Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-02-2003, 14:25   #921 (permalink)
Insane Member

Bloom's Avatar

Exista DVD la The Stand pe Amazon... Si o varianta DivX pe 4 CD-uri ... Sper sa il iau si eu dupa vacanta. Tin minte ca a fost la ProTv prin 95, iar cartea ruled...

Bloom is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2003, 21:18   #922 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

Quote:
Originally posted by Jinxie
"Bowling for Columbine" - 7/10
Foarte frumos, dar prea documentar pentru un film. Si invers.
Mie mi s-a parut excelent, [9/10]. Ce anume te-a deranjat nu pricep, Hollywoodizarea elementelor de documentar ? Dar asta il face mai savuros..

Orice tenta s-ar da faptelor prezentate, ele sunt cat se poate de adevarate. In plus, perspectivele sunt prezentate superb, de la Marilyn Manson la Charlton Heston.

Eu, unul, nu am ce reprosa acestui film. Va sugerez sa-l vedeti, iar daca v-am trimis la o porcarie, injurati-ma.

P.S. Ass, sunt curios ce nota ii dai.

Quote:
Originally posted by Johnny
One hour Photo - 7.5/10 - Nu stiu exact ce nu mi-a placut exact la filmul asta... la fel cum nu stiu nici ce mi-a placut sa-i dau totusi o nota de genu asta. Pur si simplu Robin W. este acelasi bestial pe care il stie oricine (si din filme de kakao si din bestialitati). Lipseste ceva la scenariu thou... ceva la imagine... iar faza de la final... nu zic nimic sa nu spoilez dar mi-a taiat maioneza faza.
Imi place mult cum a fost construita tensiunea, total atipic filmelor de tip stalker. Robin joaca excelent iar regia ma multumeste pe deplin. [7/10] (la mine e o nota imensa)

Am inteles ca exista doua variante, si ca acea director's cut este mult mai buna, stie cineva ceva ?

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2003, 21:36   #923 (permalink)
Registered User

Masi27185's Avatar

SPOILERE MINORE !

Ah, apropo, am uitat :

Chicago - [9/10]

Excelent realizat, unul din cele trei magnifice musicaluri vazute de mine (cf. Dancer in the Dark, Moulin Rouge!).

Imaginea si editarea sunt bine realizate (parerea unui diletant), iar scenariul este reusit (quite a bunch of lovely one-liners). Favourite quote (POSIBIL SPOILER) : If Jesus had $5000 and came to me today, things would have turned out different.

Heck, pana si cantecele sunt foarte bune (mai putin - SPOILER! scena cu tap dancing, zic eu).

Merita cu siguranta nominalizarea; mai am de vazut 3 filme (n-am avut timp momentan de ele) si apoi imi dau verdictul.

P.S. Am vazut de asemenea About Schmidt, insa o sa-l revad, deoarece nu l-am vazut in conditii proprii vizionarii si mi s-a parut rather boring (insa Nicholson este magnific in rol).

Masi27185 is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2003, 22:47   #924 (permalink)
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

Leon The Professional 8/10
Hmmm , a parut promitator la inceput , pe parcurs a devenit chiar simpatic , dar , nu stiu .... a fost frumusel , oricum merita minim 8/10 din partea mea

Xiboy is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2003, 02:02   #925 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

HBO-ul a oferit inca un film slab cu ocazia premierei de duminica. De aceasta data a fost Bounce , in rolurile principale avandu-i pe Ben Affleck si Gwyneth Paltrow. Un film tipic comercial american. Desfasurare si final previzibile.
Pe imdb are 6.1 stele. De la mine primeste nota 5 .

Duminica asta...vom avea Cast Away , un film caruia i-am dat nota 8, vazandu-l la cinema.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2003, 10:54   #926 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

The Stand exista Divx 4xCD. Fiecare CD corespunde unei parti, pentru ca, de fapt, e mini-serial. Daca va intereseaza, mail me si ne intelegem.

jmf is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2003, 11:20   #927 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Hellraiser - 0/10 - No Comment

Possession - 6/10 - Un film destul de siropos si lungit pe alocuri. Romance crap. Ai nevoie de subtitles (ENG) ca sa intelegi perfect anumite chestii (cu exceptia cazului in care esti expert in engleza "veche" and shit). Filmul e frumos lucrat, nu prea i se pot reprosa multe (grave).

Masi, la About Schmidt m-am uitat vreo 15 minute asa... de curiozitate. Am auzit ca e dragut si am preferat sa nu ma arunc in el fara subtitrari... just in case. Daca dispui de asa ceva (preferabil in ENG) let me have them. 10q

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2003, 12:02   #928 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

dubla identitate (nu mai stiu titlul in eng...a fost aseara la Antena 1) - 3/10 - super slab filmul iar Alec Baldwin e gras ca un porc...cred ca are peste 100 kg lejer ... ...

SPOILER ALERT

nespecific filmelor holywoodiene, actorul principal moare ... insa asta se datoreaza faptului ca inainte de a fi devenit bun () el era un criminal in masa

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2003, 13:54   #929 (permalink)
DXN
Banned

SIMONE

un film cu Al Pacino (e numele lui real sau pseudonim?)
Winona Ryder, care are exact locul pe care il merita in film! cleptomanca!
si bineinteles: simone!!!!
(??? cred ca aici joaca cel putin 2 tipe in rolul ei)
un film despre ce poate face un software maniac.
un film care le arata actorilor ce loc ar trebui sa ocupe.
un film care le-ar placea mult regizorilor, producatorilor.
si celor legati de computere. zic legati si la propriu, e despre maniacii care se pierd in lumea virtuala.
plin de tertipurile lui Pacino de a manipula lumea.
o sa va distrati, in fond pare o comedie.
inca nu am vazut finalul, dar postez deja.

stiti ca eu va recomand doar filme bune.

pt cei care vor sa ramana in lumea virtuala va recomand navigarea pe siteul filmului, http://www.s1m0ne.com/ o sa va uimeasca la ce ramasi in VR o sa fiti. maniacii au facut si siteul la filmele din film! la regizor, simonei, therealsimone.com, e o fantezie continua. de vazut dupa vizionarea filmului, altfel nu are farmec deloc!

Last edited by DXN; 18-02-2003 at 14:32..

DXN is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2003, 13:56   #930 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

Quote:
Originally posted by luNETistu'
Si care e treaba cu rusii care isi impuscau oamenii daca indraznea vreunul sa incerce sa se intoarce. Asta e propaganda americana anti-comunista atat de cunoscuta.

7/10
S-o crezi tu ... realitatea era chiar mai crancena.

Swordfish - 7/10 (i-am scazut un punct pentru minispoiler faza cu hackeru' lu peshte care sparge baza de date a ministerului apararii in 60 de secunde avand un pistol la tampla shi o boarfa la shlitz )

Last edited by Hideyoshi; 18-02-2003 at 14:07..

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2003, 10:28   #931 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Space Cowboys 7/10

De asemenea un film tipic american...in care itzi dai seama de la inceput ce se intampla. Seamana cu alte cateva ce au ca subiect cosmosul si o nava cu oameni care pleaca in spatiu. Dar asta parca mi-a placut mai mult...datorita veteranilor actori ce au jucat in el : Clint Eastwood , Tommy Lee Jones , Donald Sutherland...etc.
(si la Armageddon tot 7/10 i-am dat cand l-am vazut)

Old 19-02-2003, 22:55   #932 (permalink)
the Friendly Ghost

CASP3®'s Avatar

the godfather 1 - 10/10 - un film excelent .... partile 2 si 3 nu mi-au placut deloc, asta e cel mai misto...

CASP3® is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2003, 00:22   #933 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

007 - from russia with love
007 - never say never again
james bond-urile cu sean connery sunt cele mai tari. lipsa de efecte cu care este plin "die another day" este suplinita de o intriga bine pusa la punct, de actori profesionisti si de femei frumoase

casablanca
need i say more?

gangs of new york
zosovali: kkt de film gangs of new york
aliosha1979: da?
zosovali: am adormit de 2 ori
aliosha1979:
zosovali: realizare de exceptie (oscar pt regie si rol secund) dar intriga de kkt
aliosha1979: toti zic ca rolu secund e jucat tare
zosovali: absolut. day lewis face un rol mare

high fidelity
un clasic. coloana sonora de exceptie, trairile personajlui principal sunt noi in cinema

L.A. confidential
russel crowe la inceput de drum. kevin spacey, la fel ca intotdeauna, simplu, discret, nemaipomenit

once upon a time in america
scorsese, de niro, woods, genial.

10x to someone

zoso is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2003, 01:29   #934 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

All about the Benjamins - 6/10 Actiune/comedie digerabila, unele dialoguri sunt chiar spumoase. Un Ice Cube aproape de nerecunoscut.

S1m0ne - 9/10 Daca unele dialoguri nu ar fi fost in plus (ex:. replica ziaristului ala cu privire la Maica Tereza), daca nu s-ar fi observat ca S1m0ne este ba digitala, ba reala, daca finalu' ar fi fost mai putin previzibil ar fi luat un 10. Chiar si asa, ideea este interesanta, scenariu' sclipeste mai ales prin monologurile lui Al Pacino, iar filmu' pe ansamblu este cateodata genial, da numeroase motive de reflectie asupra unor lucruri.

Bits©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 20-02-2003, 01:48   #935 (permalink)
DXN
Banned

Ass... ai vazut ca am postat despre simone inaintea ta? am fost primul! yeah
bine ca ti-a placut.

DXN is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2003, 14:14   #936 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

S1m0ne 7/10.
Bowling for Columbine 9/10.
The Pianist 9/10.
Igby Goes Down 7/10.

jmf is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2003, 14:22   #937 (permalink)
MMC
Registered User

Scorpion King - 3/10 Unde esti tu Conan .... ?
Blade 2 - 5/10
Men in Black 2 - 6/10

Am avut o zi mizerabila...........

MMC is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2003, 14:45   #938 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

The Hours - 6/10 Recunosc, filmu' asta cu o muzica atat de trista m-a lasat in ceata privind profunzimea psihologica a scenariului Era cat pe aci sa nu o recunosc pe Nicole Kidman, i-au schimbat nasu' Julianne Moore confirma inca o data (dupa Shipping News si Magnolia) ca este o mare actrita Sper sa ia Oscaru' ori pt. rolu' de aici, ori pt. cel din Far from Heaven (o sa ma uit la el zilele astea)

Love her©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2003, 02:01   #939 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Viata lui Harry 9/10
Unul dintre cele mai bune filme ale lui Woody Allen si clar un film de maturitate regizorala. Filmul este inca o paralela trasa in tus gros si cu -caracteristicile pt Woody Allen- note cinice si sarcastice, la propria viata. Ca TOATE filmele lui si asta e despre el, ce difera este modul cum monteaza scenele si unghiul din care abordeaza problema. Umor negru mult, cateva scene prea lungi si uneori plictisitoare (motivul pt care are 9 nu 10) Finalul mi s-a parut moralizator, desi nu stiu exact daca a vrut sa fie ironic sau chiar vorbea serios Il recomand calduros fanilor Woody Allen si mai spun ca este contraindicat celor care nu au rabdare sa vada "2 ore despre nimic".
Din distributie: Woody Allen, Elizabeth Shue, Billy Christal, Robin Williams, Demi Moore.

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2003, 02:35   #940 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Girlfight 8/10

Un film ce subliniaza frumusetzea pugilismului.Un sport superb in care gandirea trebuie sa domine , nicidecum fortza fizica. Un film despre o tanara fata care se apuca de acest sport nobil. In rolul principal frumoasa Michelle Rodriguez.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	girlfight.jpg
Views:	38
Size:	22.4 KB
ID:	4930  

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules