Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-12-2005, 05:07   #9041 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

Quote:
Originally Posted by Assassin
Pterodactyl - 2/10
Ohhhh. Nesuferitu' de Coolio. Efecte speciale ce pot fi caracterizante decente cu ingaduinta. Nesuferitu' de Coolio. Scenariu' tampit. Interpretare la fel. Muzica ok. Nesuferitu' de Coolio.
LOL
De acord cu Ladykillers...a loss of time

marqq is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2005, 08:51   #9042 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

Sahara 8/10 Un film bun de actiune, cu momente comice.Mi-a placut

marqq is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2005, 10:40   #9043 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Originally Posted by marqq
De acord cu Ladykillers...a loss of time
E Lady Killers, nu LadyKillers. LadyKillers a fost chiar misto.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2005, 10:51   #9044 (permalink)
Paranoia is natural

Heh, nu se poate, a vazut assasin si filme de peste 5???

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2005, 10:56   #9045 (permalink)
Registered User

Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha
mah assassine cand reaq ai timp mah sa vezi toate filmele astea? ...nu cumva iei reviewuri de-a gata de pe undeva))...just kidding...

Il Ajustatore is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2005, 12:03   #9046 (permalink)
V8 Kompressor

55 AMG's Avatar

Equilibrium - 9/10

Revazut, aseara la 12 noaptea ! Masterpiece ! In seara asta, ma pregatesc pentru El Maquinista

+

55 AMG is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2005, 12:18   #9047 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

cred ca mi-am dat seama de ce a prins Equilibrium: are structura unui joc. Skill-uri, arme, multi soldati impuscati, boss de final (cu unul intermediar) etc.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2005, 13:22   #9048 (permalink)
Registered User

yorks6's Avatar

Hotel Rwanda, excelent film. 9/10
it's a must see
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	movie.jpg
Views:	66
Size:	235.0 KB
ID:	68384  

yorks6 is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2005, 14:18   #9049 (permalink)
Far Beyond Driven

yWAn's Avatar

Schindler`s List 11/10
Revazut,mai exact. "Whoever saves one life, saves the world entire."
Nu imi este rusine sa spun ca am plans si cu siguranta voi mai plange la urmatoarea vizionare.

yWAn is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2005, 19:17   #9050 (permalink)
APH
Registered User

Harry Potter and the Goblet of Fire-8/10-intr-adevar mult schimbat ca scenariu fata de primele doua dar mai apropiat de al trei-lea. Pot sa spun ca este un film placut pentru imaginatia si gandirea copiilor.

APH is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2005, 19:36   #9051 (permalink)

Phasola's Avatar

imdb: The Princess Bride - 6/10 : pt cei care adora basmele

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2005, 20:58   #9052 (permalink)
Registered User

daJudge's Avatar

Lord Of War - 9/10 - nicholas cage isi povesteste viata de traficant de arme fara scrupule. film facut la mare meserie despre realitatea cruda a zilelor noastre cand aproape oricine are acces la arme de foc, cand unii se imbogatesc comercializad mijloace de a ucide semenii. cum zice cage la sfarsit, dealerii de arme vor ramane stapani peste pamant pt k ceilalti oameni se vor omori intre ei.

daJudge is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2005, 21:32   #9053 (permalink)
LR
Registered User

Quote:
Lord Of War - 9/10
Subscriu ! Cred ca asta este, poate, cel mai tare film pe care l-am vazut anul asta.

LR is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2005, 21:58   #9054 (permalink)
AIX
Registered User

AIX's Avatar

Assassin, dupa notele pe care vad ca le dai, bag seama ca te uiti la o gramada de filme proaste; ciudata treaba

AIX is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2005, 22:40   #9055 (permalink)
Registered User

yorks6's Avatar

Quote:
Originally Posted by yWAn
Schindler`s List 11/10
Revazut,mai exact. "Whoever saves one life, saves the world entire."
Nu imi este rusine sa spun ca am plans si cu siguranta voi mai plange la urmatoarea vizionare.
yeah I agree
11/10 mi s-a parut comic dar intr-adevar Schindler's List este un super film. Acum cateva zile am vazut Hotel Rwanda, ceva asemanator, dar nu atat de dramatic. Dar asta din cauza ca nu asta s-a vrut de la H.R. de altfel, si ce s-a intamplat in Rwanda a fost groaznic si mai ales ce a fost si mai rau, e ca nimeni nu a miscat un deget sa-i ajute.
Acum revenind la Schindler's List, ma intreb oare la ce s-au uitat cele cateva sute/mii de oameni care au votat filmul asta pe imdb, cu nota 1, 2, 3 ...

yorks6 is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2005, 22:46   #9056 (permalink)

Phasola's Avatar

Quote:
Originally Posted by yorks6
yeah I agree
11/10 mi s-a parut comic dar intr-adevar Schindler's List este un super film. Acum cateva zile am vazut Hotel Rwanda, ceva asemanator, dar nu atat de dramatic. Dar asta din cauza ca nu asta s-a vrut de la H.R. de altfel, si ce s-a intamplat in Rwanda a fost groaznic si mai ales ce a fost si mai rau, e ca nimeni nu a miscat un deget sa-i ajute.
Acum revenind la Schindler's List, ma intreb oare la ce s-au uitat cele cateva sute/mii de oameni care au votat filmul asta pe imdb, cu nota 1, 2, 3 ...
Hotel Rwanda e PG-13

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2005, 00:15   #9057 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

Pretty Persuation 8/10 (tot am cautat filmul, acum am reusit sa-l vad) nu mi s-a parut ca un another teen movie, nici happy end, totul a fost foarte crud si cred ca destul de real, mi-a placut

Flightplan 6/10 in mare a fost destul de bunicel, parca s-au pierdut insa in detalii si finalul a fost cam banal

Four Rooms 7/10 a fost simpatic "bell boy" ul sau cum i se poate spune in romana , camerele regizate de tarantino si rodriguez au fost mai consistente parca

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 03-12-2005, 01:21   #9058 (permalink)
Registered User

Orson's Avatar

Harry Potter IV - 7/10 (la cinematograf)

mi-a lasat impresia ca a fost filmat in graba dupa care s-au adaugat efecte speciale la greu. e adevarat ca regizorul face niste scene bune (sunt cateva imagini foarte bune cu castelul) dar la fel de adevarat e ca majoritatea scenelor sunt scurtate la maxim, legatura intre ele e aproape inexistenta si in plus,ce m-a deranjat cel mai mult a fost ciopartirea cartii.

sunt constient ca era prea groasa cartea ca sa poata incapea intr-un singur film... dar daca nu citeam cartea probabil ca ieseam foarte confuz de la film.

Orson is offline    Send Message via Google Talk to Orson Reply With Quote
Old 03-12-2005, 02:12   #9059 (permalink)
Registered User

Lord of War - 8.5/10 Nicholas Cage in unul din rolurile lui bune. Traficant de arme. Dupa o "poveste" reala. "Stiti cine va mosteni Pamantul ? Traficantii de arme, deoarece ceilalti vor fi preocupati sa se omoare intre ei..."

MonkY is offline    Reply With Quote
Old 03-12-2005, 04:59   #9060 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Harry Potter and the goblet of fire. Nu stiu ce nota sa-i dau, in fine ii dau un 7/10. Filmul a fost clar mai dur decat celelalte, nu cred ca se incadra in Audienta Generala asa cum scria la inceputul filmului. Nu mi-as duce copilul la filmul ala daca ar avea sub 14 ani.

Ce m-a impresionat cel mai mult, culmea nu a fost filmul Harry Potter si trailerul de la Narnia care a fost pur si simplu bestial. La prima vedere pare un univers Heroes 3 transpus pe cinematorgraf dupa o carte a lui C S Lewis - un bun prieten de-ai lui Tolkien, deci nu ai cum sa dai gres daca ii citesti cartile ... deja mi-e rusine de mine ca am crescut fara sa citesc basmele astea, care se pare ca sunt de cea mai buna calitate. Cine vrea mai multe detalii poate sa le gaseasca la www.narnia.com

ps: se pare ca voi fi busy pana la aparitia filmului la noi, voi incerca sa-mi cumpar cartile lui Lewis

GunDam is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules