Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply
LinkBack (1) Thread Tools
Old 28-02-2003, 22:45   #961 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

The Powerpuff Girls 2/10 muzica a luat alea doua puncte ... Ass STF cu flmul tau cu tot.Nu merita nici macar blankul pe care era tras.

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2003, 01:32   #962 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

Analyze That - una din putinele continuari care au meritat. 8/10. mi-a placut cum se juca chrystal cu fata lui deniro

zoso is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2003, 11:02   #963 (permalink)
Wanderer

THUNDER's Avatar

Ghost Dog: The way of the samurai - 10 / 10

E pacat ca un film genial ca acesta zace in anonimat, dar, probabil, proasta difuzare si slabul interes al criticilor sunt tributul pe care trebuie sa-l platesca filmele independente.

Daca as incerca sa spun ceva despre film ar trebui sa umplu cateva pagini, in schimb voi lasa filmul sa vorbeasca (no spoilers), pentru a va trezi un pic interesul sau, de ce nu, pentru a fi siguri ca nu vreti sa-l vedeti.

Ghost Dog: It is a good viewpoint to see the world as a dream. When you have something like a nightmare, you will wake up and tell yourself that it was only a dream. It is said that the world we live in is not a bit different from this.

Ghost Dog: There is something to be learned from a rainstorm. When meeting with a sudden shower, you try not to get wet and run quickly along the road. But doing such things as passing under the eaves of houses, you still get wet. When you are resolved from the beginning, you will not be perplexed, though you still get the same soaking. This understanding extends to everything.

Ghost Dog: Among the maxims on Lord Naoshige's wall, there was this one: "Matters of great concern should be treated lightly." Master Ittei commented, "Matters of small concern should be treated seriously."

Ghost Dog: Our bodies are given life from the midst of nothingness. Existing where there is nothing is the meaning of the phrase, "form is emptiness." That all things are provided for by nothingness is the meaning of the phrase, "Emptiness is form." One should not think that these are two separate things.

In the Kamigata area they have a sort of tiered lunchbox they use for a single day when flower viewing. Upon returning, they throw them away, trampling them underfoot. The end is important in all things

THUNDER is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2003, 19:33   #964 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Amelie - 10/10 - Un film cu adevarat superb.
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 01-03-2003, 22:55   #965 (permalink)
Registered User

MAD DAN's Avatar

Xtro-watch the skies : destul de 'disturbing' , cam 4/10 pt o idee clasica de gen extraterestru care vine sa faca.

Return of the Living dead 2 : superb, 9/10, am ras cu lacrimi, veneau aia si ziceau incontinuu "braaaiinn, braiiiin". Super, a fost aseara pe PRoTv .

MAD DAN is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2003, 01:36   #966 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Intradevar,Ghost Dog este un film superb...Iar coloana sonora este de exceptie.Parerea mea...

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2003, 05:54   #967 (permalink)
shell-shocked

moebius's Avatar

daca v-a placut ghost dog ar fi bine sa incercati sa vedeti si alte filme de jim jarmusch... eu n-am vazut unul de-al lui care sa nu-mi placa... mult... de tot

moebius is offline    Reply With Quote
Old 02-03-2003, 19:35   #968 (permalink)
Just another nut

Xiboy's Avatar

Lord of the rings 2 The two towers 9/10

Mda , am fost un pic socat , s-a schimbat radical , e foarte diferit de primul , dar tot merita macar 1 oscar Dar totusi a fost absolut superb (mai ales cand ai o gacica langa tine )

Xiboy is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2003, 07:34   #969 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Dupa ceva vreme...in sfarsit HBO s-au gandit sa ofere un film bun la premiera de duminica.

Pay It Forward (7/10) cu starul din American Beauty, nevasta lui Tom Hanks din Cast Away si pustiul din The Sixth Sense.
Filmul aduce in prim plan o idee dragutza...ce ar merita aplicata si in viatza reala.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2003, 11:49   #970 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Analyze This - 6/10 - Comedie usoara de Duminica. Nu te prapadesti de ris dar nici rea nu e.

Analyze That - 4/10 - Cu siguranta mai prost decit partea 1 (Analyze This, doh!). Cu greu mi-a smuls citeva zimbete pe parcursul filmului. Mai distractive au fost secventele de pe generic de la final

I Spy - 5/10 - o "clona" izbitoare de Rush Hour. Again, nu te prapadesti cine stie ce de ris. Iar cind mai rizi din cind in cind e exclusiv din cauza lui Murphy. Merge daca nu ai nimic altceva mai bun de facut.

The Insider - 7.5/10 - dat fiind ca sint (aproape) un fan al lui HEAT, am fost usor dezamagit de filmul asta. Michael Mann a regizat putine filme, si asta nu e unul din cele mai bune. Pe partea de "efect regizoral" nu lipsesc cine stie ce chestii, insa filmul e lungit bine de tot in prima jumatate. Te ia cu plictiseala. Muzica (desi apar si citeva pasaje care dadeau damentzial in HEAT) e destul de nepotrivita in 60% din secvente. Al Pacino a fost cel de "fiecare zi" iar Russel Crowe a urcat in ochii mei. Pe total merita vazut.

Changing Lanes - 6/10 - un film cu un potential extrem de misto. Mare pacat de el. Se forteaza nota "several times" pe parcursul filmului si asta se simte bine de tot, iar final este dea dreptul penibil. Mare pacat.

Found Zee Edge®

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2003, 11:57   #971 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Cube 7/10
Hypercube: Cube 2 5/10
Bine ca le-am vazut pe amandoua unu' dupa altu'. Intr-adevar, a doua parte e mai slaba. Decoru' e mai luminos, replicile personajelor nu mai sunt spuse dupa ce camera intarzia cateva secunde pe chipurile lor, fapt ce sporea tensiunea, personajele nu mai sunt asa de bine conturate (probabil din cauza ca sunt mai multe), iar evenimentele se succed mai rapid, nelasand spectatorului timp de anticipare a urmatoarei scene. Nu inteleg dc i-au zis Hypercube, a patra dimensiune e chiar timpu', aspect reflectat in capcanele respective. Remarcabil este ca nici nu am simtit ca era vb de acelasi si acelasi decor.

Southcentral 0/10 Mai mult de 10 minute n-am rezistat. Am derulat pana la jumatate, am vazut aceleasi poante rasuflate si i-am dat un Delete din fundu' gradinii.

Stalker - 6/10 N-am inteles totusi dc e chiar asa de special.

Lucía y el sexo 6/10 Un film erotic cu iz de telenovela. Finalu' mai mult ca sigur ca va impresiona puicutele singure ce suspina dupa iubitu'/iubita lor.

Solaris - 5/10 A fost perfect pana cand George Clooney a inceput sa ii puna seria de 3 intrebari Nataschei McElhone. Chiar ma miram, uite un film in care se intreaba exact ce as intreba io daca as fi in situatia aia. Din pacate, a patra intrebare nu a fost pusa (normal, ar fi stricat suspansu'), asa ca filmu' iese din sfera bunului simt dupa primele 10 minute.

Sa moara fanii mei©

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2003, 12:04   #972 (permalink)

Amyd's Avatar

Quote:
Originally posted by Assassin
Stalker - 6/10 N-am inteles totusi dc e chiar asa de special.
Ar fi fost si culmea sã...

Salutari,
Andrei

Amyd is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2003, 12:08   #973 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Eram sigur ca o sa apara vreun fan care, prin comparatie, sa isi etaleze inteligenta.
Sa intru putin in detalii: e un film greoi, multe replici sunt spuse degeaba sa treaca timpu', ideea putea fi exploatata de 100 de ori mai bine, iar faza cand aia o iau cu masina pe pod cu un tupeu inimaginabil si prostii aia de soldati isi dau seama in ultimu' moment si nici nu ii nimeresc e de tot rasu'-plansu'.

Bleah©

Old 03-03-2003, 12:22   #974 (permalink)

Amyd's Avatar

Eu, inteligent? Ma jignesti...

Remarcam doar ce bine sta LotR, daca a primit aceiasi nota cu unul dintre filmele-monument din istoria cinematografiei... eat that, Andrei T.!

Salutari,
The other Andrei

P.S.: Daca vrei sa vezi ideea "exploatata" la un nivel mai "accesibil", poti sa citesti romanul fratilor Strugatski.

Old 03-03-2003, 12:31   #975 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

N-am zis nimic de roman, ci de film. Observ ca, la fel ca si in cazu' Lotr, scoti la inaintare cartea ca un argument suprem - bine, mai sunt si altele pe care le folosesti: criticile, premiile, popularitatea & shit.
Stalker mi-a adus aminte de un film sovietic pe care l-am vazut prin '85. A durat 4 ore (enorm pt. acele timpuri ceausiste) si care arata dialogu' a doi soldati sovietici intr-o padure, pierduti in spatele liniilor inamice. Si parca Gara in doi mi-a placut mai mult

Pofta buna©

Old 03-03-2003, 12:44   #976 (permalink)

Amyd's Avatar

Yo, ce argument suprem? Cartea si filmul in cazul asta sunt doua lucruri complet diferite (chiar daca la prima vedere ar trebui sa aiba mai multe in comun, what with the movie being inspired by the novel and the brothers writing the script, filmul e, ca de obicei, o interpretare profund personala a subiectului, in cheie "tarkovskyana")...

Am zis sa te bucur si sa-ti sugerez o modalitate de a savura o alta prezentare a "ideii" (poate chiar de 100 de ori mai bine exploatata, who am I to say), daca pe cea a lui Tarkovsky nu ai inghitit-o.

Salutari,
Andrei

Old 03-03-2003, 12:56   #977 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Amyd, de cand ai devenit atat de subtil? Nu te mai recunosc Sa indraznesc sa sper ca intr-o zi ai sa lasi la o parte si ipostaza de Nae Caranfil™ al forumului?

Stairs©

Old 03-03-2003, 13:00   #978 (permalink)

Amyd's Avatar

Numai in momentul in care primul meu lung-metraj va primi de la tine maxim 6/10...

Salutari,
Andrei

Old 03-03-2003, 13:29   #979 (permalink)
Administrator

Johnny's Avatar

Amyd, io zic sa o lasi ca macane si-ti sare din mina. Dupa cum vezi lista asta e doar o enumerare de filme si note dupa placul fiecaruia. Notele nu se comenteaza, rostul listei fiind pur informativ. Daca ai o problema cu argumentatia unuia si nota de rigoare... creeaza un topic separat despre filmul cu pricina. In nici un caz dume de gen "nici nu ma asteptam...". Io zic sa treci peste episodul LOTR

Perestroika bate filmul

Johnny is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2003, 13:35   #980 (permalink)

Amyd's Avatar

Indeed. Quack, quack.

Salutari,
Andrei

P.S.: Te-ai suparat?

P.P.S.: Mi-a trecut. Sper sa nu inceapa episodul "Stalker", "Rubliov" sau mai stiu eu ce...

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules