mult mai slab

p.s. wtf cauta melodia lu o-zone in film ?

Lord is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules