![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #8001 | ||
| The Dukes of Hazzard 6.5/10 - Comedioara subtire cu rednecks. Probabil ca americanii gusta altfel glumele din film, dupa cum nici ei nu prea ar intelege bancurile cu ardelenii (de ex.)
__________________ Comenzi pe EBAY.COM, Ebay.co.uk, Ebay.de, Ebay.fr, Ebay.co.uk, Ebay.it, etc. Comisioane incepand de la 10 RON/produs | |||
|
| | #8002 | ||
| Longest yard - hm... 6/10. Dragut, dar atat.
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #8003 | ||
| Shall we dance 9/10 , misto de vazut cu prietena. Peter Gabriel - The book of love este Song of the day.
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #8004 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Quote:
Offtopic: O-Zone - Dragostea din Tei a fost hitul verii in 2004 parca ![]() | ||
|
| | #8005 | ||
| The Shape of Things: 6/10 vazusem trailerul mai demult si parea un film care merita vazut. ok, acum l-am vazut si imi pare rau ca mi-am pierdut timpul. in afara de faptul ca are o singura (mare) surpriza, previzibila de pe la jumatatea filmului, restul e o mare varza neinchegata. dialogurile sunt dezlanate, ilogice, enervante (atunci cand nu sunt plictisitoare) si neverosimile. personajele par formate dintr-un fel de plastilina uitata langa foc - au o forma vaga care scapa de sub control si se revarsa in directii imprevizibile. regizorul eshueaza acolo unde Mike Nichols a reusit cu Closer. singurele lucruri notabile in film sunt muzica lui Elvis Costello si o imagine destul de reusita.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #8006 | ||
| You've got mail - 6.9/10 . Frumos, romantic, optimist .. previzibil ![]()
__________________ Here Kitty-Kitty... | |||
|
| | #8007 | ||
| The Island 8/10 Ma asteptam la o porcarie "inspirata" din Matrix, cel putin asta a fost senzatia lasata de trailer. Anyway, tipul se pare ca joaca numai in filme cu si despre clone. In StarWars a fost plin de asa ceva, acum e chiar el o clona. ( nu e spoiler, din trailer esti la curent cu asta). In sfarsit, efecte speciale dragute, ceva rasturnari de situatii, tipa e buna , mai toti actorii joaca bine. Merita chiar mai mult, dar m-au dezamagit cateva chestii. Gusturile nu se discuta. ![]()
__________________ ... pixelat -> Last edited by AeOLUM; 16-08-2005 at 21:44. | |||
|
| | #8008 | ||
| Waterloo - 8/10 - unele filme nu sunt in stare nici acum, dupa 30 de ani, cu toata grafica pe computer, sa-i egaleze secventele de lupta.
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #8009 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | The Island 10/10 - un film superb regizat de incredibilul Michael Bay care te tine cu sufletul la gura de la inceput pana la sfarsit !!!
__________________ " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi. | ||
|
| | #8010 | ||
| Join Date: Jan 2004 | APH - si eu am vazut trailerul si eram in limba, mai ales ca primul mi-a placut foarte mult, poate l-am vazut eu la o ora inaintata in noapte, dar nu cred ca e de la asta, pur si simplu a avut fo 4-5 faze la care am ras bine de tot, in rest asa niste zambete fugare. mi s-a parut un pic cam artificial la glume. si chiar daca a fost melodia lu' o-zone tare, tot aiurea mi s-a parut in film ![]() Dukes Of Hazard - 6.5 - well, a mers, nu e cine stie ce comedie, si nu stiam ca are asa multa parte cu masini. jessica simpson mai bine nu era in film, nu face aproape nimic decat show off.
__________________ Traian Basescu is my Superman | ||
|
| | #8011 | ||
| 187 - 7/10 Un film gen "Dangerous minds", cu Samuel Jackson in rolul principal (rol ce ii vine f. bine), frumos regizat, dar cu un final cam slab. | |||
|
| | #8012 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 | The island 6.5/10 - previzibil, interesanta ideea, prea multe reclame | ||
|
| | #8013 | ||
| Join Date: Jan 2004 | Charlie and the Chocolate Factory - 7/10 - nu pot sa zic ca m-a tinut cu sufletul la gura, este un film altfel decat tot ce vedem in 99% din cazuri. este o poveste care e foarte buna pentru cei mai mici, si desi poate fi plictisitoare pentru unii, are un substrat placut
|
| | #8014 | ||
| Crash [7.50/10] - La inceput m-a enervat ca toate personajele erau conduse de furie si de ura dar ce e interesant, in final ajungi sa ii intelegi . Din pacate in viata reala nu toti avem sansa sa ne revansam si nici coincidentele nu sunt atat de frecvente; lucrurile nu se aseaza ca intr-un film de Hollywood. Un "+" pentru Don Cheadle si culmea un "+" pentru Ludacris dar nu pentru ca a jucat foarte bine ci pentru ca NU a stricat bunatate de film asa cum fac majoritatea raperilor cu pretentii de actori.
__________________ "I like stuff that's cool, I don't like stuff that sucks." Butt-Head | |||
|
| | #8015 | ||
| Run Lola Run 9/10 - O capodopera, imo. Multa lume zice ca filmul are doar stil, fara substanta, sau ca seamana cu un proiect al unui student la film si chiar nu inteleg de ce; e un film plin de substraturi, iar citatul de la inceput il rezuma perfect. Oricine zice ce e un film pentru generatia Mtv se inseala amarnic. | |||
|
| | #8016 | ||
| evolution - 7/10 pentru incercarea de a reda cat mai satiric toate filmele cu invazii...
__________________ "De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19" | |||
|
| | #8017 | ||
| Monster-in-Law - 3/10 nu mi-a placut deloc
__________________ You heard it too, didn't you? The voice of the wind. | |||
|
| | #8018 | ||
| Join Date: Jan 2004 | Stealth - 9/10 - uuuu bunicel, mai ales ca nu e chiar asa previzibil
|
| | #8019 | ||
| Deuce Bigalow European Gigolo - 7/10 .... mi s-a parut amuzant, nu extrem de amuzant, dar a vrut sa semene foarte mult cu primul, personaje ciudate si chiar m-a amuzat pe ici pe colo.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #8020 | ||
| Monster-in-Law - Mi-a placut de durere... Cand ma gandeam cati bani am dat pe bilete pt flick-ul asta... ![]() 5/10 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|