Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-02-2006, 01:59   #9921 (permalink)

Big Momma's House 2 - 5-6/10 - in nici un caz la fel de funny ca primul care merita un 10 clar

Cheaper By The Dozen 2 - 5.5 maxim - slab de asemenea ma asteptam la o comedie mai spumoasa

Lord is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2006, 03:30   #9922 (permalink)
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Edison 7/10 hmm...destul de previzibil totul iar Justin joaca foarte prost.Modul in care da replica e de tot cacatul si e la un moment dat o secventa,inainte de a incepe deznodamantul(un F.R.A.T. vrea sa-l impuste si LL il impusca pe respectivul de la spate) unde pare ca se comporta ca atunci cand i-a inscenat Ashton faza cu falimentul.
Anyway..merita(sa zicem) vazut dk faceti abstractie de Justin!Pur si simplu nu-si poate separa imaginea de actor de cea de cantaret si parca ma astept tot timpul sa cante ceva...
ROME 9/10 Nu prea le am eu cu istoria asa ca n-am ce zice in privinta asta,dar are totusi un story f.interesant.Asta kiar merita vazut!

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2006, 08:46   #9923 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

Minority Report 6/10.Nu stiu cum se face, dar filmele lui Tom Cruise sunt la fel de bune/proaste.Dupa parerea mea, Top Gun a fost varful carierei sale de actor, care a decazut spectaculos, si care acum e tinuta artificial pe linia de plutire.

marqq is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2006, 12:17   #9924 (permalink)
Sexahoolic

The Punish3r's Avatar

Mai intai bine v-am regasit aici si acum sa continuam hehe :
The Matador 6/10 - un filmuletz care se vrea o comedie da' dupa opinia mea nu prea reuseste asa bine...un subiect cam ciudatel as putea spune un singur twist spre final.E bun daca nu aveti ce face.
The Man 7/10 - O fi rasuflat genul asta de film cu politist capabil pus langa un natang dar totusi de Eugene Levy nu m-am saturat deci mi-a placut.Pus langa un "injurator" asa de mare ca Samuel Jackson va dati seama ce iese.Chiar placut.

The Punish3r is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2006, 17:01   #9925 (permalink)
Nick anterior: ice-cool

dudau's Avatar

Cine a vazut The Triangle?Super film 10/10

dudau is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2006, 20:34   #9926 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by marqq
Minority Report 6/10.Nu stiu cum se face, dar filmele lui Tom Cruise sunt la fel de bune/proaste.Dupa parerea mea, Top Gun a fost varful carierei sale de actor, care a decazut spectaculos, si care acum e tinuta artificial pe linia de plutire.

Nici eu nu sunt fan Tom Cruise dar din moment de ia 20 de milioane $ pe rol inseamna ca are succes la fani si producatorii isi scot banii , nu cred ca ii doneaza nimeni zeci de milioane de dolari ca sai tina cariera pe linia de plutire...

amant800 is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2006, 20:57   #9927 (permalink)
Registered User

Larva 0/10 incredibil de prost.

eeuu is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2006, 21:00   #9928 (permalink)
CBLT

Cobalt's Avatar

Jarhead 7.5/10
Bun .... nu extraordinar , dar cel putin interesant.

"Urrra"

Cobalt is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2006, 21:25   #9929 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

liberty heights 8/10 . Foarte reusit, original, amuzant si relaxant in acelasi timp. E uimitor ce filme frumoase ies din subiectele simple, si ce porcarii ies in general din subiectele mari (asteroizi, meteoriti, invazii extraterestre, sfarsitul lumii, ere glaciare samd).

42 is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2006, 21:25   #9930 (permalink)
Registered User

Raduccio's Avatar

The New World 8/10 Un film bun dar care a fost prea...artistic si parca regizorul vrea sa revolutioneze industria cinematografica.

Raduccio is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2006, 22:04   #9931 (permalink)
Registered User

Orson's Avatar

alfie 7/10

e un "closer" mai linistit un pic, un "singur sub dus" mai cenzurat. pacat ca i-au dat rolul principal Jude Law, nu prea mi s-a parut potrivit pentru el.

Orson is offline    Send Message via Google Talk to Orson Reply With Quote
Old 11-02-2006, 22:12   #9932 (permalink)
Genie

Daremyth's Avatar

Quote:
Originally Posted by marqq

Nici eu nu sunt fan Tom Cruise, chiar deloc, dar eu zic ca Top Gun sau Misiune Imposibila sunt muuuuuuult mai slabe decat Minority Report.

Daremyth is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2006, 22:51   #9933 (permalink)
Registered User

Terror_IST's Avatar

Quote:
Originally Posted by Daremyth
Nici eu nu sunt fan Tom Cruise, chiar deloc, dar eu zic ca Top Gun sau Misiune Imposibila sunt muuuuuuult mai slabe decat Minority Report.
Totusi a facut si Mr. Katie Holmes ceva filme bune ("Born on the 4th of July", "Eyes Wide Shut", "Magnolia", "Collateral", "A Few Good Men") dar din pacate si-a cam dat singur foc la valiza. Oricum, mie personal nu mi-a placut niciodata "Top Gun" chiar daca la vremea lui a fost trend-setter.

“Jarhead” – Frustare, defulare si masturbare la +40 grade
Razboiul din Vietnam e depasit! Trimiterile la clasicele care abordeaza acest subiect (“Apocalypse Now”, “The Deer Hunter”, “Full Metal Jacket”) sunt voite si destul de sugestive pentru ca ,in fond, personajul lui Jake Gyllenhaal concluzioneaza ca toate razboaiele sunt la fel. In mare are drepatate numai ca lumea s-a schimbat considerabil intre cele doua conflagratii. Sam Mendes prezinta povestea unor puscasi marini inrolati mai mult sau mai putin din proprie initiativa, atrenati pentru a ucide si aruncati intr-un desert torid si claustrofobic, intr-un razboi mult prea alert. Procesul de depersonalizare nu e la fel de intens ca in “Full Metal Jacket” si ajunsi in pustiu, razboinicii doldora de testosteron si insetati de sange au de luptat cu un inamic imprevizibil: plictiseala. Urmaeaza bineinteles distractie a la USA cu fotbal si caterinca , numai ca in loc de The Doors, Lynyrd Skynyrd sau Jefferson Airplane, baietii o dau pe Public Enemy, C.C. And the Music Factory sau Nirvana. Inutila scena cu refugiatii carbonizati dar foarte bine implementata senzatia de iad dezlantuita odata cu incendierea puturilor de petrol. Finalul cam sec cu putin “Desert Storm Syndrome” dar in esenta un film bun despre inutilitatea luciditatii in razboiul modern.

Terror_IST is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2006, 00:08   #9934 (permalink)
Registered User

lil_fucker's Avatar

A Beautiful Mind

9/10

http://www.imdb.com/title/tt0268978/

Super film ... bazat pe fapte reale ... e din 2001 dar este incredibil de marpha...

Dau La Schimb Serialele

lil_fucker is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2006, 00:38   #9935 (permalink)
Bursucul vesel

Salgado88's Avatar

Hostel 3/10

O porcarie absoluta, cu Quentin Tarantino pe generic. 90 minute pierdute aiurea.

The thruth is out there.

Salgado88 is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2006, 01:19   #9936 (permalink)
Genie

Daremyth's Avatar

Quote:
Originally Posted by Terror_IST
Totusi a facut si Mr. Katie Holmes ceva filme bune ("Born on the 4th of July", "Eyes Wide Shut", "Magnolia", "Collateral", "A Few Good Men") dar din pacate si-a cam dat singur foc la valiza. Oricum, mie personal nu mi-a placut niciodata "Top Gun" chiar daca la vremea lui a fost trend-setter.
O fi, da' eu nu le-am vazut . In afara de "Nascut pe 4 iulie", unde chiar a jucat bine. Insa l-am vazut in Rain Man, film super ok.
P.S. Top Gun e penibil.

Daremyth is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2006, 01:23   #9937 (permalink)
Registered User

ixtl's Avatar

Quote:
Originally Posted by Daremyth
...
P.S. Top Gun e penibil.
Ca sa apreciezi Top Gun la adevarata lui valoare tre' sa fii baiat si sa ai intre 12 si 16-18 ani cand il vezi prima data.

ixtl is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2006, 04:43   #9938 (permalink)
Registered User

marqq's Avatar

Clar!!Top Gun , atunci cand a iesit, a facut jumate de milion de femei sa aibe orgasm instantaneu, si 500.000 de cratite cu mancare arsa..Misiunile lui imposibile au cam aceeasi valoare care o are orice james bond(adica intre 1-3), dar isi au publicul lor.Orice plod viseaza la asta.Nascut pe 4 iulie a fost ok intr-adevar.Pe asta il uitasem..Dar ii ramane totusi o medie (rusinoasa pentru un actor de renumele lui)de 10% filme bune

marqq is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2006, 08:21   #9939 (permalink)
Need I explain?

Bogotta's Avatar

Zathura - nota 5 (cinci). Spre 4 daca ma gandesc mai bine.

Un fel de Jumanji intors pe dos. Huhh.

Bogotta is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2006, 11:37   #9940 (permalink)
made in romania

Laur's Avatar

Quote:
Originally Posted by ixtl
Ca sa apreciezi Top Gun la adevarata lui valoare tre' sa fii baiat si sa ai intre 12 si 16-18 ani cand il vezi prima data.
sau sa-l fi vazut la timpul aparitiei, acum e cam obsolete

Laur is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules