Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-02-2003, 20:18   #841 (permalink)
Registered User

razvi's Avatar

Signs... pentru ca juniorii m-au facut sa ma rostogolesc pe jos de ris.

razvi is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2003, 22:05   #842 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Gangs of New York 7/10. Daniel Day-Lewis merita oscar din plin, imho.

Cowboy: de ce "suprinzator". Christian Bale mi-a placut intotdeauna cum a jucat.

jmf is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2003, 22:29   #843 (permalink)
Registered User

mariko's Avatar

"Sweet Home Alabama"- 7/10.. e ok pentru o comedie

mariko is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2003, 22:32   #844 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

sweet home alabama - 8/10 filmul e ok, pentru o comedie romanitca ... anul trecut am locuit in AL, si numai 2 orase care le zic ei in tot filmul le stiu

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2003, 22:37   #845 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

mda, adevarul e ca prabusirea luui Columbia a fost cel mai interesant si tensionant film pe care l-am vazut de curand... sau poate ai gresit topic-ul. Oricum, odihneasca-se in pace.

revenind on-topic :

the ring : un film excelent pana la un moment dat, spre sfarsit, cand a devenit cam penibil. Foarte tensionant, iar imaginile de pe caseta chiar baga frica in tine. Si la fel, superbe filmarile. O imagine de nota 10, un film de nota 8.

brazil : pe cat ar vrea unii sa nu accepte, brazil eun film demodat, in sensul ca muzica de multe ori intervine brusc, nepotrivit, monotona. De asemenea unele dialoguri si scene sunt ori plictisitoare, ori penibile. Am vazut insa un mod de filmare si niste imagini care nu credeam ca sunt posibile pe vremea aia (1985 parca). Felul in care zboara tipul ala, decorul de nori, totul foarte natural, spre de osebire de alte filme ale vremii, cum ar fi supermen (unde el zbura total aiurea si nenatural). Per total un film foarte bun pe care nu l-am vazut cand trebuia si n-am putut sa-l apreciez cum trebuie. 8/10

42 is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2003, 02:43   #846 (permalink)
Registered User

Viracocha's Avatar

The Ring - 10/10.
Poate ca exagerez un pic, avand in vedere ca am terminat de vizionat filmul acum 5 minute, dar va rog sa ma credeti ca, cel putin din punctul de meu de vedere, "genial" este un eufemism cand vine vorba de The Ring.

SPOILER

Si eu inclin sa cred ca Samara este Aidan, altfel nu imi pot explica cam jumatate din film. Poate ca versiunea japoneza are alta semnificatie, insa alta idee mai buna nu imi trece prin cap.
Daca cineva poate oferi o explicatie mai buna scenei de final unde Rachel realizeaza ca a facut o copie a casetei va rog iluminati-ma.

Viracocha is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2003, 10:07   #847 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

Poate as fi crezut si eu nota de pe imdb de la Signs daca nu as fi vazut filmul. Iar nota de la Reign of Fire imi confirma ca amicul Cowboy se plictiseste rau si se uita la ciurucuri. Cred ca trebuie sa ii pasez niste filme bune.

In alta ordine de idei,
Hearts in Atlantis - 8/10

Un film care poarta amprenta clasica a lui Stephen King, cu o reintoarcere la sfirsitul copilariei ca moment magic si irepetabil al vietii si presarat cu suficient supranatural incit filmul sa nu fie vazut ca artistic. Un Anthony Hopkins care joaca mult mai bine rolul unui batrin obosit de viata decit pe cel al unui criminal genial in Hannibal. Asta si poate pentru ca nu este altceva decit un batrin obosit.

FirstStrike©

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2003, 14:22   #848 (permalink)
shell-shocked

moebius's Avatar

Down by Law - cam tarziu, stiu... eh, inca un 10 de la mine
jarmusch

moebius is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2003, 17:02   #849 (permalink)
DXN
Banned

Quote:
Originally posted by Jinxie
Poate as fi crezut si eu nota de pe imdb de la Signs daca nu as fi vazut filmul. Iar nota de la Reign of Fire imi confirma ca amicul Cowboy se plictiseste rau si se uita la ciurucuri. Cred ca trebuie sa ii pasez niste filme bune.

In alta ordine de idei,
Hearts in Atlantis - 8/10

Un film care poarta amprenta clasica a lui Stephen King, cu o reintoarcere la sfirsitul copilariei ca moment magic si irepetabil al vietii si presarat cu suficient supranatural incit filmul sa nu fie vazut ca artistic. Un Anthony Hopkins care joaca mult mai bine rolul unui batrin obosit de viata decit pe cel al unui criminal genial in Hannibal. Asta si poate pentru ca nu este altceva decit un batrin obosit.

FirstStrike©
daca nu ma insel, v-am recomandat filmul asta...

DXN is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2003, 22:20   #850 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

uriasul meu - 6/10 - e ok, dar mult mai slabut decat ma asteptam ... cica pt filmul asta ghita a luat 1.5 milioane $$ ... l-au platit super putin comarativ cu altii de la holywood ... insa, it's not like he's a big actor

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2003, 22:53   #851 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

It's not like he's an actor at all...

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2003, 23:27   #852 (permalink)
Paranoia is natural

Shaolin Soccer: 6/10

dar, la efecte a luat shi Matrix'u (Parerea mea, hac!!!).

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2003, 23:32   #853 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Pai mult i-au dat lu' Ghitza pentru prestatia din "Uriasul meu" . Pentru un intreg sezon in NBA el castiga 1 milion $. (de altfel acesta este si salariul minim in NBA). Asa ca el a castigat mai mult decat leafa sa pe un an pentru o prostie de film.
L-am vazut si eu acum vreo 3 ani. Nota 4/10

Ultimul film vazut de mine : The Skulls (Societatea secreta , in romana) . Nota 6/10

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2003, 10:42   #854 (permalink)
Trickster

Jinxie's Avatar

A beautiful mind - 7/10

Mi se confirma din nou parerea ca filmele de Oscar sunt majoritatea cam de trei lei, amestecind sentimente cit mai variate cu polonicul. Oricum, interpretare excelenta a lui Russel Crowe si o intriga ce ar fi fost mult mai interesanta daca nu as fi stiut deja premisele. Te lasa cu un gust dulce amarui si te pune pe ginduri: cum stiu daca sunt nebun sau sanatos?
Dar concluzia finala este ca daca nu as fi vazut filmul la o ora mai normala as fi adormit.

ParereaMea©

Jinxie is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2003, 13:22   #855 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Schindler's List ( revazut dupa vreo 6-7 ani ) 10/10

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2003, 14:32   #856 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally posted by moebius
Down by Law - cam tarziu, stiu... eh, inca un 10 de la mine
jarmusch
/offtopic
il are o prietena pe VHS, original. e NTSC insa...
super film.
Tom Waits

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2003, 14:54   #857 (permalink)
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

JFK 8/10 , mi-a placut mult ideea , dar a fost un pic cam lung pt. gustul meu , in schimb a avut multi actori buni , si restul a fost ok.

Asterix & Obelix visit America (sau ceva de genul asta , nu stiu , pt. ca totul era in rusa )
7/10 hmmm ce pot sa spun , e asterix

The Score 8/10 , interesant , dar nu prea a avut ceva specoal , inafara de faptul ca a avut multi dintre actorii mei preferati (edward Norton , de Niro , etc.)

Xiboy is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2003, 21:23   #858 (permalink)
DXN
Banned

dupa cum ma stiti, eu ma uit numai la filme bune.
asa ca in aceasta seara va prezintultimul film vazut, care vi-l recomand:

pay it forward.PAY IT FORWARD

e cu actori de exceptie, cu oscaruri :Kevin Spacey, Helen Hunt, and Haley Joel Osmont.
iar subiectul, actiunea sunt numai bune.
o poveste interesanta si un sfirsit pe masura.
sper sa il vedeti si voi.

DXN is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2003, 21:46   #859 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

The Transporter - 4/10 Ma asteptam la un film bun: il avem pe Jason Statham (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch), productia e semnata de Luc Besson, iar actiunea chiar incepe intr-un mod interesant. Din pacate, dupa primele 5 minute totu' se strica din cauza idiotilor de regizori, se vede ca Louis Leterrier regizeaza primu' lui film, iar Corey Yuen... e asiatic, ce pretentii sa am de la el? De altfel cre'ca el e vinovat de introducerea asiaticei insipide in rolu' secundar.

S-a incercat la unele imagini senzatia de viteza care suge rau de tot: atat in lupte (mult sub scenele din Bourne Identity), cat si in urmaririle de masini (exact atunci cand masina gonea cu viteza nebuneasca ti se arata dintr-un unghi in care aveai impresia ca sta pe loc).
Dialogurile sunt cretine rau, spuse mecanic, scenariu' da rateuri la capitolu' logica si bun-simt la fiecare 10 minute, iar, privind unele secvente, Matrix e mic copil in privinta realismului.

Zee germans©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2003, 01:18   #860 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

confessions of a dangerous mind - dragutzel filmul, clooney are ceva talent de regizor, nu chiar cat scorsese dar e ceva. 7/10

Suspectul - film de film, realizat foarte frumos, scenariu de nu se poate si actori de prima mana. 8/10

zoso is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules