![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #941 (permalink) | ||
| The way of the gun - 2/10 Un film execrabil, lalait, un film care putea fi concentrat in 15 minute, dar a durat doua ore. Fugiti de el cit puteti, cu toate ca are vreo 2-3 actori mai cunoscuti. Yuck™
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #942 (permalink) | ||
| The way of the gun - 8/10 Scris si regizat de scenaristul excelentului The Usual Suspects, filmul mi-a lasat impresia unui western modern fara un subiect iesit din comun dar cu personaje foarte bine conturate ce depasesc cu mult clasica delimitare bun/rau a filmelor de gen, presarat cu dialoguri inteligente, subtile si nu in ultimul rand scene de actiune original regizate. Evident, ca si in cazul filmelor bazate in principal pe stil (vezi Tarantino, Guy Ritchie), unora s-ar putea sa li se para "plat" sau "lalait". rataliator | |||
|
| | #946 (permalink) | ||
| GoldenEye - 5/10 Tomorrow Never Dies - 5/10 The World Is Not Enough - 5/10 Ca si Die Another Day, cel mai misto la toate 3 e inceputu'. Genericu' e chiar artistic, melodia te unge la inima, iar primele scene de actiune te fac sa speri la ceva de buna calitate. Apoi, din pacate, totu' se strica. Scenariu' ieftin, gadget-uri pe care nu le inghite nici un copil mic, personaje slab conturate si niciodata gri, ci doar alb si negru. Dintre cele 4, Tomorrow Never Dies e singuru' care nu respecta retata bad girl James Bond + good girl James Bond. Raman la parerea ca Halle Berry e cea mai urata dintre toate, opusu' ei fiind Denise Richard si Izabella Scorupco. Cineva spunea mai sus ca filmele vechi James Bond sunt mult mai bune ca astea noi. Da, si mie mi se pareau cele mai misto filme cand eram mic. Am vazut acu' vreo 2-3 ani niste filme cu Sean Connery si cu Roger Moore, atat de imbecile si copilaresti dpdv al scenariului incat... What's the Worst That Could Happen? - 6/10 O comedie savuroasa in anumite momente, ocoleste elegant cateva din cliseele genului. SheDevil©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #948 (permalink) | ||
| Evolver looool ii dau 1/-10 O singura data in viata am mai vazut asa ceva , si drept sa spun chiar am fost obligat sa-l vad , era noapte , maicamea jos , telecimanda departe , si nu mi-era somn. Cast Away 7/10 hmmm , ma asteptam la un pic mai mult SPOILER ALERT Dar scena de la sfarsit mi-a placut destul de mult , in schimb am murit de ras la faza cu Wilsooooooooooon!!!! SPOILER ALERT OVER Saving private Ryan 8.5/10 , inca nu l-am terminat , asa ca nota va mai creste.
__________________ Life is hard, don't make it even harder, so kill yourself... | |||
|
| | #950 (permalink) | ||
| Quote:
2. Atacurile la persoana mea, chiar si subtile, nu sunt agreate. In rest... daca tu ai vazut ceva dialoguri inteligente si subtile, felicitari. Subiectivismul este un drept al tau. Ca si al meu, de altfel. Acritura™
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #952 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: CTA |
The Ring - 7/10 Cred ca in mod normal trebuia sa pun 9/10 dar am vazut filmul cu o alta pereche unde veriga proasta (pardon slaba) a hahait tot filmul s-a puricat , invartit a comentat de m-au apucat tot dracii si n-am fost in stare sa ma conectez la tensiunea filmului . O sa mai vad acest film inca odata.Neaparat. | ||
|
| | #956 (permalink) | ||
|
Am re-vazut si eu Cast Away (7/10) . Am revazut chiar si The Talented Mr.Ripley (7/10) si bineinteles Lord of the rings : The Fellowship of the ring (10/10) . Am vazut chiar si Saving Private Ryan (9/10) , dar parca mai mult mi-a placut The Thin Red Line (9/10). Oricum..ultimul film vazut a fost o comedie romantica pe HBO. S-a numit Just Write (5/10). Este cu un sofer de autobuz care devine scenarist la Holywood. Rolul principal e jucat de un necunoscut. M-am gandit eu si rolul i s-ar fi potrivit de minune lui Adam Sandler....prostutz-comic. Cu un actor ca Sandler..ar fi crescut cu mult cota filmului.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #958 (permalink) | ||
| Changing Lanes - 6,5-7/10 Film bunishor, dar cu analize psihologice banale de acum. Jocul actorilor, in schimb (Ben Affleck si, in special, Samuel L. Jackson, unul dintre preferatii mei), a scos putin toata treaba din mizerie. Pacat de platitudinea finalului si de toate treburile moralizatoare tipic americane.
|
| | #959 (permalink) | ||
| The Boondock Saints - 8/10 Ghost Dog - 9/10 (vi-l recomand cu caldura, deshi, fiind cam vechi, sunt sigur ca unii dintre voi l-au vazut deja)
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #960 (permalink) | ||
|
Nu s-a comparat ryan cu bijuteria thin red line 12 monkeys - Excelent, foarte misto atat filmul cat si punerea in practica a uneia dintre cele mai importante teorii despre calatoritul in timp. Intrebare : -Tipa spunea ca simte ca-l cunoaste pe Bruce de undeva ? De unde ? Se crease un fel de legatura intre ei tot invartindu-se in cercul ala vicios ? Ceea ce ar fi imposibil , deoarece, de fiecare data lucrurile ar fi trebuit sa fie exact la fel, fara vreo diferenta de orice fel. Aniway, 9/10
__________________ >>>>>>>>> FOTO <<<<<<<<< | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|