Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-09-2005, 18:53   #8201 (permalink)
Cae
Registered User

Cae's Avatar

To AxA

sin city e cea mai buna reprezentrea a unei benzi desenate intr-un film, tot ce vezi tu acolo toate cadrele, replicile, violenta, imaginea, reactiile si pe alocuri prezentarea superficiala a personajelor precum si exprimarea frustrarilor si motivatiilor interne cat mai dramatic face parte din cultura BD-urile si in special Sin City (care este pe departe una dintre cele mai bune benzi desenate)

Charlie and The Chocolate Factory 6.5/10 (asta ca n-am avut ciocolata cand l-am vazut...)
Sfat: daca va uitati la filmul de mai sus va sfatuiesc sa aveti macar o ciocolata prin casa, e cea mai lunga si buna reclama la ciocolata
The Island - 5/10 (mult prea previzbil)
Sahara - 2/10
Three extremes - 7.5/10 (scurt metraje asiatice foarte simpatice)

Cae is offline    Reply With Quote
Old 09-09-2005, 23:50   #8202 (permalink)
Sexahoolic

The Punish3r's Avatar

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events 7/10 - ce mult am asteptat o astfel de atmosfera coroborata cu o muzica pe masura ... ca sa nu mai zic de Jim Carrey in acest rol ...film frumos,perfect de vazut cu familia si/sau sora/fratele/varu mai mic(a)

The Punish3r is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2005, 03:00   #8203 (permalink)
Banned

A Beautiful Mind - 10/10 - Impresionant, magic....un film care va ramane in istorie, Russel Crowe joaca extraordinar, un film regizat perfect cu o interpretare de zile mari...cu 4 Oscaruri castigate.

zaras is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2005, 03:54   #8204 (permalink)
AxA
the sky is NOT the limit

AxA's Avatar

MonkY
Nu i-am dat nota doi pentru ca e altfel, ci pentru ca e o prostie. Cine sunt Charles Bronson si Chuck Norris? Sangele rosu pe fundal alb-negru e un procedeu de mult fumat, nicidecum ceva "altfel". No offense taken.

Cae
Multumesc pentru explicatie, asta justifica cat de cat. Dar in cazul asta trebuia sa fie un warning, ceva, ca sa nu dau banii degeaba pe bilete... ca sa vad ce-a inteles unul din niste benzi desenate. Iar contributia lui Tarantino la regie este infima, ma intriga faptul ca i-au pus numele pe afis doar ca sa atraga clienti ca mine...

Regards,
A.

AxA is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2005, 16:32   #8205 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

The Final Cut 8/10 Interesant, subiect nou, actiune cam lenta si statica, Robin Williams surprinde din nou cu un rol complet diferit .

marqq is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2005, 17:31   #8206 (permalink)
Paranoia is natural

Devil's rejects.

Nu am ce nota sa ii dau. ar bate catre un 5, poate 6, pentru anumite secvente, faze .

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2005, 18:03   #8207 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Saw - 7/10
Nu se ridica la nivelu' lui 7even, are defectele lui, insa e destul de deasupra altor filme apartinand aceluiasi gen.

Deep Impact - 6/10
Revazut. Ceva mai realist si cu mai putine efecte speciale decat Armageddon.

I Am Sam - 10/10
Sean Penn rocks again!

National Treasure - 5.5/10
Indiana Jones reloaded. Destu' de placut daca nu luam in seama lipsa realismului.

Cursed - 5/10
Mediocru, in ciuda "rasturnarii de situatie" de la final.

The Jacket - 7/10
Ceva mai bine facut dpdv al scenariului comparativ cu alte filme care trateaza calatoria in timp. Tocmai din cauza inconsistentelor legate de acest aspect nu ia nota mai mare, desi actorii principali au jucat foarte bine.

Assault on Precinct 13 - 6/10
Nerealist. Un punct pt. bunaciunea de Drea de Matteo.

The Final Cut - 8.5/10
Robin William face un rol de zile mari. Finalu' e destul de dubios, in sensu' ca lasa loc de multe interpretari.

Layer Cake - 8/10
Facut in stilu' Lock, Stock and Two Smoking Barrels. Legatura dintre cele doua se vede si daca va uitati pe Imdb la regizor.

The Machinist - 8/10
Omg, un Christian Bale de nerecunoscut. Impresionant din toate punctele de vedere.

Primer - 4.5/10
Plic-ti-si-tor. Finalu' a meritat cat de cat rabdarea.

Meet The Fockers - 5.5/10
Ceva mai amuzant decat prima parte. Asta nu inseamna ca nu e mediocru, in mare parte datorita modului in care a fost realizat, adica genului de comedie in care se incadreaza. Repet, De Niro e degeaba in comedii.

Alone in the Dark - 2/10
Al doilea esec al lui Uwe Boll, dupa House of the Dead. Cre'ca sunt printre putinii care mai au incredere in el, din cauza lui Heart of America, un film foarte bun.

Coach Carter - 7.5/10
Un nou reprezentant al genului "se ia o echipa vraiste de sport (hochei, fotbal, baseball, bachet etc. si i se urmareste drumu' spre glorie". Se evidentiaza nu atat prin rolul lui Samuel L. Jackson, cat prin relatiile dintre personaje. E chiar impresionant in anumite aspecte.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2005, 19:19   #8208 (permalink)
xiu
Registered User

xiu's Avatar

Filiera corsicana - 5/5 - comedie plina de cliseuri

Charlie and The Chocolate Factory 8/10 - doar inceputul si sfarsitul mi s-au parut a fi de film pentru copii, un film specific Tim Burton

The Merchant of Venice 8.5/10 - Shakespeare si Al Pacino, nu mai am ce adauga.

Last edited by xiu; 10-09-2005 at 20:47..

xiu is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2005, 20:11   #8209 (permalink)
Registered User

diana andreea's Avatar

diarios de motocicleta 10/10.Impresionant...Au reusit sa'mi schimbe parerea despre durul Che

diana andreea is offline    Reply With Quote
Old 10-09-2005, 23:51   #8210 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

The Devil's Rejects - 4/10 (IMDB 7.1). Cum a putut gunoiul asta infect sa ia nota aia pe IMDB si atatea review-uri bune nu inteleg. Un film horror tras de par mult peste limita penibilului. Scenariul este stupid cu multa indulgenta. Regia mediocra spre slaba. Acting-ul e ok.
Cel mai deranjant aspect al filmului este isteria generala si contiuna pe parcursul filmului. Numai tipete, urlete, muzica cu inalte iesite din comun. Per total o mare tampenie enervanta.

Silenti is online now    Reply With Quote
Old 11-09-2005, 08:28   #8211 (permalink)
Registered User

pontiacu's Avatar

Assassin, inseamna ca nu l-ai vazut pe DeNiro in Midnight Run ...

Si se "scrie" "Se7en" ...

pontiacu is online now    Reply With Quote
Old 11-09-2005, 20:42   #8212 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Cre'ca am vazut filmu' ala, da' un exemplu mai recent de comedie cu De Niro este Showtime in care joaca la fel de cretin.

PS: My bad, ma grabeam

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 11-09-2005, 23:12   #8213 (permalink)
insider
Guest

Assassin , neinteresant ce voi zice eu dar le-ai nimerit pe toate din lista ca 'description'.

P.S. Must see-uri : Memento, The Game, Usual Suspects, Vanila Sky, Shape of Things, Training Day, Phone Booth, Heat, Collateral, Man on Fire,Suicide Kings, Pulp Fiction, Seven, Gladiator, Scent of a Woman si mai sunt da-mi scapa acu
asta pt cine vrea sa vad un film si e indecis

Reply With Quote
Old 11-09-2005, 23:31   #8214 (permalink)
Registered User

pontiacu's Avatar

Quote:
Originally Posted by insider
Must see-uri : Memento, The Game, Usual Suspects, Vanila Sky, Shape of Things, Training Day, Phone Booth, Heat, Collateral, Man on Fire,Suicide Kings, Pulp Fiction, Seven, Gladiator, Scent of a Woman si mai sunt da-mi scapa acu
asta pt cine vrea sa vad un film si e indecis

Extraordinar, don'le, ce cultivati suntem ... N-am inteles rostul reply-ului.

Da, sunt filme ok.

Old 11-09-2005, 23:44   #8215 (permalink)
Registered User

pontiacu's Avatar

Crash - 1/10. Am vrut sa vad filmul asta foarte mult. L-am vazut. Filmul asta e pentru retarzi ? Ce pana mea e asta ? Am facut o prostie, si dupa 10 min fac un lucru bun, cu slow-motion si muzica inaltatoare pe fundal. Asta clar e pentru americani. Hai don'le sa aratam ca intr-un suflet rau e si ceva bun si invers. Si doar aratam, dam pe tava. Hai sa ne demonstram insine ca mai avem o bucatica de suflet. Asta e film de propaganda. Trebuia dat dupa inundatii, avioane prabusite, terorism si razboaie. Bagam si numai actori cunoscuti si am atras atentia. Hai sa vedem ca noi totusi suntem o tara buna. Kkt. Cea mai mare porcarie.

The Machinist - 7/10: Intr-adevar, foarte misto din punctul de vedere al vinovatiei care te urmareste. Mi-a placut ca e "european" -- 99% din echipa e spaniola, filmat in Spania. Final slab.

Old 12-09-2005, 00:06   #8216 (permalink)

Aquashark's Avatar

Quote:
Originally Posted by pontiacu
Crash - 1/10. Am vrut sa vad filmul asta foarte mult. L-am vazut. Filmul asta e pentru retarzi ? Ce pana mea e asta ? Am facut o prostie, si dupa 10 min fac un lucru bun, cu slow-motion si muzica inaltatoare pe fundal. Asta clar e pentru americani. Hai don'le sa aratam ca intr-un suflet rau e si ceva bun si invers. Si doar aratam, dam pe tava. Hai sa ne demonstram insine ca mai avem o bucatica de suflet. Asta e film de propaganda. Trebuia dat dupa inundatii, avioane prabusite, terorism si razboaie. Bagam si numai actori cunoscuti si am atras atentia. Hai sa vedem ca noi totusi suntem o tara buna. Kkt. Cea mai mare porcarie.

The Machinist - 7/10: Intr-adevar, foarte misto din punctul de vedere al vinovatiei care te urmareste. Mi-a placut ca e "european" -- 99% din echipa e spaniola, filmat in Spania. Final slab.
rofl! daca asta ai inteles tu din Crash cum naiba sa intelegi finalul "slab" din The Machinist? i wonder..

Aquashark is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2005, 02:00   #8217 (permalink)
insider
Guest

Quote:
Originally Posted by pontiacu
Extraordinar, don'le, ce cultivati suntem ... N-am inteles rostul reply-ului.

Da, sunt filme ok.
"don'le" de ce simti nevoia spui ceva daca pe nimeni nu intereseaza ce ai de spus?, ce legatura are afirmatia ta care se vrea sarcastica "ce cultivati suntem..", iar probabil rostul reply ului meu te depaseste, pe langa multe alte lucruri, din moment ce nu l-ai inteles, care nu avea cine stie ce menire sau scop inalt,pur si simplu sugerasem si eu niste filme, care mi s-au parut mie mai 'marcante'
Iar comentariul tau acid pe marginea filmului "Crash" denota iar ca erai intr-o pasa cam proasta cand ai postat pe forum,si eu am vazut Crash, recunosc in unele situatii e cam penibil si o da in dramatismul tipic american, dar are si punctele lui bune, nu neg in totalitate comentariul tau cu privire la acest film, chiar ai atins cateva puncte care ma 'rodeau' si pe mine, dar asta nu inseamna ca overall filmul e de "kkt" si ca merita nota 1, probabil nu ai vazut prea multe filme de 'nota 1' la viata ta ca sa realizezi ce-nseamna intr-adevar film de nota 1.
Observ din modul tau de exprimare o oarecare antipatie fata de americani, fata de ceea ce reprezinta ei etc (Care oarecum o impartasesc si eu, din alte motive (irelevante)),mai ales ca subliniezi faptul ca "Machinist" e european, si ca 99 % din staff/crew (whatever) e spaniol (mare relevanta o fi avand si asta ), iarasi judeci asa zisul final slab, concluzie care nu-mi dau seama pe baza caror fapte ai tras-o, probabil pentru ca te duce cu mintea la finalul filmelor tipice hollywoodiene care in final iti dezvaluie care-i vrajeala in tot filmul si ca tot ce-ai vazut era o iluzie bla bla.
Nu vreau sa declansez prin acest reply vreun flame etc pe forum, imi cer scuze daca am ofensat pe cineva..si de asemenea n-am chef iar de 'avertismente' din partea adminilor, rog doar pe aceasta cale ca cei care posteaza in continuare aici sa filtreze mai bine cu ratiunea..si sa nu posteze doar de dragul activitatii pe-un forum, oricum totul e 'relativ', fiecare vede prin prisma sa lucrurile, si fiecare poate da orice interpretare spuselor mele sau ale altcuiva.
Sincer pur si simplu m-a enervat reactia lui pontiacu
cat de frustrat tre sa fii nene sa-l corectezi pe omu' ala c-a scris 7even sau cum a scris el in loc de Se7en, nu asta era ideea..

Reply With Quote
Old 12-09-2005, 09:10   #8218 (permalink)
god
RS6 fanatic

god's Avatar

Say you love me - 6/10 paranoia curata...oricum destul de slab!

god is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2005, 10:11   #8219 (permalink)
uninstitutionalized sociopath

Nicky_Santoro's Avatar

The Machinist - 3/10 SLAB, SPOILER : pentru ca a fost extrem de previzibil. Am stiut din momentul cand era cu acea prostituata in pat si a spus "I haven't slept for one year!" ca isi inventase a double personality, si anume pe Ivan, tipul ala chelios. Poate o mica schimbare cand am vazut la final ca de fapt el era cel care facuse un accident "hit and run" ... dar, pacat, prea previzibil, o asemanare prea mare ca si concept de scenariu cu "Fight Club" sau "Hide and Seek" sau "Primal Fear" sau "Memento". Care toate au fost diferite, au vrut altceva, pe cand "The machinist" a vrut doar sa faca pe spectator sa isi tot puna intrebari gen "cine e ala?" "de ce?", etc .... si daca esti putin atent, si ai nitica intuitie iti dai seama ... m-am enervat pt ca mi-am dat seama si nu m-a surprins DELOC. Parerea mea.
The Transporter 2 - 5/10 ... dintre care 4 puncte pentru efecte si feeling-ul de masini. In rest ca actiune ... mai slab ca primul din pacate. Macar in primul a fost si putina romance care explicatia motivatia lui "the english" sa alerge bmw-ul ala ... pe cand in asta doar Audi S8 ... care in unele momente era Audi A8 ... greseli peste greseli. Oglinzile la S sunt cromate, pe cand la A8 sunt de culoarea caroseriei ... a aparut masina si cu ele cromate si cu ele negre. Raman la parerea ca Luc Besson nu va mai face un film ca Leon prea curand.
I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space -

Nicky_Santoro is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2005, 10:47   #8220 (permalink)
Paranoia is natural

Intr-un fel inteleg nota maricica de pe imdb a lui "Devil's rejects", de ce spun asta, pentru ca - minor SPOILER - in momentul in care politaiul o ia razna si ii tortureaza pe cei trei - END SPOILER - am simtit un fel de simpatie - filmul prinde. Chiar daca aia au urlat aproape tot timul filmul are ceva puncte bune, printre care si actingul catorva actori.

Finalul a fost cam aiurea!

Secret Window - 6/10 - mai mult nu pot sa-i dau.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules