![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| In thread-ul Ultimul Film Vazut se vor respecta strict urmatoarele reguli: spoilerele vor fi marcate obligatoriu cu tag-ul dedicat de spoiler iar discutiile offtopic sunt descurajate. Pentru comentarea pe larg a unui anumit film va rugam sa deschideti un thread separat. De asemenea, orice film trebuie intotdeauna notat cu o nota de la 0 la 10, pe cat posibil urmand scara de notare propusa mai jos iar fiecare nota trebuie insotita de un comentariu care sa o justifice. Comentariile trebuie sa aiba un minim de continut - nu se accepta postari de genul "Marfa", "Nashpa", "Fara cuvinte" si asa mai departe. Note 10 - perfect 9 - extraordinar 8 - foarte bun (mi-a placut foarte mult, sau exceleaza din anumite puncte de vedere) 7 - bun (mi-a placut fara rezerve) 6 - decent (a avut si parti care mi-au placut, sau mi-a placut, dar a avut si parti care m-au deranjat) 5 - asa-si-asa 4 - prost 3 - foarte prost 2 - execrabil 1 - incredibil de prost si deja periculos pentru sanatate (risc de apoplexie) 0 - trebuie sa fiu legat de scaun, cu calus in gura si perfuzie cu sedative ca sa ma uit la el |
![]() |
| LinkBack (1) | Thread Tools |
| | #982 (permalink) | ||
|
Assassine..hai noroc ! Ce mai faci ? 0/10 la Southcentral ? Este cumva vorba despre SouthCentral LA ? Ala e un film de milioane. Am ras cu lacrimi la el...de m-a durut burta. Nu mai stiam de mine.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #983 (permalink) | ||
| Pay it forward 8/10 nu e chiar cel mai bun film , dar a fost frumos , mai ales ca a si avut muzica din American beauty , parca , dar oricum mi-a placut. Ghost in the shell 9.5/10 In primul rand mi s-a parut foarte frumos desenat , apoi mai e faptul ca acest film are o tema disputata , Ce este viata? , acest lucru mi s-a parut foarte interesant , sa folosesti un film manga pt. a incerca sa modelezi un raspuns , mi-a placut mult , chiar daca e mai greu , tot e frumos. Sin the movie 7/10 mda , e pt. oameni destul de sadici , dar nu puteam sa-i dau mai putin , pt. ca acest film are exact ce-i lipsea lui Ghost in the shell , pt. a-l face cu adevarat o capodopera (in ochii mei) ; unii poate deja nu au nici o indoiala ca acest film e genial , dar mie imi place ca filmele manga sa aiba si o anumita doza de violenta , de asta nu a obtinut Ghost 10/10
__________________ Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it. | |||
|
| | #984 (permalink) | ||
| Quote:
Nu de alta, dar la titlul de Nae Caramfil al forumului are tot dreptul .
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #986 (permalink) | ||
|
K-19 - 8/10 - flimul e destul de bun, insa, in comparatie cu Red October e mai slab...
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #987 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
simone, 7/10, cam prea lung, al pacino ca de obicei, de nota 10, dar nu poate face singur un film.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #991 (permalink) | ||
| Draga Marius Quote:
![]() IMDb name and title search A search for 'caranfil' found the following results: Matching names... Nae Caranfil (actor, composer, director, etc.) Tudor Caranfil (actor) 2. Dupa cum vezi, e Nae si nu Tudor, nu vreau sa ii marginalizez lui Amyd calitatile ![]() Dyma dintr-a saptea©
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #993 (permalink) | ||
| Re: Draga Marius Quote:
__________________ Masi, magniloquent warthog E-mail : masi27185@yahoo.com "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist." __________________ | |||
|
| | #994 (permalink) | ||
|
Am vazut o carca de filme dar nimic nu mi-a atras atentia in mod special. In afara de The green mile, la noi a circulat cu numele de Culoarul mortii (pe HBO). Un film dupa un roman de Stephen King, actori consacrati doar Tom Hanks. Nu el mi-a placut cel mai mult, (a jucat excelent, nimic de zis) ci Michael Clarke Duncan, cel in jurul caruia se invarte povestea. Trebuie sa-l stiti (sau nu)...e un negru imens. De obicei are roluri de mana a doua, apare intotdeauna ca personajul fara background. Ultimul (sau penultimul) film in care a jucat e Daredevil (nu l-am vazut, de la cativa am auzit ca e un film ok, de la majoritatea ca e un film de mana a doua...imdb included). Ma rog, revenind la The green mile...m-a impresionat. Am si . Cine nu l-a vazut il recomand. Astept cateva pareri. The green mile 10
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #995 (permalink) | ||
| spoiler (Green Mile)
Pai si eu tot 10/10 i-am dat. Si am plans si eu...mai ales la executzii..atat cea a lui Del cat si cea a lui John Coffey. Filmul are o gramada de faze de mare sensibilitate. Bineinteles Mr. Jingle este un personaj superb. Tu la ce faze ai plans unq ? Sper ca ai vazut The Shawshank Redemption ! (Inchisoarea ingerilor) PS : un actor cunoscut in The Green Mile este Gary Sinize. (apare in rolul avocatului ..ala care avea copilul muscat de caine). A mai aparut alaturi de Tom Hanks...in Forrest Gump. Atunci l-a interpretat pe locotenentul Dan. Sper ca vi-l mai amintiti.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #997 (permalink) | ||
|
bad company - 5/10 - un nou film cu o bomba ff puternica intr-un oras ff mare si cu nitel spionaj ... ma mir ca Anthony Hopkins a jucat in asa ceva ... din previews ma asteptam la mai mult...
__________________ In LinuX We TrUsT™ There's no problem so large it can't be solved by killing the user off, deleting their files, posting their private emails on public newsgroups or sending a nasty email to their boss - BOFH™ | |||
|
| | #998 (permalink) | ||
| Re: spoiler (Green Mile) Quote:
PS: Salgado, nu te lua de Sport sangeros
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #1000 (permalink) | ||
| Tuck Everlasting - 5/10 - Ideea principala a filmului [SPOILER] U don't have to live 4ever, just live [/SPOILER] putea fi dezvoltata foarte bine intr-un scurt metraj de 25 de minute. Altfel a iesit un film mediocru in care citeva pasaje "memorabile" (fara sa fie inovatoare) sint imprastiate pe prea multa pelicula. Mi-a placut finalul intr-o nota non-americana. William Hurt e degeaba.
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/64-filme-si-seriale/54182-ultimul-film-vazut.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Alta mancare de peste | This thread | Refback | 09-11-2008 13:23 | |