![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #9027 (permalink) | ||
| Buffalo '66 . 9/10 Christina Ricci este pur si simplu superba la cei doar 1,55 inaltime pe care ii are. Vincent Gallo merita toate laudele pentru acest film...pe care l-a scris, regizat si jucat.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #9028 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
Un nou tag e disponibil incepand de astazi : [ imdb ] <- (fara spatii) Titlu film[/imdb] Exemple : imdb: The great escape imdb: The Butterfly Effect Daca va intereseaza si un generator de CD label care ia informatia de la IMDB : http://livecdlabel.phprebel.org/index.php Exemple : A history of violence | ||
|
| | #9030 (permalink) | ||
|
Red Eye - 4/10 - waste of time and money. subiectul e absurd iar povestea stupida. ar fi putut macar sa faca un film cu deturnarea avionului.ar fi fost m bine. am iesit din sala si nici nu am intelesde ce ii zice RED EYE. ma poate edifica si pe mine cineva?
__________________ " It's Better To Burn Out Than To Fade Away" | |||
|
| | #9032 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
Yes 9/10 - www.yesthemovie.com superb
| ||
|
| | #9033 (permalink) | ||
| imdb: Moartea Domnului Lazarescu Un film caruia nu ii pot da nota, dar care este cat se poate de adevarat si trist. Infiorator chiar.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #9034 (permalink) | ||
|
A history of violence - 7.5/10 L-am vazut astazi la Multiplex, a meritat pretul de 85 lei noi. David Cronenberg knows his stuff, iar William Hurt a fost o surpriza placuta. La noi a primit IC-14 (interzis minorilor sub 14 ani), dar filmul cred ca merita macar un 16, este foarte explicit in cateva scene. | |||
|
| | #9035 (permalink) | ||
| Animal 6/10 - S-a cam epuizat subiectul cu omul rau intra la puscarie,se schimba acolo si iese un om bun care incearca sa deschida ochii la restul din jur. Harry Potter and the Goblet of Fire 7/10 - PREA PREA scurt.Pt cei ce au citit cartea cred ca asta spune tot.Preferatul meu ramane HP1 pt ca e ecranizarea cele mai mici carti dintre toate si s-a putut comasa f.multa informatie in film.De la HP1 incoa au inceput sa puna din ce in ce mai putine informatii din carti in filme.Daca la primul film s-a putut pune aproape toata cartea de 250pag(aprox) pe ecran,la al 4 lea film s-au sarit f.f.multe lucruri din cartea de 651pagini.Ma intreb cum vor ecraniza a 5 a carte,ea avand cam 800-840 pag...
__________________ In love with music | |||
|
| | #9036 (permalink) | ||
| Lover's concerto - 7/10 Coreenii par sa aiba o predispozitie spre melodrama. Lover's concerto face parte din aceasta categorie, dar are o delicatete aparte. Cinematografia frumoasa face ca ritmul lent sa nu deranjeze prea mult si povestea m-a prins in pofida unor clisee. | |||
|
| | #9037 (permalink) | ||
| The Life of David Gale - 8/10. Un pic over_dramatic pe alocuri, povestea impinsa fortat pe calea dorita, si isi rateaza mesajul politic, insa tot este un film foarte bun. Priviti-l ca pe un thriller, nu ca pe un rationament intr-o disputa politica.
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #9038 (permalink) | ||
|
The 40 Year Old Virgin 7,5/10. un film relaxant si amuzant din punctul meu de vedere. sigur, are cliseele specifice filmelor de genul, dar per total am iesit bine dispus de la cinematograf
__________________ Da o mana de ajutor! http://forum.computergames.ro/45-div...-umanitar.html michelangelo e mort, da vinci e mort; nici eu nu ma simt prea bine... Telefon: 0746.202436 | |||
|
| | #9039 (permalink) | ||
| Crusader - 5/10 Destul de interesant ca scenariu, pana la un punct. In rest, e varza, inclusiv finalu'. Monster-in-Law 5/10 Prima jumatate e lalaita rau, a doua e doar rareori comica. Cine are soacra sigur ii da un punct in plus. Sin City - 7/10 Desi am cam strambat din nas, fiind prea exagerat in anumite aspecte, nu pot sa ii neg anumite merite. House of 9 - 6.5/10 Seamana foarte mult cu Cube I. Mi-a placut ca actiunea si evenimentele au logica. Si nu, nu ma asteptam la un asemenea final. U-571 - 6.5/10 Putea fi mult mai bun. Matthew McConaughey m-a surprins intr-un mod placut. La Vita E Bella - 8/10 Frumos, daca ai rabdare sa treci de prima jumatate care e cretina rau, da' isi are rolu' ei. Confessions of an American Bride - 5/10 Nimic, chiar nimic deosebit. Daca esti tipa insa... House of Wax - 5.5/10 Un punct pt Elisha Cuthbert care chiar e o bunaciune™ din cap pana in picioare. Paris Hilton e degeaba. Ideea e fumata - aceeasi si aceeasi cretinetate a personajelor asupra carora se pogoraste groaznicu'™. Ies in evidenta anumite efecte speciale. The Amityville Horror - 6/10 Destul de scary. Peste asteptari. Frankenstein 2004 - 5/10 Nici chiar Michael Madsen intr-un rol cu care ne-a obisnuit nu poa' scoate filmu' asta din mediocritate. Povestea nu e rea totusi. Chronicle of the Raven/Jennifer's Shadow - 4/10 Alt horror obosit, da' rau de tot. Nici finalu' nu impresioneaza. The Skeleton Key - 6/10 Un punct pt. final - sunt atat de intoxicat de filme horror cretine, incat nu mai sunt in stare sa anticipez un final de bun simt. Siblings - 6/10 Un punct pt idee. Il trage in jos nerealismu' care te zgaraie pe creier spre sfarsit. Must Love Dogs - 7.5/10 O comedie romantica cu doi dintre preferatii mei: Diane Lane si John Cusack. Unele dialoguri sunt sclipitoare. Mi-a placut ca subplotu' s-a dovedit a fi... doar un subplot. Plus ca exista cateva scene deosebit de amuzante. Pe de alta parte, personajele sunt destul de cliseistice. Land of the Dead - 5.5/10 Destul de multa actiune pt. un film horror cu zombies a carui actiune este fumata pana la chistoc. The Girl in the Café - 8/10 Un altfel de Lost in Translation. Dumneseule, uneori e deprimant rau de tot. Rol de exceptie pt. Bill Nighy. Kelly Macdonald trece si ea in randu' bunaciunilor™ Sweet Revenge - 5/10 Cu Carrie Fisher si Rosanna Arquette cand inca erau tinerele. Ideea nu e rea, insa o comedie romantica de situatie tre'sa aiba mai mult decat un happy end. Fire in the Sky - 6/10 Singura scena notabila e cea din nava extrateresta. Atmosfera e destul de convingatoare, da' nu suficient incat sa fie creepy. Bionicle 3: Web of Shadows - 5/10 Mai slab ca primele doua parti, desi pe partea vizuala se constata imbunatatiri evidente. Daca ai sub 12 ani si ai vazut primele doua titluri, o sa iti placa la nebunie. Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God - 5.5/10 O continuare mai buna decat ma asteptam, desi efectele speciale sunt cel mult decente. Bruce Payne e degeaba, pacat. Shadow Fury - 1/10 Vaaaaaaai, se putea sa nu imi supun ochii si creieru' la o inca o porcarie? Am ras cu lacrimi cand au folosit efecte sonore luate din Magic Carpet ![]() Tom Brown's Schooldays - 6/10 Drama intr-o scoala din secolu' XIX. Asemanarile cu Harry Potter (sau invers) sunt evidente. What the #$*! Do We (K)now!? Film de popularizare a stiintei amestecat cu chestii religioase. Ateii vor eticheta cam toate faptele prezentate ca fiind porcarii. Ei bine, nu e chiar asa, chiar daca se sare uneori de la o idee la alta, gasindu-se conexiuni dubioase. L-am considerat documentat , asa ca nu l-am notat.Bet Your Life - 5.5/10 Billy Zane is back! Scenariu' nu e original, abunda in chestii stupide si nerealiste, insa are cateva twisturi decente. Finalu' e chiar ok. Mafioso: The Father, the Son - 5/10 Povestea e decenta, insa pacatuieste prin neoriginalitate. La fel si personajele, desi actingu' e mai mult decat ok. De vazut daca aveti chef de filme clasice cu mafioti.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #9040 (permalink) | ||
| Undertow - 6/10 Frumos jucat, insa n-a avut acel ceva prin care sa il bag in categoria filmelor de referinta. Deuce Bigalow European Gigolo - 4/10 Un punct pt. efort. In rest, glume cretine, mult prea cretine, comparativ chiar si cu prima parte. Finalu' e de kko prin penibilitatea mesajului. Dark Water - 5/10 Are cateva diferente fata de originalu' japonez, insa, la fel ca acesta, nu e deloc scary. Eu l-am considerat mai mult o drama. Blown Away - 6/10 Film clasic de actiune. Are cateva faze total nerealiste, insa are un suspans bine dozat. Crash - 7/10 Nici sub, nici peste asteptari. Frumos realizat, insa ideea nu e originala. Magnolia ii este superior din multe puncte de vedere. Nowhere to Go But Up - 4/10 Plictisitor, da' plictisitor rau, chiar daca e cu Audrey Tautou. Suspect Zero - 6/10 Mi-a adus aminte de Se7en dpdv al modului cum cel urmarit isi manipuleaza urmaritoru'. Ben Kingsley e perfect. Birth - 6.10 Nicole Kidman e impecabila (repet, e cea mai buna actrita a timpurilor noastre). Daca finalu' era altu', ii mai dadeam doua puncte. Going the Distance - 4/10 Cum zicea unu', American Pie in varianta canadiana. Daca stau si imi aduc aminte de teenage movies din anii '80 si '90, nu vad nici o diferenta: comediile de genu' asta au ramas la fel de cretine. Junior Pilot - 4/10 Pt. copii. Caci numai ca si copil poti ignora actingu' infiorator si actiunea stupida. In plus, secventele cu "what if?" au fost enervante al maxim. Criminal - 7/10 Aaaaa, ador genu' asta de filme, cu multe intorsaturi de situatie si cu un final care te ia complet prin surprindere. De vazut neaparat. Uncle Nino - 6/10 L-am vazut intr-un moment in care chiar imi lipseau filmele care promoveaza valori familiale. De vazut intr-o duminica seara cu familia. Woman Thou Art Loosed - 6/10 Si cei condamnati la moarte sunt oameni. My Brother's Keeper - 4/10 Plictisitor, putea fi mult mai bine exploatat subiectu' clasic cu doi frati gemeni. Pauly Shore Is Dead - 3/10 Un punct pt. aparitiile cameo ale multor actori cunoscuti. In rest, filmu' abunda intr-un "umor" de o cretinatate rar intalnita. In My Father's Den - 5/10 Nimic nou, singuru' lucru cat de cat memorabil este interpretarea celor doua personaje principale. Koma - 4/10 Un horror asiatic ieftin, da' ieftin rau de tot, desi are cateva faze scary. Party Monster - 3/10 De ceva vreme n-am cascat atat de mult la un film. Sa fie de vina ca eram prea mic pt. anii '80 si ca deci nu m-a interesat/captivat subiectu'? Pterodactyl - 2/10 Ohhhh. Nesuferitu' de Coolio. Efecte speciale ce pot fi caracterizante decente cu ingaduinta. Nesuferitu' de Coolio. Scenariu' tampit. Interpretare la fel. Muzica ok. Nesuferitu' de Coolio. Lady Killers/National Lampoon's Gold Diggers - 1/10 Cine are curaj sa vada filmu' asta pana la capat inseamna ca e beat. Eu am fost prost. Somersault - 4/10 Alta cretinatate de film, desi mesaju' a fost ok. M-a lasat complet rece, ceea ce e de neiertat avand in vedere ca e o drama. Silent Partner - 3/10 Un thriller ieftin din toate punctele de vedere. Tara Reid e degeaba. Simon: An English Legionnaire - 5.5/10 Daca s-ar fi insistat mai mult pe pregatirea celor din Legiune, i-as fi dat mai mult. Si nu zic asta in scopuri de documentare, ci pt. ca ar fi fost mult mai logice si motivate actiunile personajului principal. Left Behind: World at War - 4/10 Un amestec neconvigator si stupid de actiune si religie, pe fondu' inceperii celui de-al treilea razboi mondial.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|