![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #8943 (permalink) | ||
| Man-Think - 2/10 Nici daca as fi beat nu m-as speria la filmu' asta. Ca de obicei, incepe cu o tipa dotata cu plamani misto care este improscata de sange in timp ce se giugiulea... A Dirty Shame - 2/10 Niste perechi de tate, o baba nimfomana, niste perechi de tate, Selma Blair, o pereche imensa de tate, film absolut cretin, niste perechi de tate... Sex Sells: The Making of Touche - 2/10 Din nou, iar despre sex. De aceasta data un fel de documentar privind filmele pr0n facute de un tip. Mai apare si un plot secundar legat de asa-zisa mama pierduta si apoi regasita. Priscilla Barnes isi arata plamanii fara nici o jena la cei 50 de ani ai sai. The Last Shot - 5/10 Comedie mediocra cu mare potential. De fapt, e mult spus comedie. Alec Baldwin a fost chiar ok. Toni Colette e overrated. Mi-a placut ca diversi actori cunoscuti au avut aparitii "cameo". Blind Heat - 2/10 Un punct pt. tatele lui Maria Conchita Alonso. Nu ma pricep eu la regie, insa Adolfo Martínez Solares ar face bine sa se apuce de crosetat. Un thriller absolut penibil din toate punctele de vedere. American Girl - 4/10 Despre o adolescenta care ramane insarcinata. Extraordinar de plictisitor. Un punct pt. Alicia Witt, una din bunaciunile™ mele preferate. Satans Little Helper - 6/10 Un horror ceva mai bunicel. Satan Man e chiar incredibil, mi-a adus aminte de Grim Fandago, dpdv al emotiilor pe care le poa' furniza o simpla masca. Este tipu' de film care exprima destul de bine cat de imensa poa' fi prostia omeneasca. Copilu' ala e unu' din cele mai antipatice si cretine personaje pe care le-am vazut intr-un film. Katheryn Winnick trece si ea pe lista bunaciunilor™. Dirty Filthy Love - 3/10 Si la filmu' asta m-am plictisit de moarte. Fumat de la inceput pana la sfarsit. Si nici macar nu e comic. Surplus Un documentar realizat la modu' cel mai infect posibil. Fiind documentar (chiar si cu ghilimele), nu l-am notat. Eros - 4/10 Niste bunaciuni™, scene de nuditate, ceva lesbianism si cam atat. Geraldine's Fortune - 4/10 O abureala de film cu Jane Curtin, doctorita din 3rd Rock from the Sun. Nu m-as mai uita a doua oara nici daca m-ati bate. Easy Six - 5/10 Despre un profesor care si-o trage cu o eleva ce lucreaza la un bordel. Katharine Towne intra si ea pe lista bunaciunilor™ - si nici nu joaca rau. Animal Factory - 5/10 Shawshank Redemption intr-o varianta ce emana doar artificialitate. Un punct pt. Willem Dafoe. Edward Furlong e incredibil de enervant. Phone - 5/10 Un horror asiatic care reuseste sa te faca sa tresari de cateva ori. In rest, nimic deosebit. Shutter - 6/10 Un alt horror asiatic. Un punct pt ca m-a speriat de vreo doua ori. Si pentru ca are ceva elemente din The Others si The Sixth Sense. In the Weeds - 5/10 O zi din viata unor angajati la un restaurant. Un punct pt. Ellen Pompeo, Molly Ringwald si, oh, Bridget Moynahan. Mickey - 5/10 Tata vaduv antrenor de baseball. Un copil antrenat de tatal sau. Tatal isi asuma o noua identitate pt. a scapa de problemele pe care le are cu fiscu'. Totu' e bine cand se termina cu bine. The Book of Swords - 2/10 O alta petarda de film de actiune. Cele doua filme Mortal Kombat sunt capodopere pe langa el, ca acting, efecte speciale si scenariu. A Killer Within - 4/10 Un alt thriller de duzina care probabil ar fi prezentat pe ProTV drept "filmu' saptamanii". Bigger Than the Sky - 6/10 Un punct pentru prestatia lui Marcus Thomas si pt. triunghiu' "conjugal" destul de bine prezentat. The Thing Below/Sea Ghost - 2/10 Rar am mai vazut asemenea efecte speciale complet cretine si false. Iar modu' in care joaca actorii... Cre'ca daca ar fi sa il revad, m-as seniliza instant. Plain Truth - 6/10 In sfarsit, un film ceva mai bunicel. Se simte ca e scris dupa o carte. Nu e rau deloc, da' nici nu straluceste. Din nici un punct de vedere. Today You Die - 4/10 Steven Seagal nu se dezminte si arata ca e o umbra a ceea ce a fost in anii '90.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #8945 (permalink) | ||
|
One Eight Seven 4/10. Desi Samuel L. Jackson joaca f bine, filmul este slab rau de tot, chiar ma mir pe de o parte ca Sam a acceptat un rol intr-un film care se vrea a fi un fel de dangerous minds, dar in fine. Sfarsitul e cel putin cretin, s-a vazut ca scenariul a fost scris de un fost profesor
__________________ living, breathing rock'n'roll | |||
|
| | #8946 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! | |||
|
| | #8955 (permalink) | ||
|
Harry Potter and the Goblet of Fire - 5/10 Cea mai buna dintre carti adaptata in cel mai prost dintre filme. Primele doua erau simple, dar aveau un oarecare farmec, iar al treilea reusise sa aiba personalitate. Goblet of Fire e o succesiune frenetica si fragmentata de scene de actiune intercalate cu cateva momente in general mediocre de drama si umor. E un film care e prea dark pentru copii, prea copilaresc pentru adulti, prea incomprehensibil pentru profani, prea simplificat pentru fani. E o performanta ca un regizor britanic utilizand actori britanici si lucrand dupa o carte britanica a reusit sa scoata un film hollywoodian modern care incearca sa mulga pana la ultimul dolar impacand si capra si varza. Efectele speciale sunt destul de bune si a mai ramas cate ceva din calitatea povestii originale, dar altfel e doar un alt film comercial pana in maduva oaselor, bun pentru trecut timpul. | |||
|
| | #8956 (permalink) | ||
| Harry Potter and the Goblet of Fire - 5.5/10 Quote:
__________________ You heard it too, didn't you? The voice of the wind. | |||
|
| | #8957 (permalink) | ||
| The Virgin Suicides . 5/10 Un film inutil din punctul meu de vedere. Care o fi rostul sau ? Ce doreste sa arate ? 5 puncte pentru faza cu telefonul si melodiile, pentru soundtrack si pentru Kirsten Dunst.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #8959 (permalink) | ||
|
Saw2 6.5/10.Mai sangeros, mai lipsit de mister, mai putin suspans, mai slab decat Saw1, dar mai bun decat majoritatea thriller-urilor vazute in ultimul timp
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #8960 (permalink) | ||
| Guest |
N-am vazut nici SAW1 decat ffff putin din final, venisem la cineva.....care era tocmai la final cu vizionarea..... si nici SAW2...dar intuitia imi spune ca SAW2 e mult sub asteptari....si e genu deja tipic si comercial.....incearca sa imite genul "the cube" am impresia? sau sunt deplasat........daca spun prostii sa fiu iertat ca nu le-am vazut (saw 1 si 2).....am vazut traileru la HOSTEL de tarantino si seamana cu genul SAW
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|