![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #8222 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
Final Fantasy: Advent Children - 8,5/10. Filmul este bun, o animatie f. reusita, unele lupte cam exagerate in opinia mea chiar si in contextul creat, peisajele de la credits inca nu bag mana in foc ca nu sunt REALE, un story EXTREM de complicat mai ales pt. cineva care nu a jucat FF VII. Filmul merita clar vizionat, este realizat in cel mai pur stil anime
__________________ " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi. | ||
|
| | #8223 (permalink) | ||
| Devil's Rejects 4/10 (rob zombie e chiar amuzant pe alocuri si are cateva idei bune, din pacate se vede ca e la inceput) Sayat Nova 3/10 (nu e de mine) The Holy Mountain 7/10 (suprarealism la cel mai inalt nivel, Alejandro Jodorowsky are in productie acum Abelcain (2005) iar in rolul lui Cain e Marilyn Manson, trebuie sa iasa ceva interesant) Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb 8/10 (nu mi-a venit sa cred cat de mult am ras la filmu asta) sezonul I din Desperate Housewifes 6/10 | |||
|
| | #8224 (permalink) | ||
| Constantine 7/10 Mi s-a parut ca Keanu joaca tot Neo din Matrix1 , subiectul e fumat demult , iar intregul film e o publicitate anti-fumat.Nota e pentru efecte(exact ca matrix1) Lost In Translation 5/10 Filmul arata un Bill Murray imbatranit, are cateva scene haioase, si un plot à la Tarantino (pe care eu nu reusesc deloc sa il apreciez la adevarata lui valoare). Am atipit de vreo 4-5 ori.
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #8226 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #8227 (permalink) | ||
|
7 Seconds - 1/10 - praf film facut in romania cu buget de romania si cu un regizor care cred k a filmat pt prima data un film nici macar nu m-am mai obosit sa vad cum il cheama. Rol principal Wesley Snipes Spoiler:un fost delta force care se apuca de furat... efecte 0 scenariu 0 actori 0 Deci daca vreti sa pierdeti 1.35 h din viata va rcomand sa vedeti 7 Seconds. Peace Out!
__________________ Seeing is beliving !!! Unidentified.... | |||
|
| | #8228 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #8232 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Final Fantasy VII - Advent Childrens - 10/10: Well, il asteptam de mult. Si-a venit si a impresionat prin tot, incepand de la istoria nebuna tipica Final Fantasy, continuand cu o muzica dementiala, si terminand cu CGI-ul cu care Square Enix ne-a obisnuit de mult. Cloud, Tifa, Barret, Reno, Cid, Sephiroth, toti dau un feeling aparte, fiecare este exact asa cum ii stiam din jocuri. Si aici trebuie sa spun, poate pt. cei care nu stiu seria Final Fantasy, care nu au jucat (pardon, trait jocurile respective), s-ar putea sa fie un pic cam incalcit filmul, intrucat nu se prezinta istoria fiecaruia in parte. Si chiar si asa, cred ca si aceia vor fi impresionati de nebunia se efecte, sunet si poveste. Sper sa va placa, eu unul i-as da 20/10, dar mi-e frica de aceia care vor veni si-mi vor zice ca au dat banii degeaba pe film (asa cum au facut-o si cu Sin City). Pt. toti ceilalti insa, merita, este mult mai bun decat The Spirit Within.
| ||
|
| | #8233 (permalink) | ||
| Der Untergang 7.5/10 sunet superb (poate si pentru ca l`am vazut pe la 12-1 noaptea cu sonorul mai ridicat ), scenariul pare a fi fidel cu ceea ce stiam eu din istorie merita o sansa, e peste medie! | |||
|
| | #8234 (permalink) | ||
| Crash 9/10. Un film de exceptie,care arata cat de naspa poate sa fie viata obisnuita,viata cotidiana.Un film in care traseele mai multor personaje care nu se cunosc se intersecteaza ciudat,in mod repetat si cu repercursiuni interesante pentru fiecare din ei.Un film care nu te plicitiseste,un fim care dupa ce-l vizionezi constati ca e atat de mare lucru sa fii OM.Parerea mea este ca merita,trebuie vazut.
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #8236 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Quote:
Ei bine, filmul merita vazut :P Daca m-ash mai uita o data? Asta ar insemna sa merite revazut - e alta mancare de peshte, revazute merita doar filmele de peste 7.5/8 .Got it?
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #8237 (permalink) | ||
| Quote:
Lupta dintre Tifa si tipul ala a fost superba, excelent realizata. 10/10
__________________ ... pixelat -> | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|