![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #8041 (permalink) | ||
|
Saving Private Ryan 10\10 - e FENOMENAL...filmul, e filmat super cel putin debarcarea din Normandia e ....super ce sa mai ..il recomand calduros pt cei carora le plac filmele de razboi iar regia e S.Spielberg.................si seamana cutremurator cu MOHAA
__________________ VR / 46 - "Scusate il ritardo" (Eng: Sorry for the delay) nr.8 | |||
|
| | #8042 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
| ||
|
| | #8043 (permalink) | ||
| The Interpreter - 6/10 Nicole Kidman si Sean Penn, din cauza lor m-am dus la filmul asta, au adaugat2 puncte la nota. Ma asteptam sa fie rasuflat inca de cand am vazut trailerul, well, pe scurt: tipul de film in care un personaj inocent outsider observa o chestie si devine superimportant, de-aici urmariri vitejie tot tacamul de holywood. Se mai adauga la chestia asta cliseul cu tzara inventata (Burgunstan, Mombezi, nu mai stiu exact) si scenariul destul de ieftin... voila. The robots - 6.5/10 Au muncit baietii, asta e cert, nu extrem de funny dar aproape ca nu m-am dus degeaba la filmul asta. War of the worlds - 6/10 misto efecte, nu pot sa nu observ ca in toate filmele astea alienii odata cu timpul nu se desteapta ci se prostesc. Inteligenta lor e invers proportionala cu milioanele de ani peste noi ca tehnologie. Naspa e ca acum toate filmele au efecte misto, deci o sa-l uit quasi-rapid The Longest Yard - 4/10 Da, Adam Sandler etc. Nu stiam (idiotul de mine) ca e o copie fidela Mean Machine. Atat de fidela, incat la sfarsit cand are loc meciul final (e un film cu fotbal american intre detinuti si gardieni) detinutii fac rost de tricouri pe care scrie chiar Mean Machine. OK, de ce nu ma avertizeaza nimeni.. nu de alta da' il mai vazusem o data?? | |||
|
| | #8045 (permalink) | ||
| Some like it hot - 9.5/10. A must-see. Alfie - 7/10 Crash - 8.5/10 Deuce Bigalow 1 & 2 -> 7 & 6 / 10. Primul era destul. S1m0ne - 8/10. Interesant concept.
__________________ | |||
|
| | #8046 (permalink) | ||
|
The Island - parca mi-a adus oarecum aminte de matrix (cu toate ca trateaza un subiect destul de disputat in zilele noastre), putin si de star wars..deh actorul si faza din final de pe coridorul acela suspendat, plus muzica de final tipica media ventures, film numai bun cand te plictisesti 6.5/10 The Skeleton Key - film de groaza dar incredibil de ne groaza, parca iese din tiparele unui film din zilele noastre cu o casa bantuita...finalul e fenomenal ma mir cum un film american se termina asa... 7/10huh, mesajul meu cu numarul 666 Last edited by mns; 23-08-2005 at 01:01.. | |||
|
| | #8047 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Bricky roads they trappers grass, stoney walls they trappers wind, iron stove it trappers fire. Trappers is we by the works of hands, and forgets us we were ever free | |||
|
| | #8049 (permalink) | ||
|
Batman Begins - 7/10 - un Batman mai altfel ... s-a pierdut magia, Gotham-ul nu mai arata a Gotham, umorul a cam disparut ... totusi bunicel
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #8052 (permalink) | ||
| Life - 7.5/10 - Comedy/Drama, mai mult Drama. Ilustreaza injustetea cu care sunt tratati oamenii de culoare si viata dintr-o inchisoare din anii '40 till ~'80. A se urmari evolutia celor 2 personaje principale. Worth a look-see. Love Potion No. 9 - Comedy/Romance, prima jumatate destul de funny si interesanta, spre sfarsit devine de-a dreptul boring (deh, nu se putea fara multa suferinta cauzata de the all mighty Love) - 5.5/10
__________________ | |||
|
| | #8054 (permalink) | ||
| Nid de guêpes 7/10 - actiune pura fara rasturnari inutile de situatie - pentru ca francezii stiu inca sa faca un film de actiune - melodia pe care o canta actorii la inceputul filmului - acrobatiile actorului de culoare
__________________ All good things come to those who wait....... | |||
|
| | #8056 (permalink) | ||
|
Fantastic 4 - 5/10 - e cam slabut filmul ma asteptam la mai mult...dar ..............asta e Are we there yet - 7/10 - e bunicel daca va plac comediile Godsend - 8/10 - asta chiar mi-a dat putine spaime
__________________ VR / 46 - "Scusate il ritardo" (Eng: Sorry for the delay) nr.8 | |||
|
| | #8057 (permalink) | ||
|
SW ep. III - 6/10 - revazut, acasa, pe PC, cu toata bunavointa si ingaduinta de care's capabil. Parca mai slab decat la cinema. Adevarat, nu aveam un sistem audio adecvat, insa nu mai are nici o importanta... In afara de efecte, sunet si decorurile CGI (uneori coplesitoare, poate tocmai ca sa ascunda golul din povestea din spatele lor) NU AM AVUT CE VEDEA! Interpretare in cea mai mare parte diluata. Personajele principale, poate mai putin Padme, zici ca's luate de pe platourile de la Baieti Buni. Nu tu pic de sentiment, de pasiune in relatia care sa explice toate actiunile lui Anakin. Personaje care se comporta stupid si cumplit de naiv, dupa orice standarde te'ai ghida. Bleah. Mr. Lucas, you get a D. Sit down.
__________________ ...one of the truly bad effects of religion is that it teaches us that it is a virtue to be satisfied with not understanding. | |||
|
| | #8059 (permalink) | ||
|
"TAKEN". Este un FILM mai mare impartit in 10 filme normale de aprx 85-95 minute. Povestea incepe in mare masura cu prabusirea ozn-ului de la roswell pana prin zilele noastre. Nu as vrea sa zic mai multe, insa este foarte bun. Efecte mai putine dar exact cat era nevoie, am dat drumul pe la 2-3 pm si m-am uitat pana am vazut ca s-a facut noapte afara si a venit nevasta-mea de la munca pe la 9 pm. Este facut de Steven Spielberg, joaca pana si noua descoperire de la HW, si anume Dakota Fanning. http://www.imdb.com/title/tt0289830/ Nota 8.5
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #8060 (permalink) | ||
|
Dakota Fanning nu e chiar o descoperire noua OldBoy: 8.5/10 bun filmul, exagerarile sunt amortizate binisor, povestea e inchegata bine. actorul din rolul principal e excelent. Magnolia: 8.5/10 excelent! e regizat foarte ferm iar tensiunea e atent formata si distribuita. actorii sunt unul si unul - cu un tom cruise okay, chiar okay si doua mentiuni foarte speciale: julianne moore si william macy.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. Last edited by Strangelove; 24-08-2005 at 15:41.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|