Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-01-2003, 22:32   #801 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

showtime - 8/10 - m-a surprins faptul ca De Niro a acceptat rolul asta, insa a jucat ff misto si mi-a placut ... si a iesit ok filmul, chiar m-a facut sa rad la multe faze

SPOILER ALERT

la HBO m-a cam enervat faptul ca tot dau filme despre Marte ... Red Planet, ala cu Val Kilmer a fost super slabut ... nu stiu daca i-as da nici macar 5 ... mult prea 'fantastic' flimul ... si nava aia care statea deasupra planetei era super-gigantica ... ca sa muti chestia aia iti trebuie tone de combustibil ... faza cu nava ruseasca ... ce 'usor' s-au potrivit toate piesele americane NOI cu alea rusesti VECHI :P

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2003, 07:44   #802 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

12 monkeys - revazut si e la fel de meserias. 8/10

donnie darko - nu prea am inteles finalul filmului

riders - susperct de bun, multa actiune, intriga frumoasa, steven dorff si natasha henstridge 7/10

the man who sued god - excelent film, satirizeaza si religia si pe cei care folosesc numele zeului suprem in afaceri. 9/10

the sum of all fears - uin sfarsit un film mai omenesc cu bomba atomica. 7/10

zoso is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2003, 12:40   #803 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Le pacte des loups - 7-8/10.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2003, 17:14   #804 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

True Romance.... 8/10. La filmele lui Quentin, in cazul asta ale lui Quentin si Tony Scott nu simt nevoia sa imi justific o nota buna.

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2003, 20:54   #805 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

A slight case of murder 7/10
Filmul incepe cu un barbat in jurul varstei de 45 de ani ce se afla langa cadavrul iubitei sale care avusese un accident in apartament si murise in timp ce el era acolo. Iar el se intreaba ce sa faca pentru a nu fi acuzat de crima pe care nu o comisese......

Mi-a placut foarte mult. Actori cunoscutzi nu prea sunt in film ,poate doar James Cromwell.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2003, 21:35   #806 (permalink)
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

A beautiful mind 9/10

N-am mai ramas nemiscat 5 minute dupa terminarea DVD -ului de la American Beauty ( , acest film il recomand tuturor oamenilor de pe planeta care se respecta cu adevarat

Xiboy is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2003, 21:46   #807 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Mare dreptate ai. Eu nu m-am putut stapani si chiar si in timpul filmului , pe care l-am vazut in Mall , exclamam cu voce tare.

Un film cu totul si cu totul special. Tot 9/10 , i-am dat si eu. Dar LOTR 1 ar fi meritat Oscarul pentru cel mai bun film din 2001. Ala e film de 10/10.

Old 28-01-2003, 21:50   #808 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Hagis, e grea asta, comparatia dintre Lotr I si American Beauty

Never surrended©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2003, 22:47   #809 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Asasin , nu era vorba despre o comparatie intre LOTR1 si American Beauty. Era vorba despre o comparatie intre LOTR1 si A Beautiful Mind.

Si nu e deloc greu sa facem o comparatie. Uite un exemplu chiar aici !

Old 28-01-2003, 22:51   #810 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Ahh, m-am inselat Intr-adevar, Lotr I si American Beauty nu pot fi comparate, insa Lotr I si A beautiful mind da

Ia rite©

Old 28-01-2003, 22:56   #811 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

a beautiful mind - 9/10 - filmul este excelent, insa ma asteptam sa fie o chestie cu spionaj si codari mai mult ... insa si asa a fost un film excelent ....

Old 28-01-2003, 23:03   #812 (permalink)
Registered User

razvi's Avatar

Quote:
Am ramas putin nedumerit dupa ce s-a terminat, noroc ca am citit comentariu' de pe imdb - cine nu a inteles si vrea sa se lamureasca sa citeasca acest spoiler care demonstreaza ca filmu' este mult mai complex decat pare la prima vedere.
Quote:
And today, I just tumbled over imdb and just out of interest reading the reviews about both films ... and i really do not understand - does it always have to be SO EXPLAINED with everything? Why one can't THINK and fill in the gaps himself? I take it as good thing when i can brew the movie i saw, another couple of days inside my heard and play with what-if's.

razvi is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2003, 00:25   #813 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

razvi, deci™ nu regret deloc ca m-am dus pe linku' ala si l-am recomandat si altora. Deci™ daca nu l-as fi citit, as fi spart monitoru' la sfarsit de ciuda fiindca n-aveam nici un chef sa il revad pana cand il inteleg - deci™ am cazut in capcana asta la Mullholand Drive.

Deci©

Old 29-01-2003, 00:39   #814 (permalink)
Registered User

razvi's Avatar

Eh, asta e, unii inteleg mai greu .
Ce-i cu toate "deci"-urile ? Imi amintesc de o melodie...

razvi is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2003, 02:28   #815 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

"Ahh, m-am inselat Intr-adevar, Lotr I si American Beauty nu pot fi comparate, insa Lotr I si A beautiful mind da"
Assassin degeaba eji ironic... N-ai nici un drept sa vorbesti rau de LOTR. Tu n-ai vazut ce succes a avut in box-office? Si cred ca are sanse la Oscar
Predator 1 - 8/10
E a n/spe mia oara cand il vad si tot imi place. Filmul in sine nu e grozav -poate ca e mai bun P2... dar... it gives you the feel. Plus ca deja intra la "all time classics".

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2003, 11:27   #816 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Quote:
Originally posted by Xiboy
N-am mai ramas nemiscat 5 minute dupa terminarea DVD -ului de la American Beauty ( , acest film il recomand tuturor oamenilor de pe planeta care se respecta cu adevarat
Err...ok, respectul meu de sine a scazut dramatic. Sunt un nesimporc ca n-am inteles sensul si sensibilitatea din supa lunga, insipida si nehranitoare care a fost American Beauty

In alta ordine de idei:
Naked Weapon - 4/10
Un film cu arte martiale Made in Hong Kong, pe care as fi putut la fel de bine sa il fi vazut intr-o miercuri seara pe Antena 1. Impanat cu clisee de la un capat la altul, apeleaza la sensibilitatea masculina cu scene cu asiatice nude ce se consoleaza reciproc in pat si in sala de dusuri pentru a fi apoi violate salbatic de negri (no joke.), pentru ca in final scenele de lupta (relativ spectaculoase si cu o coreografie interesata pe parcursul filmului) sa devina mai SF decit Crouching Tiger Hidden Dragon.
Am adaugat notei doua puncte pentru ca cele doua eroine principale aratau excelent. Deh, sunt un sensibil...

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2003, 11:58   #817 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

spy kids - 5/10 o comedioara ushoara.

zoso is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2003, 14:12   #818 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

enemy at the gates - 10/10 ... un film excelent, cu o actiune superba ... plus ... i love snipers

Old 29-01-2003, 14:25   #819 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Originally posted by Assassin
The Ring - 9.5/10
Am ramas putin nedumerit dupa ce s-a terminat, noroc ca am citit comentariu' de pe imdb - cine nu a inteles si vrea sa se lamureasca sa citeasca acest spoiler care demonstreaza ca filmu' este mult mai complex decat pare la prima vedere.
D-abia azi am realizat ca la imdb.com comentariile la un film se afiseaza random. Cum comentariu' pe care il citisem prezenta multe din subtilitatile filmului care scap aproape fiecarui spectator la prima vedere, m-am apucat sa caut ca nebunu' in zeci de pagini pana l-am gasit. Deoarece nu pot da linku' exact, am copiat respectivu' fisier la mine - www.computergames.ro/assassin/theringspoiler.txt. Deci™, cine a vazut filmu', este rugat mai intai sa citeasca acest spoiler inainte de a-i da nota.

Updated©

Old 29-01-2003, 15:03   #820 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Tipul vede cam mult in film, si nu sunt de acord cu el. Se vede ca a vazut doar filmul in engleza si nu si pe cel japonez, si nici macar nu stie de existenta cartii de la care a inceput totul. Asa ca explicatia lui cu Samara=>Aidan e echivalentul logic al expresiei cu "bita in balta"

Explicatiile de aici mi se par mult mai coerente.

Jinxie is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules