![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7987 (permalink) | ||
|
Daredevil DVD, vazut de abia acum, 5.5/10, NEplictisitor, am tinut sa il vad pana la capat poate si din cauza ca am vazut Elektra cu catva timp inainte si am cautat o legatura pe care ... nu am gasit-o.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #7989 (permalink) | ||
|
7 seconds. Intamplator am dat peste acest film cu Wesley Snipes. Nu ca ar fi cel mai tare actor, dar dupa filme foarte reusite, nu inteleg ce a cautat in asta. Nota 0 !!!! Nu am rezistat sa ma uit nici macar 5 minute, dupa care am tot dat inainte si am "vazut" restul in arpx. 5 minute. Daca lumea nu stie, este film facut in Romania. Si clar, cred ca este facut de romani....se vede stilul caracteristic . Varza totala. Sa vedeti mesajele de pe imdb........OMG
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #7992 (permalink) | ||
| Quote:
tot ce are sunt doua nume de actori mari pe afis si o poveste de prietenie. asa ca 6/10. asta pentru ca atunci cand vreau sa vad o comedie pai sa faca bine sa fie comedie! or else...
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! | |||
|
| | #7995 (permalink) | ||
|
crash: Ma abtin sa dau nota filmului. Pe de o parte mi-a placut, jocul actorilor a fost impecabil, si unele scene cu adevarat emotionante. Pe de alta parte mi s-a parut extrem de pretentios, fumat ca subiect si desfasurare a actiunii, si mai mult, incredibil de previzibil. Iar personajele astea, in a caror viata se pare ca nu exista nimic altceva decat probleme de natura rasiala/rasista, mi se par de-a dreptul stupide. Nici membri kkk nu cred ca isi axeaza atat viata in jurul rasismului cum o faceau unele personaje aici. In fine, sunt destul de dezamagit de film, mi s-a parut complet nefiresc. In american history x, in ciuda faptului ca este mult mai extrem, macar acolo personajele mai faceau si altceva decat sa-si bata tot timpul capul cat de mult urasc alte rase/ cat de mult le e frica de alte rase. blah | |||
|
| | #7996 (permalink) | ||
|
depinde de cat de spalat e creierul fiecaruia. Ca exemplu de extrema e orice pusti-kamikaze de care auzi la stiri ca s-a detonat impreuna cu alti 30-40 din jurul lui On-topic: The Musketeer 4/10 - L-am oprit la jumatate, nu mai puteam de plictiseala. Film tipic de holiwood cu aventuri. N-a avut un buget prea mare (desi am vazut la inceput ca e facut de Miramax si Universal - cred) si asta se resimte. Nici macar scenele cu batai, care treb sa fie ancora unui asemenea film, nu au avut nimic spectaculos, iar scenariul e o comercializare prost realizata a unui roman care poate merita mai mult. Varsta recomanda pentru film: 11 ani sau mai putin | |||
|
| | #7997 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
| ||
|
| | #7998 (permalink) | ||
|
To end all wars - 7/10 ... daca n-ar fi avut unele secvente realizate cu intentie vadit lacrimogena i-as fi dat un 8.
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #7999 (permalink) | ||
| What's the worst that could happen ? - 5/10 dupa ce am vazut Life am zis sa incer o comedie cu Martin Lawrence, a fost ok filmul si nici DeVito care imi este antipatic nu m-a deranjat asa mult
__________________ You heard it too, didn't you? The voice of the wind. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|