Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-02-2003, 09:56   #941 (permalink)
Professional drinker

March Hare's Avatar

The way of the gun - 2/10
Un film execrabil, lalait, un film care putea fi concentrat in 15 minute, dar a durat doua ore. Fugiti de el cit puteti, cu toate ca are vreo 2-3 actori mai cunoscuti.

Yuck™

March Hare is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2003, 20:58   #942 (permalink)
Wanderer

THUNDER's Avatar

The way of the gun - 8/10

Scris si regizat de scenaristul excelentului The Usual Suspects, filmul mi-a lasat impresia unui western modern fara un subiect iesit din comun dar cu personaje foarte bine conturate ce depasesc cu mult clasica delimitare bun/rau a filmelor de gen, presarat cu dialoguri inteligente, subtile si nu in ultimul rand scene de actiune original regizate. Evident, ca si in cazul filmelor bazate in principal pe stil (vezi Tarantino, Guy Ritchie), unora s-ar putea sa li se para "plat" sau "lalait".

rataliator

THUNDER is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2003, 01:51   #943 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

Taxi 3 dap...a aparut, identic cu taxi 1 si 2 la actori...alta poveste de data asta, alte jmecherii la masina. Per total o comedie misto...mie mi-a placut. Desi as fi vrut mai multe scene cu urmariri

Baracuda is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2003, 09:53   #944 (permalink)
MMC
Registered User

My Big Fat Greek Wedding - 7/10

MMC is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2003, 11:35   #945 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

City by the Sea - 4/10 - Film submediocru de keke. De Niro e degeaba.

Solaris - 7.5/10 - Nu e rau deloc. Nu prea te gindila la sentiment... mesajul parca nu se transmite cine stie ce si nu e imersiv, dar e un film "psihologic" cu suport SF dragut si bine facut.

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2003, 01:02   #946 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

GoldenEye - 5/10
Tomorrow Never Dies - 5/10
The World Is Not Enough - 5/10
Ca si Die Another Day, cel mai misto la toate 3 e inceputu'. Genericu' e chiar artistic, melodia te unge la inima, iar primele scene de actiune te fac sa speri la ceva de buna calitate. Apoi, din pacate, totu' se strica. Scenariu' ieftin, gadget-uri pe care nu le inghite nici un copil mic, personaje slab conturate si niciodata gri, ci doar alb si negru.
Dintre cele 4, Tomorrow Never Dies e singuru' care nu respecta retata bad girl James Bond + good girl James Bond. Raman la parerea ca Halle Berry e cea mai urata dintre toate, opusu' ei fiind Denise Richard si Izabella Scorupco.
Cineva spunea mai sus ca filmele vechi James Bond sunt mult mai bune ca astea noi. Da, si mie mi se pareau cele mai misto filme cand eram mic. Am vazut acu' vreo 2-3 ani niste filme cu Sean Connery si cu Roger Moore, atat de imbecile si copilaresti dpdv al scenariului incat...

What's the Worst That Could Happen? - 6/10 O comedie savuroasa in anumite momente, ocoleste elegant cateva din cliseele genului.

SheDevil©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2003, 13:08   #947 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Cube 2 - 2/10 Macar primul avea un feeling aparte. Asta e doar execrabil.

About Schmidt - 9/10 Filmul trebuie vazut cu un monolog al lui JN si asa trebuie interpretata nota. Altfel... firul epic e destul de boring. Iar filmul ca intreg... "nu spune nimic".

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2003, 14:19   #948 (permalink)
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

Evolver looool ii dau 1/-10

O singura data in viata am mai vazut asa ceva , si drept sa spun chiar am fost obligat sa-l vad , era noapte , maicamea jos , telecimanda departe , si nu mi-era somn.

Cast Away 7/10 hmmm , ma asteptam la un pic mai mult

SPOILER ALERT

Dar scena de la sfarsit mi-a placut destul de mult , in schimb am murit de ras la faza cu Wilsooooooooooon!!!!

SPOILER ALERT OVER

Saving private Ryan 8.5/10 , inca nu l-am terminat , asa ca nota va mai creste.

Xiboy is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2003, 05:42   #949 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

just visiting - jean reno joaca bine, restu e praf 4/10
sorority boys -
the new guy -
comedii usoare, numa bune sa treaba timpul. 5/10

zoso is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2003, 15:44   #950 (permalink)
Professional drinker

March Hare's Avatar

Quote:
Originally posted by THUNDER
The way of the gun - 8/10

Scris si regizat de scenaristul excelentului The Usual Suspects, filmul mi-a lasat impresia unui western modern fara un subiect iesit din comun dar cu personaje foarte bine conturate ce depasesc cu mult clasica delimitare bun/rau a filmelor de gen, presarat cu dialoguri inteligente, subtile si nu in ultimul rand scene de actiune original regizate. Evident, ca si in cazul filmelor bazate in principal pe stil (vezi Tarantino, Guy Ritchie), unora s-ar putea sa li se para "plat" sau "lalait".
1. Nici nu suporta comparatia cu Tarantino sau Guy Ritchie. Probabil ca te-ai uitat la alt film.
2. Atacurile la persoana mea, chiar si subtile, nu sunt agreate.

In rest... daca tu ai vazut ceva dialoguri inteligente si subtile, felicitari. Subiectivismul este un drept al tau. Ca si al meu, de altfel.

Acritura™

Old 27-02-2003, 15:43   #951 (permalink)
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

Dupa o analiza mai detaliata a filmului Saving private Ryan am vazut mai multe lucruri pe care nu le vazusem , oricum am hotarat sa-i dau un 10/10 cu felicitari

Xiboy is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2003, 15:55   #952 (permalink)
MMC
Registered User

The Ring - 7/10

Cred ca in mod normal trebuia sa pun 9/10 dar am vazut filmul cu o alta pereche unde veriga proasta (pardon slaba) a hahait tot filmul s-a puricat , invartit a comentat de m-au apucat tot dracii si n-am fost in stare sa ma conectez la tensiunea filmului .
O sa mai vad acest film inca odata.Neaparat.

MMC is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2003, 22:57   #953 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

The Ring 8/10 merge per total ce sa zic .. dar parca mai bun a fost Blair Witch Project 1

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2003, 23:08   #954 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Lord of the rings 1 ... 8.5/10

Sambata/Duminica vad si Lord of the rings 2 ... si ma apuc sa citesc pdf-urile ...

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 28-02-2003, 00:00   #955 (permalink)
Registered User

JockerJunkToys's Avatar

Scent of a Woman & Pi

JockerJunkToys is offline    Reply With Quote
Old 28-02-2003, 00:30   #956 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Am re-vazut si eu Cast Away (7/10) . Am revazut chiar si The Talented Mr.Ripley (7/10) si bineinteles Lord of the rings : The Fellowship of the ring (10/10) .
Am vazut chiar si Saving Private Ryan (9/10) , dar parca mai mult mi-a placut The Thin Red Line (9/10).

Oricum..ultimul film vazut a fost o comedie romantica pe HBO. S-a numit Just Write (5/10).
Este cu un sofer de autobuz care devine scenarist la Holywood. Rolul principal e jucat de un necunoscut. M-am gandit eu si rolul i s-ar fi potrivit de minune lui Adam Sandler....prostutz-comic. Cu un actor ca Sandler..ar fi crescut cu mult cota filmului.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 28-02-2003, 00:50   #957 (permalink)

Vad ca ati tot pomenit de Saving Private Ryan ...Unul din filmele mele favorite.10+

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 28-02-2003, 09:45   #958 (permalink)
Professional drinker

March Hare's Avatar

Changing Lanes - 6,5-7/10
Film bunishor, dar cu analize psihologice banale de acum. Jocul actorilor, in schimb (Ben Affleck si, in special, Samuel L. Jackson, unul dintre preferatii mei), a scos putin toata treaba din mizerie. Pacat de platitudinea finalului si de toate treburile moralizatoare tipic americane.

Old 28-02-2003, 12:03   #959 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

The Boondock Saints - 8/10
Ghost Dog - 9/10 (vi-l recomand cu caldura, deshi, fiind cam vechi, sunt sigur ca unii dintre voi l-au vazut deja)

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 28-02-2003, 15:10   #960 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Nu s-a comparat ryan cu bijuteria thin red line

12 monkeys - Excelent, foarte misto atat filmul cat si punerea in practica a uneia dintre cele mai importante teorii despre calatoritul in timp.
Intrebare :
-Tipa spunea ca simte ca-l cunoaste pe Bruce de undeva ? De unde ? Se crease un fel de legatura intre ei tot invartindu-se in cercul ala vicios ? Ceea ce ar fi imposibil , deoarece, de fiecare data lucrurile ar fi trebuit sa fie exact la fel, fara vreo diferenta de orice fel.
Aniway, 9/10

42 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules