Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-12-2005, 06:59   #9221 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

spirited away 7/10 Desen animat fantastic.Frumos, dar lipseste touch-ul desenatorilor de la Disney

marqq is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2005, 14:45   #9222 (permalink)

Phasola's Avatar

Quote:
Originally Posted by marqq
spirited away 7/10 Desen animat fantastic.Frumos, dar lipseste touch-ul desenatorilor de la Disney
adica tu compari Brother Bear & such cu capodoperele lui Hayao Miyazaki ?

oricum Spirited Away - 10/10 : cel mai bun desen animat, dupa Grave of the Fireflies, dar ala e in alta categorie...

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2005, 14:51   #9223 (permalink)
Registered User

8.5 King Kong dar nu pentru ca grafica, ci realizarea per ansamblu, a fost frumoasa. Tema filmului e slaba da asta e partea a 2 a. Pacat ca si-a pierdut timpul Peter Jackson cu KK cand putea sa faca altceva (eventual The Hobbit ). Pe langa Spirited Away mai sunt si Princess Mononoke si My Neighbor Totoro la fel de bune. Castle in The Sky nu am apucat inca sa vad.

cROM is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2005, 15:06   #9224 (permalink)
V8 Kompressor

55 AMG's Avatar

Requiem for a Dream - 9/10

E a 2-a oara cand vad filmul asta ! Nici nu ma gandesc sa-l mai vad vreodata

+

55 AMG is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2005, 15:47   #9225 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Quote:
Originally Posted by 55 AMG
Requiem for a Dream - 9/10

E a 2-a oara cand vad filmul asta ! Nici nu ma gandesc sa-l mai vad vreodata

+
Requiem for a Dream - 10/10 - nu stiu ce sa zic de filmul asta... in primul rand nu mi-a placut, in sensul ca m-a dezgustat pana la limita, nici nu credeam ca e posibil ca un film sa-mi produca un asemenea dezgust... dar se pare ca filmul asta mi-a demonstrat ca se poate. Nici macar Audition, care e clar horror si unul dintre cele mai bune si care m-au marcat, nu a reusit sa faca ce a reusit filmul asta. La faza de la sfarsit (in care prezinta deznodamantul persoanjelor... cine stie cunoaste) m-a facut sa ies din camera ca nu mai puteam. Imi venea sa borasc... Ii dau un 10(zece) tocmai d-asta, ca mi-a produs emotii/sentimente puternice asa cum n-a mai reusit nici un film. Bravo regizorului, actorilor, editorilor de montaj, lui Clint Mansell pt muzica exceptionala... n-am mai vazut niciodata un film atat de puternic... nu mai am cuvinte.

AMG> eu nu l-as mai vedea inca o data

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2005, 19:49   #9226 (permalink)
Paranoia is natural

Revolver: nu shtiu cat sa-i dau. De la un punct incolo m-a pierdut. Cred ca e singurul film la care nu am inteles mai nimic. David Lynch e mic copil .

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2005, 20:55   #9227 (permalink)
Registered User

marcos_dumi's Avatar

The Bridge of San Luis Rey - 5/10 . destul de plictisitor.
Old school - 10/10 Masterpiece

marcos_dumi is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2005, 21:30   #9228 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

Saw 2 - 4/10. Incredibil cat este de prost filmul fata de primul. Tot scenariul e tras de par de la un cap la altul. Protagonistii din casa parca sunt cimpanezi retardati si lobotomizati cand vine vorba la rezolvatul problemelor. Conflictele dintre personaje sunt clichee oridnare. Actorii joaca prost, exagerat de isteric pe alocuri.

Silenti is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2005, 22:13   #9229 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Mystic River - 8/10 - e intradevar f bun filmul... insa a fost parca prea previzibil (de la un anumit moment dat)

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 00:06   #9230 (permalink)
Registered User

Adin's Avatar

Picnic - 6.5/10

Poezie in imagini. Interesant datorita stilului in care e filmat si a povestii neobisnuite: trei nebuni fug din ospiciu si colinda orasul mergand pe ziduri ca sa vada sfarsitul lumii. Filmul nu se oboseste sa explice cum de zidurile nu se termina sau de ce sfarsitul lumii n-ar putea fi vazut de la spital. Nici nu e important. Ceea ce conteaza e modul in care reuseste sa te faca sa privesti lumea cu alti ochi, ca intr-un vis bizar si usor isteric - asa cum ar putea sa o priveasca un nebun. Faptul ca e scurt il impiedica sa devina plicticos si unele scene sunt foarte frumoase din punct de vedere vizual. Daca ar fi avut ceva profunzime reala dincolo de senzatii, atunci ar fi fost un film cu adevarat bun.

Adin is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 02:26   #9231 (permalink)
Registered User

King Kong 10/10 - bun din toate punctele de vedere, nu-l ratati pe ecrane !

SolidSnake is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 03:53   #9232 (permalink)
Registered User

Adin's Avatar

Lilja 4-ever - 6/10

Rusia, o fata de 16 ani ramane singura dupa ce mama pleaca in America si matusa care trebuia sa aiba grija de ea are alte prioritati... Necazuri, viata de cartier, perspectiva prostitutiei... Daca ar fi sa notez emotional filmul i-as da 7 sau 8, pentru ca au fost momente care m-au impresionat. Analizat insa la rece e in esenta o poveste sociala, bine spusa, dar care rar straluceste. E prea simplu sa arati niste copii sau adolescenti simpatici care au probleme si sa ceri spectatorului sa le para rau pentru ei. Functioneaza de obicei, in masura in care te atasezi de personaje, dar nu e tocmai distractie si nici arta. Din fericire Lilja 4-ever evita partial cosmetizarile excesive din filmele americane si are impact prin realism - prezinta adevaruri dure pe care majoritatea le stim in principiu, dar nu le intelegem cu adevarat. In plus reuseste cu adevarat sa creeze atmosfera: muzica se potriveste foarte bine (Rammstein, Tatu printre altii), actorii sunt buni, imaginile cu blocurile gri rezoneaza pentru noi, care le cunoastem mai indeaprope, povestea e inteligent scrisa. In general te prinde.

Adin is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 09:18   #9233 (permalink)
Registered User

chan's Avatar

King Kong 9.2/10
Voi de la king kong ati ramas doar cu efectele speciale?...
Quote:
Dau si eu un 8,5 ptr. King Kong. Grafica frumoasa.
[qoute] tema filmului e slaba da asta e partea a 2 a [/quote] cROM cam nu ai inteles nimic din film.[/qoute]

Filmul este dur si prezinta extrem de realist conditia umana.

Gaming Machine, Dell Precision 610
Xeon SECC - 450MHz, 2x128 SDRAM ECC PC100, Matrox G100 4MB AGP1.0@3.3v + VooDoo 2 12MB, Maxtor 720GX, Intel PRO Management 10/100.

chan is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 09:42   #9234 (permalink)

Aeon Flux - 5/10 - wtf ? efecte speciale jaf, batai asa si asa, noroc ca mi-a placut povestea si charlize evident

Lord is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 12:43   #9235 (permalink)

Phasola's Avatar

imdb: Old School - 4/10 : nici macar un zambet nu mi-a smuls

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 13:28   #9236 (permalink)
Banned

klipsch ultra's Avatar

The Manchurian Candidate - 10/10 - Daca l-a mai vazut cineva, il rog sa isi spuna parerea, un film unic...

Revolver - Nu am cum sa-i dau nota, nu am inteles nimic , pe bune...

klipsch ultra is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 13:58   #9237 (permalink)
ams
Registered User

The manchurian candidate este un film deosebit....
mai intreb insa regizorul de la king kong cu ce companie de efecte speciale colaboreaza. Si aici, la fel ca in LOTR se observa cum se deruleaza decorul in fundal, penibil de tot...

ams is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 15:48   #9238 (permalink)
Paranoia is natural

rofl, deci NU sunt singurul care nu a inteles ce e cu Revolver

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 15:57   #9239 (permalink)
Registered User

dumi's Avatar

revolver hmm greu de dat o nota uite eu ii dau 8.8 numai pentru ca ma pus sa gandesc si desi nu am inteles chiar TOT cred ca am inteles ideea principala... (ma asteptam totusi la un cu totul alt film )
36 les quai des orfevres - 9/10 film frantuzesc extraordinar de bun dupa parerea mea cu de toate.. actiune,dragoste,razbunare ; Daniel Auteuil magistral iar Gerard Depardieu ii da replica
Into the blue - iar un film care mia placut destul de mult ii dau un 8 actiune stil american entertaining pentru mine (poate si pentru ca pur si simplu iubesc cam toate filmele ce au actiune prin caraibe, bahamas in cazul de fata)
The Chronicles of Narnia - un fel de LOTR pt copii de 5-6 ani oricum dragur sa zicem si un 8 pt el ... fiind obiectiv caci sunt sigur ca la foarte multi de aici nu o sa ii coafeze treaba cand niste copii se bat cu minotauri si ii mai si dovedesc

dumi is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2005, 18:42   #9240 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

Requiem for a Dream Director's Cut - 9/10 - Revazut filmul, dar de data asta in varianta Director's Cut. Cateva scene un pic mai condimentate care n-au fost in varianta normala. Nu stiu de ce dar in ultima perioada am o problema cu filmele moralizatoare si cu cele despre anumite situatii mizere. De aia a zburat un punct. In rest no comment.
Quote:
Originally Posted by dumi
revolver hmm greu de dat o nota uite eu ii dau 8.8 numai pentru ca ma pus sa gandesc si desi nu am inteles chiar TOT cred ca am inteles ideea principala... (ma asteptam totusi la un cu totul alt film )
Lumineaza-ne si pe noi cu ideea principala daca tot ai inteles-o.
(E mereu amuzant sa vezi cum lumea descopera, sau pretinde ca a descoperit, sensuri intr-o chestie fara sens. Nu stiu de ce dar nu se rasufla nicioadata gluma asta.)

Silenti is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules