![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #861 (permalink) | ||
| Quote:
am mai vazut Irreversible dar inca nu pot sa-i dau o nota l-a mai vazut cineva de pe aici? am auzit ca in cinema nu o sa apara ci direct pe caseta video peste cateva luniparce que le temps détruit tout.
__________________ We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. | |||
|
| | #864 (permalink) | ||
|
Gangs of New York 9/10 Excelent.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #866 (permalink) | ||
|
Austin Powers - Goldmemeber - 7/10 - inceputul e misto, iar filmul are ceva in comun cu Die Another Day - e diferit fata de precedente ...
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #869 (permalink) | ||
|
N-am avut somn si m-am uitat la un film romanesc "Occident" se numeste, destul de interesant zic eu...cu cateva tente de comedie (la imdb e pus comedie, da' nu e chiar asa roz) Spoiler, in general e despre oamenii care vor sa scape din tara asta, apeland la tot felu de mijloace (agentii matrimoniale..etc) si sacrificiile pe catre trebuie sa le faca. Mi s-a parut un film bunicel spre bun (avand in vedere ca e un film romanesc) si e prezentat intr-o maniera interesanta, in 4 scene...adica tre sa vezi filmu pana la capat ca sa intelegi inceputu. Vi-l recomad, daca aveti ocazia sa-l gasiti, versiunea pe care am luat-o eu de pe dc++ nu prea straluceste dpdv calitativ da' e acceptabil.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #870 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Les visiteurs, Just visiting, Vizitatorii Comedie destul de dragutza ![]() un 7/10 (in special datorita "Jean Renault").
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #871 (permalink) | ||
|
LifeSucks, Les Visiteurs - http://us.imdb.com/Title?0108500 ºi Just Visiting - http://us.imdb.com/Title?0189192 NU sunt aceleaºi filme | |||
|
| | #872 (permalink) | ||
| Following - 7/10 Scris si regizat de Chris Nolan, autorul excelentului Memento, Following este un film noir cu o poveste excelenta si o intriga ce va va lasa cu gura cascata. Ritmul dialogurilor si scenelor nu este atit de alert ca in filmele lui Tarantino, desi Following este clar inspirat de ele. Merita clar vazut.
__________________ God I hate people. There is not a bus big enough to run over all of the people that I hate - Sebudai. | |||
|
| | #873 (permalink) | ||
|
sum of all fears. un film tipic american, dar dragutel, in special datorita exploziei bombei. In rest suspans, penibilitati tipice filmelor de hollywood, etc, etc. nu vreau sa-i dau o nota, dar a fost placut datorita suspansului si efectelor. shallow hal - o comedie in care am vazut faze la care am ras cum n-am mai ras de mult timp. Original, nu o da in umor scabros si tampit gen austin powers sau space travesty. Mesajul ei (desi a fost doar o comedie), a fost destul de tampit, trebuia sa fi ramas cu tipa ailalta . blah, nu conteza. O comedie de nota 8.
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| | #874 (permalink) | ||
|
THE RING -7 /10 Mi se pare un film mult prea laudat, in care toti incearca sa gaseasca simboluri misterioase si profunde. Este, intr-adevar, un film bun, dar nu excelent, care, sincera sa fiu, nu prea a reusit sa ma ingrozeasca asa cum ma asteptam si nici sa ma faca sa imi pun intrebari nelinistitoare. Comentariile pe marginea lui mi se par cam ca ale criticilor de arta: iau un obiect si atata il lauda de ajungi sa te uiti ca vitzelu si sa intrebi "Ma, asa sa fie?"
__________________ People are strange when you're a stranger. | |||
|
| | #876 (permalink) | ||
| Artificial Intelligence - 7/10 - Filmul asta mi se pare o aiureala totala, nu shtiu care a fost intentia lui Spielberg dar eu nu am inteles nimic din filmul asta.
__________________ The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? | |||
|
| | #877 (permalink) | ||
| Creatur 1/10 Cea mai mare porcarie facuta vreodata , filmul asta m-a surprins prin prostia sa , chiar si "The night of the living dead" e mai bun dacat porcaria asta , am asteptat sa vad cat de prost poate sa fie un film cu adevarat . P.S. : Chiar si "Minunatele aventuri ale lui Barnei" (dinozaurul roz) , a fost un film mai bun!!!!!!!!
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #878 (permalink) | ||
|
Analyze That - 10/10 - super film, am ras super mult la el ... vi-l recomand ... una din rarele exceptii a unui sequal care se ridica la nivelul originalului ... SPOILER ALERT mourning ... it's a process
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #879 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Bucuresti, Romania | Fear and Loathing in Las Vegas - 9.5/10 n-ash fi crezut niciodata ca un film cu si despre droguri poate sa fie atat de bun. Iar Terry Gilliam e un regizor genial.
__________________ the malevolent debonair | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|