Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Notices

Thread Introduction
In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe.

Note
10 - perfect
9 - extraordinar
8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere)
7 - bun (mi-a placut fara rezerve)
6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat)
5 - asa-si-asa
4 - prost
3 - foarte prost
2 - execrabil
1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie)
0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el

Reply
LinkBack (1) Thread Tools
Old 12-02-2006, 20:15   #9941 (permalink)
Registered User

Sir_Alex's Avatar

Der Untergang (Downfall) - interesant, merita vazut 8/10. Anul trecut a concurat la Oscar pt.film strain si a pierdut in fata lui Mar Adentro (The Sea Inside). Mie mi-a placut mai mult Mar Adentro (9/10).

Sir_Alex is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2006, 21:45   #9942 (permalink)
Registered User

Terror_IST's Avatar

Quote:
Originally Posted by marqq
Misiunile lui imposibile au cam aceeasi valoare care o are orice james bond(adica intre 1-3)
Mon Cher nu stiu daca esti familiarizat cu James Bond-ul original (in speta "Sean Connery" care a jucat in ecranizarile celor mai bune carti ale lui Fleming). Cat depre "Mission Impossible"-ul lui DePalma e un film de spionaj old-school in spiritul serialului omonim. M:I II o cam ia pe ulei pt ca John Woo incearca sa poetizeze cam mult o intriga slabuta. Si da, Cruise in mare vinde orice film (pentru ca da bine pe ecran) dar nu sunt de acord cu procentul tau de 10%.

Terror_IST is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2006, 23:15   #9943 (permalink)
Registered User

vazut SOPHIE SCHOLL DIE LETZTEN TAGE,8/10:desi e un film istoric ca si DER UNTERGANG,cu actiunea in timpul rezistentei vs reg. nazist,nu-l puteam scapa.motivul:JULIA JENTSCH alaturi de inca vreo alte cateva actrite nemtoaice.asta e,vad filmele dupa distributie.so hit me!

Deeper is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2006, 23:44   #9944 (permalink)
insider
Guest

Domino 6.5/10 Un film....nu stiu cum sa-i zic, nu bun sau prost.....probabil imi vin alte filme in minte cand ma gandesc la el ....gen Revolver poate..
Prea mult exces de culori vii si cadre pe secunda, un film mult mai slab decat Man on fire, tot al lui Tony Scott....Christopher Walken a avut un rol MULT mai bun in Man on fire. De data asta Tony a cam ratat-o....da' asta e.....we fall down so we can learn to get up (sau cum era expresia aia )

Reply With Quote
Old 13-02-2006, 00:37   #9945 (permalink)
Registered User

snoopy's Avatar

the new world - 8/10 - un film despre realtia englezilor cu bastinasii americani (indienii) acting destul de bun dar niste filmari si regie superba. este foarte bine de vazut acest film cu castile pe urechi, sau cu un sistem de sunet bun, sunetul la acest film fiind de-a dreptul superb iar sunetele din film, cu muzica si cu filmarie sunt intr-o armonie cateodata de iti fac pielea de gaina....

munich 7/10 - nu prea ma dat pe spate asa cum mi s-a spus ca o sa fie, actorul principal a jucat bine, regie buna dar repet nu-i film care sa dea pe spate....

achorman 6/10 bunicica comedia...

snoopy is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 07:26   #9946 (permalink)
Registered User

axterix's Avatar

Kingdom of Heaven 8/10
un super film, cu batalii excelent realizate! (mi-a adus aminte de Rome Total War) si o poveste destul de interesanta
merita vazut
Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100

axterix is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 09:57   #9947 (permalink)
Registered User

motorzbh's Avatar

the wheatherman 6/10 singurul lucru interesant din film a fost trasul cu arcul.
waiting 7,5 /10 comedie nu foarte reushita dar digerabila. film despre ospatari.

motorzbh is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 11:41   #9948 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Man on Fire - 10/10 - are de toate filmul ăsta - suspans, acţiune, violenţă, chiar şi sirop.

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 12:39   #9949 (permalink)
Registered User

Auggie's Avatar

The Barber of Siberia 9/10 m-a tinut pe scaun vreo 3 ore Nikita Mihalkov

Auggie is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 12:50   #9950 (permalink)
Taiko

Hideyoshi's Avatar

Munich - un 7/10 cinstit si binemeritat

Hideyoshi is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 13:10   #9951 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

The Wheatherman - 6.5/10 - ma asteptam sa fie o drama, chiar daca trailerele ma faceau sa ma gandesc la o schimbare de situatie pe la mijlocul filmului (gen Adaptation). Ca drama... merge. Ca film de vazut, cand ai si alta alternativa... nu merge.

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 13:57   #9952 (permalink)
mágico!

Cowboy's Avatar

The Weather Man - 8/10

Deprimant, trist, frumos, jucat excelent. Iamii.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 14:57   #9953 (permalink)
Loony

Ghost's Avatar

Past, present, future and imperfect - 5.5/10 - Un film englezesc ciudat, filmat in stil teatru tv, si usor plictisitor. Dar nu e neaparat rau. Asa cum spune si nota, asa-si-asa spre decent.

The doctor - 8.5/10 - Povestea unui doctor (William Hurt) care devine pacient. Un film frumos, dar dureros de trist. Inca sunt rascolit dupa vizionare, poate si datorita unei anume empatii cu personajele.

The man - 6/10 - OK. Putina comedie, ceva actiune, merge la plictiseala.

Mickey Spillane's Mike Hammer - More than murder - 7,5/10 - Un film politist dupa reteta romanelor clasice ale genului, asa cum n-am mai vazut de foarte mult timp. Filmul e povestit de detectivul Mike Hammer, care incearca sa-si scape prietenul, capitan in politie, de acuzatie de coruptie. Filmul are de toate, crime, femei frumoase, umor, rasturnari de situatie, schimburi de focuri, etc.

Walking with monsters - Life before dinosaurs - 8/10 - Un documentar foarte interesant despre aparitia si evolutia vietii pe pamant. Ne este aratat Pamantul si inainte de dinozaurii de care probabil v-ati saturat la Discovery, asa cum spune si titlul. Din pacate, am vazut doar primul episod. Pentru restul mai am de asteptat.

Rome - Power and glory - 8/10 - O alta serie de documentare foarte interesante, despre Roma, de la intemeierea sa pana la decadere.

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 15:58   #9954 (permalink)
Misa
Guest

March of the penguins- 10/10 - Fara cuvinte documentarul,pana si vocea povestitorului este ideala.

Grizzly man - 8/10 - 2 oameni studiaza ursii grizzly in mediul lor timp de cativa ani pt ca in final sa moara in gura lor. Povestea lor este impresionanta

Malibu`s Most Wanted 8/10 - O comedie super tare am ras aproape tot filmul, merita vazut. Baiatul unui guvernator din CA tipul Eminem wannabe loser este rapit si dus in ghettouri sa vada cum este viata de gangster pe care el o imita pe strazile din Malibu,el afla ca totul este doar o lectie pusa la cale de un apropiat al tatalui sau si de aici incepe tot show-ul cand el crede ca pana si luptele de strada sunt regizate.

How to lose a guy in 10 days: 8/10 O femeie reporter de la o faimoasa revista si un advertiser primesc de la apropiatii lor cate un test care implicit ii face sa isi petreaca timpul impreuna si sa se cunoasca. Femeia trebuia sa inventeze o strategie cum sa te porti cu cineva ca el sa se desparta de tine si el trebuie sa dovedeasca sefului sau ca are putere de convigere si ca poate sa o faca sa se indragosteasca de el.

Regele Arthur - 7/10 Film placut,scenele de lupta fac tot in aceasta ecranizare, cel putin lupta de pe lacul inghetat a fost super tare

Reply With Quote
Old 13-02-2006, 16:06   #9955 (permalink)
Registered User

dumi's Avatar

London - 8/10 a avut acel "ceva" si mi-a placut mult... Chris Evans , Jessica Biel si Jason Statham joaca in el (nu e de actiune) si o fac bine zic eu

Misa vocea este a lui Morgan Freeman daca nu ma insel

dumi is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 16:29   #9956 (permalink)

Zarzavat's Avatar

FINDING NEVERLAND - 6/10 un film interesant, johnny depp scenarist ramas fara inspiratzie cunoaste o tanara vaduva cu 4 copii, inspiratzia vine, capodopera PETER PAN este scrisa, vaduva moare... simpatic

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 16:43   #9957 (permalink)
Registered User

Rholes's Avatar

"187" are un 8 pt final si realitatea cruda infatisata, si samuel l. jackson joaca air superb.

finding nerverland, superb jucat si un scenariu superb, ii dau 9.

Rholes is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 16:53   #9958 (permalink)
Misa
Guest

Quote:
Originally Posted by dumi
Misa vocea este a lui Morgan Freeman daca nu ma insel
Da am vazut si eu pe imdb acum, multumesc pt info

Reply With Quote
Old 13-02-2006, 17:33   #9959 (permalink)
Banned

RvsS's Avatar

Manderlay - 8/10. Da, este bun, dar primul film din ceea ce va fi o trilogie, adica Dogville a fost mai bun. Oricum foarte interesant, mai ales daca sunt vizionate in ordine. Din pacate Nicole Kidman nu joaca si in Manderlay.

RvsS is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2006, 17:47   #9960 (permalink)
Registered User

gentrino's Avatar

Saturday night feever - 9/10. Este unul dintre filmele care au lansat o noua moda printre tinerii din '70 prin John Travolta. Filme precum Grease sau cel mai devreme mentionat mai rar vezi acum.

gentrino is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Filme şi Seriale

Thread Tools

Posting Rules