![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #9602 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 Location: Bucuresti |
A shot in the dark 8/10 - Mi-a placut mai putin decat "The Return of the Pink Panther" dar oricum e misto si asta http://www.imdb.com/title/tt0058586/ The Return of the Pink Panther 8.5/10 - Very,very funny dar trebuie sa vedeti macar A shot in the dark inainte ca sa aveti idee despre inspectorul Clouseau http://www.imdb.com/title/tt0072081/ The Pink Panther Strikes Again 7.5/10 - Asta mi s-a parut ca se departeaza cel mai mult de la tiparul stabilit de predecesori in sensul ca se introduc anumite elemente sf destul de aiurea dar e funny si el daca va place asa ceva http://www.imdb.com/title/tt0075066/ Syriana 6.5/10 - credeam ca e film cu spioni and stuff dar e despre afacerile cu petrol in Orientul Mijlociu,terorism s.a.m.d prezentatate in paralel,destul de realist si sincer http://www.imdb.com/title/tt0365737/ Revolver (6/10)Singura explicatie coerenta la film cred ca e asta: http://www.imdb.com/title/tt0365686/board/nest/31236955 E cred ca prima incercare a lui Ritchie de a iesi din tiparul de gangsta movies si de a face ceva thought-provoking si self-serious care sa zica "uite pot sa fac si altfel de filme".Parerea mea e ca esueaza lamentabil,actorii joaca prost(mai ales Andre 3000 de la Outkast),script-u a fost facut pe LSD probabil(se pare ca e foarte multa filozofie Kaballa si new-age nu-i de mirare Ritchie fiind casatorit cu Madonna,scenariul n-are absolut nici un sens decat daca il privesti ca un meci de sah intre Jake Green si Liotta,se tot repeta obsesiv quote-uri in film etc),singurul lucru care iese in evidenta imho este coloana sonora.Worth a watch dar cred ca Ritchie era mai bine daca ramanea la filme gen Snatch.
__________________ The future holds many possibilities. Last edited by STudio54; 13-01-2006 at 03:19.. | ||
|
| | #9603 (permalink) | ||
| The Notebook 8/10 .Poveste de dragoste,foarte previzibila, chiar utopica, dar foarte tandra si ... induiosatoare.Cuvantul care se potriveste cel mai bine acestui film este "frumos" Off topic : De ce nu pot admite unii ca nu au inteles un film?In momentul in care sunt depasiti de catre ceva, nu pot admite ca cineva inteligent ca ei insisi s-ar putea lovi de cineva mai inteligent, care sa ii puna pe ganduri, si in loc sa incerce sa urmareasca din nou respectivul film cu atentie sporita, arunca in stanga si-n dreapta tot felul de comentarii pline de ad hominem
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #9604 (permalink) | ||
|
Solaris 7/10 Normal filmul merita mai mult, actorii joaca foarte bine, dar problema e ca au incercat sa ecranizeze un roman care nu prea poate fi ecranizat (cei care l-au citit inteleg de ce )
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #9607 (permalink) | ||
| Charlie And The Chocolate Factory - 5/10 - ce naiba a fost filmul asta stupid?! totul e extrem de enervant, de la charlie si familia lui la copilasii aia cretini care gasesc tichetele si culminand cu piticii idioti din fabrica. how ANNOYING!!!! n-am rezistat sa-l vad pana la capat (doar 2/3). PS. nu se poate k filmul sa nu te faca sa te gandesti la michael jackson & wonderland
__________________ " It's Better To Burn Out Than To Fade Away" Last edited by daJudge; 13-01-2006 at 21:14.. | |||
|
| | #9609 (permalink) | ||
| Guest | Prison Break 9/10 - Am vazut prima serie ( 13 ep ) in 2 sesiuni, foarte foarte frumos serialul. Astept cu interes si partea a 2-a pt ca eu credeam ca se termina. Cred ca cel mai frumos film care l-am vazut unde actiunea se petrece in inchisoare.Mai rar sa ai un frate care sa simta macar ca merita sa faca ceea ce face personajul principal pt al lui frate.
| ||
|
| | #9611 (permalink) | ||
|
in sfarsit ...m-am hotarat sa postez si eu aici ./...desi mi-e o lene ...dar gata cu offtopicul ... ![]() 1.king kong : ii dau nota 7....pt efortul realizatorilor ...si pt efectele speciale ...filmul a reusit chiar sa ma si enerveze...ma mir ca n-a pupat pe bot maimuta .....un prieten imi zicea sa-l vad ca o sa plang la filmul asta ....omg ....abea astept sa-l vad sa-i dau o palma dupa ceafa ...pana la urma e vb de gusturi ...n-am fost niciodata fan king kong !!!!.....next...2.syriana : ii dau 6 de nervi ca m-a dezamagit ....ma asteptam la ceva in genul lui Spy game ...cu o intriga mai desteapta si mult mai bine pusa in scena ....pacat ca au irosit talentul lui George Clooney ....se putea mult mai bine ![]() 3. The Constant Gardener : un mare 7 si pt filmul asta ...pt ca are actiune pe mai multe continente ....o intriga mai originala ....si cam atat ...in rest nu mi-a trezit nici un sentiment ..poate doar de mila pt africanii aia amarati ...care-si merita soarta pt ca se omoara intre ei ca tampitii de zeci de ani !!!! 4. Nip Tuck ( Prietenie pe muchie de cutit) : nota 9 am vazut seria 1 ...6-7 episoade din seria 3....si vreo 5-6 din seria 2 ....super destept filmul ....si pacat ca nu e mai vizionat ...pt ca e genul de film care chiar merita ....e recomandat sa nu fii virgin ca sa gusti cu adevarat filmul !!!!:P http://www.tv.com/nip-tuck/show/1709...full_summary=1 Bafta si la filme cat mai bune | |||
|
| | #9612 (permalink) | ||
|
Just Friends 7/10 ..o mica comedie combinata cu o poveste romantica , a unui adolescent care dupa muult timp isi reia planurile de a cucerii fosta amica din liceu ( subiect fumat in alte 10000 de filme...beah ) Harry Potter si bashkalia de fok albastru cu neoane. 5/10 pentru anumite faze care au facut legatura cu restul seriei , in rest nimica interesant , am adormit odata la jumatatea filmului si apoi m-am chinuit a 2-a zi sa vad finalul..ala ce a fo mai interesant acolo ( alti care o dau pe Starwars ...numai ca aici nu folosesc sabii colorate ci traznete colorate )
| |||
|
| | #9615 (permalink) | ||
| Immortel Ad Vitam 7/10 Filmul este un efect special din prima secunda pana in ultima...Un amestec de mitologie cu un high-tech futuristic si o poveste ciudata, din care a rezultat ceva ce nu pare a film, care poate fi cam plictisitor uneori, dar pentru originalitate merita vazut.Consider ca challange-ul a lost castigat de Enki Bilal si Charles Gassot
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #9616 (permalink) | ||
|
King Kong - 6.5/10 - exceptand povestea (probabil intentionat atat de siropoasa), filmul e de calitate, efecte speciale de nota 11.
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #9618 (permalink) | ||
|
The Bussines - 8/10 mia placut super mult film englezesc cu traficanti englezi care isi fac treaba in Costa del Sol / Spania in anii 80 . Mi-a placut mult , iar in acest film ve-ti vedea si o parte din cast-ul din Football Factory , Danny Dyer si Tamer Hassan care si joaca rolurile principale. Ce mi-a placut de asemenea in mod special este felul in care cei care au facut filmul arata "glamor-ul" erei disco de atunci ( cocaina in special )
| |||
|
| | #9620 (permalink) | ||
| The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe - 6.5/10 nu m-a plictisit King Kong - 8/10 desi a fost putin cam lung mi-a placut. Jack Black este un actor naspa care mie nu imi place deloc si pe care l-as bate numai in gura
__________________ You heard it too, didn't you? The voice of the wind. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|