![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #8961 (permalink) | ||
|
nu e comercial, dar saw1 a fost genial si umbreste Saw2
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #8963 (permalink) | ||
|
Din seria desene animate si "desene animate" am vazut the nightmare before christmas 5/10 (In orasul Hallowen-ului se descopera existenta Craciunului dar se intelege prost) si Elf 4/10 (Copil abandonat creste in spiritul elfilor si incearca fara mare succes sa ne faca sa radem, cand incearca sa isi gaseasca tatal natural in New york)
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #8964 (permalink) | ||
|
Alexander 8/10. Este o drama,nu un film istoric cu macel.Cei care l-au considerat slab "pentru ca n-a avut bataie" sau "pentru ca ii promoveaza prea mult pe poponari" sunt multi,si nu pot filtra un rol foarte bine jucat despre viata unui erou asa cum a fost ea in realitate.Un film ciudat,original,care descrie perfect stari,situatii,caractere si dorinte. Final Fantasy - Spirits within 7/10. Grafica exceptionala pentru vremea cand a aparut.Acum am inceput sa vad filme cu o calitate chiar mai buna la multe jocuri,dar ramane o pata de culoare,e primul film animat digital "serios".In maniera asemanatoare,in visele mele astept sa se simta totusi Blizzard-ul sa scoata un film Warcraft sa sparga piata. Saw1 8/10. Film bun,dar cu multe scapari.Are ceva din Se7en,dar isi pastreaza o nota de original.Merita vazut daca ai chef sa te treaca fiorii intr-o seara.
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #8966 (permalink) | ||
| Lord of War - 5/10 Nu mi-a venit sa cred cat e de prost filmul asta dupa ce am citit despre el. Scenariul e jenant. Incepe mediocru, insa pe masura ce avanseaza devine o poveste moralizatoare de adormit copii mici care culmineaza dupa aproximativ 90 de minute prin niste patetisme care m-au facut sa ma opresc brusc din vizionarea filmului. Cum spun amercanii "I want my 90 minutes back".
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #8967 (permalink) | ||
| She Hate Me - 7/10 mie sincer chiar mi-a placut filmul asta, desi pe imdb e cotat destul de slab Quote:
woooord
__________________ You heard it too, didn't you? The voice of the wind. | |||
|
| | #8968 (permalink) | ||
| flightplan 7/10 Nu prea sunt fan al genului asta de filme, dar pana la urma a fost bun filmul.. Memento 8/10 ..Original, final neasteptat...
|
| | #8970 (permalink) | ||
|
seara trecuta am vazut numai animatii... la inceput am vazut ceva cu porumbei si razboi..., "VALIANT", (4/10), nu are nota de trecere pentru ca e destul de scurt 75`, si totul pare ca se intampla mult prea repede in filmul asta, totul pare fortat, insa la bugetul destul de mic, si la faptul ca e un film britanic e un film destul de bun... lumea din camera s-a distrat destul de mult la filmul asta..., dupa aia "Little Chiken, 6/10", nota de trecere pentru ca e un film Disney care nu e deloc corny, e destul de down to earth etc, destul de amuzant si in acelasi timp cu glume si situatii inteligent facute, nu mi-a placut grafica ramasa mult in urma, si plotul..., apoi am mai avut chestia aia de craciun cu pinguinii din Madagascar "The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (2005)", absolut geniala ideea acestei animatii scurte insa de mare efect.., s-a ras pe rupte, (9/10) | |||
|
| | #8973 (permalink) | ||
| The Island - 7.5/10, nota fiind data pentru un film SF de actiune. Ceva probleme cu adevarul stiintific un pic deranjante, very merry happy end, reclama la Microsoft cat cuprinde (printre altele) dar distractiv si relaxant, adica ce conteaza la un film de actiune.
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #8976 (permalink) | ||
|
The exorcism of emily Rose 7/10 merita vazut
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #8977 (permalink) | ||
|
War of the Worlds 7.5/10 The Skeleton Key 7/10 Revolver 7.5/10 The 40 yr old virgin 9/10 m am cracanat de ras,saracu barbat la waxing.. CRUNT lol )The exorcism of emily rose 7/10 merita vazut,e interesant,cam blasfemie la un punkt da e interesant. si ps. vreau si eu corpse bride,poate sa mi l dea si mie cineva pe dc++ sau whatever like DVD sau divx ca am gasit numai din sala... eventual buzz pe id de mess,scrie in profil,danke.
__________________ DC fetish | |||
|
| | #8978 (permalink) | ||
| The 40 Year Old Virgin . 6/10 Comedie usoara, tipic americana. Tocmai buna pentru o duminica in care ai chef sa puturosesti. Nu foarte amuzanta...dar are unele faze simpatice. In special cand se jucau prietenii lui Mortal Komabat...si se intrebau de unde stiu ca sunt homosexuali....si in acelasi timp am vazut si o fatalitate cu Baraka ![]() Cam mare nota de pe imdb. 7,5 ??? Eu d'aia am vazut filmul mai mult. In schimb un alt film din 2005 care mi-a placut foarte mult are doar 6.8. Este vorba despre The Jacket. Saw II a aparut bine tras pe net ?
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #8979 (permalink) | ||
|
Crash http://imdb.com/title/tt0375679/ 9.5/10 Cel mai bun film pe care l-am vazut anul asta.... si probabil in Top 10 ever
__________________ You know it's love when all you want is that person to be happy, even if you're not part of their happiness. | |||
|
| | #8980 (permalink) | ||
| Kiss Kiss Bang Bang - 8/10 .. Brilliant De obicei nu prea il suport pe Downey Jr. dar acum am facut o exceptie. You don`t seem to understand. This isn`t good cop, bad cop. This is Fag and New-Yorker.
__________________ ..(\/) .( ' ' ) *(")(") Im a Bunny! Hop Hop Hop!! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|