![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #9841 (permalink) | ||
|
Batman Begins [DVD] 7.5/10 - mai bun decat ma asteptam...e bun de vazut cam in aceeasi perioada cu The Machinist - veti fi socati de diferenta dintre Christian Bale si...Christian Bale
__________________ All you have to decide is what to do with the time that is given to you... | |||
|
| | #9845 (permalink) | ||
| The italian job 8.5/10 Actiune, mastermind plan, safe crackers, a bit like ocean's eleven
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #9848 (permalink) | ||
| Skeleton Key - 9/10 - suspans impecabil, final uşor intuibil dar care în final te lasă perplex datorită argumentelor logice care îl justifică Crime Spree - 7/10 - umor francez destul de savuros pe alocuri dar un story line destul de simpluţ Flightplan - 8/10 - Peter Sarsgaard într-un rol care îl consacrase deja în Skeleton Key - acela al individului aparent nevinovat, inocent, dar care pe final îşi arată adevărata faţă
__________________ d*L*b | |||
|
| | #9850 (permalink) | ||
|
"Green Street Hooligans" 6/10 "You stand... your ground!" In loc de inroducere: Vara trecuta am avut ocazia sa cunosc un "hooligan". Tipul se numea Mike Jr. si avea 21 de ani, era mic de statura si destul de gras, lucra la un hotel si desi nu parea prea inteligent era foarte prietenos (fiind si un mare bautor de bere). Pe mana dreapta avea un tatuaj cu M.C.F.C. (Manchester City Football Club) si pe cap o cicatrice de toata frumusetea obtinuta dupa o incaierare cu fanii lui Liverpool cand ii fusese sparta o sticla in cap. Locuia cu familia intr-o suburbie a Manchester-ului si toti ii detestau pe cei de la United, scandand pentru City. Filmul e bun deoarece reuseste sa surprinda foarte bine psihologia fanaticilor britanici dar da cu mucii in fasole la sfarsit. Impedimentul principal e constituit de Frodo care pur si simplu nu e potrivit pentru rolul asta (se chinuie sa fie dur si nici macar nu stie sa fumeze). Scenaristii , din pacate au vrut sa dramatizeze prea mult evenimentele, si din acest motiv finalul (necesar din punct de vedere al Legii Talionului) este fortat fara sens. Personajul interpretat de Claire Forlani da dovada de o prostie fantastica iar ultimele cadre (cu Frodo Razbunatorul intonand imnul celor de la Westham singur in noapte) sunt absolut inutile. Merita pentru partea britanica a distributiei (foarte smecher Charlie Hunnam), pentru Londra si pentru batai (excluzand confruntarea finala).
__________________ I eat dead people! | |||
|
| | #9851 (permalink) | ||
| Memoirs of a Geisha - 3/10 in afara de cateva fete(doua la numar) asiatice frumoase eu nu am putut sa remarc nimic in acest film, timpul actiunii este altul la care ma asteptam, povestea este alta decat ma asteptam, plus ca este memoriile unei gheishe sunt vorbite in ENGLEZA!!, in concl. pt. mine a fost a lot of waste of time! the others 8/10 (acum l-am vazut pt. prima oara) - super tare, dupa acest film mi-am schimbat parerea despre nicole kidman, deci tare ideea, tare filmat, foarte bun acting. de retinut ca nu am vrut sa-l vad din cauza lu' nicole kidman ![]() the man - 6/10 - o comedioara politista bunicia, replicile lui samuel sunt tari, iar el ca actor e tare....ca de obicei
__________________ DE SUS VIATA SE VEDE ROSU ALBASTRA Last edited by snoopy; 02-02-2006 at 21:21.. | |||
|
| | #9852 (permalink) | ||
|
king kong - 4/10. foarte slab pentru o comedie!
__________________ "De ce a trebuit sa devenim puncte, cand nefiind eram TOTUL?" (N. Stanescu) (021)221.321.3 0726.11.69.31 ~~~ AMD Venice 3200+ ~ Scythe Ninja Plus ~ ASUS A8N-VM CSM~ Princeton 1Gb DDR400 ~ Galaxy 7300 GT G73 (702/1404) ~ 250Gb 8Mb Buffer ~ on-board sound ~ home made case v2.0 ~ Chieftec 410W ~ ASUS DVD-RW ~ TCM Wireless Multimedia Keyboard ~ Microsoft 1.1A Optical Mouse ~ LG 1919S LCD 19" | |||
|
| | #9853 (permalink) | ||
|
The New World - 7,5/10 Un film impresionant, desi cam slow paced si cam tacut pentru gustul meu (in cele 2 ore cred ca sunt vreo 20 min de conversatie). Oricum, regizorul reuseste sa prinda niste emotii si niste peisaje sugestive si are o viziune diferita de uzualii regizori hollywoodieni. M-a convins sa vad si "The thin red line"
__________________ Succesul inseamna sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm | |||
|
| | #9855 (permalink) | ||
|
The transporter 2 - 6/10 ma asteptam la mai multe urmariri saw 2 - 10/10 pt final
__________________ #1 Notebook Toshiba Satellite L20-100 Centrino 1.73GHz, 2GB DDR2, 120GB, Intel 915GM, WLAN#2 Desktop: Barton 2500+, 2x256DDR PC3200, GeCube Radeon 9550GU, Audigy Sound Card, Maxtor 80GB, Samsung 730BF *old nick: jimmyd | |||
|
| | #9856 (permalink) | ||
| The Godfather, partea a II-a 10/10 o continuare perfecta a primei parti cu unele chestii ce aduc lamuriri la prima parte recomandat! urmeaza ultima parte
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #9857 (permalink) | ||
|
wedding crashers. 4/10 man what a cheesy movie. de ce trebuie sa se insoare toata lumea in filme? ce dracu nu se duc shi ei in Vietnam reloaded sa moara in loc sa se insoare? oricum e mai putzin dureros sa te impushte unul decat sa stai tot restul vietzii cu o femeie ( sau cu un barbat ca sa nu se supere anumite persoane ca nu sunt politicaly corect ).
__________________ N.W.S. | |||
|
| | #9859 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara | Quote:
| ||
|
| | #9860 (permalink) | ||
|
GREASE - 8/10 Comedioara veche cu liceeni. Poante originale, muzica de calitate, stil vestimentar haios tipic anilor '70. Rolurile principale: Olivia Newton John & John Travolta. Merita vazut
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|