Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-01-2006, 01:37   #9601 (permalink)
LUFC

JohnnyTorrio's Avatar

The Long Weekend - 4/10 - o "comedie" scarboasa si insipida
Fightpland - 6/10 - toata ideea filmului e ridicola si fantezista.
Usual Suspects - 9/10 - great
Eternal Sunshine of the Spotless Mind - 9/10 idem

JohnnyTorrio is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2006, 02:46   #9602 (permalink)
Registered User

A shot in the dark 8/10 - Mi-a placut mai putin decat "The Return of the Pink Panther" dar oricum e misto si asta
http://www.imdb.com/title/tt0058586/

The Return of the Pink Panther 8.5/10 - Very,very funny dar trebuie sa vedeti macar A shot in the dark inainte ca sa aveti idee despre inspectorul Clouseau
http://www.imdb.com/title/tt0072081/

The Pink Panther Strikes Again 7.5/10 - Asta mi s-a parut ca se departeaza cel mai mult de la tiparul stabilit de predecesori in sensul ca se introduc anumite elemente sf destul de aiurea dar e funny si el daca va place asa ceva

http://www.imdb.com/title/tt0075066/

Syriana 6.5/10 - credeam ca e film cu spioni and stuff dar e despre afacerile cu petrol in Orientul Mijlociu,terorism s.a.m.d prezentatate in paralel,destul de realist si sincer

http://www.imdb.com/title/tt0365737/

Revolver (6/10)Singura explicatie coerenta la film cred ca e asta:
http://www.imdb.com/title/tt0365686/board/nest/31236955

E cred ca prima incercare a lui Ritchie de a iesi din tiparul de gangsta movies si de a face ceva thought-provoking si self-serious care sa zica "uite pot sa fac si altfel de filme".Parerea mea e ca esueaza lamentabil,actorii joaca prost(mai ales Andre 3000 de la Outkast),script-u a fost facut pe LSD probabil(se pare ca e foarte multa filozofie Kaballa si new-age nu-i de mirare Ritchie fiind casatorit cu Madonna,scenariul n-are absolut nici un sens decat daca il privesti ca un meci de sah intre Jake Green si Liotta,se tot repeta obsesiv quote-uri in film etc),singurul lucru care iese in evidenta imho este coloana sonora.Worth a watch dar cred ca Ritchie era mai bine daca ramanea la filme gen Snatch.

Last edited by STudio54; 13-01-2006 at 03:19..

STudio54 is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2006, 08:45   #9603 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

The Notebook 8/10 .Poveste de dragoste,foarte previzibila, chiar utopica, dar foarte tandra si ... induiosatoare.Cuvantul care se potriveste cel mai bine acestui film este "frumos"
Off topic : De ce nu pot admite unii ca nu au inteles un film?In momentul in care sunt depasiti de catre ceva, nu pot admite ca cineva inteligent ca ei insisi s-ar putea lovi de cineva mai inteligent, care sa ii puna pe ganduri, si in loc sa incerce sa urmareasca din nou respectivul film cu atentie sporita, arunca in stanga si-n dreapta tot felul de comentarii pline de ad hominem

marqq is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2006, 08:50   #9604 (permalink)
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Solaris 7/10

Normal filmul merita mai mult, actorii joaca foarte bine, dar problema e ca au incercat sa ecranizeze un roman care nu prea poate fi ecranizat (cei care l-au citit inteleg de ce )

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 13-01-2006, 09:27   #9605 (permalink)
Registered User

Auggie's Avatar

Wedding Crashers 7/10 simpatic de seara, am ris bine

Auggie is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2006, 16:36   #9606 (permalink)
Moderator

the upside of anger 6/10 cam insipid...

return to sender 7/10 nimic deosebit in legatura cu asta. macar nu e greu de privit.. ceea ce nu se poate spune despre foarte multe filme..

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2006, 21:02   #9607 (permalink)
Registered User

daJudge's Avatar

Charlie And The Chocolate Factory - 5/10 - ce naiba a fost filmul asta stupid?! totul e extrem de enervant, de la charlie si familia lui la copilasii aia cretini care gasesc tichetele si culminand cu piticii idioti din fabrica. how ANNOYING!!!! n-am rezistat sa-l vad pana la capat (doar 2/3).
PS. nu se poate k filmul sa nu te faca sa te gandesti la michael jackson & wonderland

Last edited by daJudge; 13-01-2006 at 21:14..

daJudge is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2006, 21:42   #9608 (permalink)
made in romania

Laur's Avatar

Half Light, bun spre f. bun, fara final intuitiv gen hollywood ca sa te enerveze. 8 din 10.

Laur is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2006, 22:14   #9609 (permalink)
Misa
Guest

Prison Break 9/10 - Am vazut prima serie ( 13 ep ) in 2 sesiuni, foarte foarte frumos serialul. Astept cu interes si partea a 2-a pt ca eu credeam ca se termina. Cred ca cel mai frumos film care l-am vazut unde actiunea se petrece in inchisoare.Mai rar sa ai un frate care sa simta macar ca merita sa faca ceea ce face personajul principal pt al lui frate.

Reply With Quote
Old 14-01-2006, 00:42   #9610 (permalink)
Registered User

ixtl's Avatar

Banlieue 13 - 6/10 - Slab. Subtire. Rau. Policier techno a la Besson. Mi'au placut acrobatiile tipilor, de nota 20

ixtl is online now    Reply With Quote
Old 14-01-2006, 01:04   #9611 (permalink)
Registered User

maweryck's Avatar

in sfarsit ...m-am hotarat sa postez si eu aici ./...desi mi-e o lene ...dar gata cu offtopicul ...
1.king kong : ii dau nota 7....pt efortul realizatorilor ...si pt efectele speciale ...filmul a reusit chiar sa ma si enerveze...ma mir ca n-a pupat pe bot maimuta .....un prieten imi zicea sa-l vad ca o sa plang la filmul asta ....omg ....abea astept sa-l vad sa-i dau o palma dupa ceafa ...pana la urma e vb de gusturi ...n-am fost niciodata fan king kong !!!!.....next...
2.syriana : ii dau 6 de nervi ca m-a dezamagit ....ma asteptam la ceva in genul lui Spy game ...cu o intriga mai desteapta si mult mai bine pusa in scena ....pacat ca au irosit talentul lui George Clooney ....se putea mult mai bine
3. The Constant Gardener : un mare 7 si pt filmul asta ...pt ca are actiune pe mai multe continente ....o intriga mai originala ....si cam atat ...in rest nu mi-a trezit nici un sentiment ..poate doar de mila pt africanii aia amarati ...care-si merita soarta pt ca se omoara intre ei ca tampitii de zeci de ani !!!!
4. Nip Tuck ( Prietenie pe muchie de cutit) : nota 9 am vazut seria 1 ...6-7 episoade din seria 3....si vreo 5-6 din seria 2 ....super destept filmul ....si pacat ca nu e mai vizionat ...pt ca e genul de film care chiar merita ....e recomandat sa nu fii virgin ca sa gusti cu adevarat filmul !!!!:P
http://www.tv.com/nip-tuck/show/1709...full_summary=1
Bafta si la filme cat mai bune

maweryck is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2006, 01:09   #9612 (permalink)
Registered User

Freelancer's Avatar

Just Friends 7/10 ..o mica comedie combinata cu o poveste romantica , a unui adolescent care dupa muult timp isi reia planurile de a cucerii fosta amica din liceu ( subiect fumat in alte 10000 de filme...beah )
Harry Potter si bashkalia de fok albastru cu neoane. 5/10 pentru anumite faze care au facut legatura cu restul seriei , in rest nimica interesant , am adormit odata la jumatatea filmului si apoi m-am chinuit a 2-a zi sa vad finalul..ala ce a fo mai interesant acolo ( alti care o dau pe Starwars ...numai ca aici nu folosesc sabii colorate ci traznete colorate )

Freelancer is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2006, 02:42   #9613 (permalink)
Registered User

Lec11's Avatar

Wedding Crashers 8/10 - demult n-am mai vazut o comedie asa buna

Lec11 is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2006, 02:59   #9614 (permalink)
ghetto tuning

agent smith's Avatar

Wedding Crashers - 7/10
mi-a placut. s-a cam lungit la un moment dat, iar finalul e destul de previzibil. per total a fost bun.

ps: holy shirts & pants
=>=GheTTo TuninG=<=

agent smith is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2006, 06:33   #9615 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

Immortel Ad Vitam 7/10 Filmul este un efect special din prima secunda pana in ultima...Un amestec de mitologie cu un high-tech futuristic si o poveste ciudata, din care a rezultat ceva ce nu pare a film, care poate fi cam plictisitor uneori, dar pentru originalitate merita vazut.Consider ca challange-ul a lost castigat de Enki Bilal si Charles Gassot

marqq is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2006, 12:09   #9616 (permalink)
Hatamoto

Hideyoshi's Avatar

King Kong - 6.5/10 - exceptand povestea (probabil intentionat atat de siropoasa), filmul e de calitate, efecte speciale de nota 11.

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2006, 14:47   #9617 (permalink)
Registered User

meeshoo_dub's Avatar

The Constant Gardener - 9/10 - foarte bun filmul....genul de film care iti ramane in minte si dupa un an de la prima vizionare

meeshoo_dub is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2006, 14:57   #9618 (permalink)
Registered User

dumi's Avatar

The Bussines - 8/10 mia placut super mult film englezesc cu traficanti englezi care isi fac treaba in Costa del Sol / Spania in anii 80 . Mi-a placut mult , iar in acest film ve-ti vedea si o parte din cast-ul din Football Factory , Danny Dyer si Tamer Hassan care si joaca rolurile principale. Ce mi-a placut de asemenea in mod special este felul in care cei care au facut filmul arata "glamor-ul" erei disco de atunci ( cocaina in special )

dumi is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2006, 17:39   #9619 (permalink)
Primejdie

vanPersie's Avatar

Suburbia 13- 7/10, dragut film foarte multa actiune dar cam tras de par, oricum nu iti pare rau ca il vezi....

vanPersie is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2006, 18:12   #9620 (permalink)
noob slayer

keee's's Avatar

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe - 6.5/10 nu m-a plictisit

King Kong - 8/10 desi a fost putin cam lung mi-a placut. Jack Black este un actor naspa care mie nu imi place deloc si pe care l-as bate numai in gura

keee's is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules