![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #9861 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light. Stanley Kubrick | |||
|
| | #9863 (permalink) | ||
|
Munich 9/10 Cel putin decorurile, atmosfera anilor 70 foarte bine realizata. La fel si realismul planuirii si executarii asasinatelor, fara impopotonari inutile. Actorii joaca de nota 10+.
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #9864 (permalink) | ||
| Quote:
Superfilm si merita vazut.Sunt anumite secvente pe care ai impresia ca le traiesti.Hmm....o fi din cauza regizorului?
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #9865 (permalink) | ||
| Kamikaze Girls - 6/10 Quirky japanese pop. Seamana un pic cu Amelie, desi e departe de a fi la fel de rafinat. | |||
|
| | #9867 (permalink) | ||
| The green mile 9.2/10 Un mare cliseu Hollywoodian, dar jucat excelent de catre actori excelenti.I loved it
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 Caut Nokia 6300 furat. imei 354835027208843 | |||
|
| | #9868 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 Location: Dietrichless |
CACHE: Hidden(en.)thriller:un film francez care a castigat aproape tot ce se putea la European Film Awards 2005 din Berlin 9/10/cu Juliette Binoche subiect pe scurt:intimitatea violata a unui cuplu parizian finally gasibil si pe net | ||
|
| | #9869 (permalink) | ||
|
"Walk the line" - la fel de bun ca "Ray" (chiar seamana in anumite aspecte). Am inteles de ce Joaquin Phoenix a fost nominalizat la Oscar. Nu-mi este clar insa de ce si Reese Witherspoon a primit asa multa atentie (nu e vorba ca nu face un rol bun, dar nu mi s-a parut extraordinar). Poate pentru ca rolul e diferit de ce a facut pana acum (comedii romantice). 8/10 nu-i dau mai mult pentru ca jumatate din farmec vine de la momentele muzicale, si in afara de muzica nu vine cu nimic nou fata de "Ray"...
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! | |||
|
| | #9877 (permalink) | ||
| Big Momma's House 2 - 5.5/10 Sincer sa fiu ma asteptam la ceva mult mai prost cand am vazut nota de pe imdb. Live Nude Girls - 5/10 Nu, nu este xxx. Filmul se vrea o comedie dar pe mine nu m-a amuzat deloc. Probabil ca filmul este facut pentru femei de varsta a doua. The Last Don (1 si 2) - 6.5/10 Ce pot sa spun, un film despre mafie si influentele ei. Danny Aiello este unul din preferatii mei cand este vorba de astfel de filme
__________________ You heard it too, didn't you? The voice of the wind. | |||
|
| | #9878 (permalink) | ||
|
Underworld 2 - Evolution 5/10 i-am dat 5 ca am rezistat pana la sfarsit dar tot timpul mi s-a parut o irosire de efecte speciale, mai rau ca la King Kong. Acolo cel putin mai te atragea o scena, o replica... aici nu e nimic de genul asta. chiar daca a durat mai putin de doua ore tot ma uitam la fiecare 10 minute sa vad cat mai e pana se termina.
__________________ la homepage nu mai e link-ul catre site-ul cu carti! | |||
|
| | #9879 (permalink) | ||
|
Am vazut (abia acum) Minority Report. 8/10. Ideea buna, dar sfarsitul lasa de dorit, dupa gustul meu. Am vazut si Insomnia, tot la TV. Tot 8/10. Cel mai mult face jocul lui Al Pacino.
__________________ "Stati linistiti, mai mult de o eternitate nu poate sa dureze!" - Hawkeye Pierce | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|