![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #9801 | ||
| Guest | Snatch ruleaza prea fin, cred ca e unu dintre cele mai bune filme ale lui Gay Ritchie ![]() | ||
|
| | #9802 | ||
| Guy Ritchie cred ca il cheama Nu e chiar gay..
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #9803 | ||
| nu chiar? ![]() | |||
|
| | #9804 | ||
| Quote:
__________________ I eat dead people! | |||
|
| | #9805 | ||
| Quote:
E mult sub "Lock, Stock".
__________________ | |||
|
| | #9806 | ||
| Brokeback Mountain Sincer nu stiu cum sa-l notez, nu imi pot imagina cum de l-au ales sa ia Globul de Aur si cica mai e si favorit si la Oscar Oricum daca aveti "stomac tare" (necesar, macar la inceput) e interesant de vazut! Cu lesbience era mai interesant![]() | |||
|
| | #9807 | ||
| Munich (tradus la noi Munchen) - 8.5/10 Vazut la Multiplex, in conditii ideale: sala full dar fara pacalici cu gura mare sau alte specimene si locuri bune, cu iesire spre toaleta - credeti-ma ca la 2 ore si ceva cat tine fimul asta e un plus, cel putin pt mine (mai ales ca am luat suc). Anyway, filmul e regizat de Spielberg, si tipul face o treaba f. buna (cliseu stiu, dar e adevarat), in sfarsit un film in care cand cineva moare, impuscat sau imprastiat de o bomba, chiar simti ceva (blood, guts, drama, the whole deal). Un film despre politica, moralitate, teroristi, evrei si dusmanii lor, un film care reuseste sa fie dramatic, amuzant - chiar ironic cateodata si totusi neutru in mesajul pe care vrea sa-l transmita. Scena in care sunt omorati prizonierii evrei e incredibila, parca esti acolo si simti teroarea si frica lor inainte sa fie ciuruiti, cred ca asta a fost cel mai intens moment al filmului. Va recomand sincer sa-l vedeti, cred ca este unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut la cinema de foarte mult timp. PS: Legat de sange si violenta: filmul este foarte "dur", nu cred ca AC-14, cat a primit la noi, e chiar potrivit, dar nu e prima oara cand se intampla chestia asta. | |||
|
| | #9808 | ||
| N-am mai scris de mult aici, cam asta am vazut in ultima luna: The Constant Gardener (2005) - cinema - [8/10] - film bun, te pune pe ganduri destul de tare The Legend of Zorro (2005) - cinema - [2/10] - unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am vazut, aproape un sfert din sala s-a ridicat si a plecat. Crash (2004) - DVD - [7/10] - filme destul de bun, din nou, te pune pe ganduri... Easy Rider (1969) - DVD - [9/10] - mi-a placut foarte mult, un film pe cat de vechi pe atat de bun. Hotel Rwanda (2004) - DVD - [8.5/10] - din nou un film bun, ar trebui sa dea multora de gandit! Broken Flowers (2005) - DVD - [7/10] - desi imi plac mai mult alte filme ale lui Jim Jarmusch, nici asta n-a fost rau. Nu m-am prins care era Sharon Stone. Bill Murray insa joaca foarte bine. Lost in Translation (2003) - DVD - [5/10] - cred ca este unul dintre cele mai slabe filme cu Bill Murray. Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) - TV_VOD - [7.5/10] - Nu se ridica la nivelul lui Snatch, dar este totusi un film bun, tipic Guy Ritchie. Ocean's Twelve (2004) - DVD - [5/10] - Un film slab de tot, dezamagitor dupa Ocean's Eleven, care nici el n-a fost prea stralucit, oricum. New York, New York (1977) - DVD - [8/10] - Un film pe jumate musical, foarte bun, Robert De Niro face un rol excelent. Cold Mountain (2003) - DVD - [6/10] - Interesant, dar nimic deosebit. Se recunosc niste peisaje din Romania, niste sate. Hidalgo (2004) - DVD - [6/10] - Nimic deosebit, un film de Hallmark, sau pentru fanele lui Aragorn din LOTR, aka Viggo Mortensen. Good Bye Lenin! (2003) - DVD - [7/10] - Un film bun, amuzant si trist in acelasi timp, trezeste amintiri. Regards, A.
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" Last edited by AxA; 30-01-2006 at 02:47. | |||
|
| | #9809 | ||
| Join Date: Aug 2004 Location: Pig League Bucharest | Four Brothers : 7/10 Filmul atrage atentia asupra unei faze peste care trecem cu totii foarte usor in viata de zi cu zi...Familia e familie, vine un moment cand strangem randurile indiferent de ce nu ne convine la celalalt! As fi dat 8/10 dar faza din final cu bataia pe gheata e typo si m-a cam sictirit. Anyway, merita vazut!
__________________ Old nick valim | ||
|
| | #9810 | ||
| Lost in Translation mie mi se pare unul dintre cele mai bune filme ale lui si nu sunt singurul cu parerea asta (ma refer la critici). mie mi-a placut foarte mult dar e usor de inteles de ce cuiva nu i-ar place ![]() | |||
|
| | #9811 | ||
| Guest | Quote:
| ||
|
| | #9812 | ||
| Munich e un film facut de un evreu despre niste evrei omorati de palestinieni si despre alti evrei care ii razbuna pe primii? cand o sa se opreasca Spielberg?
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #9813 | ||
| Quote:
![]() 2. Da, se numeste Tom yum goong, il am eu. Tom yum goong - 8/10 Deja un clasic al genului. Poveste cat sa existe acolo in fundal, insa scenele de actiune sunt dementiale. Ceea ce e de-a dreptu' uluitor ca multe scene sunt filmate dintr-o bucata. Ceea ce e de-a dreptu' socant este ca nu s-au folosit deloc wires, CGI si alte chestii de genu' asta - totu' e real.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #9814 | ||
| the long weekend. 5/10 o comedie ushoara despre sex. fara faze tari shi foarte clisheistic. clipurile de amatori sunt cool. de ce totzi eroii din filme trebuie sa fie politzai sau copywriteri? sa mor daca am vazut vreun film in care eraoul principal sa fie inginer. sea of love 9/10 . al pacino in rol de politzai. dar lui ii sta bine.
__________________ N.W.S. | |||
|
| | #9815 | ||
| Gangs of New York 7/10 - un story nu prea reusit dupa mine, dar daca nu ai ce sa faci timp mai mult de 2 ore atunci vezi filmul The ring 9.5/10 - un film misto pt. cei care doresc ceva de genul thriller/horror daca mai ai si un sistem audio misto ai sanse sa te sperii la unele faze ![]() Haute Tension 10/10 - daca vrei sange, mult sange, combinat cu unele faze dure si cu un final neasteptat atunci merita vazut, super film
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #9816 | ||
| Quote:
Quote:
Ca sa nu fiu off-topic, sa mai dau si eu niste note: The 40 Year Old Virgin 2/10 - penibil /= amuzant. Cretin. The Constant Gardener 3/10 - Ralph Fiennes ar trebui sa-si aleaga cu mult mai mare atentie filmele, pacat de el, e clar unul dintre cei mai buni actori ai timpurilor noastre. Probabil am eu o idee eronata despre patriotism, dar parerea mea e ca el, ca englez, nu avea ce sa caute in rolul ala. Filmul e idiot si banal, scenariu pare facut de o femeie (proasta), dar nu m-am obosit sa verific. Apropo de scenarii proaste care par scrise de femei (proaste), de mult vreau sa ma ocup de The Clearing: 2/10. De ce sint Redford si Dafoe in filmul asta e peste puterea mea de intelegere. Spre marea mea surpriza, autorul scenariului (complet cretin) e mascul. Probabil homosexual. The Door in the Floor 8.5/10. Pe asta l-am vazut mai de mult, m-a surprins foarte placut, il trec aici ca sa inchei intr-o nota pozitiva.
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #9817 | ||
| We're no angels (1989) 7/10 - comedie usoara cu de Niro si Sean Penn - mi-a placut foarte mult cand l-am vazut acum vreo 8-9 ani la TV, si acum l-am luat pentru colectie...
__________________ All you have to decide is what to do with the time that is given to you... | |||
|
| | #9818 | ||
| In her shoes 7,5/10. Vazusem reclama si ma asteptam sa fie o comedie usurica,specifica celor in care apare Cameron Diaz. M-am inselat.E un film bun,cu multe mesaje pentru cei care incearca sa inteleaga femeile si dramele lor.Foarte bine facut,legat,exprima clar ceea ce a vrut scenaristul,daca am retinut bine regizorul e Ridley Scott. Today you die 4/10. N-am nimic cu Steven Seagal.Dar saracul joaca numai in filme fara sare.Cand o sa inteleaga omul asta ca un film de actiune nu reprezinta totalitatea fitelor si glumelor de tipul "I'm cool" la toate personajele?Am fost foarte confuz pe parcursul acestui film,nu stiam cine,de ce,pentru ce,singurul lucru ce ma scotea din ceata era haina lui de piele care ii venea foarte bine,dar...ma rog... The replacement killers 3/10. Film ieftin.In care se trage prost si la sto.La baietii rai figureaza si mexicanul ala din Desperado care apare in toate filmele cu baieti rai.Doamne ce fata are! Chow Yun Fat e degeaba.Mira Sorvino n-are tate.Se trage fara rost,se nimeresc numai aia care nu conteaza.Criminalii "profesionisti" nu se ascund,nu se feresc de gloante,incarca armele stand in picioare in timp ce baietii buni trag in ei,nu nimeresc cu sniperul cu ghidaj laser,doamneeeeee...
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #9819 | ||
| Quote:
Nu sunt fan al filmului, doar ca mi-a placut si mai bine indemn oamenii catre un film bun, nedreptatit de imdb si de tine decat catre tampenii gen Cursed sau alte chestii (am boala pe filmul ala).
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #9820 | ||
| A Good Woman 7.5/10 - un film bunicel, cam multe clisee, dar jucat bine. Sin City 3/10 - acum l-am vazut prima data si m-a dezamagit profund... nu stiu la ce ma asteptam, dar m-am plictisit ingrozitor! Trianon - nu stiu ce nota sa dau... si-a atins scopul in parte: sa ma enerveze ingrozitor... dar o cretinitate mai mare nu am mai vazut de mult timp.
__________________ Za Big Sistar Iz In Za Hausss | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|