Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply
LinkBack (1) Thread Tools
Old 29-01-2006, 19:17   #9801 (permalink)
insider
Guest

Snatch ruleaza prea fin, cred ca e unu dintre cele mai bune filme ale lui Gay Ritchie

Reply With Quote
Old 29-01-2006, 19:21   #9802 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

Guy Ritchie cred ca il cheama Nu e chiar gay..

Rezare is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2006, 20:06   #9803 (permalink)
Banned

Fuzzy's Avatar

nu chiar?

Fuzzy is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2006, 21:22   #9804 (permalink)
Registered User

Terror_IST's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ocelot
Mie mi s-a parut cel mai bun film horror/thriller care a aparut anul trecut. Eu il recomand.
P.S.: Bon Jovi juca rolul unui profesor de jurnalistica
Eu nu prea am vazut multe elemente originale in "Cry Wolf" si am facut mai multe precizari despre acest lucru in postul meu. Cat despre cel mai bun horror din 2005, spun doar atat: "The Devil's Rejects" al lui Rob Zombie. In ceea ce-l priveste pe Dl. Jon Bon Jovi imi cer scuze pentru IMENSA greseala facuta (faza e ca putea sa joace si rolul papei, in filmul asta e in plus).

Terror_IST is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2006, 22:04   #9805 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

Quote:
Originally Posted by insider
Snatch ruleaza prea fin, cred ca e unu dintre cele mai bune filme ale lui Gay Ritchie

E mult sub "Lock, Stock".

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 29-01-2006, 23:23   #9806 (permalink)
Xeo
Registered User

Xeo's Avatar

Brokeback Mountain
Sincer nu stiu cum sa-l notez, nu imi pot imagina cum de l-au ales sa ia Globul de Aur si cica mai e si favorit si la Oscar Oricum daca aveti "stomac tare" (necesar, macar la inceput) e interesant de vazut!

Cu lesbience era mai interesant

Xeo is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2006, 23:58   #9807 (permalink)
Kek
FuZzMaster

Kek's Avatar

Munich (tradus la noi Munchen) - 8.5/10

Vazut la Multiplex, in conditii ideale: sala full dar fara pacalici cu gura mare sau alte specimene si locuri bune, cu iesire spre toaleta - credeti-ma ca la 2 ore si ceva cat tine fimul asta e un plus, cel putin pt mine (mai ales ca am luat suc). Anyway, filmul e regizat de Spielberg, si tipul face o treaba f. buna (cliseu stiu, dar e adevarat), in sfarsit un film in care cand cineva moare, impuscat sau imprastiat de o bomba, chiar simti ceva (blood, guts, drama, the whole deal). Un film despre politica, moralitate, teroristi, evrei si dusmanii lor, un film care reuseste sa fie dramatic, amuzant - chiar ironic cateodata si totusi neutru in mesajul pe care vrea sa-l transmita. Scena in care sunt omorati prizonierii evrei e incredibila, parca esti acolo si simti teroarea si frica lor inainte sa fie ciuruiti, cred ca asta a fost cel mai intens moment al filmului.
Va recomand sincer sa-l vedeti, cred ca este unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut la cinema de foarte mult timp.
PS: Legat de sange si violenta: filmul este foarte "dur", nu cred ca AC-14, cat a primit la noi, e chiar potrivit, dar nu e prima oara cand se intampla chestia asta.

Kek is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2006, 02:30   #9808 (permalink)
AxA
Registered User

AxA's Avatar

N-am mai scris de mult aici, cam asta am vazut in ultima luna:

The Constant Gardener (2005) - cinema - [8/10] - film bun, te pune pe ganduri destul de tare

The Legend of Zorro (2005) - cinema - [2/10] - unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am vazut, aproape un sfert din sala s-a ridicat si a plecat.

Crash (2004) - DVD - [7/10] - filme destul de bun, din nou, te pune pe ganduri...

Easy Rider (1969) - DVD - [9/10] - mi-a placut foarte mult, un film pe cat de vechi pe atat de bun.

Hotel Rwanda (2004) - DVD - [8.5/10] - din nou un film bun, ar trebui sa dea multora de gandit!

Broken Flowers (2005) - DVD - [7/10] - desi imi plac mai mult alte filme ale lui Jim Jarmusch, nici asta n-a fost rau. Nu m-am prins care era Sharon Stone. Bill Murray insa joaca foarte bine.

Lost in Translation (2003) - DVD - [5/10] - cred ca este unul dintre cele mai slabe filme cu Bill Murray.

Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) - TV_VOD - [7.5/10] - Nu se ridica la nivelul lui Snatch, dar este totusi un film bun, tipic Guy Ritchie.

Ocean's Twelve (2004) - DVD - [5/10] - Un film slab de tot, dezamagitor dupa Ocean's Eleven, care nici el n-a fost prea stralucit, oricum.

New York, New York (1977) - DVD - [8/10] - Un film pe jumate musical, foarte bun, Robert De Niro face un rol excelent.

Cold Mountain (2003) - DVD - [6/10] - Interesant, dar nimic deosebit. Se recunosc niste peisaje din Romania, niste sate.

Hidalgo (2004) - DVD - [6/10] - Nimic deosebit, un film de Hallmark, sau pentru fanele lui Aragorn din LOTR, aka Viggo Mortensen.

Good Bye Lenin! (2003) - DVD - [7/10] - Un film bun, amuzant si trist in acelasi timp, trezeste amintiri.

Regards,
A.

Last edited by AxA; 30-01-2006 at 02:47..

AxA is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2006, 03:03   #9809 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Four Brothers : 7/10
Filmul atrage atentia asupra unei faze peste care trecem cu totii foarte usor in viata de zi cu zi...Familia e familie, vine un moment cand strangem randurile indiferent de ce nu ne convine la celalalt!
As fi dat 8/10 dar faza din final cu bataia pe gheata e typo si m-a cam sictirit.
Anyway, merita vazut!

H2H is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2006, 03:10   #9810 (permalink)
Registered User

dumi's Avatar

Lost in Translation mie mi se pare unul dintre cele mai bune filme ale lui si nu sunt singurul cu parerea asta (ma refer la critici). mie mi-a placut foarte mult dar e usor de inteles de ce cuiva nu i-ar place

dumi is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2006, 03:13   #9811 (permalink)
insider
Guest

Quote:
Originally Posted by AxA
Lost in Translation (2003) - DVD - [5/10] - cred ca este unul dintre cele mai slabe filme cu Bill Murray.

Regards,
A.
AxA pardon my cynicism mate,da' care-i 'unul dintre cele mai bune filme' ale lui Murray? Garfield? (din moment ce Lost in translation este unu din cele mai 'slabe')

Reply With Quote
Old 30-01-2006, 08:19   #9812 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Munich e un film facut de un evreu despre niste evrei omorati de palestinieni si despre alti evrei care ii razbuna pe primii?
cand o sa se opreasca Spielberg?

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2006, 08:44   #9813 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Quote:
Originally Posted by axelg
Ong-bak - tot 8/10, insa strict in cadrul genului sau, altfel nu s-ar compara in mod evident cu primele 2 (nu mai stiu daca nu cumva l-am mai notat o data ). Imi plac teribil filmele astea Fata de Ong-bak, Danny the dog primeste nota 3 cu fluieraturi. Am mai zis deja insa trebuie sa repet, Jet Li a luat-o razna, scoate numai tampenii, ar trebui sa se intoarca in Hong-Kong si sa se concentreze pe Twin Warriors - The Return. Am inteles ca ar mai fi aparut ceva cu Tony Jaa sau cum il cheama, il are cineva pe disc?
1. Si eu consider ca Twin Warriors e cel mai bun film al lui Jet Li
2. Da, se numeste Tom yum goong, il am eu.

Tom yum goong - 8/10
Deja un clasic al genului. Poveste cat sa existe acolo in fundal, insa scenele de actiune sunt dementiale. Ceea ce e de-a dreptu' uluitor ca multe scene sunt filmate dintr-o bucata. Ceea ce e de-a dreptu' socant este ca nu s-au folosit deloc wires, CGI si alte chestii de genu' asta - totu' e real.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2006, 09:15   #9814 (permalink)
Registered User

motorzbh's Avatar

the long weekend. 5/10 o comedie ushoara despre sex. fara faze tari shi foarte clisheistic. clipurile de amatori sunt cool. de ce totzi eroii din filme trebuie sa fie politzai sau copywriteri? sa mor daca am vazut vreun film in care eraoul principal sa fie inginer.
sea of love 9/10 . al pacino in rol de politzai. dar lui ii sta bine.

motorzbh is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2006, 09:17   #9815 (permalink)
Registered User

axterix's Avatar

Gangs of New York 7/10 - un story nu prea reusit dupa mine, dar daca nu ai ce sa faci timp mai mult de 2 ore atunci vezi filmul
The ring 9.5/10 - un film misto pt. cei care doresc ceva de genul thriller/horror
daca mai ai si un sistem audio misto ai sanse sa te sperii la unele faze
Haute Tension 10/10 - daca vrei sange, mult sange, combinat cu unele faze dure si cu un final neasteptat atunci merita vazut, super film
Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100

axterix is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2006, 11:05   #9816 (permalink)
Genetic Dwarf

Korn's Avatar

Quote:
Originally Posted by axelg
Ong-bak - tot 8/10, insa strict in cadrul genului sau, altfel nu s-ar compara in mod evident cu primele 2 (nu mai stiu daca nu cumva l-am mai notat o data ).
Quote:
Originally Posted by Assassin
Tom yum goong - 8/10
Deja un clasic al genului. Poveste cat sa existe acolo in fundal, insa scenele de actiune sunt dementiale. Ceea ce e de-a dreptu' uluitor ca multe scene sunt filmate dintr-o bucata. Ceea ce e de-a dreptu' socant este ca nu s-au folosit deloc wires, CGI si alte chestii de genu' asta - totu' e real.
Mie Ong-bak mi s-a parut o porcarie sinistra si complet idioata. Serios... Nu caut sa dau nastere la vreo disputa, da' totusi ce vi se pare asa grozav la filmul asta? Luptele? Nu mi s-au parut extraordinare (exemplu pozitiv, chiar daca in cu totul alta nota, ar fi Kung Fu Hustle). Oricum pentru lupte spectaculoase prefer Pride. Teh shit.

Ca sa nu fiu off-topic, sa mai dau si eu niste note:
The 40 Year Old Virgin 2/10 - penibil /= amuzant. Cretin.
The Constant Gardener 3/10 - Ralph Fiennes ar trebui sa-si aleaga cu mult mai mare atentie filmele, pacat de el, e clar unul dintre cei mai buni actori ai timpurilor noastre. Probabil am eu o idee eronata despre patriotism, dar parerea mea e ca el, ca englez, nu avea ce sa caute in rolul ala. Filmul e idiot si banal, scenariu pare facut de o femeie (proasta), dar nu m-am obosit sa verific.
Apropo de scenarii proaste care par scrise de femei (proaste), de mult vreau sa ma ocup de The Clearing: 2/10. De ce sint Redford si Dafoe in filmul asta e peste puterea mea de intelegere. Spre marea mea surpriza, autorul scenariului (complet cretin) e mascul. Probabil homosexual.
The Door in the Floor 8.5/10. Pe asta l-am vazut mai de mult, m-a surprins foarte placut, il trec aici ca sa inchei intr-o nota pozitiva.

Korn is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2006, 13:42   #9817 (permalink)
Registered User

Napoleon's Avatar

We're no angels (1989) 7/10 - comedie usoara cu de Niro si Sean Penn - mi-a placut foarte mult cand l-am vazut acum vreo 8-9 ani la TV, si acum l-am luat pentru colectie...

Napoleon is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2006, 14:18   #9818 (permalink)

altceva's Avatar

In her shoes 7,5/10. Vazusem reclama si ma asteptam sa fie o comedie usurica,specifica celor in care apare Cameron Diaz. M-am inselat.E un film bun,cu multe mesaje pentru cei care incearca sa inteleaga femeile si dramele lor.Foarte bine facut,legat,exprima clar ceea ce a vrut scenaristul,daca am retinut bine regizorul e Ridley Scott.
Today you die 4/10. N-am nimic cu Steven Seagal.Dar saracul joaca numai in filme fara sare.Cand o sa inteleaga omul asta ca un film de actiune nu reprezinta totalitatea fitelor si glumelor de tipul "I'm cool" la toate personajele?Am fost foarte confuz pe parcursul acestui film,nu stiam cine,de ce,pentru ce,singurul lucru ce ma scotea din ceata era haina lui de piele care ii venea foarte bine,dar...ma rog...
The replacement killers 3/10. Film ieftin.In care se trage prost si la sto.La baietii rai figureaza si mexicanul ala din Desperado care apare in toate filmele cu baieti rai.Doamne ce fata are! Chow Yun Fat e degeaba.Mira Sorvino n-are tate.Se trage fara rost,se nimeresc numai aia care nu conteaza.Criminalii "profesionisti" nu se ascund,nu se feresc de gloante,incarca armele stand in picioare in timp ce baietii buni trag in ei,nu nimeresc cu sniperul cu ghidaj laser,doamneeeeee...
I

altceva is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2006, 14:33   #9819 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Quote:
Originally Posted by Terror_IST
Eu nu prea am vazut multe elemente originale in "Cry Wolf" si am facut mai multe precizari despre acest lucru in postul meu. Cat despre cel mai bun horror din 2005, spun doar atat: "The Devil's Rejects" al lui Rob Zombie. In ceea ce-l priveste pe Dl. Jon Bon Jovi imi cer scuze pentru IMENSA greseala facuta (faza e ca putea sa joace si rolul papei, in filmul asta e in plus).
Mah, intradevar, cel mai bun horror de anul trecut a fost Devil's Rejects... eu parca l-as pune la egalitate cu The Descent, pt ca totusi D.R. nu m-a speriat prea tare (asta ar trebui sa faca un film horror), mai mult m-a oripilat/dezgustat. Chiar si asa e un film de groaza bun, care nu trebuie ratat. Dar Cry wolf nu prea e horror, d-asta am pus horror/thriller. Mie mi s-a parut un film bun, care pe deasupra mai are si o nota proasta pe imdb. Si greseala ta n-a fost chiar IMENSA, nu fii asa aspru cu tine insutzi Nu sunt fan al filmului, doar ca mi-a placut si mai bine indemn oamenii catre un film bun, nedreptatit de imdb si de tine decat catre tampenii gen Cursed sau alte chestii (am boala pe filmul ala).

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2006, 14:42   #9820 (permalink)
Registered User

rock_in_april's Avatar

A Good Woman 7.5/10 - un film bunicel, cam multe clisee, dar jucat bine.

Sin City 3/10 - acum l-am vazut prima data si m-a dezamagit profund... nu stiu la ce ma asteptam, dar m-am plictisit ingrozitor!

Trianon - nu stiu ce nota sa dau... si-a atins scopul in parte: sa ma enerveze ingrozitor... dar o cretinitate mai mare nu am mai vazut de mult timp.

rock_in_april is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules