![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #8061 (permalink) | ||
|
Ae Fond Kiss - 6/10 Un film despre capacităţile distructive ale egoismului, cît şi despre ce se petrece în lipsa unui sistem de valori bine definit, care să te ajute să iei decizii raţionale. Educativ.
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #8063 (permalink) | ||
|
Paii sa vedem , se pun si documentarele aici ? daca da sa ne aducem aminte in ultimile 24 de ore : pe la 11: Coca Cola - The History Of An American Icon -2002- 9/10 un documentar care merita vazut, mai ales ca Istoria firmei Coca-Cola este una foarte interesanta, este cu adevarat o bautura care se vinde pentru imaginea de Produs! gustul fiind pe locul 2. dupa amiaza injur de 17: Duce Begolou, European Gigolou 8/10 (stiu ca nu se scrie asa) , mi-a placut, am ras de se auzea si la vecini care bateu in tzeava. iar la cina de la ora 21:45 : A ajuns sau nu omul pe Luna ? 9/10 un documentar facut de FOX News, ceva mai vechi dar care m-a convins ca Americanii nu au ajuns pe luna ! sunt atat de multe lucruri care nu se leaga, Americanii chiar au trucat totul, pana la urma si NASA a admirat tehnologia Rusa pentru Statia MIR, pe cand iei desi au ajuns pe luna nu au nici o Statie orbitala, si in ultima vreme (dupa 90) de ce nu s-au mai facut expeditii pe luna ?
__________________ Mai uita-te odata ! Last edited by titiyo; 25-08-2005 at 00:54.. | |||
|
| | #8064 (permalink) | ||
|
the game - 6/10. poate unde ma asteptam eu la ceva gen fight club. nu m-a impresionat foarte mult...
__________________ "De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19" | |||
|
| | #8065 (permalink) | ||
|
Scarecrow (1973) - 9.5/10, excelent. Caligula (1979) - 5/10, ma asteptam la mult mai mult. Per total, dezamagitor. Derren Brown - Mind Control (documentar) - Daca e trucat - 7/10 pentru ca m-a facut sa realizez anumite lucruri. Daca nu e trucat 1/10, datorita complexului de inferioritate pe care mi l-ar cauza (kidding). Merita vazut (are 6 parti a cate 30 de minute)
__________________ | |||
|
| | #8066 (permalink) | ||
|
Secondhand Lions - 8.5/10 - o surpriza extrem de placuta, foarte amuzant pe alocuri
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #8067 (permalink) | ||
| Madagascar - 7/10. (Finally, am mai ajuns sa vad si eu un film, ca de vreo 3 zile numai Dungeon Siege 2 am vazut in fatza ochilor... yeah, I know, I'm an addict) Bestial. Chair mi-a placut. Genul de film care-tzi descretzese fruntea si te relaxeaza. Mi-au placut in special pinguinii mafiotzi si personajul lui Chris Rock
__________________ Software development is a race between the software engineers trying to build bigger and better idiot proof aplications, and the universe trying to build bigger and better idiots. So far the universe is winning. | |||
|
| | #8068 (permalink) | ||
|
War of the Worlds: 8/10 Bun, am fost surprins placut de perspectiva filmului. Se detaseaza clar de Independence Day si altele de acelasi tip nu neaparat din cauza efectelor speciale sau a patriotismului, ci prin sentimentul de neajutorare pe care-l degaja. Am fost dispus sa-i iert scenariul slabut per total.
__________________ Just little old me | |||
|
| | #8069 (permalink) | ||
|
Land of the dead (vazut la movieplex) 8/10 daca se vrea a fi comedie (am ras pe rupte, zobmi parca sunt retardati si personajele par a nu fi cu nimic mai inteligente decat mancatorii de vii). Daca se vrea horror 0.5/10.Penibil de la un capat la altul. Efectiv am ras pe rupte la filmul asta si am ignorat scenariul care e TEBEL.
__________________ Do androids dream of electric ships ? Gaming Machine, Dell Precision 610 Xeon SECC - 450MHz, 2x128 SDRAM ECC PC100, Matrox G100 4MB AGP1.0@3.3v + VooDoo 2 12MB, Maxtor 720GX, Intel PRO Management 10/100. | |||
|
| | #8072 (permalink) | ||
| Empire 5.5/10 - inceputul filmului mi-a placut - dupa 20 de minute de vizionat am intuit toata combinatia filmului - a reusit sa ma enerveze pana la urma - ideea este fumata
__________________ All good things come to those who wait....... | |||
|
| | #8075 (permalink) | ||
| Ill Fated (2004) - 7.5/10 Un film ce aduce vag aminte de stilul Pulp Fiction, Reservoir Dogs. Nici pe departe la fel de bun, insa merita clar vazut. Acting bun, regie acceptabila, script acceptabil. Nu luati in considerare nota de pe IMDB, sunt prea putine voturi pentru a fi concludenta. The Skeleton Key (2005) - 7/10. Ii dau un 7 pentru un aer oarescum proaspat in stilul horror, care sufera in ultimul timp de lipsa totala de imaginatie. Putine scene intr-adevar horror. Oricum o poveste gurgitabila si cum am mai spus nu se inscrie in seria zombie, vampiri si alte chestii mult prea uzitate, acting ok, regie so-so in sensul ca este cea clasica pentru un film horror cu cliche-urile de rigoare, iar scenariul poate merita ceva mai special. Un plus pentru final.
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #8076 (permalink) | ||
| The island: Super film, de mult nu a mai fost un film asa bun. De interzis vizionarea acestui film in alta parte decat in cinema, nu e film de vazut la TV si nici la LCD. Nu ma bateti daca nu va zic despre ce e vorba si nici nu indemn sa va duceti sa va uitati la descriere pentru ca ar fi pacat sa il povestesc chiar si in rezumat. Partea proasta e ca e cam realist si asta cam sperie. Concluzie, extraordinar, dar de vazut in cinema. Nota: 9/10 , nu am dat 10 pentru ca inca nu am trait toata viata sa zic ca e filmul perfect. dar pana la stagiul asta de viata, e. | |||
|
| | #8078 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
Breakin' All The Rules - 7/10 - comedie cu jamie fox, in care el scrie o carte despre cum sa te desparti de consoarta ![]() Club Dread - 2/10 - o mare porcarie, care se vrea comedie sau parodie la film de groaza, dar reuseste sa fie prost pe toate planurile. stau si ma gandesc ca 2 e nota mare
__________________ Traian Basescu is my Superman | ||
|
| | #8079 (permalink) | ||
| War Of The Worlds - 6/10 - Scenariul este de de kko, singurul lucru pt. care merita vazut filmul sunt efectele spciale... Herbie - 2/10 - O aberatie de film...nici nu am rezistat pina la sfarsit...
__________________ | Athlon 64 X2 4000 | Asus M2N-MX | 2x1GB DDR2 PC800 Kingmax | Western Digital 250 Gb SATA II | GeForce 8600GT 256DDR3 128 Bits | LG GSA-4160B | OEM 400W Case | LG 1730S LCD | Ortek SKB-2300 Keyboard | Flatron Optical Mouse | www.pumex.ro | Inchiriez Camere Vila Costinesti | | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|