![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #9061 (permalink) | ||
| Quote:
Gothika Cool.8/10 Thriller. Povestea neoriginala, dar f. bine realizat.
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 Last edited by marqq; 03-12-2005 at 07:47.. | |||
|
| | #9062 (permalink) | ||
|
A sound of Thunder - 4/10 , foarte slaaab , am crezut ca e ceva de capul lui , cel putin ideea mi-a placut dar realizarea ....aoleu...armele alea laser zici ca era din starwars ...de pe la 1900 toamna .LASER FRATE ! , nu mai zic de FX zici ca le-a facut un pustin de vreo 12-15 anisori..
| |||
|
| | #9063 (permalink) | ||
| Sen to Chihiro no kamikakushi 8/10 Un film japonez de animatie. Una dintre cele mai frumoase povesti pe care am vazut-o vreodata. Foarte diferit fatza de animatiile americane comerciale, cu personaje si intamplari ce probabil doar la japonezi se intalnesc. Povestea incepe cu o fetitza care impreuna cu parintii ei se muta in alt oras si ratacind drumul ajung intr-un satuc pustiu unde dau peste multa mancare ....Va recomand cu multa caldura pelicula. Din punctul meu de vedere e mai buna decat Madagascar sau Ice Age... Locul 44 all-time pe imdb !!!
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #9064 (permalink) | ||
| Good morning Vietnam 10/10. Un film exceptional despre inutilitatea razboiului, cu un Robin Williams mult mai tanar, dar la fel de genial, care interpreteaza rolul unui Dj la radioul armatei americane din timpul razboiulu din Vietnam,luptand impotriva stupizeniei razboiului cu cea mai puternica arma:UMORUL. | |||
|
| | #9065 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 | Quote:
Si dap, super film, recomandat tuturor celor atrasi de cultura asiatica si modul ciudat (ciudat pt. noi) in care se dezvolta o poveste...
| ||
|
| | #9066 (permalink) | ||
| imdb: Airplane - 8/10 : "Joey, have you ever seen a grown man naked ? " imdb: Whisper of the Heart - 9/10 : fascinanta poveste de dragoste dintre 2 adolescenti ![]() imdb: My Neighbours The Yamadas - 7/10 : nu mi-a placut tehnica de animatie ambele Ghibli of course
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #9068 (permalink) | ||
| Bet Your Life 5.5/10 Surprinzator de bun pentru un film de televiziune. Billy Zane a reusit sa nu strice filmul asta. A Cinderella Story 4.5/10. Daca as avea varsta cuprinsa intre 10 si 15 ani probabil ca imi placea mai mult. Extreme Ops 5/10. Doar cascadoriile sunt interesante in filmul asta, restu vai de capul lor. I Heart Huckabees 6/10 este o comedie ciudata care la un moment a depasit capacitatea mea de intelegere. Finalul este previzibil. Twin Warriors 6.5/10. Jet Li innca ma mai impresioneaza. Un film bun de arte martiale.
__________________ All good things come to those who wait....... | |||
|
| | #9069 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 Location: Bucuresti | Quote:
Si ca sa nu fiu off-topic: 9-ya Rota (The 9-th Company), un film rusesc ce prezinta aspectele razboiului din Afganistan, vazute prin prisma unui grup de recruti sovietici deveniti tovarasi de arme in adevaratul sens al cuvantului. Un film despre experienta lor in privinta unui razboi inutil, dar deosebit de sangeros... Nota 9/10 Cu nimic mai prejos decat un Saving Private Ryan sau Full Metal Jacket...
__________________ "II n'y a pas de plus profonde solitude que celle du samourai; si ce n'est celle du tigre dans la jungle, peut-etre..." | ||
|
| | #9072 (permalink) | ||
|
Crash 6/10 mi sa parut un film slab , iam dat o nota destul de buna din cauza ca mia placut jocul actorilor +cateva faze frumoase ..... dar filmu il consider slab .. nu trateaza nici un subiect, sunt cateva faze din vietzile unor oameni. Mediocru. Am vazut ca a fost notat destul de bine de altzi useri .... daca e cineva care vrea sa imi deseneze de ce e filmul asta bun .... sami trimita un pm .Ma mai uit odata la el ... poate am scapat ceva.
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #9073 (permalink) | ||
|
harry potter 8/10...prea putin suspans saw 2 7/10...prea tras de par...a fost mult mai reusit primul
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #9075 (permalink) | ||
| imdb: Laputa: Castle in the Sky - 8/10 : alt film excelent de Hayao Miyazaki
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #9076 (permalink) | ||
|
Harry Potter 8/10 (mic comentariu: cam dur pentru copii clar dar si cam prea copilaros pentru adulti asa ca ...) Una peste alta este un film foarte bun. GunDam pe prietena mea si pe mine tot trailarul de la Narnia ne-a impresionat cel mai tare. Se anunta un film superbun ![]() PS: Si ca de obicei am savurat reclama la Seat Leon (SUPERBA!)
__________________ Do androids dream of electric ships ? Gaming Machine, Dell Precision 610 Xeon SECC - 450MHz, 2x128 SDRAM ECC PC100, Matrox G100 4MB AGP1.0@3.3v + VooDoo 2 12MB, Maxtor 720GX, Intel PRO Management 10/100. | |||
|
| | #9080 (permalink) | ||
| Hotaru no haka . 9/10 aka Grave of the Fireflies sau Mormantul licuricilor Un film japonez de animatie de o tristete incomensurabila. Nu cred ca se poate face ceva mai trist. Povestea a doi copii orfani care se descurca singuri in timpul bombardamentelor din Japonia anului 1945. The Exorcism of Emily Rose . 7/10 Nu e cine stie ce, dar nici un film prost nu pot spune ca a fost. Oricum mi-a placut mai mult decat Constantine. Mult mai mult.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|