![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #8981 (permalink) | ||
| reservoir dogs 4/10 .Pentru a "n"-spea oara dezamagit de Tarantino...N-am sa ma mai uit la nici unul din filmele lui!
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #8985 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke." - Philip Anselmo | |||
|
| | #8987 (permalink) | ||
| Quote:
Si de ce eu?
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #8989 (permalink) | ||
|
Land of the dead - 4/10 - same old same old... American Pie 4 - 5/10 - comedia standard mai proasta decat celelalte serii The Exorcism Of Emily Rose - 7/10 - ca imi place mie genul. in rest, film cu exorcism... bunicel The Butterfly Effect - 10/10 - de-abia acum l-am vazut si eu... | |||
|
| | #8990 (permalink) | ||
| Guest |
Melinda & Melinda ...... by Woody Allen.... 6/10 un film dragut....nu prea am vazut multe filme de-ale lui Allen...dar asta mi-a placut....nu iese in evidenta prin ceva anume .....e destul de banal A lot like love 4/10 Alt tip film mediocru....cu Ashton Kutcher care incepe sa devina el insusi mediocru......numai in filme din astea 2nd hand joaca........ Filmu asta merge pe un pattern prea invechit si fumat.....deja mi-e sila de genul caruia ii apartine | ||
|
| | #8992 (permalink) | ||
| Coffee and cigarettes - 7/10 - un proiect interesant. De recomandat studentilor sau viitorilor studenti la film.
__________________ ...one of the truly bad effects of religion is that it teaches us that it is a virtue to be satisfied with not understanding. | |||
|
| | #8993 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
ideea merge........da' cum au pus-o in practica.....si nu mi se pare c-au ales-o prea bine pe Scarlett Johansson... adica.....a fost de nota 11 in "Lost in translation" al lui Sofia Copolla..... dar in Island....slabut....fazele alea gen urmariri lame cu future cars...si roti de tren care cat dintr-un tir sau whatever..cand aveau trenuri gen 'magnetic levitation' etc. In anumite puncte...filmul a luat niste 'bad turns'.....l-au stricat asa cum la inceput S1m0ne mi se paruse interesant...si dupa jumate de film descoperisem ca e o porcarie, unu' dintre cele mai slabe filme in care-a jucat Pacino...(am cam fost off topic )
| ||
|
| | #8995 (permalink) | ||
|
mie mi-au placut efectele si nici nu prea avea ce sa joace miss scarlett ca nu prea era profund rolul. doar nu ma apuc acum sa compar filmul cu cine stie ce capodopera nominalizata la Oscar,ziceam ca pt efect+idee+Mr.McGregor ( Ah) a fost mijto ![]() Girl with a Pearl Earring 8/10 apropo de miss scarlett.
__________________ DC fetish | |||
|
| | #8998 (permalink) | ||
| the butterfly effect . 8/10 Film dupa care te intrebi "daca ai avea puterea sa schimbi ceva din viata ta, se merita sa o faci?", si iti raspunzi "nu". Lloyd's of London 7/10 mi-a facut o placere deosebita filmul asta ![]() The magic box 7/10 .Film cu tenta biografica dedicat unui pionier al cinematografiei ,Mr Friese-Greene
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 Last edited by marqq; 29-11-2005 at 08:28.. Reason: films added | |||
|
| | #8999 (permalink) | ||
| Pi - 8/10 "When i was a little kid, my mom told me not to stare into the sun. So once when i was six i did." Un film care se vrea sf dar destul de comercial. (parerea mea este ca nu exista filme sf, doar carti). Un om care incearca sa vada lumea dintr-un alt unghi. Frumos. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|