Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-01-2006, 15:18   #9821 (permalink)
Registered User

bebe_unik's Avatar

Shopgirl 5/10...prea plictisitor...se lungea prea mult

bebe_unik is offline    Send Message via Google Talk to bebe_unik Reply With Quote
Old 30-01-2006, 16:38   #9822 (permalink)
SGT
Registered User

SGT's Avatar

Quote:
Originally Posted by rock_in_april
Sin City 3/10 - acum l-am vazut prima data si m-a dezamagit profund... nu stiu la ce ma asteptam, dar m-am plictisit ingrozitor!
nu stiu ce sa zic dar ala chiar a fost film de vazut ! poate daca te-ai uita din nou la el nu te-ai mai plictisi asa repede gl

on-topic : Saw II 6.5 / 10 - merita vazut , dar nu cu foarte multa atentie ...

SGT is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2006, 20:34   #9823 (permalink)
Registered User

Terror_IST's Avatar

@Ocelot Subscriu in legatura cu "The Descent" iar "Cursed" ar trebui sa-l iei ca o mica-mare caterinca.

"Flawless" - 6/10 Joel Schumacher ne ofera o melodrama despre toleranta si relatiile interumane integrata (se putea?) intr-un thriller cam subtire. Ceea ce face filmul asta sa functioneze este tandemul Robert DeNiro - Philip Seymour Hoffman, primul in rolul unui conservator, fost erou al politiei si cel de-al doilea in rolul unui travestit care se ocupa cu muzica si care doreste sa-si schimbe sexul. Vecini de bloc, destinele celor doi se intalnesc dupa ce in urma unui atac de cord personajului lui DeNiro ii paralizeaza jumatate din corp si este sfatuit de terapeut sa ia lectii de cantat pentru a-si putea recapata vocea. Prea orgolios sa recurga la prieteni, acesta cere ajutorul travestitului de la etaj, persoana pe care o considera evident inferioara.
Nu e greu de banuit ca intre cei doi se va lega o prietenie cam ciudata care va rupe barierele prejudecatilor si ii va invata cate ceva despre cruzimea semenilor si duritarea societatii. Nu atinge nivelul unui "The Birdcage" dar ofera celor doi actori sansa de a se distra si de a oferi partituri deosebite. Philip Seymour Hoffman face un rol superb si sunt foarte curios cum se va descurca in cursa pentru Oscar cu al lui "Capote"

Terror_IST is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2006, 21:44   #9824 (permalink)
Misa
Guest

Assault on precint 13 - 7/10 Merita vazut dar nu straluceste.

Reply With Quote
Old 30-01-2006, 21:49   #9825 (permalink)
Registered User

bebe_unik's Avatar

elizabethtown 7.5/10 o sa iti placa daca esti o persoana mai roomantica...altfel o sa adormi

bebe_unik is offline    Send Message via Google Talk to bebe_unik Reply With Quote
Old 30-01-2006, 23:32   #9826 (permalink)
Registered User

Haggis McMutton's Avatar

Blowup.5/10

Un film produs in 1966 si regizat de Michelangelo Antonioni. Un film de arta, deloc pe gustul meu. Foarte, foarte static. Putea dura foarte bine si 10 minute. O ora si 40 pur si simplu s-au lungit. Nu am inteles rostul. 5 puncte i le dau pentru atmosfera anilor '60 in Anglia foarte bine zugravita, pentru suspansul care din pacate nu este mentinut pe tot parcursul filmului....si evident pentru faptul ca o arata pe Jane Birkin nud. Avea la acea vreme niste tzatze mici si dragutze si un fund obraznic.

Cu siguranta n-am inteles filmul in totalitate si nici nu am cautat. Nu prea ma pasioneaza aceste filme ce probabil sunt atractia festivalurilor de arta abstracta de pe la Novi Sad sau Leipzich.

Haggis McMutton is offline    Reply With Quote
Old 30-01-2006, 23:47   #9827 (permalink)
insider
Guest

Quote:
Originally Posted by bebe_unik
elizabethtown 7.5/10 o sa iti placa daca esti o persoana mai roomantica...altfel o sa adormi
Nu stiu ce romantism zace in acest film, eu m-am uitat la el pana in punctul in care se urca un pusti in masina lui Orlando Bloom parca...si pana in acel moment mi s-a parut foarte plictisitor filmul (si nu in sensul de plictisitor care il atribuie unii filmului "Lost in translation" ci in sensul de CHIAR PLICTISITOR), sper sa am chef sa-l continui sa vad deznodamantul...la nimic

Reply With Quote
Old 31-01-2006, 00:07   #9828 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

underworld:evolution 7.5/10 (bun .... mai bun ca primu )

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2006, 00:45   #9829 (permalink)
Far Beyond Driven

yWAn's Avatar

Backdraft - 8.5/10 Emotionant,placut de urmarit,actiune,imprevizibil,dar cel mai mult CURAJ si EROISM.A "must".

yWAn is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2006, 21:43   #9830 (permalink)
Always Right

K-stor's Avatar

The Life Of David Gale [7/10] - Excessive Drama, momma. Kevin Spacey face din nou un rol foarte bun. Actorii care joaca numai personaje dramatice au cel mai mare succes.

K-stor is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2006, 21:46   #9831 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Korn
The Constant Gardener 3/10 - Ralph Fiennes ar trebui sa-si aleaga cu mult mai mare atentie filmele, pacat de el, e clar unul dintre cei mai buni actori ai timpurilor noastre. Probabil am eu o idee eronata despre patriotism, dar parerea mea e ca el, ca englez, nu avea ce sa caute in rolul ala. Filmul e idiot si banal, scenariu pare facut de o femeie (proasta), dar nu m-am obosit sa verific.
Ramane un mister pentru mine cum ii poate da cineva 3/10 acestui film. Si mie mi-a facut impresia ca scenariul ar fi scris de o femeie, doar ca nu era prost deloc. Iar ca subiect nu cred ca am vazut in ultimii 4-5 ani un film mai tare.

Asus is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2006, 22:08   #9832 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

iarta-l pe korn, a avut o copilarie tare nefericita.

42 is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2006, 22:36   #9833 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

Kiss Kiss Bang Bang - 8/10. Action / Comedy / Crime / Mystery / Thriller: o combinatie de genuri care imi place foarte mult. Umorul nu ce cine stie ce inteligent, dar merge. In rest numai de bine.

Silenti is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2006, 23:25   #9834 (permalink)
Registered User

Adin's Avatar

Memoirs of a geisha - 2/10

Nu stiu daca e corect sa dau o nota la un film pe care nu l-am vazut in intregime pentru ca nu am mai suportat, dar sunt complet sigur ca nu mi s-ar fi schimbat cu nimic parerea chiar daca il terminam. Cartea dupa care a fost facut filmul era deja o versiune puternic romantata (in cazul de fata a se citi comercializata si deformata) a unei povesti adevarate. Filmul e o versiune puternic diluata si deformata a cartii. N-a mai ramas aprope nimic autentic sau inteligent sau original - doar hollywood trash frumos filmat cu niste actrite chineze care interpreteaza personaje japoneze intr-o engleza stalcita. Oribil.

Adin is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2006, 01:12   #9835 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

imdb: Rear Window (1954) 9/10 Mi-a placut filmul, a fost o atmosfera misto, Grace Kelly a fost superba , a fost misto ca in tot filmul nu ti s-a aratat nimic, nu s-a rasuflat pana la sfarsit ca si in cazul filmelor actuale

imdb: 12 Angry Men (1957) 10/10 Excelent filmul, e incredibil cum poti face un film bun punand 12 oameni intr-o camera (fara tatze, sex, masini, pistoale si glume proaste). Sa revin la film, 12 persoane diferite, 12 ppersonalitati, conflicte, discutii, totul a fost excelent. Pe langa asta un punct in plus a fost ca filmul s-a axat doar pe jurati, nu s-a aratat nimic din lumea exterioara, doar baiatul la inceput.

imdb: Corpse Bride 7/10 A fost destul de bun filmul, de fiecare data a reusit sa ma ia prin surprindere.

imdb: Red Eye 4/10 Jenant, a inceput promitator, s-a terminat ca un film prost. I-as fi dat 2, dar primeste un punct pentru actrita si un punct pentru partea de inceput care a mers cat de cat.

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 01-02-2006, 02:53   #9836 (permalink)
AxA
the sky is NOT the limit

AxA's Avatar

Quote:
Originally Posted by dumi
Lost in Translation mie mi se pare unul dintre cele mai bune filme ale lui si nu sunt singurul cu parerea asta (ma refer la critici). mie mi-a placut foarte mult dar e usor de inteles de ce cuiva nu i-ar place
Poate n-ai vazut tu destule...

Cel mai bun film in care a jucat Bill Murray este ori "Tootsie" ori "The Lost City". Pe locul doi as pune "Mad Dog and Glory" sau "Cradle Will Rock". Etc.

Regards
A.

AxA is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2006, 07:29   #9837 (permalink)
Registered User

axterix's Avatar

The Godfather 10/10 part I
un film excelent ce merita vazut
soundtrack tare frumos si actori excelenti
atentie e destul de lung
urmeaza sa vizionez si celelalte 2 parti in functie de timpul liber
MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N

axterix is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2006, 09:14   #9838 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

Fargo 6.5/10 Un film care vine molcom, si pleaca in acelasi ritm.Am avut impresia ca e un film cu prosti, explicat ca pentru prosti Nu regret insa timpul pierdut cu el
Nici mie nu mi-a placut Lost in translation.l-am notat la fel ca AxA

marqq is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2006, 11:11   #9839 (permalink)
Registered User

motorzbh's Avatar

pride and prejudice (2005) 7/10. deshi este un film bunicel in special pentru cei care n-au citit cartea shi n-au vazut variantele adevarate ( cu Lawrence Olivier shi Colin Firth ) , filmul nu reusheshte sa redea atmosfera tipic englezeasca descrisa de Jane Austen. filmul are cateva peisaje superbe shi prezinta viatza la tzara destul de realist, dar personajele in sine sunt nerealiste. elisabeth chicoteshte tot timpul, darcy e mai degraba un tip timid shi visator decat mandru shi distant.
deci pe scurt, nu e un film prost, dar mai bine citeshti cartea.

motorzbh is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2006, 13:41   #9840 (permalink)
Moderator

domino 5.5/10 nimic interesant.

brokeback mountain 7.5/10 un pic mai "tare" decat ma asteptam de la el in ce priveste scenele dintre cei doi. insa fara indoiala scenele respective au sens. e un film de.. dragoste.. mai usor de acceptat pentru ca priveste relatia celor doi dincolo de aspectele fizice. bine... plasarea evenimentelor intr-un mediu ostracizant contribuie la initierea unei relatii empatice intre privitor si personajele principale.

assault on precinct 13 5/10 previzibil cat incape. putin plauzibil ca desfasurare a evenimentelor.

ild12 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules