Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-08-2005, 07:27   #8041 (permalink)
Registered User

raziel_gabi's Avatar

Saving Private Ryan 10\10 - e FENOMENAL...filmul, e filmat super cel putin debarcarea din Normandia e ....super ce sa mai ..il recomand calduros pt cei carora le plac filmele de razboi iar regia e S.Spielberg.................si seamana cutremurator cu MOHAA

raziel_gabi is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2005, 13:11   #8042 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by raziel_gabi
Saving Private Ryan 10\10 - e FENOMENAL...filmul, e filmat super cel putin debarcarea din Normandia e ....super ce sa mai ..il recomand calduros pt cei carora le plac filmele de razboi iar regia e S.Spielberg.................si seamana cutremurator cu MOHAA
Scuze de off-topic, dar nu m-am putut abtine. MOHAA chiar este facut dupa Saving Private Ryan. De fapt, asa si trebuia sa se numeasca, insa EA nu a putut obtine licenta (de fapt s-a cerut prea mult).

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2005, 14:22   #8043 (permalink)
Registered User

spitfire's Avatar

The Interpreter - 6/10 Nicole Kidman si Sean Penn, din cauza lor m-am dus la filmul asta, au adaugat2 puncte la nota. Ma asteptam sa fie rasuflat inca de cand am vazut trailerul, well, pe scurt: tipul de film in care un personaj inocent outsider observa o chestie si devine superimportant, de-aici urmariri vitejie tot tacamul de holywood. Se mai adauga la chestia asta cliseul cu tzara inventata (Burgunstan, Mombezi, nu mai stiu exact) si scenariul destul de ieftin... voila.

The robots - 6.5/10 Au muncit baietii, asta e cert, nu extrem de funny dar aproape ca nu m-am dus degeaba la filmul asta.

War of the worlds - 6/10 misto efecte, nu pot sa nu observ ca in toate filmele astea alienii odata cu timpul nu se desteapta ci se prostesc. Inteligenta lor e invers proportionala cu milioanele de ani peste noi ca tehnologie. Naspa e ca acum toate filmele au efecte misto, deci o sa-l uit quasi-rapid

The Longest Yard - 4/10 Da, Adam Sandler etc. Nu stiam (idiotul de mine) ca e o copie fidela Mean Machine. Atat de fidela, incat la sfarsit cand are loc meciul final (e un film cu fotbal american intre detinuti si gardieni) detinutii fac rost de tricouri pe care scrie chiar Mean Machine. OK, de ce nu ma avertizeaza nimeni.. nu de alta da' il mai vazusem o data??

spitfire is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2005, 15:25   #8044 (permalink)
Registered User

teryro's Avatar

CRASH - 8,5/10 Este primul film din ultima vreme care a meritat sa-l vad.... intr-adevar ati avut dreptate cand l-ati apreciat

teryro is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2005, 15:35   #8045 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

Some like it hot - 9.5/10. A must-see.
Alfie - 7/10
Crash - 8.5/10
Deuce Bigalow 1 & 2 -> 7 & 6 / 10. Primul era destul.
S1m0ne - 8/10. Interesant concept.

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2005, 21:58   #8046 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

The Island - parca mi-a adus oarecum aminte de matrix (cu toate ca trateaza un subiect destul de disputat in zilele noastre), putin si de star wars..deh actorul si faza din final de pe coridorul acela suspendat, plus muzica de final tipica media ventures, film numai bun cand te plictisesti 6.5/10

The Skeleton Key - film de groaza dar incredibil de ne groaza, parca iese din tiparele unui film din zilele noastre cu o casa bantuita...finalul e fenomenal ma mir cum un film american se termina asa... 7/10

huh, mesajul meu cu numarul 666

Last edited by mns; 23-08-2005 at 01:01..

mns is online now    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 22-08-2005, 23:19   #8047 (permalink)
glowing

coaxmetal's Avatar

Quote:
Originally Posted by MonkY
Scuze de off-topic, dar nu m-am putut abtine. MOHAA chiar este facut dupa Saving Private Ryan. De fapt, asa si trebuia sa se numeasca, insa EA nu a putut obtine licenta (de fapt s-a cerut prea mult).
si povestea cu band of brothers si brothers in arms cum a fost?

coaxmetal is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2005, 01:36   #8048 (permalink)
LUFC

JohnnyTorrio's Avatar

Are we there yet ? - 5/10 - again o comedie fara gust, bla bla...
The Longest Yard - 5.5/10 - idem
Dodgeball - 6/10 - ibidem

JohnnyTorrio is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2005, 02:25   #8049 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

Batman Begins - 7/10 - un Batman mai altfel ... s-a pierdut magia, Gotham-ul nu mai arata a Gotham, umorul a cam disparut ... totusi bunicel

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2005, 02:30   #8050 (permalink)
Registered User

timmyshor's Avatar

Happy Gilmore - 5.7/10 . Adam Sandler incearca sa faca atmosfera pe un teren de golf + cateva faze amuzante + eternele faze previzibile.

timmyshor is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2005, 19:52   #8051 (permalink)
Kek
FuZzMaster

Kek's Avatar

Napoleon Dynamite - 7/10 Original, amuzant (Kip si Rico au fost cei mai tari), o coloana sonora super, melodia de la sfarsit e bestiala, o ascult non-stop.

Kek is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2005, 20:06   #8052 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

Life - 7.5/10 - Comedy/Drama, mai mult Drama. Ilustreaza injustetea cu care sunt tratati oamenii de culoare si viata dintr-o inchisoare din anii '40 till ~'80. A se urmari evolutia celor 2 personaje principale. Worth a look-see.

Love Potion No. 9 - Comedy/Romance, prima jumatate destul de funny si interesanta, spre sfarsit devine de-a dreptul boring (deh, nu se putea fara multa suferinta cauzata de the all mighty Love) - 5.5/10

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 23-08-2005, 21:12   #8053 (permalink)
raz

raz's Avatar

day after tomorrow...3/10
da da stiu il vad ultimul din gasca ca am auzit ca-i nasol si nu am vrut sa-l vad pana acum...penibil filmul, penibil, penibil, avea potential ca idee si efecte speciale..dar...bleah

raz is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2005, 00:26   #8054 (permalink)
Registered User

DEMON[mk]'s Avatar

Nid de guêpes 7/10
- actiune pura fara rasturnari inutile de situatie
- pentru ca francezii stiu inca sa faca un film de actiune
- melodia pe care o canta actorii la inceputul filmului
- acrobatiile actorului de culoare

DEMON[mk] is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2005, 00:34   #8055 (permalink)

Dorm Daze - 6-7/10 - o comedie tampitica cu niste intamplari petrecuta in jurul unor studenti si a unei genti cu bani

Lord is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2005, 07:24   #8056 (permalink)
Registered User

raziel_gabi's Avatar

Fantastic 4 - 5/10 - e cam slabut filmul ma asteptam la mai mult...dar ..............asta e

Are we there yet - 7/10 - e bunicel daca va plac comediile

Godsend - 8/10 - asta chiar mi-a dat putine spaime

raziel_gabi is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2005, 10:54   #8057 (permalink)
Registered User

ixtl's Avatar

SW ep. III - 6/10 - revazut, acasa, pe PC, cu toata bunavointa si ingaduinta de care's capabil. Parca mai slab decat la cinema. Adevarat, nu aveam un sistem audio adecvat, insa nu mai are nici o importanta... In afara de efecte, sunet si decorurile CGI (uneori coplesitoare, poate tocmai ca sa ascunda golul din povestea din spatele lor) NU AM AVUT CE VEDEA! Interpretare in cea mai mare parte diluata. Personajele principale, poate mai putin Padme, zici ca's luate de pe platourile de la Baieti Buni. Nu tu pic de sentiment, de pasiune in relatia care sa explice toate actiunile lui Anakin. Personaje care se comporta stupid si cumplit de naiv, dupa orice standarde te'ai ghida. Bleah.
Mr. Lucas, you get a D. Sit down.

ixtl is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2005, 11:09   #8058 (permalink)
Forensic Engineering

Jaxx's Avatar

Touching the void - 9/10 Impresionant.

Nu incercati sa va uitati pe imdb ca sa va faceti idee despre subiect. Just see it.

Jaxx is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2005, 11:13   #8059 (permalink)
CyberGOD

Ace Master's Avatar

"TAKEN". Este un FILM mai mare impartit in 10 filme normale de aprx 85-95 minute.

Povestea incepe in mare masura cu prabusirea ozn-ului de la roswell pana prin zilele noastre. Nu as vrea sa zic mai multe, insa este foarte bun. Efecte mai putine dar exact cat era nevoie, am dat drumul pe la 2-3 pm si m-am uitat pana am vazut ca s-a facut noapte afara si a venit nevasta-mea de la munca pe la 9 pm.
Este facut de Steven Spielberg, joaca pana si noua descoperire de la HW, si anume Dakota Fanning.

http://www.imdb.com/title/tt0289830/

Nota 8.5

Ace Master is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2005, 14:59   #8060 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Dakota Fanning nu e chiar o descoperire noua

OldBoy: 8.5/10
bun filmul, exagerarile sunt amortizate binisor, povestea e inchegata bine. actorul din rolul principal e excelent.

Magnolia: 8.5/10
excelent! e regizat foarte ferm iar tensiunea e atent formata si distribuita. actorii sunt unul si unul - cu un tom cruise okay, chiar okay si doua mentiuni foarte speciale: julianne moore si william macy.

Last edited by Strangelove; 24-08-2005 at 15:41..

Strangelove is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules